bloggläsare♥

Av: bloggläsare   Lisa, du är så fantastisk..jag vet att du har haft många många svåra tider tillexempel det där med Hammie..och du är så fantastisk just för att du kämpar dig igenom dom svåraste tiderna!! Du har ett leende, ett leende som säger: Kom igen, var stark! Du klarar det!
Och Lisa, du fattar inte hur speciell du är. Du är min inspiration. Jag är elva precis som du! Och jag går i femman precis som du, och jag blir så glad då för eftersom att vi är lika gammal så känns det som att du går igenom saker som jag..min kanin Lisa dog för två veckor sen precis som Hammie. Min pojkvän gjorde också slut förra året och när jag tittar på dina videos så känns det som att du förstår mig!<3 det känns liksom som att du lever mitt liv..jag började titta på din kanal och din blogg förra månaden ochdu är nu min idol<3 Jag kan faktiskt inte ens beskriva dig med 1000 ord! Du fattar inte hur lycklig jag blir när jag ser att du har lagt upp en ny video eller när du skriver nått på bloggen!

svar: tack! Ja, haft svåra tider men ingenting kan muntra upp mig förutom ni mina läsare o tittare! Mitt leende..Jag vill visa att även om mitt hjärta blir krossat eller vad som helst så finns mitt leende ändå, det försvinner aldrig! Tack för alla snälla saker du och alla andra säger, det bränner starkt i hjärtat! Det slår snabbt!♥ Tack för alla som stöttar och gör fina bilder o videos, betyder! Jag är här för att visa vad jag går för! Att alla får känna sig fina o inte fula!♥♥

Lisa!

768 kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *