Outfit

Dagens:
T-shirt: HM
Tröja: Cubus
Jeans: bikbok

20121111-172834.jpg

20121111-172928.jpg

31 kommentarer

31 kommentarer på “Outfit”

 1. Paulina skriver:

  Snälla kan du göra en look of the week video igen? :) <33

 2. Kawina skriver:

  Jättesöt! ♥

 3. rebecca! skriver:

  Alla är med i Veckans blogg http://edbergrebecca.devote.se

 4. Elin skriver:

  Snyggt!!! Love it<3
  http://www.baraaeelin.blogg.se
  kramis<3

 5. Hästtokig skriver:

  Du skrev att ”Hilmer va duktig och gick ner på tygeln aldeseles själv. Kan du lägga upp en bild där Hilmer går på tygeln i ett inlägg, snälla!

 6. Ellinor skriver:

  Inte alls något jag hade velat ha på mig men snyggt på dig i alla fall

 7. Liza skriver:

  skulle du kunna ha en fanträff i Göteborg skulle vart Sjukt GRYYYMT<33

 8. Kramiz Bananiz xD skriver:

  Grattis Lisa, du har 12 000 prenumeranter!!!!!!!!!!

  1. Rebecca skriver:

   Äsch! Jag tänkte skriva det!!!!! ;)

 9. Daziaziazia skriver:

  Hej jag har frågat om du kan lägga upp saker på youtube men då säger du bara jag gör det nästa vecka och jag heter jenny-<3 så jag undrar *Är det verkligen du på msp*

 10. Daziaziazia skriver:

  Nämnde jag att du är så himla söt för ditt utseende är som en modell! Du är skit snygg!

 11. agnes_00_ skriver:

  Har du B-språk?
  Vilket språk valde du isåfall :)?
  Jag valde spanska.
  PUSSOCHKRAM agnes (http://baraomagnes.devote.se)

 12. Amanda skriver:

  Du är jätte söt och jätte fin blogg!

 13. Saga skriver:

  Nya Byxor??

 14. PEWDIIEPE skriver:

  Har du en donut, i så fall vart kan man köpa dem? :)

 15. nicka skriver:

  har du twitter?

  ni som har twitter kan ju skriva era twitternamn på min blogg :)
  http://nickaa.blogg.se

 16. anonym skriver:

  hej lisa han du göra dessa frågor i ett inlägg?

  SENASTE

  Smset:

  Mobilsamtalet:

  Dryck:

  Gången du grät:

  Sång du lyssnade på:

  DINA TRE..

  Favortifärger:

  Favoritplagg:

  Favoritämnen:

  HAR DU NÅGONSIN

  Brytit av en penna:

  Pussat någon i regnet:

  Förlorat någon som betydde mycket:

  Haft ett seriöst förhållande:

  I ÅR HAR DU

  Lärt känna en ny vän:

  Skrattat så du börjat gråta:

  Fått reda på att någon snackat skit om dig:

  Pussat en kompis:

  Fått ditt hjärta krossat:

  OM DIG

  Ditt namn:

  Singel / Upptagen:

  Stjärntecken:

  Kille eller tjej:

  Ögonfärg:

  Favoritmat:

  Favorit killnamn:

  Hårfärg:

  Långt eller kort :

  Längd: 159,5 lol.

  Mellannamn:

  Pearsings:

  Tatueringar:

  Höger eller vänsterhänt:

 17. Camilla skriver:

  Söt du ee asså <3

 18. Lollo skriver:

  Hur lång är du?

 19. Ester<3 love you Lisa<3 skriver:

  En fråga om instagram har du tappat bort koden på realmisslisibell? Om du har det så heter du originalmisslisibell? Inte för jag tror det men det är en tjej som skriver att hon är du?!

 20. www.casy.blogg.se skriver:

  Lisa, du är så fantastisk..jag vet att du har haft många många svåra tider tillexempel det där med Hammie..och du är så fantastisk just för att du kämpar dig igenom dom svåraste tiderna!! Du har ett leende, ett leende som säger: Kom igen, var stark! Du klarar det!
  Och Lisa, du fattar inte hur speciell du är. Du är min inspiration. Jag är elva precis som du! Och jag går i femman precis som du, och jag blir så glad då för eftersom att vi är lika gammal så känns det som att du går igenom saker som jag..min kanin Lisa dog för två veckor sen precis som Hammie. Min pojkvän gjorde också slut förra året och när jag tittar på dina videos så känns det som att du förstår mig!<3 det känns liksom som att du lever mitt liv..jag började titta på din kanal och din blogg förra månaden ochdu är nu min idol<3 Jag kan faktiskt inte ens beskriva dig med 1000 ord! Du fattar inte hur lycklig jag blir när jag ser att du har lagt upp en ny video eller när du skriver nått på bloggen! OCH ALLIHOPA SNÄLLA GILLADEN HÄR KOMMENTAREN SÅ ATT LISA FATTAR HON ÄR EN UNDERBAR OCH STARK PERSON!!!!!!!!!!!!!<333

 21. Johanna skriver:

  Lisa kollade precis på en utav din videos där man ser inuti kaninburen och det såg ut som om du inte hade något sitthylla åt Charlie och Nina, enligt jordbrukslagen måste du ha en sitthylla på vägen åt din kanin. Hoppas du bygger till det till Charlie å Nina för dem ska ha det!!!!
  Aja puss på dig Lisa älskar dig!

 22. Jessi skriver:

  Heej! Jag såg dig på youtube och kollade nyss in din blogg, jätte fiin o bra! :) Hur gammal är du?

  1. Freia skriver:

   hon är 11!

 23. eddan skriver:

  Lisa du har mer än tolv tusen premunanter!!!!!
  Kom igen Lisa kom igen!!!

 24. wilma skriver:

  Alltså jag har en jätteviktig fråga som jag skulle bli överlycklig om du svarade på den!!!!!!<3<3<3 jag undrar om du har köpt PRO-paketet?? för att kunna lägga in bilder behöver man pro paketet då???? för att ändra utseendet på bloggen som att tex ha bild på sig själv som du har måste man ha PRO-paketet då???? å det var nog dom och jag skulle bli jätteglad om du svarade på dom// puss på dig lisa!!<3<3<3<3

 25. Här
  har ni en artikelserie som ger er tips och råd om hur ni kan få fler läsare
  till er sida !

  http://mansano.se/oka-antalet-lasare/oka-antalet-lasare-till-din-sida-den-kompletta-guiden-1/

 26. Tjej skriver:

  Vad. Korta ben du har

 27. 4627472 skriver:

  hej varför sminkar du dig ?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *