my lovely day!

Hej,hej bloggen!

Tänkte prata lite om hur min Tisdag varit!

Jag har som vanligt varit i skolan och där hade vi lektioner..Rasterna var självklart roligast i dag!

 

Jag har massa hemlisar på gång också, säger inget!

19 kommentarer
 • Daliz

  Verkar som du haft en skit bra dag !♥ :’D

 • Nannus

  stor näsa

 • IDIS<3

  Så söt du är på bilden!!!<3<3<3

 • ella <3 lisa

  i <3 you
  jag vill träffa dig snälla svara jag är ditt största fan det skulle betyda allt

 • sara

  10 år har redan mobil och dator bortkämd unge

  • http://www.facebook.com/profile.php?id=100003742893286 Alva Danielsson

   jag med

 • ebba olofsson

  Hej Lisa! Jag tycker du är jätte fin<33 Det finns några som ger dig elaka kommentarer men du bryr dig inte! Du är stark! Tänkte säga att du har en jätte fin blogg! Jag läser den varenda dag. Det finns inte en enda video som du har gjort som jag inte gillar! Har har följt dina videos i ett halvår. Jag tycker du gör det bra! Hoppas du kan lägga ut denna kommentar på din blogg. Bara om du vill! Hälsningar från ett jätte stort fan Ebba!

 • ebba olofsson

  Hej Lisa! Jag tycker att du är jätte fin <33 Din blogg läser jag varenda dag! Följer dina videos! Har gjort det i ett halvår. Tycker att du sminkar jätte fint! Ibland får du dåliga kommentarer men du bara struntar i det! Jag tycker att du är jätte stark! Om jag hade en blogg och så fick jag elaka kommentarer hade jag gruvat på det i evigheter! Tycker du skulle veta det! Om du vill får du gärna lägga upp den här kommentaren bara om du vill! <3 Hälsningar från ett stort fan Ebba! <3

 • ebba olofsson

  oj råkade skicka två gånger :/ <33

 • anonym

  Hej sööta lisa det värkar verkligen som du gillar Hampus. Jag vet att du inte vill förlora han men det kommer du inte!! snälla kan du inte gör en video blogg MED honom snälla skulle bli roligt och se hur ni är tsm. <3<3<3<3 från ett stort fan

 • Mika

  Åh, Lisa!<3
  Jag blir så glad för din skull! :') Känns som att du trivs super med Hampus och allt, och man ser att dina ögon verkligen LYSER!!!<3
  Du är en stor förebild för mig, jag, som ändå är nästan tre år äldre än dig, kanske vissa tycker är konstigt, men du är riktigt starkt. Jag blir seriöst otroligt glad när min förebild är glad, det gör mig glad!<3
  STAY STRONG.
  VAR LISA.
  <3
  /Mika

  • http://misslisibell.se/ Miss Lisibell

   tack så sjukt mycket Mika!♥♥

 • Ebbaaaaaa

  Älskar din söta näsa!:D<3

 • Ida

  Vilken skolan går du i Lisa :)

 • Hanna

  Om man har sagt A måste man säga B Lisa ;))

 • mathilda

  Vad heter filmen? :)

 • Josse

  Man blir så glad när man ser att du är glad du och Hampus passar perfekt.börjar alltid att gråta själv när jag ser dig gråta

  Puss & kramis //Josse!

  Ps.jag går också i femman:)

 • ida

  Hej jag har lenktat efter dit telefån nummer snälla jag vill veta de snälla

 • ida

  Lisa är en söt snygg omtennk sam tjej jag har fölit din youtube kanal mycket länge