5 kommentarer på “Parodi VS original? Dubbel!”

 1. miranda skriver:

  jag älskar dig lisa!! tror du att du skulle kunna sjunga i en video nån gång? du sjunger ju så fint!
  ps: först att komentera!
  i love you!

 2. ebba olofsson skriver:

  Hahaha! <33 gillar din blogg och videos! <33

 3. nellie skriver:

  vet ni att om man använder bh när man är liten kan brösten bli små och blåa när man blir äldre.

 4. Clara B skriver:

  Hej Lisa! Kan du göra en grön sminkning. Jag är tio år och har köpt lite smink till exempel fondation från tiger (TGR) och lite sånt. Jag har pricis börjat sminka mig alvarligt nu så jag skulle vara glad om du gjorde den här sminkningen och svarade på den här komentaren tack i så fall. PS.jag älskar din kanal!!!!!

 5. Jullan skriver:

  Parodien på första, och parodien på andra också tror jag

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *