Hoppning!

Hejsan! Idag hoppade vi och det gjorde Ida också idag. Jag hade en häst som heter Bandit o han är stickel-hårig. Vi hoppade tre hinder på rad om man säger så..! Bandit var jätte duktig och jag fick ett jätte bra tempo till hindrena. Han hoppade galant o landade fint! Jag fick jätte bra omdöme för min ridning idag och det är jag glad över! :D

20121109-185812.jpg

11 kommentarer
 • Moa

  Det skulle vara skit kul ifall du la ut vidiosar när dubride. När du hoppar och galopperar

  • Freia

   Ja,jag håller med,det skulle vara riktigt kul! :)

 • claudia

  går du i nått mern än ridning typ sport elr instrument?
  hur många gånger rider du per vecka?
  http://www.clays.bloggplatsen.se

 • Lisa

  När ska du göra smink videon

 • ..

  Hur gammal är du?

  • http://misslisibell.se/ Miss Lisibell

   11

 • Freia

  Hur högt hoppade ni ungefär?

 • Ronja

  Kommer Bandit från Skogslotten?

 • Tilda

  Kallas studs 8D

 • Tilda

  Studs* ;)

 • Daniellq

  Det behöver inte vara studs, kan vara en 3-kombination också…