My day!

Hej alla bloggläsare♥

Var o ridit Hilmer idao! Det gick jätte bra, red skänkelvikning o det gick super!! Men lite envis var han allt, haha!

Nu ÄNTLIGEN har vi beställt en Iphone 4, mår bäst!! Den kommer på Tisdag antagligen.

Jag har inte gjort Question of the day på någon dag så jag tar 10 frågor i nästa Question of the day som kommer i nästa inlägg!

Ses!

PS: fast först ska vi se på mååånga bilder Mats tog i kina!

57 kommentarer

57 kommentarer på “My day!”

 1. Juni skriver:

  Gud vad kul att du ska få en iPhone!!!!

 2. Esin skriver:

  Due såååå söt.. Och Julia du är också söööt :D <3

 3. sosso skriver:

  två frågor ….. svart eller vit iphone? betalade du den själv?

  1. Miss Lisibell skriver:

   1. Vit
   2. Ja, jag betalar den helt själv :)

 4. Ellen9 skriver:

  Kan du åka till ullared

 5. Ida<3 skriver:

  Vad roligt att du har beställt en iPhone 4! Är det en iPhone 4 eller en iPhone 4s?<3

 6. blabla skriver:

  hej! kan du visa när du får den då och sen visa vilka appar du har? snälla! du måste haha nedå!<3

 7. Elin Horn skriver:

  Hej, skulle du kunna länka dina video du gör i bloggen? Alltså när du lägger upp en ny video länkar du den? :)

 8. lineoa skriver:

  bortkämda snorunge…..-.- jag är 15 år jag får inte ens en iphone…..bortskämd jaao !!!!!!

  1. Freia skriver:

   då är typ alla i hela världen bortskämda för typ alla har en Iphone!!

   1. Elin skriver:

    Typ, inte jag. -.- Tänk efter lite innan du säger ngt.

    1. Freia skriver:

     asså TYP alla, inte ALLA!

     1. Elin skriver:

      Du sa HELA världen -.- Tänk efter lite att ungefär 50% av alla länder har nt Iphones. Och 30% av människorna på jorden måsta ängna alla sina dagar åt att slita och jobba för att få pengar till att köpa mat för att överleva! Inte fan bryr dem sig om en jävla liten Iphone.. -.- Maten + familjen är desto viktigare för dem.

     2. Freia skriver:

      okej inte hela världen då,men typ hela Sverige…

     3. Elin skriver:

      Var nt meningen att jag skulle skriva det 2 gånger, men kommenteren kom nt upp först.

    2. Freia skriver:

     Asså dem flesta har en Iphone!!! Och då menar jag inte ALLA

     1. Elin skriver:

      Om man pratar om min familj så har ingen av dem en Iphone. Jag har inte ens en enda apple produkt. De flesta av mina kompisar har nt heller..
      Känner mig jättefattig nu :/

     2. Freia skriver:

      Ne,men det känns som att alla har (jag har inte heller någon Iphone) typ alla i min skola och så ser jag jätte många på stan och ja, jag sa fel när jag sa hela världen!

     3. Elin skriver:

      Sa du HELA världen innan? Vad jag kunde se gjorde du det. Och då ska du veta att inte ALLS hela världen har Iphones! -.- Ungefär 50% av alla länder har inga Iphones och typ 30% av alla människor på jorden måste ägna alla sina dagar åt att slita och jobba för att få pengar till att köpa mat för att överleva! Inte fan bryr dem sig om en jävla liten Iphone. -.- Maten + familjen är desto viktigare för dem.

    3. Josefin Bäcklund skriver:

     Jag känner jätte jätte jätte många som har en varsin iPhone ja mee och jag är 12/13 nu är jag 13!!! I min ålder är det till och med vanligt!!!

   2. idis skriver:

    jag har ingen iphone heller:((D:

    1. Violetta skriver:

     Vad har vår värd förvandlad sig till?
     8 åringar har egna iphones,ipads och datorer – helt sjukt!Varför slösa pengar på så mycket onödigt, varför köpa en iphone 5 när man har en iphone 4?Ska du köpa 6:an också när den kommer ut (om den kommer ut)? Jag har en iphone 4 och tänker inte köpa en ny mobil förrens om kanske 3 år.Och jag är 4 år äldre! -.-

     1. carro skriver:

      jag ska få en iphone 5 och jag går i 5:an

     2. Vendela skriver:

      när jag gick i femman så fick jag min första telefon… och det var en nokia med uppfällbar skärm… det är sjukt hur barn under tio/strax över har iphones och sminkar sig.. alltså vart tog eran barndom vägen? njut så länge ni kan av att vara barn för det är inte lätt sen när man blir äldre. Kommer säkert få mycket hat nu men men..

 9. Sinna skriver:

  jag har också en iphone :D jag har bestält en iphone 5 idah. sen har jag en macbok och en ipad 3 (ska köpa en 4) :D alla dem är vita :) jätte kul att du ska köpa en iphone 4. Pusshejj :D<3 ps. jag är 8 år :) ditt största fan :)

  1. Bella skriver:

   Om det verkligen är sant att du har allt det där när du bara är 8 år så har jag bara en sak att säga: Du = EXTREMT bortskämd..! Men visst skryt på du, men först ska jag bara ställa några frågor:

   1. Varför ska du köpa en Iphone 5 när du redan har en annan Iphone? -.-

   2. Vad är det som är så speciellt med alla dem är vita? Är dem extra värdefulla eller?

   1. Sinna skriver:

    1. Jag vill ha en iphone 5
    2. det är väll inte speciellt men jag gillar vit

  2. Emelie skriver:

   Jaha? och? Skriv det på din blogg.

   1. Sinna skriver:

    jag har ingen blogg

  3. Carro skriver:

   BORTSKÄMD!

   1. Sinna skriver:

    jag tycker inte jag är bortskämd. sluta säja så. ingen här ja bor tyker det

    1. Vendela skriver:

     Okej, du kanske inte är bortskämd… men du är ÅTTA ÅR?! Jag hade inte ens en telefon när jag var åtta. Ut och lek istället.. du är bara ett barn!

    2. Bella skriver:

     De kanske inte säger det till DIG men det är mycket möjligt att de säger det bakom ryggen på dig..

 10. Maya skriver:

  Om du ska beställa en iphone ladda ner imovie tror de kostar men isåfall väldigt lite . Jag har de och man kan redigera videos jätte lätt och de går snabbt att publicera men de kN vara svårt i början med imovie men de är iallafall as bra :)

 11. ida emelie skriver:

  Vill du göra ett länkbyte med mig och min bästa vän Emelie :)

 12. Johanna skriver:

  Lova mig en sak: SKRYT INTE OM DEN I VARJE VIDEOINLÄGG DÅ! Tack. (:

 13. Emelie skriver:

  Har du abonnemang på den? :P Snälla svara i videon där du visar den :)

 14. Caroline skriver:

  Hej jag har också en iPhone 4 dom är bäst och hur många läsare har du varje dag i genomsnit? (:

 15. Elin skriver:

  Vilken bra dag!!
  Så kul att du ska få en iphone4!! :D <3<3<3
  http://www.baraaeelin.blogg.se
  Kramis<3

 16. ett lisa fan skriver:

  Du vet väll att iphone 4 INTE är den BÄSTA telefonen och lite fail att köpa en sån nu när både s och iphone 5 finns -_- ! dent finns htc:er xperias och typ 200 st samsungs som är bättre ! ingen ska gå och tro att iphones är bäst ! och du är JÄTTE BORTSKÄMD !! du får hur mycket pengar som helst till smink och kläder kaniner en ny hamster. ! och du får en iphone 4 -_- BARA SÅ ATT ALLA FATTAR IPHONES ÄR INTE BÄST !!!!!! DEM ÄR SÅ JÄVLA ÖVERSKATTADE !!! MAN KAN HA SKAL OCH TILLBEHÄR TILL ANDRA SMARTPHONES OCKSÅ! MEN VET NI VRF DET FINNS MEST TILL IPHONES ? FÖR ATT DEM ÄR SÅ JÄVLA SKIT FULA UTAN SKAL !!! INGA DETALJER VARA ETT ÄPLE PÅ BAKSIDAN ! DEM BEHÖVER SKAL FÖR ATT SE BRA UT ! !!!!!!! INGEN HATER HÄR ! ÄR ETT LISA FAN ! <3

  1. Bella skriver:

   De behöver skal också för att hela telefonen är gjord av glas o.o

  2. marie skriver:

   uhm förlåt men är du på riktigt efterbliven? du säger att du inte är en hater när du sitter och skriver massa skit? förstår du taskigt eller?

 17. Jill skriver:

  Du gör väll en video när du har fått den??

 18. IDIS skriver:

  HON BETALADE IPONEN SJÄLV, SÅ NI SKA INTE SÄGA ATT HON E BORTSKÄMD

  1. Josefin Bäcklund skriver:

   Exakt!!!

 19. sosso skriver:

  Vad kul att du ska få en iphone för det har du velat länge va? :D

 20. Tede skriver:

  Lite fail att köpa en iphone som kom ut för snart 3år sedan. Om typ 1år kommer det inte finnas skal till dom längre för då är dom för gammla!!! Så failat av dig asså!!!HAHAHAHA

  1. Bella skriver:

   Varför bryr du dej ens ???? Vill hon ha en iPhone 4 så låt henne ha det !!! Jag tycker det är kul att hon ska få en iPhone, för det är en alldeles speciell känsla, FAKTISKT !!!!!!
   BRY DIG INTE OM DU ÄNDÅ BARA HAR KRITIK, DESSUTOM BETALADE HON DEN SJÄLV !!! Jag är nästan säker på att du inte gjorde det ! Om du nu har en……

 21. Emelie skriver:

  Har Julia ig? (Instagram)

 22. samuella skriver:

  he he vrf tar du nt en iphone 5? Den är bättre (har en)

 23. fanny skriver:

  Kan du skaffa instagram när du har fått din mobil???? :) Snäälla!!!!<3<3<3<3

 24. Molly skriver:

  varför är du så

 25. Mya skriver:

  Hej Lisa, jag så att du har prövat många olika hårspray. Men du hittade inte hon helt perfekt. Så jag rekommenderar Vavoom Freezing spray. Kostar endast 80:- på Matrix eller hårkonstnärerna. Den är super bra, den gör så att håret håller hela dagen i sin frisyr. Av mig får den 10/10 poäng. Det kommer upp fakta o bilder på den sen i bloggen. Titta in på bloggen 31/10-12 så finns det bilder. Det skulle vara kul om du slängde in en kommentar också. Ha det bra :-)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *