Give me strength!

Give me strength!

Ge mig styrka! Att orka med allt som har hänt! Hjälp mig att orka fortsätta o inte tänka på det hela tiden…

Var med mig i alla dagar intill tidens slut, Amen!

24 kommentarer

24 kommentarer på “Give me strength!”

 1. Mandy skriver:

  Lilla gumman :(

 2. Emilia skriver:

  stackarn<3

 3. Emma skriver:

  Åh :( Försök att tänka på att Hammie har det bättre nu, hon behöver inte lida längre. Hon mår bra.

 4. Moa❤❤❤ skriver:

  Du klarar det gumman var stark!❤❤

 5. Stellis skriver:

  Synd! Om du ska tänka på honom så tänk på det som var bra med Hammie! ;( ;)

  Men nu till något annat, nämligen Instagram.
  1. Är realmisslisibell ditt riktiga konto???
  2. Är misslisibellofficial äkta???

  3. Om inte titta då på henne på Insta!
  4. Du är sötast i världen!

  P.s berätta gärna för oss om Instagram på bloggen så ALLA vet. För vi fattar ingenting.

  1. Instagrameeer skriver:

   realmisslisibell är den äkta, ingen annan. realmisslisibell har tillochmed kommenterat på ett av misslisibelloffical att det inte är hon, ngt sånt. Så hon har sett det. förlåt för att jag svarade på dina frågor men .. ja. ;)

  2. Miss Lisibell skriver:

   1. ja jag heter Realmisslisibell på instagram
   2. fejk

 6. Krampådej skriver:

  Hej Lisa, jag brukar aldrig kommentera här, men jag måste bara säga att jag vet PRECIS hur det känns! För snart två år sedan förlorade jag min katt, och han var liksom hammie min bästa vän :(

  Låt mig få säga såhär, ditt hjärta är just nu ett öppet sår som blöder, men såret läker och blir ett ärr, du kommer inte att blöda längre, men alltid bära med dig ärret.

  Så känner jag nu, efter ett tag läker hjärtat, och nu kan jag känna en saknad, det kommer man alltid att göra! Men sorgen är lättare att hantera, jag blir aldrig ledsen längre när jag tänker på min katt längre, utan ser istället de fina gosstunderna i min säng på morgnarna, när han följde efter mig jag än gick osv.

  Hoppas du ser detta… Kram

 7. Anonym!!! skriver:

  Jag har en fråga som inte har nått med det här att göra! Men kan du lägga ut bilder på din syskon och berätta om dom typ..?

 8. L skriver:

  Hej Lisa!
  Jag kollar din blogg varje dag och du är verkligen en snäll och STARK person!
  Jag va med om exakt samma sak 2009, mitt marsvin va precis som hammie, speciell inte som nåt annat marsvin!
  Han peep när jag kom hem och han älskade att ligga på ens mage eller uppe i axeln för han kände sig trygg.
  Men han dog fem år gammal dagen före julafton.. På natten. Jag vaknade av att till och med min mamma satt uppe och grät och pratade i telefonen. Hon sa att hon inte visst hur hon skulle förklara det för mig och då började jag grina. Lika mycket som du! Jag var exakt lika gammal som du är nu. Och idag är jag 14. Det har gått tre år. Just nu känner jag inte att jag kan gråta över han, Jag tänker mer på allt roligt och mysiga tider vi hade tillsammans.Man blir glad över att man fick ha den tiden tillsammans. Lovar. Du kommer snart att börja tänka positiva tankar om hur bra du o hammie hade det.
  kram på dig!

 9. Hej skriver:

  Jag brukade gilla dig, kolla på videor och följa din blogg men nu när du har en iPhone så börjar du bli som alla andra ungdomar här i Sverige!
  Det är bara instagram, instagram, instagram hela tiden!
  Genom instagram och bloggar och sånt blir alla tonårs/ungdoms tjejer bitchiga!

 10. emilie skriver:

  jag önskar att Hammie nt var död. för då skulle jag nt sitta och tänka på er i skolan

 11. Anna skriver:

  Lisa! mitt marsvin blev sjukt och vi var tjugna att avliva honom! :( Jag vet precis hur du känner! För jag har gått igenom samma sak! :( Mitt marsvin finns alltid i mitt hjärta och Hammie kommer alltid finnas i ditt Lisa!♥ Love you Girl! Be strong!☻

 12. piffimissyou skriver:

  Hej Lisa har kollat på klippet du gjorde om hammie och började gråta tänkte på min lilla hamster som gick bort av samma orsak. Och håll dig stark.

  1. Mathilda Malmström Nordström skriver:

   Jag började också gråta av klippet av Hammie så synd om dig och Hammie,,,:((((((

 13. Viktoria skriver:

  Lisa jag vet att det inte är min hamster och jag vet att du är ledsen av att en sån fin,söt,gullig,busig hamser gck bort men ibland så får man faktistt tänka posiktivft men inte för att göra dig ledsen nu men ibland så får man faktist tänka på att det var bra så att hon får slipa att ha cancer jag ve att det är en frkuktansvär sjukdom men man får tänka att Hammie har det bra och mår bra

 14. Mathilda Malmström Nordström skriver:

  Jag började också gråta av ditt klipp,,,,,,:(((((( ledsamt:(

 15. jonna karenryd skriver:

  lisa jag får alltid en tår i ögat när jag ser hammie på video eller på bild vet inte varför jag gråter men jag tycker synd om dig och hammie jag skulle vara ledsen om jag var hammie för aldrig få se sin älskade matte igen men sorlig hetten går över efter ett tag men sen brukar den komma tillbaka igen tänk positivt hon mådde nog inte bra hon var ju sjuk hon har det bra jag lovar dig älskar dig

 16. Just want to say your article is as astonishing. The clarity in your post is just spectacular and i could assume you’re an expert on this subject. Fine with your permission allow me to grab your feed to keep updated with forthcoming post. Thanks a million and please continue the rewarding work.

 17. Simply wish to say your article is as surprising. The clarity for your submit is simply nice and i can assume you’re a professional on this subject. Fine with your permission allow me to snatch your feed to keep updated with imminent post. Thanks 1,000,000 and please carry on the gratifying work.

 18. I’m not sure where you are getting your info, but good topic. I needs to spend some time learning much more or understanding more. Thanks for fantastic info I was looking for this information for my mission.

 19. check that skriver:

  I simply want to tell you that I’m very new to weblog and truly liked you’re web site. Almost certainly I’m going to bookmark your site . You really have good posts. Thanks for revealing your website.

 20. Kurye olarak hizmet veren kişiler, bulundukları lokasyondaki her adrese en kısa sürede ulaşma yolunu bilirler. Üstelik verilen bu görevi hava, trafik ve buna benzer diğer olumsuz şartlardan etkilenmeden yerine getirirler. Yani iş hayatı başta olmak üzere hayatın hemen her alanında önemli görevleri üstlenebilir ve başarıyla yerine getirebilirler. Özellikle büyük şehirlerdeki trafik kaosu ve adres konusundaki karmaşa göze alınırsa, kurye hizmetlerinden faydalanmanın bazı durumlarda zorunlu hale geleceği anlaşılabilir. Örneğin İstanbul’un bir noktasından diğer bir noktasına acil şekilde önemli bir evrak ulaştırmak gerektiğinde ya da hastanızın ihtiyacı olan ilacı acil ve güvenli bir şekilde ulaştırmak gerektiğinde, İstanbul moto kurye hizmetimizden faydalanarak sorununuza çözüm üretebilirsiniz.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *