YOU ARE GOOD ENOUGH.

Skola..Kämpa! Det är mitt ord, Kämpa..Jag gillar skolan och jag förstår att många där ute inte gör det. Men kämpa. Kämpa för det ni vill. Det ni vill bli. Om just du där ute kanske vill bli läkare, polis, brandman så kämpa för det! Sitt inte hemma o titta på TV, kom ut! I verkligheten! Skola kan vara tråkigt det håller jag med om att det kan vara men försök iallafall.. Då kommer du långt. Snart är du där läkare, polis m.m

KÄMPA!

40 kommentarer

40 kommentarer på “YOU ARE GOOD ENOUGH.”

 1. älskar dig lisa skriver:

  jaaa första som kommenterar :) :* jag håller verkligen med :) älskar din blogg

 2. Mathilda skriver:

  #staystrong ❤

 3. nellie skriver:

  lätt för dig att säga, du som aldrig har varit med om något riktigt jobbit.

  1. mialove skriver:

   Har hon väll ! hennes hamster dog ! Och inte på ett naturligt sätt ! den fick avlidas . fatta vad hämskt att stå och titta när ens hamster får en spruta i sig så att den dör när man bara är 11 år !!!

   1. Hannie skriver:

    Jaa, eller hur!

  2. 1. Hon blev dumpad av sin pv
   2. Hon blev hackad
   3. Hon fick massa hat kommentarer

   4. Hon förlorade sin BFF
   5. Hennes hamster dog.

   Så joo du :)

  3. Isa skriver:

   Asså jag fattar inte dig om ni inte är vänner vf ska du då vara och trakesera (stavning?) henne på hennes blogg..Hon är en underbar och stark männsika! Hon är alltid lika underbar! Jag vet alla saker som står här nere och ALLT är sant!! FATTA?!!!

   1. Saknar dig ;( skriver:

    Tänk på att det kanske inte är den ”riktiga” Nellie som skriver? Men en hamster är inget entligen jag var 10 när dom avlivade min häst för hon var sjuk, det fick jag se! Tänk lite, det kan ju lika gärna någon som vill att Lisa och Nellie ska bli mera osams än vad dom redan är! <3

    1. Lisa skriver:

     Men asså härre gud! KOM IGEN! Är något värre om man är 10 år och det är en häst eller? Nej, det är det inte. Du älskade säkert din häst otroligt mycket men Lisa älskade också sin Hamster MINST lika mycket.. kom igen.. sluta håll på..

    2. INGA HATSVAR! skriver:

     Det spelar väl fan ingen roll om det är en häst eller en hamster!? BÅDA ÄR FORTFARANDE LIKA MYCKET VÄRDA! Du älskade din häst, och Lisa älskade sin Hamster! Det är lika hemskt! Du trodde väl inte att du skulle få massa svar som: ååå stackars dig! eller Nämen guud! Lider med dig!!! Om du trodde det, trodde du fel, det spelar ingen roll om den levade varelsen som dör är stor/liten, svart/vit, kostar mycket/ kostar mindre eller så… Allt/Alla är fortfarande lika mycket värt/värde! Så tack för mig och hejdå! :)

  4. Isa skriver:

   En stark *

  5. Lisa skriver:

   Hur dryg man man bli? Du kan väll ta och kolla på tex hennes video när hon berättade om vad som hade hänt med hennes hamster.. Sen kan du komma tillbaka och skriva ett stort fett FÖRLÅT till Lisa.

  6. En Arg 14Åring skriver:

   NELLIE DU ÄR DUM I HUVUDET!!!!!!!
   DU ÄR SJÄLVISK OCH BRYR DIG INTE OM LISA!!!!!
   Lär dig stava, hacka inte på Lisa. Alla har det jobbigt på sina egna sätt. Så håll tyst!
   Låt Lisa va och sluta vara så himmmmmmmmmla elak! Hennes drömkille dumpade henne, hennes hamster dog, du är taskig mot henne och hon har blivit hackad. VAD ÄR DITT PROBLEM!?!?!?!?!?!
   Sånna som du ska inte få ha några kompisar! Seriöst. Vad får du ut av att såra Lisa?
   Ville du att alla skulle kommentera bah : aa exakt, sluta klaga Lisa?
   NEJ! För att vi är intresserade av Lisas liv, hon gör bra videos och är en bra människa!
   Och vi stöttar henne. Det är så himmmmla fegt utav dig att smutsa ner Lisa’s inlägg med en massa äckliga kommentarer.
   Du är bara avundsjuk för att alla bryr sig om Lisa.
   Du vill säkert att hon ska vara mobbad i skolan och inga prenumeranter på Youtube.
   MEN NEJ! Som sagt, så stöttar vi henne, lär dig det !!!!
   Lisa har riktiga vänner. Hon är en stark tjej, hon är fin och allt. Jag är visserligen typ 3år äldre, men jag tycker att hon är riktigt cool och stark. Inte så att jag är ett största ”fan” men endå. Jag gillar vad hon gör, och hon vet vad hon pratar om till skillnad från dig.
   Hejdå och tack för mig. -.-

   1. En arg 13åring skriver:

    Jag älskar Lisa och jag hoppas alla gör det. Som mina föräldrar säger så ska man behandla andra som man vill bli behandlad själv:( Man ska inte mobba folk och man ska vara vänner med alla.. BFF behöver man inte vara men vänner kan man vara för det… Jag har blivit mobbad och det var inge kul så jag vet hur Lisa känner sig så sluta vara så dum mot hon. Nu säger jag det inte till dig En arg 14åring utan till dom som är dum mot Lisa… Jag håller med dig En arg 14åring med allt du sa och menade det. Alla som är dumma mot Lisa sluta upp med det och skaffa ett liv:(

    1. EnArg14Åring skriver:

     Jag förstår. :)
     Ja, asså man blir bara så… ÅH!
     Säger bara ”Get A Life” till alla som skriver elaka/hat/trakasserande/kränkande kommentarer och annat dylikt skit. Om man inte gillar Lisa, fine? Men man behöver inte skriva det så att hela världen får veta, vem bryr sig. Andra gillar ju henne, så låt henne! <3

   2. Vera skriver:

    Nej men det var ju ett trevligt och respektfullt tal du hade där.

   3. Nicole skriver:

    Fan vad lågt att säga att någon är dum i huvudet, det är bara sjukt patetiskt. Hur gammal är du, fem? Sånt höll man på att säga på dagis, du vet. Och hur vet ni att hon blir mobbad? Lisa har inte sagt att detta har hänt flera gånger, hon har sagt det EN gång. Kan du räkna till det?

    Och snälla förklara. Säg mig hur ni vet att det är Youtube – Nellie? Vad jag har sett så har Nellie skrivit fina kommentarer på Lisas kanal som: ” Åh vad fint du sminkar dig ” m.m. Om ni tycker att det är så taskigt, var inte så snorkiga själva.

    Men den som sa det till Lisa var faktiskt taskig att säga så.

  7. theaofsweden skriver:

   du e ju fan dum i huvudet -.-

  8. söt stockholmare skriver:

   Taskig du va da! -.-

  9. <3 skriver:

   Ursäkta…? Aldrig varit med om något riktigt jobbigt? Det har hon kan jag säga! Hennes kille dumpade henne, helt hjärtlöst och hon grät o gärt men han bara skratta….
   Hennes bästis och hon har bråkat mycket under sommaren, och nu har hon förlorat sin bästis! men hon har 2 fantasiska vänner som heter Julia o Lilly! <3
   Hon har även blivit hackad på sin youtube och 150 videos radarde hackaren!
   Hon har också blivit av med sin älskade hamster hammie för några veckor sen…. 4 riktigt jobbiga och svåra saker! Men ändå är hon stark och bloggar, vloggar och sprider glädje! Hon har många haters, som kommenterar fula och dåliga saker, men hon bara raderar dom och tar till sig alla fina och snälla kommentarer från alla underbara fans!
   Lisa är så sjukt stark! Hon har varit med om mycket, och hon är ändå bara 11 år! Men ändå så är det hon som stöttar oss, och sprider glädje! VI ÄLSKAR DIG LISA, DU ÄR DEN BÄSTA BLOGGAREN EVER! <3

  10. ... skriver:

   Asså att ens husdjur har dött är väl inte att vara med om något ”riktigt jobbigt”? Det går ALLA igenom, tänk på alla som själva gått igenom cancer (inte att deras jävla hamster gjort det), eller kanske förlorat sina föräldrar eller en familjemedlem? Det är nog LITE jobbigare än att förlora sin hamster eller att bli dumpad som typ 12-åring när man varit ihop i 2-3 månader.

  11. Emmapemma02 skriver:

   Asså nellie sluta vara så elak mot Lisa!!! Du vet inte om hon har varit med om något jobbigt!!

 4. anonym skriver:

  Jag älskar din blogg men en fråga, Tycker du att du själv är snygg??

 5. www.purpledope.devote.se skriver:

  ka du å hampus ta en puss bild?

 6. Alice skriver:

  Kan inte du göra en video där du bärettar om olika smink grejer som vad man har en high lighter till och såhär. Lite bas grejer för de som ska börja sminka sig!

 7. Frida skriver:

  Kan du visa din baslåda ( Hela den) för i alla sminkvideos så visar du bara de som är högst upp:)

 8. aya skriver:

  nelli sluta vara dum mot den underbara lisa hon har haft jätte jobbigt så hon behöver inte bli sårad av dig
  det räkker att hennes hammster är borta snälla sluta låt den underbara söta,snygga lisa

 9. selma skriver:

  Kan henda det inte er den riktiga Nellie, det kan va non som vil va dum mot henne!

 10. Anonym skriver:

  Naaw, det är jättebra, KÄMPA FÖR DET DU VILL, DET HJÄLPER INTE ATT BARA SITTA OCH SLIPPA!! HÅRT ARBETE LÖNAS!! :)

 11. Clara skriver:

  Seriöst lägg av!!!! Nelli är kanske taskig men hon har vä inte läst bloggen mer än vad ni har gjort! Ni kallar henne dum i huvudet och att hon är jobbig det är däremot väldigt taskigt har inte ni något annat liv än att hacka på folk! Hennes hamster dog hon blev dumpad av sin pojkvän det är jobbigt för henne men blir det roligare när ni bara bråkar på hennes blogg hon står säkert inte ut när ni håller på såhär! Ni känner inte ens Lisa varför snacka skit om henne ? Ni har ingen av er något liv. När Nellie sa det där sa hon INTE till er hon sa till Lisa Jonsson och om ni inte har tillräckligt stor hjärna att fatta det är ni alla duma i huvudet! Tack för mig! :)

  1. Alice skriver:

   Sant jag håller med

 12. BumpyTrack.bloggplatsen.se skriver:

  Asså det var seriöst SJUKT dumt gjort av ”Nellie”… Om det var den ”riktiga” Nellie eller inte är det ju bara hon som vet. Men, asså, ni som bara kommenterar om det som hon har gjort är väl inte mer mogna än vad hon är? Många håller på att förvärra situationen o bara göra den dramatiskare. Asså, det var JÄTTE dumt skrivet. Och jag förstår att man blir upprörd. Det blir jag också! Men asså jag vet inte hur ni tänker, men, jag har sagt mitt.

  Älskar din blogg Lisa♥

 13. Ida_horse skriver:

  Hur vet alla ni som skriver att det är den riktiga ”Nellie” som skrev det?? Om ni inte vet det skriv då inte något om ”Nellie” !!! Det är väl bara Lisa som vet, eller?? Då kan väl ni skriva något annat exempel: synd, stackarn. Vet du om det är den riktiga Nellie Lisa??

 14. Jag är Nellie eller inte skriver:

  Sluta vara elaka mot Nellie , tänkt om det inte ens är hon!Då sprider ni falska rykten om henne och allt blir bara värre!Detta är deras problem , lägg er inte i.Allt blir bara värre då.
  FRED!

  1. EnGarvande14Åring skriver:

   Vi har aldrig sagt att det är ”den riktiga youtube Nellie.”
   Vafan, det är ju endå en tjej som heter Nellie? klart man skriver t.ex ”NELLI LÄGG NER”
   HAHAAHHAHHAHAHHAH Guuud -.-

 15. Mika skriver:

  Nellie! :)
  Lisa har blivit dumpad helt hjärtlöst av sin ‘pojkvän’.
  Lisa har förlorat en ‘vän’ som körde med henne.
  Lisa har förlorat något hon älskat mest av allt, Hammie.
  Lisa har förmodligen varit med om mycket mer. Men vissa saker blir mer personliga. Det kan vara massa saker.
  Jag vet inte vad du har varit med om. Själv har jag ju förlorat två ”vänner” som endast var med mig för att sedan kunna snacka skit om mig. Förlorat min mamma och hamnat i fosterfamilj då pappa var… Speciell.
  Du kanske har varit med om något som ingen skulle behöva vara med om. Men Nellie, om det har hänt något sådant ska du alltid veta att du är stark, och du kommer ALLTID kunna vända ditt liv rätt igen. Bara kämpa, kämpa, kämpa, och kämpa lite till!<3 Tro mig, det lönar sig…
  Och till er som överreagerat på Nellies kommentar: Snälla, tänk hur ni behandlar Nellie! Hon kan ha varit med om mycket. Man vet aldrig var vissa varit med om.
  Tack och sov gott, hoppas nån kan hålla sig borta från att käfta emot mig!<3
  PEACE!

 16. Allek skriver:

  Stackars dig finns rip hamsterjävel <3

 17. Riktiga nellie! skriver:

  Hej Lisa det var inte jag som skrev det jag vet varför det har blivit så här jag förstår att du haft det jobbigt just nu!:( tycker att det är så synd jag är super ledsen du som är fejk nellie sluta du sårar mej, Lisa du är bäst kommer älska dej så länge jag finns i liv kommer vara din skydds ängel!<3 Lisa du betyder värlkligen allt för mej och kommer alltid göra det du är bäst i hela unerversium jag skulle aldrig skriva du vet väll inte som aldrig har det jobbigt! <3 Lisa hoppas du tror mej och förlåt att jag kom lite efter med det här meddelandet hej då!<3

 18. Eh... skriver:

  Hallå? Det finns herregud över flera 1000 med namnet Nellie. har ni faktiskt tänkt lite på att denne person skrev Nellie som namn och därför säger man Nellie till henne? vadå Riktiga Nellie? Jag är för den delen absolut inte med Nellie, men tänk efter lite. Tycker att denne ”Nellie” ändå kan dra härifrån eftersom hon ska vara väääldigt dryg. -.-‘

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *