Mobbning

Mobbing… Det är någonting jag inte förstår! Varför!? varför ska man mobbas…? Varför ska man gå på barn o vuxna för hur dom är eller hur dom ser ut! alla är lika mycket värda! Jag blir så arg när jag ser någon bli mobbad! Om du som läser detta mobbar eller har mobbat någon fattar du inte hur det känns!? Om du inte vill bli mobbad mobba inte andra då..!

Tänk efter vad ni gör!

17 kommentarer

17 kommentarer på “Mobbning”

 1. Corinne skriver:

  Håller med! http/:mylifelikecorinne.blogg.se

 2. emilia skriver:

  Håller med dig 100% <3

 3. Lina skriver:

  Håller med, har själv varit mobbad så vet hur det känns:/

 4. mia skriver:

  dom stavas igentligen dem* men man säger dom. Och längtar du tills halloween imorgon ?

 5. Emma skriver:

  Men jag fattar inte? Har du blivit mobbad? För om du inte har blivit det någon gång tycker jag det är lite konstigt att du försöker se medlidande ut och se snygg ut. Däremot så har jag en klart annan åsikt om det är tvärtom.

  1. Linn. skriver:

   får hon inte tycka illa om mobbning för att hon är snygg?

   1. Emma skriver:

    Hon är är helt okej, men hon vad jag vet inte blivit mobbad. Och då kanske det inte är så passande att ha en bild på sig där man putar allt vad man har.

 6. ellenlove one direction skriver:

  håller med dig, men vrf kom du och tänka på det nu eller så!! eller jag är typ supper trög!! snälla svara på det

 7. De du skriver:

  Jag håller med dig!! Jag blev mobbad och varje dag var som ett helvete. Tills mobbaren slutade i min skolan detta året! Du insperirar mig och jag är glad över det du gör. Du bryr dig om andra som du aldrig har träffat förr TACK!!

 8. tuva skriver:

  håller med dig varför ska man mobbas. en i min klass blir mobbad en person kallar honom för kotten

 9. Jag blir mobbad av klassens fjortis för hur jag ser ut, och många tkr att jag liknar dig! Jag fattar inte hur dom bara kan mobba någon utan att få dåligt samvete!

 10. tilda skriver:

  jag är mobbad och har varit i 6 år o de är absolut inte kul …..varje dag i skolan vill jag bara gömma mig slippa taskiga kommentarer blickar o slag….

 11. sofie skriver:

  Det var jätte fint skrivit. Verkligen jätte fint av dig att du bryr dig..Och till ni som blir mobbade och läser det här säg till era föräldrar och till lärare men om det inte hjälper så byt skola….. det kan vara tufft att byta skola på grund av en person men om du inte alls trivs i din skola så byt skola för erat eget bästa…..
  KRAM från en som inte alls gillar mobbing…
  PS. vem gör det!? ;(

 12. pp skriver:

  ärdu mobbad!?!?!?!? :OO

 13. Victoria.. skriver:

  Jag blir mobbad av min egna syster & hennes kompisar.
  Det har gjort att jag väntar på döden varenda dag, jag får inget stöd..
  Ingen gillar mig i skolan. Jag är alldeles ensam

 14. Emma skriver:

  holler med dig vrf mobbar men det är ju bara dummt!!

 15. Jasmine skriver:

  Jag har varit mobbad :(

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *