bloggläsare♥

Av: bloggläsare   Lisa, du är så fantastisk..jag vet att du har haft många många svåra tider tillexempel det där med Hammie..och du är så fantastisk just för att du kämpar dig igenom dom svåraste tiderna!! Du har ett leende, ett leende som säger: Kom igen, var stark! Du klarar det!
Och Lisa, du fattar inte hur speciell du är. Du är min inspiration. Jag är elva precis som du! Och jag går i femman precis som du, och jag blir så glad då för eftersom att vi är lika gammal så känns det som att du går igenom saker som jag..min kanin Lisa dog för två veckor sen precis som Hammie. Min pojkvän gjorde också slut förra året och när jag tittar på dina videos så känns det som att du förstår mig!<3 det känns liksom som att du lever mitt liv..jag började titta på din kanal och din blogg förra månaden ochdu är nu min idol<3 Jag kan faktiskt inte ens beskriva dig med 1000 ord! Du fattar inte hur lycklig jag blir när jag ser att du har lagt upp en ny video eller när du skriver nått på bloggen!

svar: tack! Ja, haft svåra tider men ingenting kan muntra upp mig förutom ni mina läsare o tittare! Mitt leende..Jag vill visa att även om mitt hjärta blir krossat eller vad som helst så finns mitt leende ändå, det försvinner aldrig! Tack för alla snälla saker du och alla andra säger, det bränner starkt i hjärtat! Det slår snabbt!♥ Tack för alla som stöttar och gör fina bilder o videos, betyder! Jag är här för att visa vad jag går för! Att alla får känna sig fina o inte fula!♥♥

Lisa!

12 kommentarer

12 kommentarer på “bloggläsare♥”

 1. Rebecca skriver:

  Bra att du vågar visa beröm!! Gillas!
  Första kommentaren!!!!!!!!!

 2. Hanna skriver:

  Bra gumman <3

 3. Hilda♥ skriver:

  Vi alla älskar dej Lisa♥♥♥

 4. ines skriver:

  Så fi video !!!!!!!

 5. linna skriver:

  så exakt vad hon sa fast mycket MYCKET mer älskar jag dig allt hon sa håller jag med om <3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<33<3<3<3<3I LOVE YOU <3

 6. Lillemma123 skriver:

  Du är så jäkla bra jag dööööööööör!/SÖT<3

 7. Liv skriver:

  Bästis med hon som gjorde videon! TheTildorna..
  Lisa due e så söt iaf!!! <3

 8. What? skriver:

  vadå, så att ens hamster dör e att ha svåra tider? e due seriös? jag har också haft en hamster, och självklart dog den (alla dör väl till slut?), men det kan absolut nt räknas som svåra tider! ja känner nt dig, men nu e jag väldigt irriterad.

 9. Lisa skriver:

  Lisa♥ Du har likadant namn som jag!:) Du är söt, fin, vacker och cool! Man kan inte beskriva hur underbar du är!;)♥ Vill träffa dejj på riktigt!;D!♥♥♥

 10. Ellie skriver:

  Jag har oxå haft svåra tider, Min sköthäst Frasse dog 15 mars 2012, efter det var jag mycket känsligare, killarna retas ;( Inget i mitt liv är kul längre, ibland fördtår jag inte ens varför jag ska leva? mitt liv är menings löst.

 11. anna.kvarnkullen skriver:

  jag har frågat ven på skype kan du svara på min venförfråga e du snäll lisa puss jag älskar dig lisa jag e ett jätte stort fenn till dig

 12. Saga skriver:

  Varför gör du en video till dig själv???

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *