Read.

Av: Nellie-lätt för dig att säga, du som aldrig har varit med om något riktigt jobbit.

Ja, jag fick denna kommentar..det var på detta inlägg . Nu ska jag berätta för dig Nellie o alla där ute. Jag vet hur det känns! Jag har varit med om riktigt jobbiga saker! Vill du att jag ska rabbla upp dom, visst. 

Jag blev ihop med en kille förra vintern. Jag var jätte kär i honom o han i mig..Samma år i mars dumpade han mig. Jag var ensam o hade ingen att prata med och efter det skällde han på mig o skrattade åt mig!

Min hamster, Hammie! Hon och jag hade så bra tider! Vi hade jätte kul!! Men  hon blev sjuk..Hon fick cancer. Vi var tvungna att avliva den stackaren! Hon fick en spruta..Och jag höll henne tills hon somnade in förevigt..Snyft! Tror du inte att det är jobbigt! Jag är 11 o det är svårt för mig när det händer sådanna saker!

Jag blev hackad på min Youtube kanal. Hela altet var borta!

Jag vet hur det känns!

1 427 kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *