Read.

Av: Nellie-lätt för dig att säga, du som aldrig har varit med om något riktigt jobbit.

Ja, jag fick denna kommentar..det var på detta inlägg . Nu ska jag berätta för dig Nellie o alla där ute. Jag vet hur det känns! Jag har varit med om riktigt jobbiga saker! Vill du att jag ska rabbla upp dom, visst. 

Jag blev ihop med en kille förra vintern. Jag var jätte kär i honom o han i mig..Samma år i mars dumpade han mig. Jag var ensam o hade ingen att prata med och efter det skällde han på mig o skrattade åt mig!

Min hamster, Hammie! Hon och jag hade så bra tider! Vi hade jätte kul!! Men  hon blev sjuk..Hon fick cancer. Vi var tvungna att avliva den stackaren! Hon fick en spruta..Och jag höll henne tills hon somnade in förevigt..Snyft! Tror du inte att det är jobbigt! Jag är 11 o det är svårt för mig när det händer sådanna saker!

Jag blev hackad på min Youtube kanal. Hela altet var borta!

Jag vet hur det känns!

98 kommentarer

98 kommentarer på “Read.”

 1. pe skriver:

  första kommentaren! och: oooj…

 2. Louise L skriver:

  Lisa igår när du var hos julia eller någon så såg jag dig jag var på väg till mina kusiner (bor på ekbacken).
  när du och julia (tror julia) gick forbi ekbacken så kom det ju en svart bil.
  jag var så chockad så jag han inte han säga till pappa att han skulle stanna.
  du kan väl svara fall du såg en svart bil vid ekbacken.
  en fråga till. Kan du ha en blogg träff någon gång?
  snälla svara här i kommentars fältet.
  älskar dig lisa.
  du är stark.
  sååååååååååhär tacksam för svar!

 3. Malva ditt största fan! <3 skriver:

  Bra skrivet av dig Lisa!
  Dem som inte känner dig ska väll inte uttrycka sig om sånt för dem vet ju inte vad du har varit med om..

  P.s: Jag ÄLSKAR dig blogg och din YT kanal! Följet dig varje dag! <3

 4. Jojo pannkaka skriver:

  Du har varit med om dåliga och sorgliga saker:( För mig är det inte direkt något jag skulle bli riktig ledsen förutom hammie men alla är olika och om du känner dig riktigt ledsen för det så är det ju HELT OKEJ och IGNEN ska kommentera eller säga så till någon det är inte skyst ju du är en fin person!:) jag själv är inte ett av dina ”fan” men jag har inget imot dig:)

 5. Lisa skriver:

  Stackare <3

 6. *snyft* Jag har också haft det jobbigt e också 11 men inte så jobbigt :,(

 7. Miranda skriver:

  Vem nu än nellie är så tror jag att hon är sjukt avundsjuk på dig

  du ska veta att du är bra som du är

  <3
  hon vill säkert bara vara som dig <3
  för du är underbar <3

  1. Anonym skriver:

   Du överdriver inte nu? Nellie kan ha en anledning till varför hon säger/ gör som hon gör vi har inte fått höra hela historian. Dock är det grymt omoget av Lisa att lägga upp detta på hennes blogg ist för att ta det face2face med henne. // nohate

 8. Emma♥&♥Edona skriver:

  Hej! Vi kollar på din blogg varje dag och kanalen tror du ifall det finns möjlighet att du kan göra en sminkning idag en Cool , snygg,söt, sminkning som liksom är lätt att göra:)♥♥♥♥♥♥♥☻☻☺☺☺

 9. Anonym skriver:

  jag förstår att det är jobbigt för dig. men vissa har haft värre! t.ex jag. min mamma dog när jag var några månader gammal och min pappa dog av cancer när jag var fem. jag fick flytta till min moster och lämna mitt dagis och mina bästakompisar.. bara så där! och nu sitter min bror i fängelse, min mormor är fattig i thailand och moster jobbar natt och dag för att få pengar så hon kan skänka till mormor och hennes 7 barn! och jag blir kallad för fetto i skolan.

  1. Moa skriver:

   Tackars dig!!! vad jobbigt du har haft det önskar dig all lycka i världen!!!!

   1. anonym skriver:

    tack, så tacksam för att du säger så <333

 10. rebecka skriver:

  hej jag skulle vilja va med i question of the day och jag undrar vem nellie är?

 11. Hannie skriver:

  Naaw <3 Hoppas att du har det bättre nu! Eller det har du nog!? <3

 12. Violetta skriver:

  Vi fick också avliva min hamster (denna halloween)…Hennes tarm hade åkt ut och vi fick avliva henne.Jag vet hur det känns.Hur det känns att stå där och titta , utan att kunna göra något.Bara titta och gråta , medans hon sakta somnar in.Man vet att man aldrig får se henne mer , men ändå känns allt overkligt.Som en dröm.Men jag är glad att vi avlivade henne , jag ångrar inget.Jag vill inte att hon ska lida…R.I.P Bonny och R.I.P Hammie.

 13. Lovisa skriver:

  Du är super söt och bra på att skriva roliga saker att läsa om! Tråkigt att din hamster fick cancer :( Och ditt X är ju bara för jävlig! Finns om du vill snacka!!

  Titta gärna in på min blogg! <3 Kram
  http://engbladlovisa.blogg.se/

 14. Anonym skriver:

  Alltså Lisa det finns folk som har det MYCKET väre en du!!! Och det där med att du blev dumpad av en kille,och då var du typ 10 eller 11,jag ska fylla 13 och har aldrig varit ihop med nån…Alltså du tror att du har varit med om jobbiga saker,men det har du inte,förutom kanske det där med Hammie,men det var bara ett husdjur -.- Tänkt på de fattiga lite!

  1. Lovisa skriver:

   Bara ett husdjur??… Ett husdjur är så mycke mer, en vän, en som man alltid kan prata med och som man kan krama!!

   1. dsg skriver:

    Ja eller hur! Mina katter betyder nästan allt för mig.. jag skulle gråta resten av mitt liv om någon av dom dog.. :O

    1. Anonym skriver:

     Men jag kan ju inte veta så mycket om djur och så,för jag har faktist inga djur! Min pappa är allergisk mot nästan alla djur så -.- tänk att det finns faktist folk som inte kan veta om såndänt för att de aldrig har haft nå djur,och skulle du häldre velja att din farfar dog en ditt djur? Vilken av dem är viktigare för dig?

     1. Elin skriver:

      Men LÄGG NER nu!! Visa respekt! -.-

      Vi kan ju lika gärna ta och hacka på dig eftersom det tydligen är HELT tillåtet för dig att du hackar på andra. -.- Hur skulle det kännas då?

  2. mjarlings.devote.se skriver:

   BARA ett husdjur? Förlåt, men har du ens några känslor? Ett husdjur kan betyda allt för en. Hammie betydde jätte mycket för Lisa, och gör det fortfarande. Det är som att förlora en familjemedlem.

   1. Anonym skriver:

    Jaha,min farfar betydde också mycket för mig,och då gick jag i 0:an!!!

  3. Lisa skriver:

   asså guuuud, jag dör….. så töntigt skrivet av dig. Hon bryr sig inte om du varigt tsm med någon eller inte. Hon var kär och blev sedan sårad.. det är inte speciellt kul eller hur? nej jute.. du vet inte hur det känns.. Och det där med Hammie, vadå BARA ett husdjur…? Hon bettyde otroligt mycket för lisa, och hammie fanns där för lisa när hon tex blev sårade av sin pojkvän. Och vadå? bara för att man är fattig kan man inte ha det bra iaf..?

   1. Anonym skriver:

    Hmm… jag har varit typ kär i en sen 4:an men han verkar knappt veta att jag finns… och ja det kanske nog var ett djur,men det är värre när ens farfar dör… och du känner inte mig,jag har det nog mycket värre en Lisa! Och då är det p.g.a mitt utséende,du är sekert en sån där j*väla bit*h som tror att du är ngt… precis som nästan ALLA 6:or i min skola! En sån dän som tror att h*n är snygg och söt och att alla tycker om dig -.- såndän som jag skulle rent av HATA för HELA mitt hjärta! Och så har ju Lisa vänner,men det har jag inte,eller jag har,men inte äkta! Ända person jag gillar verkligen som vän är min kusin,men hon har siva vänner,du vet inte alls hur jag känner mig,jag har MÅNGA gånger funderat på självmord,ingen skulle ju ändå bry sig -.-
    J*vla B*tch -.-

 15. Lovisa skriver:

  Violetta! Hur kan du säga ”det var bara ett husdjur”?? ett husdjur betyder så himmla mycket det är som ett sysken säg aldrig så!!

  1. Violetta skriver:

   NÄR HAR JAG SAGT DET?!?
   Mina djur är min familj , jag skulle aldrig i hela mitt liv säga så.Säg mig , vart har jag skrivit det?

 16. Karin skriver:

  På tal om nellie, varförär inte ni vänner längre? <3

  1. PE skriver:

   MEN VA!? DET ÄR JU DET SOM INLÄGGET HANDLAR OM LILLA DU!!!

  2. För Nellie inte var en vän, hon struntade i Lisa osv.

 17. EmmaHenriksson skriver:

  Lisa det finns många som har det MYCKET VÄRE EN DU!!! Många har canser och massor av farliga sjukdomar till och med har förlorat allt. Lisa du har ett bra liv ska du bara veta!

  1. DE ÄR LIKA HEMSKT PÅ SITT SÄTT!!

  2. Anonym skriver:

   Ja de är klart att de är hemskt när folk får Canser och så men man kan inte tänka så jämt. Om nu DU skulle tänka så Emma så skulle du ju heller aldrig vara ledsen för någonting. Låt folk vara ledsna för de dom tycker känns svårt. Canser är verkligen superhemskt och min mamma förlorade sin bror i canser och då var han bara 16, men hon har ju varit ledsen för andra saker också i sitt liv och de måste man få vara.

 18. Carro skriver:

  hahah oj vilka problem hahah det är ju ilnasproblem alltihopp ! det finns barn i din ålder som har knarkar föräldrar och det finns barn i din ålder som inte har några föräldrar alls och det finns barn i din ålder som inte har något , som blir slagna som far illa ! du har det så bra lilla tös ! du skulle bara veta !! TA VARA PÅ DE DU HAR !! / NO HATE

  1. Anonym skriver:

   Alla har det jobbig någon gång och ja det finns folk som har det Mycket bättre! Men om Lisa tycker att det va jobbigt så blir hon nog inte gladare av att du skriver att massa har det mycket värre osv… lägg ner vi vet redan allt de!!

  2. Isa skriver:

   Mmm…Min pappa har vart knarkare men inte nu längre!Bara när jag var lite!!!Nu bor han i andra änden av landet och jag träffar honom sällan!! :( Men jag ska träffa min pappa till jul!! :D SUPER RLIGT!!! :D

   1. Carro skriver:

    Ja du är en stark tjej . Hoppas du får en fin jul ! Kram

  3. låt henne bara va skriver:

   Fast det där var ju hate! Asså den där tjejen skrev att Lisa inte hade några problem. Även om dem inte var stora så var det iaf problem! OCH DET ÄR FETT6 JOBBIGT ATT BLI DUMPAD SKA DU VETA. om du inte visste det….

  4. Bianca skriver:

   bara Tänk om… okej? Du vet nog inte hur svårt det är att förlora ett djur?.. Nä… Jag förlorade min hamster, han fick skabb.. Jag grät som f*n.. Det är j*vligt svårt och säga hejdå till sitt egna djur! Jag vet inte vilka problem du har.. men hacka inte på någon som har förlorat en sak som betydde väldigt mycket.. Okej hon ska vara glad för att hon inte har några såna föräldrar … Det där var mycket HATE från dig..

   1. Carro skriver:

    Asså lilla gumman .. Hon snackar om en hamster .. Klart man är ledsen när ett djur dör … Men man har ju inte problem för de .. Jag inte vet hur det känns ? Hahah har förlorat 3 hus djur . Hundar och katter .. Hamster lever fan 2-3 år … Det jag menar är att hon fattar inte hur bra hon har det ! Jag vill bara att ni ska ta vara på de ni har !! Kan ska inte yttra sig om saker man inte vet något om .. Men dock ska jag inte säga något ni är 10-13 år hela högen och vet inte mycket om livet .. Nä jag hatar ingen tycker Lisa är super söt och gillar hennes blogg för hon är duktigt !

 19. Rebecca skriver:

  asså det finns folk som har det sämmre t.ex jag,att min hund dog för någon vecka sedan är det minst jobbiga jag har varit med om dom senaste veckorna och jag älskade verkligen min hund Tessan<3

  1. Anonym skriver:

   Ursäkta nu men, du vet väl inte hur mycket hon älskade Hammie? Det kan vara precis lika svårt att förlora en hamster som en hund.

   1. Anonym skriver:

    Vadå så bara för att hon älskade Hammie så mycket betyder det att vi andra inte älskar våra hundar, katter osv & om det är så att nån har förlorat en hamster eller en hund har dom förlorat lika mycket? det betyder inte att man ska tycka mer synd om 1. //No hate

  2. GiGiGi skriver:

   Håller med anonym här under. Det är lika svårt att förlora en hund som det är att förlora en hamster. Så ja är lika ledsen för er båda.

 20. EmmaHenriksson skriver:

 21. amanda skriver:

  Vad har hänt med dig och nellie

 22. S skriver:

  Okeej, då skulle jag vilja säga några ord. Först och främst så tycker jag verkligen om din blogg och din yt kanal och kollar in den varje dag. Du är så himla söt :) Men till det jag skulle vilja säga..Du har helt rätt i det du skriver och ska inte ens behöva förklara dig om vad du har gått igenom för det är egentligen ingen annans ensak och ingen kan exakt veta hur du känner inför det som har hänt. Man kan inte mäta sin smärta med andras. Det kan ha hänt två helt olika saker men vi männsikor är så olika och kan tolka händelser på olika sätt. Det som någon tycker är jobbigt kanske någon annan inte tycker är jobbigt, det beror på hur vi ser på det.

  Sen att jag ser att några kanske skriver ” Tänk på dem fattiga barnen i Afrika” Såklart att det är synd om dem men det är inte våran verklighetet eftersom vi lever i ett helt annat land med en annan kultur. Det skulle ju låta ännu mer konstigt om du ex skrev, ” Min hamster har dött men skitsamma för barnen i afrika har det värre” Så kan man ju inte säga om allt. Visst det är alltid synd om barnen i Afrika men det betyder ju inte att du kan vara glad hela tiden.

  Ber om ursäkt för att jag just har skrivit en hel bok bland kommentarerna, men hoppas du orkar läsa :)

  Ha det bra tjejen!

  1. Violetta skriver:

   Håller med till 100!Bra skrivet! :)

  2. Emilia skriver:

   grymt bra skrivet! Håller med dig till 100%! :)

  3. Anonym skriver:

   Det finns fattiga i Sverige också! -.- Det finns fattiga i ALLA länder! Fast du har ganska rätt,men jag tycker att det här inlägget är lite opassande av Lisa!

 23. anonym skriver:

  ingenting mot vad andra har gått igenom ! när jag föddes dog min gammel mormor när hon var 52 jag har aldrig fått träffa min morfar för att han äger en stor ridskola i stockholm, min mormor dog med cancer för 2 år sen. hon var den bästa i världen ! jag älskade henne så mycket! jag har också varit med om att få avliva 5 hundar som blivit sjuka , min mamma är hund uppfödare och hon kan föda upp världens goaste hundar, men hon säljer dom. jag kan bli totalt knäckt om hon gör det när jag inte är hemma. jag har förlorat så mycket i mitt liv och jag är bara 11 ! jag har ett tomrum i mitt hjärta , jag har också varit galet kär i en kille ! vi var tsm i 8 månader. han var det bästa i mitt liv, han gjorde slut med mig för 4 månader sen och se , jag är fortfarande ledsen. han kunde börja bråka med mig när jag var och skrattade med några andra kill kompisar men jag skrattade alltid för att han sa att jag var så viktig för honom att det gjorde ont i han när han såg mig skratta med andra! han var så gullig.. idag är vi goda vänner, men han vet inte om att det känns som ett kniv hugg i hugg i hjärta när jag ser han ! efter han är det svårt för mig att bli kär igen , kunna va ihop med någon, o allt pgr av han

  1. Lisa skriver:

   Okej….? Du har haft en jobbig tid.. så visa respekt för lisa och stöta henne istället efter som att du har gått igenom så mycket.. då kan du ju visa respekt och inte skriva om din uppväxt, för jag tror att hon inte precis mår bättre över allt du skrivit. btw, Du som också bara är 11 år ska inte behöva gått igenom så här mycket men stötta andra itället.

 24. Anonym skriver:

  Jag vet hur det känns att förlora ett husdjur! Jag var tvungen att sälja min kanin och jag har inte träffat henne på 6 månader.. mina föräldrar skiljde sig när jag var 11.. min mamma bor nu med en ny. Pappa har också en ny.. min mamma har även cancer så hon har tagit bort en del av sin livmoder.. hon kan dö. En av mina kompisar som jag kände sen jag var 2 år slutade att vara med mig… en annan av mina kompisar går runt och snackar skit om mig och hon är aldrig med mig längre.. jag har det jättejobbigt i skolan och jag är kär…. i en kille som typ hatar mig… ALLA har det jobbigt i livet men det är bara att gå vidare. Jag skrev inte det där för att det ska verka som att jag har det värre utan för att visa att alla har motgångar men man klarar sig. Man kan leva vidare även fast man saknar ett djur så mycket att man inte vet vad man ska göra, eller om man förlorar kompisar. Det är bara att vara stark och gå vidare. Vissa kanske tycker att du inte har gått igenom så mycket men det är olika för olika personer. Vissa kanske tycker att det är jättejobbigt och andra tar lättare på sådana saker. Jag är en av dom som inte tar så illa upp längre för att jag har fått höra så mycket skit från folk som inte ens känner mig. Du är stark Lisa och grattis till förhållandet!! :)

 25. Miss You ;( skriver:

  När jag var 10 så såg jag när dom avlivade min häst! ;(

 26. alice skriver:

  Vrf är du ej vän med nellie?

  1. För Nellie, inte betedde sig som en vän. Struntade i Lisa osv.

 27. Snälla nån! ”Det finns folk som har det värre” asså allt detta som Lisa och ni berättar är lika hemskt på sitt sätt! Det finns inget som är hemskare och så, det är lika hemskt allt!! Och Lisa är bara 11, och mycket svårt händer för henne, med alla hat kommentarer och allt, sluta nu!

  Ni som skriver ”jag är äldre än dig och jag har det värre osv” asså, ni beter er inte äldre, när ni håller på att klaga på stackars Lisa!!
  / LifeByJennie

 28. Gabbi skriver:

  Hej Lisa jag vet att du har det jobbigt men tänk på stackars nellie som fått ett rykte på. Internet att hon har varit jätte elak mot dig!! Hon mår nog inte så bra nu för tiden.,,hennes katt har dött och jag vet att hon vill ha dig tillbaka som vän. Hon förlåter dig jag lovar;) hon har j till och med skrivit att ni Hadde så kul ihop och saknar dig som vän…,så jag tycker att du ska ringa henne och tala ut om det som. Hände hon kommer säkert bli jätteglad!!! Man kan ju inte vara ovänner hela livet

 29. mjarlings.devote.se skriver:

  Herregud alla. Sluta klaga, hon sa inte allt det inte fanns någon som inte hade råkat ut för värre saker. Hon sa att hon VET hur det KÄNNS. Hon sa inte ett skit om något annat. Läs innan ni kommenterar.

 30. Anonym skriver:

  Min pappa haren hemsk ny flickvän och jag känner mig verkligen nere för det. Jag blir även mobbad i skolan så dinn blogg var allt jag tyckte om och jag fick mer sjävförtroende men när du sa att jag var ful rubbades det självförtoende. Ja säger bara tack och adjö!

 31. Moa skriver:

  Ni som undrar vem Nellie är. hon är 12 år och är på 14 plats av alla lästa bloggar i sverige…. Hon är ocså model för något typ.

 32. Moa skriver:

  Lisa jag tycker att du ska prata med Nellie!!!!!!!!!!!!

 33. Anonym skriver:

  Kan inte alla bara sluta säga att hon inte har någonting att må dåligt över och att alla har det mycket värre än henne?

  Visst, jag har blivit misshandlad av mina föräldrar, syskon och ”vänner”. Jag har varit grovt mobbad i halva mitt liv. Jag hade ingen som jag ens kunde låtsas att jag var kompis med förrän jag var tretton. Jag var tillsammans med en kille i två år som jag älskade, men han utnyttjade mig och misshandlade mig. Jag har varit inlagd på psyk. Jag planerade hur jag skulle ta livet av mig när jag var sju, och funderar fortfarande på det tio år senare.

  Men trots allt det här så vet jag hur förkrossad jag kommer att bli när min hund inte längre finns vid min sida. Och jag vet att olika personer reagerar olika på olika saker. Även om ni andra inte skulle bry er om det husdjur som betyder oerhört mycket för er dog, så har Lisa all rätt i världen att må dåligt över det. Så Lisa, oavsett vad alla andra säger så är det självklart att du får gråta över det för det är inte lätt att förlora någon man älskar, oavsett om det är ett litet djur eller en person. Styrkekramar ♥

 34. Annna skriver:

  Ja gud vilket svårt liv du måste ha!

 35. Anonym. skriver:

  Det finns faktiskt personer som har det så sjuukt mycket värre än du lisa. Du ska vara väldigt glad att det inte hänt dig något allvarligare.. Kram.

 36. Linn Haapala skriver:

  Tycker du DET är jobbigt? Nu ska jag säga vad som är jobbigt.
  Jag har varit mobbad i åtta ¨år. ÅTTA ÅR! Och då menar jag inte utfryst, utan grovmobbad. Varje dag efter skolan blev jag nerknuffad i lera, varje dag var det någon som berättade hur dålig jag var. Flera gånger var det folk som spottade mig rakt i ansiktet. En gång knöt några tjejer fast mig vid ett träd, och sa att om jag berättade för någon skulle det bara bli värre. Ingen i min familj har stöttat mig. Jag har sett mina bröder förvandlas till knarkare och bli drogpåverkade. Vi har knappt några pengar till kläder hemma, så jag har inte handlat nya kläder på ett och ett halvt år. Min första kille flyttade sju timmar ifrån mig, efter att vi varit tillsammans i ett halvår. Du ska inte prata om att DU har det jobbigt, för att en hamster dog!
  Du får allt du pekar på! Du har vänner, hur mycket pengar som helst, och ett helt fantastiskt rum! SLUTA KLAGA NÄR DU LEVER ETT DRÖMLIV!

  1. karin skriver:

   Du har rätt!!

  2. Anni skriver:

   Det låter jobbigt för dig, Linn. Men låt Lisa vara ledsen för de HON tycker är jobbigt.

   Och du Linn, här är tips till dig.

   1. Prata med någon. Bris t.ex. Ring: 116111.

   2. Prata med någon i skolan. Lärare. Skolsyster. Kurator.
   3. Stå på dig! Även om det känns jättejobbigt så säg ifrån till mobbarna. Gå till skolan imorron och sträck på dig. Säg: ”vafan gör du/ni?! Sluta din/era mobbare!” (ingen gillar att bli kallad mobbare, lita på mig)
   Hoppas det hjälper. Ha det bra

   1. Anonym skriver:

    Anni dina förslag hjälper inte har varit med om samma sak.

    1, har jag dock inte gjort
    2, dom ringer hem & gör inget mer, jag pratar med Kuratorn än i dag jag mår fortfarande lika dåligt
    3, säger man i mot blir det bara värre

    1. Alice skriver:

     Men det är så dumt Nellie du måste säga förlåt kan du inte det för Lisas skul
     snälla Nellie. Kan vi inte bästemma det Nellie ps Lisa kan du ta upp det på bloggen

  3. Melissa skriver:

   jag har några tips till dig för när jag läste vad du skrev tyckte jag verkligen synd om dig man kan ju seriöst inte hålla på som dom gör men några tips är:

   1. när dom kommer mot dig ska du säga att dom ska sticka lämna dig ifred

   2. du ska verkligen prata med en lärare om det här

   3. när dom säger något dumt ska du säga imot typ om någon säger vad dålig du är ska du säg typ ”så du tycker att jag är dålig då kan du ju börja tänka på hur du beter dig så ska du få se någon som beter sig dåligt” kom bara på något riktigt bra att säga så att det blir tyst på dom.

   lycka till hoppas att det kommer bli bättre och att du använder mina tips <3 <3 <3

   1. Anonym skriver:

    Fel! Man ska inte söga emot eller sånt! Det blir bara värre! Man ska stronta i dem! Och sen säga till en vuxen tex. kuratorn eller annan vuxen du litar på!

    1. anonym skriver:

     men man måste ju säga till dom så dom blir tyst någon gång

   2. Linn Haapala skriver:

    Jag har gjort allt det där. Inget funkar. Man ska inte tycka synd om sig själv när man är elva och en kille gör slut och en hamster dör. Så otroligt fjantigt om man tänker på vad andra gått igenom.

  4. Anonym skriver:

   Håller med dig!!!

 37. deru skriver:

  en hamster… som du hade haft 1,5 år.. min farfar dog förra månaden och jag var inte hemma en dag för de. Jag hade känt honom mer än 10år! Och han dog jätte sorgligt, farmor fick alltid ta hand om honom, men då skulle hon åka till fjällen i några dar, och farfar var på ett sjukhus. När farmor precis kommit fram ringer det och farfar är död. Hon hann bara komma till fjällen och packa upp :(

  1. deru skriver:

   Azzå inte för att vara taskig tycker verkligen om dig lisa men du ska veta att du har det sjukt bra …

  2. Anonym skriver:

   Ja! Fast jag han känna min farfar i ca. 6½ år :((( Och jag gillade honom verkilegn,han var rolig,och det är lite över 8 år sen han dog! Jag var faktist 5 när han dog -.- Men det finns ju inte en människa på denna planet som förstår hur jag känner -.- när jag har gått färdigt i skolan ska jag flytta till Turkiet och börja om mitt liv HELT!

 38. Rebecca skriver:

  Buuurnd Nellie.

 39. deru skriver:

  Hörni det kanske inte är Nellie som lisa känner! Det är nog inte bara en person som heter nellie… finns många nellie

 40. Kristin skriver:

  Hur kan du säga att du har varit med om mycket!! Jag har blivit mobbad hela mitt liv och är fortfarande det jag blir slagen och hotad!! Min kära mormor dog för en vecka sen av cancer. Min pappa är död! Jag blir riktigt iriterad dpå dig nu det finns änniskor utan en familj och du hade bara inte en kille jävla idiot!

 41. nellie skriver:

  Hahah, rolig är du Lisa jag har varit med om mycket andra saker! Ibland tror jag att du har slagit dig i huvut!

 42. Kristin skriver:

  Det finns människor som dör varje dag!

 43. Mayaa skriver:

  Oooooooh SNAP! Haha asså Lisa ägde ut er jävla haters nu! Det är bara att ge upp era äckel!

 44. Sophie skriver:

  OMG!!!! FAN VÄX UPP ALLA! Det är bara 11 åringar som läser den här töntiga fåniga bloggnen. ”Buhu, jag har blivit dumpad av min kille och jag är bara 11” Man behöver inte ens någon fucking kille i din ålder! Om du behöver någon att krama, krama dina kompisar då? Så larvigt skrivet av dig. Vad är värst? Att ha blivit dumpad en en kille eller att sitta utan mat i ett fattigt U-land? Du har det så jävla bra, du får mat, oerhört mycket kläder för att vara ett liten jävla slamp barn som du är. Jag skrattade ihjäl mig när jag läste det här töntiga inlägget! Va glad att du ens funnit kärleken, du ska egentligen inte ha någon pojkvän, du är bara ett litet barn. Du kan ju liksom inte ha sex med honom? Bara kramas och dadda. ”Och jag hade nästan ingen att prata med” Asså guuud, det finns barn som blir slagna och misshandlade på skolgården! Dom blir mobbade, får sitt huvud spolat i toaletten och det leder till självmord. Asså, du är bara ett litet barn med 0 förståelse, du har aldrig sett världen och hur andra har det. Du sitter bara där hela dagarna framför din dataskärm och gör videos som en slags robot -.- Väx upp lilla flicka, väx upp.

  Ett barn grät för att han inte fick en iphone i julklapp – den andra för att hans föräldrar dog från ett krig.

  Ett barn sprang ifrån sin mamma för att hen inte fick köpa en sak – Den andra från en jätte bomb.

  Ett barn blev sur för att hennes kille dumpade henne – ett annat gråter och är rädd för att hon aldrig kommer hitta kärleken och inte varit ihop med någon i hela sitt liv.

  Det finns folk som inte ens varit ihop med NÅGON, det där är INGA problem alls, bara för dig.

  1. Elin skriver:

   Så det är förbjudet att ha pojkvän när man är 11 eller? -.- Tänk lite också att en hamster kan faktiskt vara som en familjemedlem! Hon blev ju jättesårad av nån hon älskade!
   Snälla, tvätta din mun innan du säger nåt! ._.

 45. Chloé skriver:

  OMG!!!! FAN VÄX UPP ALLA! Det är bara 11 åringar som läser den här töntiga fåniga bloggnen. ”Buhu, jag har blivit dumpad av min kille och jag är bara 11” Man behöver inte ens någon fucking kille i din ålder! Om du behöver någon att krama, krama dina kompisar då? Så larvigt skrivet av dig. Vad är värst? Att ha blivit dumpad en en kille eller att sitta utan mat i ett fattigt U-land? Du har det så jävla bra, du får mat, oerhört mycket kläder för att vara ett liten jävla slamp barn som du är. Jag skrattade ihjäl mig när jag läste det här töntiga inlägget! Va glad att du ens funnit kärleken, du ska egentligen inte ha någon pojkvän, du är bara ett litet barn. Du kan ju liksom inte ha sex med honom? Bara kramas och dadda. ”Och jag hade nästan ingen att prata med” Asså guuud, det finns barn som blir slagna och misshandlade på skolgården! Dom blir mobbade, får sitt huvud spolat i toaletten och det leder till självmord. Asså, du är bara ett litet barn med 0 förståelse, du har aldrig sett världen och hur andra har det. Du sitter bara där hela dagarna framför din dataskärm och gör videos som en slags robot -.- Väx upp lilla flicka, väx upp.

  Ett barn grät för att han inte fick en iphone i julklapp – den andra för att hans föräldrar dog från ett krig.

  Ett barn sprang ifrån sin mamma för att hen inte fick köpa en sak – Den andra från en jätte bomb.

  Ett barn blev sur för att hennes kille dumpade henne – ett annat gråter och är rädd för att hon aldrig kommer hitta kärleken och inte varit ihop med någon i hela sitt liv.

  Det finns folk som inte ens varit ihop med NÅGON, det där är INGA problem alls, bara för dig.

  -.- -.- -.- -.- -.- -.- -.- -.- -.- -.-

 46. Hedvig skriver:

  ojj det där kanske var att tycka synd om dig själv. asså visst jag håller med om att det var taskit att skriva så och jag fattar nt vrf hon ska hålla på att leka cool. men du ska veta att du har det så JÄVLA bra. T.E.X har du en ihpone 4s jätte mkt smink, får mkt pengar har jätte snälla kompisar och familj och vänner. du värkar vara populär och tillochmed känt. Nu ska jag berätta min huistoria. för två månader sen dog min mamma och jag är 12 år!!!! från 3-5:an ignorera alla mina gammla bästa kompisar mig. imat m,in mamma dog har vi nt häller så mkt pengar sen är jag väldigt tjock. nu låter det som jag tkr synd om mig själ men nu förstår kanske ni och du (misslisibell) att du har det så JÄÄÄÄÄVLA bra. några drömmer om att leva som dig. visst din pojkvän gör slut med dig men kom igen du är ju f****k 11 år. skulle ni gefta er elr??!!! hoppas du nu förstår!

 47. Alice skriver:

  Vargar du köpt din primer från elf?

 48. Violetta skriver:

  Ni behöver inte göra en sån stor grej av det hela.Visst det finns folk som har det MYCKET värre och jag tycker verkligen synd om dom och önskar att dom ska få all lycka i värden!Jag vet folk som har det hemskt.Sjuka,misshandlade,mobbade…Vår värd är bara för hemsk och ibland hatar jag verkligen människor och skäms för att jag själv är en människa!Men ni behöver inte hacka på en 11 åring bara för det , ni gör det bara värre.Hälften av alla kommentarer säger att hon är ett ego och bortskämd.Men det är ju inte snällt mot henne?Tänk lite.

 49. julisen skriver:

  bara ett tips lägg inte ut inlägg som handlar om vad vad dina läsare skriver och särkilt inte när det är lite taskiga komentarer aså det är inte jätte roligt att läsa sonnahär inlägg.
  /kram

 50. III skriver:

  Ja Lisa har sina problem och andra har sina mina är nog att min mamma var 15 när hon födde mig och jagfick bo större delen hos min mormor äntra tills jag var fem år då fick jag flytta till min mamma ,jag har inte träffat min pappa och min mamma är inte så rolig man kan säga att hon är en fjortis. Nu är jag 11

 51. Kilnvhhj skriver:

  Varför skriver alla om att dom varit med om värre saker eller att dom bara varit med om hemska saker? Jag menar värkligen inget illa mot er jag tycker värkligen synd om er för att ingen ska behöva uppleva nått sånt som ni gjort. Men ärligt ni börjar hacka på varandra och skapar typ 3 världskriget! Alla har varit med om hemska saker och respektera det sluta skriv fula grejer till varandra. Och det ända Lisa skrev var att hon vet hur det känns. Jag menar inget illa mot någon här och jag försöker inte försvara någon även om det låter som om jag kanske gör det så gör jag inte det. Det ända jag menar är att alla ska ta det lungt och sluta hacka på varandra och tävla om vem som varit med om hemskaste sakerna. Det var allt från mig. Hej då!

 52. Anonym skriver:

  Jag hade en kille och det var det värsta i mitt liv att han var liksom ihop med en annan tjej samtidigt som med mig eller rättare sagt TVÅ tjejer samtidigt som med mig och den andra tjejen….. (eller han var otrogen helt enkelt…) och jag visste inte ens om det och ja jag kände mig så JÄVLA sur på honom så fort dem frågade mig nånting gick jag bara där ifrån… (asså han och hans bff) Och det kändes som om mitt liv var förstört och efter en månad eller så, så såg jag han och en annan tjej hålla hand och kyssas på ett café och han såg mig inte och jag började filma och gråta på samma gång. Sen när vi skulle träffas igen så visade jag honom videoklippet, fast innan det så frågade jag om han var på cafét (igår) och så sa han ja och SEN visade jag han videoklippet….. Han blev så chockad…. och så berättade han sanningen, han sa att han hade varit otrogen mot mig TVÅ gånger (asså med den där tjejen på cafét och den andra) och så sa han förlåt och undrade om vi fortfarande kunde vara ihop och ja ni kommer säkert tycka att jag är så jävla feg nu men jag sa att vi kunde va ihop…. Efter det så var han bara med mig! :D Men såklart efter 2-4 månader efter vår lyckliga tid tillsammans så hände samma sak fast med en annan tjej. Jag såg dem stå mitt på torget och kyssas och taffsa på varandra och det var droppen!!! Jag bara rusade fram till honom och sa: ‘NU FAN RÄCKER DET JAG ORKAR INTE MED DIG LÄNGRE JAG GÖR SLUT!!!!!’ och alla stirrade… Och så gick jag hem och jag såg faktiskt att han började gråta lite och så tyckte jag ena sekunden faktiskt synd om honom och då just den sekunden tittade vi på varandra sen när vi möttes i skolan igen så sa jag bara förlåt och gick till mina kompisar men jag såg fortfarande att han var ledsen och ibland så hörde jag någon sitta och snyfta inlåst på toaletten och det var ju såklart han…. Men nu har jag en annan kille och har det bra!!!

 53. kuratorn skriver:

  Herregud tror du verkligen att det dära är det värsta som har kan hända:O .Din hamster/råtta dog du tror att hela världen har rasat du hade redan en egen kanin och Hilmer är också som din egen häst.Bara satt du vet det det finns värre en att en hamster dör det finns barn som inte har föreldrar:'(.Jag hade en katt som var väldigt speiell för mig hon dog efter 7 år jag gjorde inte som du gjorde. Sen att du hade en pojkvän och han gjorde slut trodde du att ni ska vara tillsammans resten av livet??Och nu till det värsta kära kompis nån hacka ditt konto är det där en sak som du ska säga har hänt i ditt sorliga liv. De hackar typ statsminsterns facebook konto och skriver mycket dumma grejer jag tror inte han blev så ledsen. Förlåt att jag måste gemföra dig med honom men du brukar ju kalla dig själv för kändis och sånt så ni är väl lite lika populara då.
  Ta inte det här som en hatkomemtar utan tänk på att gud finns med dig det kan hända mycket värre saker än vad det händer på dig gumman:)

 54. Alica skriver:

  Nellie är nog bara en tjej bakom dator/mobil(oxå vidare) som är en fegis,som vill gärna spela tuff cool,kaxig men i själva verkligheten en stor jäwla BIG fegis! Hahaha misslisibell strunta i henne,nellie vet nog inte hur det känns för hon har onget liv,för. Att hon har tid o klaga på dig,tycker att hon ska tänka på sig själv först o sen till dug lisa!!!! Älskar dig lisa finns för dig!

 55. Linnéa skriver:

  Men som om du har haft ett seriöst förhållande, pfft. Och att din jävla hamster dog, det skulle den ändå gjort. Hackad på din YT kanal? Hur farligt kan det vara? Kom igen, börja bete dig som en elvaåring, inte som en vuxen

 56. Emelie skriver:

  dina saker är tuffa för dig, jag vet hur hemskt det är att bli dumpad,jag vet hur känslan inombords känns,hur de är att avliva sitt älskade husdjur,jag förstår dig. jag är 14 år jag har gått igenom saker som dom flesta inte gått igenom, Jag har besökt psyk 100-tals gånger för att min bror ligger på psyk, han vill ta livet av sig,han orkar inte mer.. Min pappa orkar snart inte heller mer,vet du hur hemskt det är att komma hem från skolan och se sin pappa gråta..de är hemskt. Om de inte bara vore de så har jag inte längre nån kontakt med min mamma, hon hatar mig..för 2 år sen sa jag upp kontakten med henne för jag orkade inte mer.. min mamma slog mig, sa saker till mig som t.ex, att jag var ett jävla misstag..att jag borde blivit född, de här är min sanning,mitt liv..
  Men jag ler idag, för man kan alltid hitta nånting att le åt,kom ihåg de lisa, du är stark :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *