• Alicia

  Ska också klä ut mig o gå bus eller godis!jag ska vara en zombie med fejk blod haha! :)

 • moa<3

  Hoppas du får det bra! <3
  kram moa<3

 • Johanna

  Går det inte att nå dig på mobilen? // Johanna

 • Johanna

  Går det inte att nå dig på mobil?

 • anni

  Kan du filma när du och dina kompisar gör i ordning sig ?

 • Elin

  Jag önskar dig lyka till!! Ha det bra!! <3<3<3<3<33< :D
  http://www.baraaeelin.blogg.se
  Kramisv<3

 • Maja :)

  Tänkte tipsa dig om en jätte bra skal sida den sidan heter fyndiq.se
  kram Maja :)

 • Lisa

  Hej, jag funderar på att börja med youtube och undrar om du har några tips på vad man ska tänka på och så. Jag undrar också vart du skaffade misslisibell.se och hur mycket det kostade.

  Kram från Lisa

 • nickaa

  Varför är det två delat? Bara jag som inte fattar det?
  http://nickaa.blogg.se

  • angnes

   vad då två delat

   • wilma strömberg

    skalet kan man ta isär i två delar vad trodde du?

 • Maja :)

  Hej Lisa kan inte du göra en video där du visar hur man gör en halloween sminkning kraam <3

  • alice

   alice hej

 • julia

  info bara om det blåa skalet du hade, det blir repigt i sidorna när man drar av det, kanske inte såhär första gångerna men efter ett tag när man dragit av och på det några gånger och så bara så du vet för jag har själv ett likadant fast annan färg och på sidorna av min iphone är det helt repigt :/ aja ville bara säga så du vet :)

 • emilia

  Kan du lägga ut en bild på hur du ser ut när du går halloween? alltså ” trick or treet ” bus eller godis.. ;)

  • Malin

   *trick or treat

 • Question of the day

  Hej! skulle du villa åka till Finland??

 • iphone4ägaren

  fint skal! ett tips; köp ett displayskydd, det skyddar skärmen annars kan du få repor och sånt. om du tappar den så är displayskydd ett jättebra skydd. p.s: exakt samma hände med mig när jag fick min iphone 4. man får jättedåligt tålamod och vill använda den direkt, ellerhur? ha det bra. <3

 • Agnes

  har du samma nummer tacksam för svar

 • Hej

  En fråga till Questen of the day: Är du kär i någon, isf vad heter den?

  • Fanny

   Hon kommer inte svara på det där iaf så…

  • facebookaren

   det är några som frågat henne det tidigare hon kommer inte svara!

 • Felicia

  Har du redan instagram för det är någon som heter misslisibellofficial. Är det du eller någon annan

  • Idis

   Det är fejk! Hon har inte instagram än!

  • Asta

   Någon annan, det är en förfalskare den personen har tagit bilderna från datorn det ser man för det är en massa linjer på bilden eller så är det jättegamla bilder…

 • Nova

  Hör gör man en header?
  Snälla gör ett videoinlägg om det här !! SNÄLLA!! Jag vill verkligen veta, jag vill liksom kanske in framtiden ha en lika stor blogg som du men jag vet inte hur man gör header!! VISSA SNÄLLA! Typ ditt största faaaaannnnn!!

  • Kajsa

   Hej om du vill så kan jag bara göra en header till dig men har du redan en blogg eller jag kan lägga in headers på deovte nattstad och bloggplatsen jag är 13år och jag kan hjälpa dig om du vill. Om du vill diskutera saken eller vill det så är jag tacksam om du komenterar det på min blogg http://nattstad.se/kajsaandersson Ps. jag har gjort headers till många bloggar

   • Bluubb

    Om jag får säga en sak så tycker jag inte hon ska lita på dig för Olivia på yt blev lurad när någon sa så och den personen tog bort hennes blogg. Så Nova lita inte på någon! bara en varning!!

    • Kajsa

     Hon kan ju lägga in den själv på bloggen men asså bara att redigera till ett t.ex colage eller bara redigera bilderna jag kan skicka många olika headers jag har gjort om du vill jag lovar att jag inte är någon taskig människa som tar bort eller förstör andras bloggar!;) ;) jag kan ju bara skicka den till henne via skype eller fb eller mejl eller ngt så får ju hon lägga in den såklart jag kan ge henne en video annars hur hon lägger in den om hon vill så kan hon göra det själv;) hörav dig till mig så kan jag skicka dig header bilder som jag har gjort Bluubb. ;) http:// nattstad.se/kajsaandersson

  • facebookaren

   man får inte en stor blogg pga header!

 • Sarah

  Jag undrar om du kan göra en video (ingen) om din Iphone? Jag vill JÄTTE gärna veta vart du beställde den och hur mycket den kodtade! <3

  P.S.Jag tycker du är jääääääääääääte söt! <3 :*** KRAAAAAAM!<3

 • Ida

  Vill du göra ett länk byte? :) Kommenetra http://www.brunettensliv.blogg.se när du svarar tack! <3

 • lolo

  snygg iphone? Men hur hade du råd med den helt själv när du bara är 11 år?

  • Lollo halter

   GUD! Hon sparar pengar förresten kostade den bara nåt med 3000!!!

   • facebookaren

    ja eller hur vem som helst kan ha mycket pengar!!?

 • Linnéa

  Jag undarede bara en liten sak. Jag undrar vad du heter på skype och i isf om vi kunde bli vänner. och när jag har kollat på dina videos så tycker jag att vi är ganska lika. Men jag hoppas att du kan svara på min fråga :) kram kram ♥

  • -.-

   -.- hon kan fortfarande inte adda fölk på skype -.-

 • Theaa<3

  Försök korta ner alla dina videor.. man tröttnar efter ett tag..:)<3

 • Asta

  Fråga till Questen of the day: Har du tjockt eller tunt hår? :O

 • wicktoria

  jag såg du hade iphone 4 varför den? den är as gammal iphone 4s och iphone 5 är bäst

 • Mithra

  Du e så söt! Älskar din blogg! Ni kan kolla i min också http://www.mittis.wordpress.com

 • Hildis

  Kolla min blogg snälla! loveyouit.blogg.se

 • Lovisa

  Fin blogg, titta gärna in på min me!! :D
  http://engbladlovisa.blogg.se/

 • Tora

  En fråga till questiens of the day!(elr hur 17 det stavas) Hade du brunt hår på skolfotot elr var det bara ljuset på bilden?

 • Tiffany

  Herregud är hon inne hemma än?

 • frida

  kan du göra en video där du visar ditt rum. du är alltid så gullig=)

 • Kramiz Bananiz xD

  Hej! Kan inte du göra mer videos med din Iphone för det var roligt att kolla på dem.
  Älskar dina videos, Lisa. Sluta aldrig med det ;)
  Kramiz Bananiz

 • Lillemma123 heter jag på skype

  Lisa kan du göra en tävling…..Jag älskar din Blogg <3 vad heter

  du på skype?? <3

 • wilda

  nu när jag kollade hade du 10 999 prenumeranter så idag kommer du nog få 11 000 kan du ha en giveaway då?

 • wilda

  11 013 nu du får typ över 10 prenumeranter värge dag

 • samuella

  GRATTIS DU HAR 11 000 PRENUMENANTER!!!!!!!!!!!! ;D

 • Nora.a

  Fråga till questions of the day:
  Jag har precis köpt Loreal Paris volume million lashes och jag köpte den icke vattenfasta mascaran.
  Jag undrar om du tkr att volume million lashes är bra?

 • layla

  så kult det låter men hur gammal e du och vilken klass går du?
  svara är du snäl l<3333

 • Elin

  Har du Iphone 4 eller 4s ? <3

 • Anonym

  Din bortskämda unge!

 • donnan

  kan du inte göra en video eller lägga upp en bild där du visar hur du såg ut på Halloween det skulle vara kul att se, och jag antar att jag inte är den ända som tycker det. Så gör gärna det. :) PS gillar dina look of today :D XD bajjbajj

 • moa__johansson@hotmail.se

  Glad halloween! håller med kan inte du göra en video på ditt rum?<3 // moa<3
  Ps.: hur gamal är du visa säger att du går i 4an visa säger 5an är du 11 eller 10 ? jag är 11! och går i 5an.

 • Tonje

  hahah den videon du är med julia på som ni ska svara på frågor och en fråga var vad det konstigaste man åt typ ! här om dan sa jag till min bästis att jag brukar äta kalaspuffar med kanel på och hon gick på det så hon provade!! jag dog

 • Emilia

  Jag har ett sånt skal fast rosa

 • ida

  Det var fin skall

 • isabella

  Vad tycker du

 • anonym

  Har du videofyme i så fall vad heter du?