62 kommentarer på “Videoblogg”

 1. Alicia skriver:

  Ska också klä ut mig o gå bus eller godis!jag ska vara en zombie med fejk blod haha! :)

 2. moa<3 skriver:

  Hoppas du får det bra! <3
  kram moa<3

 3. Johanna skriver:

  Går det inte att nå dig på mobilen? // Johanna

 4. Johanna skriver:

  Går det inte att nå dig på mobil?

 5. anni skriver:

  Kan du filma när du och dina kompisar gör i ordning sig ?

 6. Elin skriver:

  Jag önskar dig lyka till!! Ha det bra!! <3<3<3<3<33< :D
  http://www.baraaeelin.blogg.se
  Kramisv<3

 7. Maja :) skriver:

  Tänkte tipsa dig om en jätte bra skal sida den sidan heter fyndiq.se
  kram Maja :)

 8. Lisa skriver:

  Hej, jag funderar på att börja med youtube och undrar om du har några tips på vad man ska tänka på och så. Jag undrar också vart du skaffade misslisibell.se och hur mycket det kostade.

  Kram från Lisa

 9. nickaa skriver:

  Varför är det två delat? Bara jag som inte fattar det?
  http://nickaa.blogg.se

  1. angnes skriver:

   vad då två delat

   1. wilma strömberg skriver:

    skalet kan man ta isär i två delar vad trodde du?

 10. Maja :) skriver:

  Hej Lisa kan inte du göra en video där du visar hur man gör en halloween sminkning kraam <3

  1. alice skriver:

   alice hej

 11. julia skriver:

  info bara om det blåa skalet du hade, det blir repigt i sidorna när man drar av det, kanske inte såhär första gångerna men efter ett tag när man dragit av och på det några gånger och så bara så du vet för jag har själv ett likadant fast annan färg och på sidorna av min iphone är det helt repigt :/ aja ville bara säga så du vet :)

 12. emilia skriver:

  Kan du lägga ut en bild på hur du ser ut när du går halloween? alltså ” trick or treet ” bus eller godis.. ;)

  1. Malin skriver:

   *trick or treat

 13. Question of the day skriver:

  Hej! skulle du villa åka till Finland??

 14. iphone4ägaren skriver:

  fint skal! ett tips; köp ett displayskydd, det skyddar skärmen annars kan du få repor och sånt. om du tappar den så är displayskydd ett jättebra skydd. p.s: exakt samma hände med mig när jag fick min iphone 4. man får jättedåligt tålamod och vill använda den direkt, ellerhur? ha det bra. <3

 15. Agnes skriver:

  har du samma nummer tacksam för svar

 16. Hej skriver:

  En fråga till Questen of the day: Är du kär i någon, isf vad heter den?

  1. Fanny skriver:

   Hon kommer inte svara på det där iaf så…

  2. facebookaren skriver:

   det är några som frågat henne det tidigare hon kommer inte svara!

 17. Felicia skriver:

  Har du redan instagram för det är någon som heter misslisibellofficial. Är det du eller någon annan

  1. Idis skriver:

   Det är fejk! Hon har inte instagram än!

  2. Asta skriver:

   Någon annan, det är en förfalskare den personen har tagit bilderna från datorn det ser man för det är en massa linjer på bilden eller så är det jättegamla bilder…

 18. Nova skriver:

  Hör gör man en header?
  Snälla gör ett videoinlägg om det här !! SNÄLLA!! Jag vill verkligen veta, jag vill liksom kanske in framtiden ha en lika stor blogg som du men jag vet inte hur man gör header!! VISSA SNÄLLA! Typ ditt största faaaaannnnn!!

  1. Kajsa skriver:

   Hej om du vill så kan jag bara göra en header till dig men har du redan en blogg eller jag kan lägga in headers på deovte nattstad och bloggplatsen jag är 13år och jag kan hjälpa dig om du vill. Om du vill diskutera saken eller vill det så är jag tacksam om du komenterar det på min blogg http://nattstad.se/kajsaandersson Ps. jag har gjort headers till många bloggar

   1. Bluubb skriver:

    Om jag får säga en sak så tycker jag inte hon ska lita på dig för Olivia på yt blev lurad när någon sa så och den personen tog bort hennes blogg. Så Nova lita inte på någon! bara en varning!!

    1. Kajsa skriver:

     Hon kan ju lägga in den själv på bloggen men asså bara att redigera till ett t.ex colage eller bara redigera bilderna jag kan skicka många olika headers jag har gjort om du vill jag lovar att jag inte är någon taskig människa som tar bort eller förstör andras bloggar!;) ;) jag kan ju bara skicka den till henne via skype eller fb eller mejl eller ngt så får ju hon lägga in den såklart jag kan ge henne en video annars hur hon lägger in den om hon vill så kan hon göra det själv;) hörav dig till mig så kan jag skicka dig header bilder som jag har gjort Bluubb. ;) http:// nattstad.se/kajsaandersson

  2. facebookaren skriver:

   man får inte en stor blogg pga header!

 19. Sarah skriver:

  Jag undrar om du kan göra en video (ingen) om din Iphone? Jag vill JÄTTE gärna veta vart du beställde den och hur mycket den kodtade! <3

  P.S.Jag tycker du är jääääääääääääte söt! <3 :*** KRAAAAAAM!<3

 20. Ida skriver:

  Vill du göra ett länk byte? :) Kommenetra http://www.brunettensliv.blogg.se när du svarar tack! <3

 21. lolo skriver:

  snygg iphone? Men hur hade du råd med den helt själv när du bara är 11 år?

  1. Lollo halter skriver:

   GUD! Hon sparar pengar förresten kostade den bara nåt med 3000!!!

   1. facebookaren skriver:

    ja eller hur vem som helst kan ha mycket pengar!!?

 22. Linnéa skriver:

  Jag undarede bara en liten sak. Jag undrar vad du heter på skype och i isf om vi kunde bli vänner. och när jag har kollat på dina videos så tycker jag att vi är ganska lika. Men jag hoppas att du kan svara på min fråga :) kram kram ♥

  1. -.- skriver:

   -.- hon kan fortfarande inte adda fölk på skype -.-

 23. Theaa<3 skriver:

  Försök korta ner alla dina videor.. man tröttnar efter ett tag..:)<3

 24. Asta skriver:

  Fråga till Questen of the day: Har du tjockt eller tunt hår? :O

 25. wicktoria skriver:

  jag såg du hade iphone 4 varför den? den är as gammal iphone 4s och iphone 5 är bäst

 26. Mithra skriver:

  Du e så söt! Älskar din blogg! Ni kan kolla i min också http://www.mittis.wordpress.com

 27. Hildis skriver:

  Kolla min blogg snälla! loveyouit.blogg.se

 28. Lovisa skriver:

  Fin blogg, titta gärna in på min me!! :D
  http://engbladlovisa.blogg.se/

 29. Tora skriver:

  En fråga till questiens of the day!(elr hur 17 det stavas) Hade du brunt hår på skolfotot elr var det bara ljuset på bilden?

 30. Tiffany skriver:

  Herregud är hon inne hemma än?

 31. frida skriver:

  kan du göra en video där du visar ditt rum. du är alltid så gullig=)

 32. Kramiz Bananiz xD skriver:

  Hej! Kan inte du göra mer videos med din Iphone för det var roligt att kolla på dem.
  Älskar dina videos, Lisa. Sluta aldrig med det ;)
  Kramiz Bananiz

 33. Lillemma123 heter jag på skype skriver:

  Lisa kan du göra en tävling…..Jag älskar din Blogg <3 vad heter

  du på skype?? <3

 34. wilda skriver:

  nu när jag kollade hade du 10 999 prenumeranter så idag kommer du nog få 11 000 kan du ha en giveaway då?

 35. wilda skriver:

  11 013 nu du får typ över 10 prenumeranter värge dag

 36. samuella skriver:

  GRATTIS DU HAR 11 000 PRENUMENANTER!!!!!!!!!!!! ;D

 37. Nora.a skriver:

  Fråga till questions of the day:
  Jag har precis köpt Loreal Paris volume million lashes och jag köpte den icke vattenfasta mascaran.
  Jag undrar om du tkr att volume million lashes är bra?

 38. layla skriver:

  så kult det låter men hur gammal e du och vilken klass går du?
  svara är du snäl l<3333

 39. Elin skriver:

  Har du Iphone 4 eller 4s ? <3

 40. Anonym skriver:

  Din bortskämda unge!

 41. donnan skriver:

  kan du inte göra en video eller lägga upp en bild där du visar hur du såg ut på Halloween det skulle vara kul att se, och jag antar att jag inte är den ända som tycker det. Så gör gärna det. :) PS gillar dina look of today :D XD bajjbajj

 42. moa__johansson@hotmail.se skriver:

  Glad halloween! håller med kan inte du göra en video på ditt rum?<3 // moa<3
  Ps.: hur gamal är du visa säger att du går i 4an visa säger 5an är du 11 eller 10 ? jag är 11! och går i 5an.

 43. Tonje skriver:

  hahah den videon du är med julia på som ni ska svara på frågor och en fråga var vad det konstigaste man åt typ ! här om dan sa jag till min bästis att jag brukar äta kalaspuffar med kanel på och hon gick på det så hon provade!! jag dog

 44. Emilia skriver:

  Jag har ett sånt skal fast rosa

 45. ida skriver:

  Det var fin skall

 46. isabella skriver:

  Vad tycker du

 47. anonym skriver:

  Har du videofyme i så fall vad heter du?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *