•Dagens outfit•

Linne: ellos    Leggings: vet ej    Tröja: ellos    Läppstift: nordic cap

16 kommentarer

16 kommentarer på “•Dagens outfit•”

 1. ELLEN skriver:

  KAN DU LÄGGA UT EN VIDEO!! HEHE DU ÄR AS SÖT!!

 2. Andrea skriver:

  Hej, det här är inte om det här inlägget men hur gjorde du halloween-sminkningen?nvill ha det på halloween. Ser vad du använt. Men i vilken ordning??

 3. Linnéa skriver:

  Jag gillar dig jätte mycket x) Kan du göra en video när du sminkar dig som en fjortis? Haha, skulle vara så kul xD Från en tjej vid namn Linnéa

 4. Linnéa :D skriver:

  Hej, jag gillar dig jätte mycket x) Du är bäst!! Joo, jag undrar om du skulle kunna lägga ut en video när du sminkar dig som en fjortis? Haha, skulle vara så kul :) Kramar från Linnéa

 5. gurkisen!!! skriver:

  kan du göra : en ny rom tour (SNÄLLA!!!!) 2,visar ditt smin hur du förvarar det mm 3,en kvällsrutin (en lite mer exakt) du kan typ ta med dig kamerran överalt (ASSÅ INTE BOKSTAVLIGEN ÖVERALLT) snälla jag tycker det är en rolig sak att titta på :-D 4 : visa alla dina örhängen!!!! SNÄLLA SVARA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 6. tilde skriver:

  HEJ Lisa är ditt största fan snälla kan du kommentera min blogg tildisar.blogg.se sÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖtAAAAAAAAAAA du hejdå

 7. Soffi skriver:

  Vad heter dina föräldrar??

 8. Anonym skriver:

  hej! jag undrar om du skulle kunna göra en smink video där du visar hur du sminkar dig till skolan. gillar värkligen din blogg är faktist lika gammal som du och ja och jag behöver kläd och smink tips :)

 9. Elin skriver:

  Så snygg outfit!!! Älskar den!!! <3<3<3 :D
  Kramis!! <3
  http://www.baraaelin.bogg.se

 10. Olivia Salmi skriver:

  Lisa du e GRYM<3
  Så jäkla stark e du!!
  Att du orkar med allt… Skolan, Hammie :/ , bloggen, fans, YT osv.

  När man kollar på dina videos, så ler du & man märker hur du älskar att filma och prata framför kameran :D du e jättesöt!
  Är en tjej från Finland, du har läsare här också <3<3<3<3

 11. Maya skriver:

  Hej vilken awesomeblogg du har :)
  Skulle du snälla kunna tips min blogg http://lifebymaya.bloggplatsen.se/
  Älskar dej och din youtube kanal. du är så dukigt på att sminka dej för din ålder :)
  Du ser mycket äldre ut än vad du är <3
  Kram Maya
  Hoppas du kan tipsa mej :)
  p.s kan inte du lämna en kommentar på min blogg och tipsa om vad jag kan blogga om :)
  Snällaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa <3 I Love you lisa :*

 12. Maya skriver:

  kan inte du göra en vidio när du gör en fjortis sminkning? skulle vara jätte roligt. och sen fjortis frisyr så du ser ut som västa wannabe fjortisen med fjortis sminkning, över sminkad och sen typ tupperad fjortis frisyr. Skulle vara super duper roligt att titta på ;)

 13. Lilly<3 skriver:

  Hej! jag gillar värkligen din blogg och din kanal och jag går in på båda varje dag!!!!<3<3<3 Jag har en fråga till din question of the day: Hur långt har eller kan du hoppa på Hilmer??!!!<3<3<3 Det skulle betyda mycket för mig om du tog med den i din question of the day!!!<3<3<3<3<3<3<3<3<3

 14. read more skriver:

  I just want to mention I am new to blogging and site-building and actually liked this page. Very likely I’m going to bookmark your website . You amazingly have terrific writings. Thanks a lot for sharing your web site.

 15. Spot i’ll carry on with this write-up, I truly think this fabulous website requirements much more consideration. I’ll probably be once more to learn to read far more, appreciate your that information.

 16. Kurye olarak hizmet veren kişiler, bulundukları lokasyondaki her adrese en kısa sürede ulaşma yolunu bilirler. Üstelik verilen bu görevi hava, trafik ve buna benzer diğer olumsuz şartlardan etkilenmeden yerine getirirler. Yani iş hayatı başta olmak üzere hayatın hemen her alanında önemli görevleri üstlenebilir ve başarıyla yerine getirebilirler. Özellikle büyük şehirlerdeki trafik kaosu ve adres konusundaki karmaşa göze alınırsa, kurye hizmetlerinden faydalanmanın bazı durumlarda zorunlu hale geleceği anlaşılabilir. Örneğin İstanbul’un bir noktasından diğer bir noktasına acil şekilde önemli bir evrak ulaştırmak gerektiğinde ya da hastanızın ihtiyacı olan ilacı acil ve güvenli bir şekilde ulaştırmak gerektiğinde, İstanbul moto kurye hizmetimizden faydalanarak sorununuza çözüm üretebilirsiniz.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *