Fredag!

Äntligen är det fredag! Sista skol dagen på veckan men skolan denna vecka har varit jätte rolig o lite svår, haha! Vi hade då ett prov i onsdags o undrar igentligen när vi får veta hur det gick.. Först på dagen idag har vi idrott, love it! Men jag är osäker om vi ska ha det för att det var någon dag då vi skulle ha idrotts teori.? Tar med gympa kläder för säkerhets skull. Idag ska jag också rida. Vi ska ha teori då men, hihi!

Vi hörs, Lisa!

20121116-073937.jpg

4 kommentarer
 • Tilde

  Hej Lisa! Det skulle varit kul om du kunde göra en video där du testar olika mascaror, behöver tips! :)

 • Lisa fan

  Hej Lisa. Kan inte du ha en fan träff :)

 • Lisa

  Hej Lisa jag tyker om din blogg och din youtube kanal jag älskar värkligen dina vidios och din blogg

 • jennifer

  vad heter du på twitter