Give me strength!

Give me strength!

Ge mig styrka! Att orka med allt som har hänt! Hjälp mig att orka fortsätta o inte tänka på det hela tiden…

Var med mig i alla dagar intill tidens slut, Amen!

19 kommentarer
 • Mandy

  Lilla gumman :(

 • Emilia

  stackarn<3

 • Emma

  Åh :( Försök att tänka på att Hammie har det bättre nu, hon behöver inte lida längre. Hon mår bra.

 • Moa❤❤❤

  Du klarar det gumman var stark!❤❤

 • Stellis

  Synd! Om du ska tänka på honom så tänk på det som var bra med Hammie! ;( ;)

  Men nu till något annat, nämligen Instagram.
  1. Är realmisslisibell ditt riktiga konto???
  2. Är misslisibellofficial äkta???

  3. Om inte titta då på henne på Insta!
  4. Du är sötast i världen!

  P.s berätta gärna för oss om Instagram på bloggen så ALLA vet. För vi fattar ingenting.

  • Instagrameeer

   realmisslisibell är den äkta, ingen annan. realmisslisibell har tillochmed kommenterat på ett av misslisibelloffical att det inte är hon, ngt sånt. Så hon har sett det. förlåt för att jag svarade på dina frågor men .. ja. ;)

  • http://misslisibell.se/ Miss Lisibell

   1. ja jag heter Realmisslisibell på instagram
   2. fejk

 • Krampådej

  Hej Lisa, jag brukar aldrig kommentera här, men jag måste bara säga att jag vet PRECIS hur det känns! För snart två år sedan förlorade jag min katt, och han var liksom hammie min bästa vän :(

  Låt mig få säga såhär, ditt hjärta är just nu ett öppet sår som blöder, men såret läker och blir ett ärr, du kommer inte att blöda längre, men alltid bära med dig ärret.

  Så känner jag nu, efter ett tag läker hjärtat, och nu kan jag känna en saknad, det kommer man alltid att göra! Men sorgen är lättare att hantera, jag blir aldrig ledsen längre när jag tänker på min katt längre, utan ser istället de fina gosstunderna i min säng på morgnarna, när han följde efter mig jag än gick osv.

  Hoppas du ser detta… Kram

 • Anonym!!!

  Jag har en fråga som inte har nått med det här att göra! Men kan du lägga ut bilder på din syskon och berätta om dom typ..?

 • L

  Hej Lisa!
  Jag kollar din blogg varje dag och du är verkligen en snäll och STARK person!
  Jag va med om exakt samma sak 2009, mitt marsvin va precis som hammie, speciell inte som nåt annat marsvin!
  Han peep när jag kom hem och han älskade att ligga på ens mage eller uppe i axeln för han kände sig trygg.
  Men han dog fem år gammal dagen före julafton.. På natten. Jag vaknade av att till och med min mamma satt uppe och grät och pratade i telefonen. Hon sa att hon inte visst hur hon skulle förklara det för mig och då började jag grina. Lika mycket som du! Jag var exakt lika gammal som du är nu. Och idag är jag 14. Det har gått tre år. Just nu känner jag inte att jag kan gråta över han, Jag tänker mer på allt roligt och mysiga tider vi hade tillsammans.Man blir glad över att man fick ha den tiden tillsammans. Lovar. Du kommer snart att börja tänka positiva tankar om hur bra du o hammie hade det.
  kram på dig!

 • mithra
 • Hej

  Jag brukade gilla dig, kolla på videor och följa din blogg men nu när du har en iPhone så börjar du bli som alla andra ungdomar här i Sverige!
  Det är bara instagram, instagram, instagram hela tiden!
  Genom instagram och bloggar och sånt blir alla tonårs/ungdoms tjejer bitchiga!

 • emilie

  jag önskar att Hammie nt var död. för då skulle jag nt sitta och tänka på er i skolan

 • Anna

  Lisa! mitt marsvin blev sjukt och vi var tjugna att avliva honom! :( Jag vet precis hur du känner! För jag har gått igenom samma sak! :( Mitt marsvin finns alltid i mitt hjärta och Hammie kommer alltid finnas i ditt Lisa!♥ Love you Girl! Be strong!☻

 • piffimissyou

  Hej Lisa har kollat på klippet du gjorde om hammie och började gråta tänkte på min lilla hamster som gick bort av samma orsak. Och håll dig stark.

  • Mathilda Malmström Nordström

   Jag började också gråta av klippet av Hammie så synd om dig och Hammie,,,:((((((

 • Viktoria

  Lisa jag vet att det inte är min hamster och jag vet att du är ledsen av att en sån fin,söt,gullig,busig hamser gck bort men ibland så får man faktistt tänka posiktivft men inte för att göra dig ledsen nu men ibland så får man faktist tänka på att det var bra så att hon får slipa att ha cancer jag ve att det är en frkuktansvär sjukdom men man får tänka att Hammie har det bra och mår bra

 • Mathilda Malmström Nordström

  Jag började också gråta av ditt klipp,,,,,,:(((((( ledsamt:(

 • jonna karenryd

  lisa jag får alltid en tår i ögat när jag ser hammie på video eller på bild vet inte varför jag gråter men jag tycker synd om dig och hammie jag skulle vara ledsen om jag var hammie för aldrig få se sin älskade matte igen men sorlig hetten går över efter ett tag men sen brukar den komma tillbaka igen tänk positivt hon mådde nog inte bra hon var ju sjuk hon har det bra jag lovar dig älskar dig