Läser

Skola, har NO.. Men nu läser man istället ;)

20121105-103526.jpg

17 kommentarer

17 kommentarer på “Läser”

 1. Milla skriver:

  Första!! accepterar du vänförfrågningar på skype, svara på detta i ett inlägg! <3 Du är sjukt söt gumman! Kram :)

 2. Alicia skriver:

  Söt bild gmn :) Mvh: Aliciastarz.blogg.se

 3. Ebba skriver:

  Inget illa menat men får ni verkligen greja med mobilerna på lektionen? När jag gick i 4:an fick vi nt ens ha uppe mobilen på rasten men i 5:an fick vi, men vi fick INTE ha den mer än på rasterna.. Och det tycker inte jag är så konstigt heller för på lektionerna SKA man jobba, inte sitta och greja med mobben. (:

 4. Linnea skriver:

  Åhh du är såå bra på att..svårta vatt säga du blir iallafal jätte fin när du fotar dig!

 5. en skit söt person skriver:

  vi får inte andvända mobilerna fören i sexan och då får man ha dom på lextionerna bara man inte stör andra eller fuskar då tar lärarn den och man måste hämta igen den med en föreldrer anars får man inte den tillbaks svara på detta inlägg lisa FÅR NI ANDVÄNDA MOBILERNA PÅ LEXTIONEN???

 6. Yt video skriver:

  Lisa hoppas du läser detta! Om du filmar med mobilen och sen lägger upp på YT så ser du att de blit inte mycket skärm, vänd på mobilen och filma! Mycket större skärm!

 7. Minna skriver:

  Jag har en fråga till dig Lisa.Det är så att jag hade tänkt spara till en iPhone (vet inte om jag ska ta en iPhone 4,en iPhone 4s eller en iPhone 5,men 4:an är billigast…).Men varifrån köpte du din? Läste att den kostade nåt 3000,bor nog i Finland men…Ja och skulle du vilja kolla in min blogg? –> minnarahkonen.blogspot.com

 8. Jaaag skriver:

  Jag går i sexan o man får int ha telefonen framme alls under skoldagen, och du bara sitter i klassen och skriver på din blogg…

  1. Violetta skriver:

   Samma här…

 9. MisslisibellLover!!!!♥♥ skriver:

  Vad kul,hihi vi får inte heller ha mobilen uppe på lektionerna men det har jag lite i alla fall och det roliga är att vår mentor Malin har också den uppe och e inne på fb så alla sitter med sin iphone och spelar och e inne på fb och instagram men det är kul får vår rektor kom på malin en gång och då sa hon att hon ringde sin son men hehe det gjorde hon inte vår klass e helt sjukt rolig LISA jag älskar dejj så mke har dej som bakgrundsbild på min mobil du är så söt ååååå kollar din blogg 20 gånger om dagen och du jag överdriver inte jag har några frågor till dej som jag skulle bli jätte glad om du svarade på så här kommer dom 1.om du skulle få va vilken artist du ville vilken skulle du vilja va??
  2.vilken blogg gillar du mest förutom din egen???? 3.vilket djur gillar du mest :katt eller hund

  4:iliner eller mascara?? det va mina frågor hoppas du kan svara på dem älskar dejj !!!!!!!!!!

 10. MisslisibellLover!!!!♥♥ skriver:

  Såå söt du är gumman♥♥

 11. Karie skriver:

  Hej Lisa du är bäst! Hur gammal är Julia? Hon är född år 2000 och du är född år 2001?

 12. Zindra skriver:

  Hej, Lisa!

  Nu tycker säkert du att jag bara är en av alla dom som vill att du ska tipsa om deras blogg. Men allvarligt talat, kan du i alla fall kolla in den? Tänk om den är bra? Tänk om just DU skulle kunna hjälpa mig att dela det med många fler? SNÄLLA tipsa om den. http://www.zindra.blogg.se

 13. jennifer paulsen skriver:

  vad söt!

 14. Ros Markos skriver:

  i vilken klass går du i 3,4,5,6,7,8,9,

 15. Blablablabla skriver:

  Inte för att va elak men du har blivit en mini fjortis nu när du har fått en IPhone

 16. emilia skriver:

  fin bild :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *