18 kommentarer på “8 dagars Dag 3 Bild på mitt rum”

 1. GudBeWithYou skriver:

  hej jag bara undrar om du kan göra en uppdaterad ”Mitt smink” video det tror jag många skulle uppskatta<3
  Ps. Jag är ett stort fan av dig♥

 2. GudBeWithYou skriver:

  hej jag bara undrar om du kan göra en uppdaterad ”Mitt smink” video det tror jag många skulle uppskatta♥
  Ps. Jag är ett stort fan av dig♥

 3. Lisa fan skriver:

  Fint rum!!

 4. Sara skriver:

  Hej lisa jag har 2 frågor till Question of today, och de är såhär:
  Har du långt till skolan?hur långt ungifär?
  Hur mycket kostade din 88palett?

  ( snälla kan du inte göra en video när du har mittbenna, det var jätte snyggt)

  Kramisar Sara<3

 5. hanis skriver:

  hej Lisa
  Jag undrar när brukar du sova asså på skoldagar
  från Hanis PS… du är fin och söt :)

 6. Josefine skriver:

  Hej Lisa är din insta misslisibell eller misslisbell eller lisa10j för jag vet inte vem jag ska tror på kan du Göra ett sånt inlägg en gång tillm så alla är säkra! Ps snyggaste finaste du!<3

  1. IIIIddda skriver:

   hon heter RealMisslisibell andra är fake

 7. Elin skriver:

  Snälla snälla snälla Lisa jag ber dig.. Sluta hålla på och ta kort med Iphonen hemma när du har en aldeles utmärt kamera som det bli bättre kvalité på + större bilder..! Jag förstår att du är väldigt glad över din Iphone osv men.. Det blir inte lika roligt för oss läsare att läsa din blogg om du börjar visa upp mycket sämre bilder! Du kan tappa läsare..

  1. ronja skriver:

   Ursäkta men det är väl inte din blogg?

   1. Elin skriver:

    Jag sa aldrig det? -.- Jag sa bara att hon behöver faktiskt inte ta korten HEMMA med mobben när hon har en alldeles UTMÄRKT kamera.. Nåt problem? Dessutom vill ju vi läsare se så fina bilder som möjligt. Och jag vill hemskt gärna fortsätta följa hennes blogg men det skulle vara MYCKET roligare om hon börjare ta lite bättre bilder igen..

  2. Ebba skriver:

   Haha tappar hon läsare so what? Tror inte hon bloggar för att bli känd, utan mera för att det är roligt. Du menar nog inget illa men om du inte tycker om bilderna kan du ju lika gjärna dra. Tack och hej :)

 8. Dramafanny skriver:

  Ååh Gud vad fina gardiner du ha My blogg
  http://www.dramafanny.wordpress.com

 9. VÄLDIGT SMICKRAD RIGHT NOW skriver:

  OMG! DU GJRDE DEN VIDEON SOM JAG FRÅGADE OM, what’s on my iPhone tag!!!!! åh, tacktacktack .. love u!

  1. Dahh.. skriver:

   OMG! WOW WOW…. asså emm.. det är ganska många som har frågat om en ”what’s on my iPhone” tag, så det var inte så cool, alltså var det inte bara du som gjorde att hon gjorde den videon..

 10. nellie skriver:

  Ett tips kolla på Michelle Phans videor på youtube, hon är säkert världens kändaste och bästa sminkvideoare! Hon är helt enkelt drottningen av smink! Men dock är hon från usa så du kanske inte förstår så bra vad hon säger, men du kommer nog fatta det mesta ändå ;) här är en länk till hennes youtube kanal http://www.youtube.com/user/MichellePhan

  Hoppas att du kommer kolla på hennes videor, du kommer lära dig mycket! :)

 11. Thea skriver:

  Hej Lisa! Guuud vilket fint rum du har typ som tjejdrömrummet:):D PS: Jag är ett riktigt stort fan av dig:D<3 PPS: Har du moviestarplanet? Isf vad heter du där? Jag heter iaf Thea-110 och är i level 5 snart 6 fråga gärna om att bli vän<3 I LOVE U!<3

 12. Thea skriver:

  Här är en bild på Thea-110<3
  PS: I LOVE U! I

 13. Malin ♥ skriver:

  Hej ♥ Du e jätte bra bloggare, och du har ett jätte fint rum ♥ Älskarr din blogg och dina videor ♥

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *