my lovely day!

Hej,hej bloggen!

Tänkte prata lite om hur min Tisdag varit!

Jag har som vanligt varit i skolan och där hade vi lektioner..Rasterna var självklart roligast i dag!

 

Jag har massa hemlisar på gång också, säger inget!

19 kommentarer

19 kommentarer på “my lovely day!”

 1. Daliz skriver:

  Verkar som du haft en skit bra dag !♥ :’D

 2. Nannus skriver:

  stor näsa

 3. IDIS<3 skriver:

  Så söt du är på bilden!!!<3<3<3

 4. ella <3 lisa skriver:

  i <3 you
  jag vill träffa dig snälla svara jag är ditt största fan det skulle betyda allt

 5. sara skriver:

  10 år har redan mobil och dator bortkämd unge

 6. ebba olofsson skriver:

  Hej Lisa! Jag tycker du är jätte fin<33 Det finns några som ger dig elaka kommentarer men du bryr dig inte! Du är stark! Tänkte säga att du har en jätte fin blogg! Jag läser den varenda dag. Det finns inte en enda video som du har gjort som jag inte gillar! Har har följt dina videos i ett halvår. Jag tycker du gör det bra! Hoppas du kan lägga ut denna kommentar på din blogg. Bara om du vill! Hälsningar från ett jätte stort fan Ebba!

 7. ebba olofsson skriver:

  Hej Lisa! Jag tycker att du är jätte fin <33 Din blogg läser jag varenda dag! Följer dina videos! Har gjort det i ett halvår. Tycker att du sminkar jätte fint! Ibland får du dåliga kommentarer men du bara struntar i det! Jag tycker att du är jätte stark! Om jag hade en blogg och så fick jag elaka kommentarer hade jag gruvat på det i evigheter! Tycker du skulle veta det! Om du vill får du gärna lägga upp den här kommentaren bara om du vill! <3 Hälsningar från ett stort fan Ebba! <3

 8. ebba olofsson skriver:

  oj råkade skicka två gånger :/ <33

 9. anonym skriver:

  Hej sööta lisa det värkar verkligen som du gillar Hampus. Jag vet att du inte vill förlora han men det kommer du inte!! snälla kan du inte gör en video blogg MED honom snälla skulle bli roligt och se hur ni är tsm. <3<3<3<3 från ett stort fan

 10. Mika skriver:

  Åh, Lisa!<3
  Jag blir så glad för din skull! :') Känns som att du trivs super med Hampus och allt, och man ser att dina ögon verkligen LYSER!!!<3
  Du är en stor förebild för mig, jag, som ändå är nästan tre år äldre än dig, kanske vissa tycker är konstigt, men du är riktigt starkt. Jag blir seriöst otroligt glad när min förebild är glad, det gör mig glad!<3
  STAY STRONG.
  VAR LISA.
  <3
  /Mika

  1. Miss Lisibell skriver:

   tack så sjukt mycket Mika!♥♥

 11. Ebbaaaaaa skriver:

  Älskar din söta näsa!:D<3

 12. Ida skriver:

  Vilken skolan går du i Lisa :)

 13. Hanna skriver:

  Om man har sagt A måste man säga B Lisa ;))

 14. mathilda skriver:

  Vad heter filmen? :)

 15. Josse skriver:

  Man blir så glad när man ser att du är glad du och Hampus passar perfekt.börjar alltid att gråta själv när jag ser dig gråta

  Puss & kramis //Josse!

  Ps.jag går också i femman:)

 16. ida skriver:

  Hej jag har lenktat efter dit telefån nummer snälla jag vill veta de snälla

 17. ida skriver:

  Lisa är en söt snygg omtennk sam tjej jag har fölit din youtube kanal mycket länge

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *