Outfit

Dagens:
T-shirt: HM
Tröja: Cubus
Jeans: bikbok

20121111-172834.jpg

20121111-172928.jpg

31 kommentarer
 • Paulina

  Snälla kan du göra en look of the week video igen? :) <33

 • Kawina

  Jättesöt! ♥

 • rebecca!

  Alla är med i Veckans blogg http://edbergrebecca.devote.se

 • Elin

  Snyggt!!! Love it<3
  http://www.baraaeelin.blogg.se
  kramis<3

 • Hästtokig

  Du skrev att ”Hilmer va duktig och gick ner på tygeln aldeseles själv. Kan du lägga upp en bild där Hilmer går på tygeln i ett inlägg, snälla!

 • Ellinor

  Inte alls något jag hade velat ha på mig men snyggt på dig i alla fall

 • Liza

  skulle du kunna ha en fanträff i Göteborg skulle vart Sjukt GRYYYMT<33

 • Kramiz Bananiz xD

  Grattis Lisa, du har 12 000 prenumeranter!!!!!!!!!!

  • Rebecca

   Äsch! Jag tänkte skriva det!!!!! ;)

  • http://misslisibell.se/ Miss Lisibell

   taack! ;D

 • Daziaziazia

  Hej jag har frågat om du kan lägga upp saker på youtube men då säger du bara jag gör det nästa vecka och jag heter jenny-<3 så jag undrar *Är det verkligen du på msp*

 • Daziaziazia

  Nämnde jag att du är så himla söt för ditt utseende är som en modell! Du är skit snygg!

 • agnes_00_

  Har du B-språk?
  Vilket språk valde du isåfall :)?
  Jag valde spanska.
  PUSSOCHKRAM agnes (http://baraomagnes.devote.se)

 • Amanda

  Du är jätte söt och jätte fin blogg!

 • Saga

  Nya Byxor??

 • PEWDIIEPE

  Har du en donut, i så fall vart kan man köpa dem? :)

 • nicka

  har du twitter?

  ni som har twitter kan ju skriva era twitternamn på min blogg :)
  http://nickaa.blogg.se

 • anonym

  hej lisa han du göra dessa frågor i ett inlägg?

  SENASTE

  Smset:

  Mobilsamtalet:

  Dryck:

  Gången du grät:

  Sång du lyssnade på:

  DINA TRE..

  Favortifärger:

  Favoritplagg:

  Favoritämnen:

  HAR DU NÅGONSIN

  Brytit av en penna:

  Pussat någon i regnet:

  Förlorat någon som betydde mycket:

  Haft ett seriöst förhållande:

  I ÅR HAR DU

  Lärt känna en ny vän:

  Skrattat så du börjat gråta:

  Fått reda på att någon snackat skit om dig:

  Pussat en kompis:

  Fått ditt hjärta krossat:

  OM DIG

  Ditt namn:

  Singel / Upptagen:

  Stjärntecken:

  Kille eller tjej:

  Ögonfärg:

  Favoritmat:

  Favorit killnamn:

  Hårfärg:

  Långt eller kort :

  Längd: 159,5 lol.

  Mellannamn:

  Pearsings:

  Tatueringar:

  Höger eller vänsterhänt:

 • Camilla

  Söt du ee asså <3

 • Lollo

  Hur lång är du?

  • http://misslisibell.se/ Miss Lisibell

   145cm eller mer :)

 • Ester<3 love you Lisa<3

  En fråga om instagram har du tappat bort koden på realmisslisibell? Om du har det så heter du originalmisslisibell? Inte för jag tror det men det är en tjej som skriver att hon är du?!

 • www.casy.blogg.se

  Lisa, du är så fantastisk..jag vet att du har haft många många svåra tider tillexempel det där med Hammie..och du är så fantastisk just för att du kämpar dig igenom dom svåraste tiderna!! Du har ett leende, ett leende som säger: Kom igen, var stark! Du klarar det!
  Och Lisa, du fattar inte hur speciell du är. Du är min inspiration. Jag är elva precis som du! Och jag går i femman precis som du, och jag blir så glad då för eftersom att vi är lika gammal så känns det som att du går igenom saker som jag..min kanin Lisa dog för två veckor sen precis som Hammie. Min pojkvän gjorde också slut förra året och när jag tittar på dina videos så känns det som att du förstår mig!<3 det känns liksom som att du lever mitt liv..jag började titta på din kanal och din blogg förra månaden ochdu är nu min idol<3 Jag kan faktiskt inte ens beskriva dig med 1000 ord! Du fattar inte hur lycklig jag blir när jag ser att du har lagt upp en ny video eller när du skriver nått på bloggen! OCH ALLIHOPA SNÄLLA GILLADEN HÄR KOMMENTAREN SÅ ATT LISA FATTAR HON ÄR EN UNDERBAR OCH STARK PERSON!!!!!!!!!!!!!<333

 • Johanna

  Lisa kollade precis på en utav din videos där man ser inuti kaninburen och det såg ut som om du inte hade något sitthylla åt Charlie och Nina, enligt jordbrukslagen måste du ha en sitthylla på vägen åt din kanin. Hoppas du bygger till det till Charlie å Nina för dem ska ha det!!!!
  Aja puss på dig Lisa älskar dig!

 • Jessi

  Heej! Jag såg dig på youtube och kollade nyss in din blogg, jätte fiin o bra! :) Hur gammal är du?

  • Freia

   hon är 11!

 • eddan

  Lisa du har mer än tolv tusen premunanter!!!!!
  Kom igen Lisa kom igen!!!

 • wilma

  Alltså jag har en jätteviktig fråga som jag skulle bli överlycklig om du svarade på den!!!!!!<3<3<3 jag undrar om du har köpt PRO-paketet?? för att kunna lägga in bilder behöver man pro paketet då???? för att ändra utseendet på bloggen som att tex ha bild på sig själv som du har måste man ha PRO-paketet då???? å det var nog dom och jag skulle bli jätteglad om du svarade på dom// puss på dig lisa!!<3<3<3<3

 • http://www.facebook.com/slapp.bollen Mansano Punkt Se

  Här
  har ni en artikelserie som ger er tips och råd om hur ni kan få fler läsare
  till er sida !

  http://mansano.se/oka-antalet-lasare/oka-antalet-lasare-till-din-sida-den-kompletta-guiden-1/

 • Tjej

  Vad. Korta ben du har

 • 4627472

  hej varför sminkar du dig ?