13 kommentarer på “Dag 1 Min outfit idag”

 1. Ebba skriver:

  Snygging

 2. Sabina <3 skriver:

  Hej ! Har du KIK sötnos? <3 Adda då sabbiieofc

 3. Alva o Annie skriver:

  http://skujbloggen.devote.se/ titta VÅR blogg!!

 4. Elin^^ skriver:

  Vart har du köpt det vista skalet¨?^^

 5. Linnéa Söderström skriver:

  Hej, kan du lägga ut en video på allt ditt smink??

 6. anonym skriver:

  På instagram är det en till som fejkar dig hon heter realmisslisiibell med två in !! kan göra en video där du säger det till alla dina fans som kollar på dig så d är medveten om att det är en till fejkare

  Ps: hon lägger ut samma bilder som dig också !

  snälla gö en video om det :)
  Ps: grymt söt <3

 7. other skriver:

  I just want to mention I’m newbie to weblog and really liked your web-site. Almost certainly I’m want to bookmark your website . You absolutely have tremendous writings. Regards for revealing your webpage.

 8. I?ve been exploring for a bit for any high-quality articles or blog posts on this sort of house . Exploring in Yahoo I finally stumbled upon this website. Reading this information So i am satisfied to convey that I have an incredibly excellent uncanny feeling I found out exactly what I needed. I so much indisputably will make certain to don?t forget this web site and give it a glance regularly.

 9. this kind of reminds me of that time when I was a kid learning to tie my shoes. yah frustrating.

 10. Kurye olarak hizmet veren kişiler, bulundukları lokasyondaki her adrese en kısa sürede ulaşma yolunu bilirler. Üstelik verilen bu görevi hava, trafik ve buna benzer diğer olumsuz şartlardan etkilenmeden yerine getirirler. Yani iş hayatı başta olmak üzere hayatın hemen her alanında önemli görevleri üstlenebilir ve başarıyla yerine getirebilirler. Özellikle büyük şehirlerdeki trafik kaosu ve adres konusundaki karmaşa göze alınırsa, kurye hizmetlerinden faydalanmanın bazı durumlarda zorunlu hale geleceği anlaşılabilir. Örneğin İstanbul’un bir noktasından diğer bir noktasına acil şekilde önemli bir evrak ulaştırmak gerektiğinde ya da hastanızın ihtiyacı olan ilacı acil ve güvenli bir şekilde ulaştırmak gerektiğinde, İstanbul moto kurye hizmetimizden faydalanarak sorununuza çözüm üretebilirsiniz.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *