T stallet nu!

Nu är vi på väg till Inger och ska rida, så kul! Ska testa att filma när jag sitter på Hilmer för skoj skull men vi ses! Herrå

20121104-095641.jpg

23 kommentarer
Detta inlägget postades i: Hästar.
 • Erica

  Söt du är

  • isabelle

   Bor du i salem Erica ?

 • linnea

  söt due <3333 :D

 • selma

  Kan du göra en video när du hissar och dissar dina läppstift / läppglans!

  I LOVE YOU!

 • Juni

  Hej Lisa! Jag heter juni och fyller 12 idag och undrar om du ville länka min blogg i ett inlägg eller i alla fall gratta mig! Det skulle betyda så mycket!!! Min blogg: http://www.lumiere.blogg.se

 • Maja

  Det låter skojsigt<3

  Jag fyller oxå år idag och det skulle betyda sjukt mycket för mig om du tog med det i en video<3 Herrå:*

 • Isabelle

  Hej! Hoppas du har det BÄST! Jag är från Finland och vill gärna att du kollar in min blogg: isabelle1506.blogspot.fi

  ps. Du är jättegullig och snygg!
  ps2. Just nu får jag nästan inga läsare så snälla titta påmin blogg!

 • Kramiz Bananiz xD

  Vad kul

 • Emmyline

  Kan du göra en video där du visar hur du klipper och sätter in musik och lägger in text i videon ??

 • Jaag

  Vart köpte du din Iphone 4??

 • Ida♥

  Hej, Lisa♥ kan du göra en video där du visar allt ditt smink och hur du förvarar det? Skulle vara kul att se! :D

 • Olivia Salmi

  Vill ba säga att du e så jäkla stark Lisa.
  Hammie, elaka kommentarer, haters, & folk som är så javla avundsjuka på dig, för det du gör & den du är <3
  Kollade precis när du pratade om hammie o dehära i en video, och shit vad ledsen jag blev för din skull. Du och hon är inte värd dehär.
  LOVA ATT DU KÄMPAR, TILLS DOM 2 SISTA ANDETAGEN. LOVA. <3<3
  LOVE U O DU ÄR MIN FÖREBILD :D

 • Tindra

  heej!, jag tycker oxo att det skulle vara skiiit kul om du kude visa hur du typ redigerar dina videos!!!<3 snälla! jag skulle gilla det sjukt myckeet!!:p

 • Lillajag

  Var bor du? Min mamma har planerat att flytta mej och min lillebror till Göteborg (hon föddes där) och ja vill egentligen inte flytta ifrån Stockholm.:(( Men alla dina bilder som man ser lite av stället där du bor ser faktiskt okej ut att bo. Kan du berätta ungefär var det är? Tack, Lisa. Kram
  Ps. Ja tycker att du är modig som är dej själv! det ee inte alla som är de :))

 • Elin :D

  Heej :D Jag gillar din blogg väldigt mycket.. Jag hade själv en blogg innan men har slutat nu för att jag har inga läsare och kan inte komma på vad jag ska skriva om.. Har du något tips som kan hjälpa så man får många läsare och sånt? :D Kraam! Mejla gärna ditt svar :)

 • emelie

  Lisa läs min blogg http://emelieemmi.blogg.se

 • Amina

  Seriöst Lisa eller vad du heter, fattar inte hur jäkla mycket du skämmer ut dig ? Vad är du 10-11 år och lägger upp massa fkn sminkvideos ! Du är inte 16 utan 11 ! Fatta hur många heaters du Har.

  • Ella

   Lisa skämma ut sig? Hon är en 11 åring som tycker om att sminka sig. Och? Var fick du rätten att säga åt henne att hon skämmer ut sig? Var fick du ens luft ifrån? Det är haters som du som är avundsjuka idioter! Fortsätt att hata du, så lever hon livet istället. Och det finns fler lovers till Lisa än det finns haters, och hon kommer att komma långt. Medan du är slösar bort ditt liv på att få andra att må dåligt. Men det är väl din payback antar ja.

 • matilda

  Hur blev din blogg så känd?

 • Alexandra♥

  Hej Lisa! Jag är 12 år, och jag följer dejj grymt mycket! Jag följer dig på instagram, jag prenumererar på din youtube, vi e vänner på fejjan och jag följer din blogg! Jag önskade att jag såg ut som dig!!! ♥ Skit i vad alla andra skriver om hur du ska vara, du måste vara dej själv, och om dem inte gillar det du gör…. Varför kollar dem på din blogg elller då då liksom?? Dem är nog bara avundsjuka på dejjj!♥ Svara inte på sånna kommentarer som e elaka! Även om duu inte gör det nu iallafall då men men…! ♥ Men det jag villa säga är att jag älskar vad du gör, och att du ska stå på dejj! <3 :D :* I LOVE YOU LISA JONSSON!!!♥

  ♥Misslisibell forever♥

  P.s: Jag har en fråga bara: Hur blev din blogg så känd och hur fick du så mycket prenumeranter på youtube? <3 ♥

 • Lova LOVE LISA

  tja lisa, kan du göra en video där du visar ditt sminkbord …… ganska detaljerat (stav) att du säger vad var och en sak kommmer ifrån. och vad den kosta . och gärna visa dina borstar ocksååå !!!! det skulle vara skiiit nice KRAAM (kan du säga mitt namn i en video jag heter Lova w.)

 • Saga

  Hej kan du kommentera Jessica Engströms video ps videon heter uppdaterat mitt sminkbord. Och snälla kan du kommentera vart hon köpte sina nordic cap läppstift för jag kan inte kommentera på youtube snälla snälla snälla för då jag skicka ett till dig kram saga

 • Sandra

  YOU ARE SO SO CUTE <3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3