Svår känsla.

Idag var det sista dagen med en väldigt nära vän, som flyttat till Ljungskile o där börjar han i en ny skola..

Han kom till oss när vi nyss hade börjat 1:an, alla tyckte nog att det var spännande att det kom en ny i klassen..

Nu har han gott med oss 5 år o nu är allt över, det roliga och det tråkiga…Känns som att någon man känt hur länge som helst bara försvann!

Idag försökte vi inte tänka på att det var sista dagen tillsammans men nog tänkte alla på det..Vi hade en jätte härlig dag. En av våra lärare, Mariane är väldigt tramsig o hon ville att Emil skulle komma ihåg hennes och då kollade vi på tramsiga barn filmer i slutet, hihi!

När vi skulle gå hem var det en låg stämning o alla sa hejdå..Jag kramade honom, kändes som att jag inte kunde släppa taget, tårarna kom…

Jag kommer aldrig glömma dig! Du kommer du alltid finnas kvar, djupt inne!

Kommer att sakna dig, Emil!♥

52 kommentarer
 • Jag

  Jag bor i ljungskile :P

 • ida♥

  när kommer videona upp? + var är ditt innlägg ”t stallet”

 • Kristi

  Fan Lisa min bästis min älskade syster flyttade till ett hel anat land fatta vi kände varandra i ca 14 år !!!! Jag börjar bli trött på dig du tycker synd om dig själv och ska man inte föra nu låter det som om jag gör det men jag vill att du ska fatta radera inte detta meddelande ok sluta tyck synd om dig själv och jag menade inte bara detta inlägget utan alla som handlar om något sådant !!

  • Lalala Lilly

   För det första. Oj. Snacka om att slösa bort dina minuter på detta! Du, Lisa kommer sakna sin vän. Hon tycker inte synd om sig själv, hon säger att hon kommer sakna honom. Det är du som håller på och skriver hur mycket värre du har det! Det är du som tycker synd om dig själv, och inte lite heller! Herregud! Varför måste allt vara en tävling? Hur bra man mår och hur dåligt man mår. Varför inte bara låta henne vara ledsen och glad? Slöseri med din tid, Kristi! Gör nått vettigt istället.

   • Kritin

    jag smakar om alla hennes inlägg smarto

 • Julia

  jag vet hur det känns! min förra kille flyttade till new york och nu har han varit borta i 2 år sankar han såå mycket! <3

 • Emma

  Jag vet hur du känner. Jag har lämnat en hel klass som alla blev nära vänner till mig och lämnat en vän som böt skola och andra på ett läger som både pojkarna och flickorna blev bra vänner till mig. Det låter kanske konstigt men bag verkligen saknade alla på lägret, saknade från mitt hjärta. :( <3 I know how you feel Lisa!

 • stolt i stockholm

  NAWW!

 • Zeinab

  Hej Lisa
  Jag vet hur det känns….va inte ledsen….han kommer och hälsar på er snart
  Naww…du ser jättesöt ut på bilden ❤❤❤

 • Malva

  ,Vet exakt hur det känns!
  Min förra bästis flyttade till stockholm och det var exakt som det du beskrev tårarna började rinna och man vill inte gå där ifrån man vill inet släppa tage! <3

 • mithra

  Aww! Va inte ledsen! kolla in min blogg http://www.mittis.wordpress.com

 • Lalala Lilly

  Låter som en film. Förutom att i fall det var en romantisk saga så skulle du komma på att han är killen du är kär i, och veta att det är försent…
  Din blogg är grym, Lisa. Ha det bra!
  Kram

 • Linnea

  Känns som du överdrivet allt! Först din hamster (släpp den nu) och nu detta! Visst kan det kännas tomt men gå vidare!

 • Emmea

  Visste du att man kan vara vänner även om man flyttar?!?!?!!!! Just saynig

 • Sårad!

  Alla som säger att hon överdriver kan ju bara dra åt *******! SKULLE INTE NI BLI LEDSNA OM ER KLASSKAMRAT FLYTTAR? Förlåt om jag svär men min pojkvän ska flytta till Usa imorgon!

  I dag var det sista dagen. Hej då Hampus! Han heter också Hampus :(

 • Emelie

  Hej Lisa, vad tråkigt att han har flyttat ;(
  Men hur redigera du dina video elr på vilket program???
  Svara på denna kommentar snälla!!

 • JODLIIIE

  börjargråta själv:(

 • Felicia

  Hej Lisa. jag älskar dina videor och din blogg. jag undrara om du skulle kaske kunna tipsa om min blogg. jag har inte så många läsare och vill gärna ha högre statestik och mer kommentarer. Du kan väl kolla in vad du tycker om min blogg och kommentera ngt. Snälla tipsa om min blogg, kan du ias kommentera en kommentar på min blogg, tack :)
  http://tisisaboutme.myshowroom.s

 • Tiffi

  Herre Gud vilken otrogen hora du är! Haha ena stunden hos Hampus… Sen till andra killar…. Jag är 14 , jag har känt en kompis från dagis till 6:an! Men jag gör inte som dig! Din hud tycker jag synd om! Sminka dig men sen kommer du ångra allt tro mig! Jag har hft exakt vänner som sig sminkat sig från fyran till nu. Men nu har dr massor men finnar och har ångrat allt! Jag har 3 finnar vid näsan medan de har överallt! Om du lägger bara en liten tutta puder så är det ändå smink! Vad än du använder hjälper de inte

 • sKOJ

  Detta kanske gör dig på lite bättre humör http://www.youtube.com/watch?v=L4zfmss0C80 JAG BOR I LERUM! XDDD

 • Sofia

  Gud vet hur det känns! Det är hemskt<3 jag bor i Ljungskile vilken skolan ska han börja på??
  Men det kommer lösa sig för dig! Älskar din blogg och dina videos kram<3

 • Isabelle

  Dynd! :/ Varför bytte han skola?

  • Clara

   För att han skulle flytta!

 • Lina

  Kan inte du göra en video på kaspers bur och vad han har iden och vad har får för mat för jag har precisfått en hamster och jag vet inte riktigt vad jag ska ge den för mat och vad den ska ha för leksaker så jag skulle vilja ha hjälp med det.

 • Moren

  Mamma chattar

 • Ellen

  Kolla gärna på din fanclub på instagram ! Misslisibellfans1
  I hope u like it! ;))

 • emilie

  vet hur det käns :( men livet går vidare

 • Maja

  Stackare men jag undrar en sak: Vilken kamera har du???

 • Ronja

  Hej Lisa! :’)

  Vet hur det känns…Jag och min bästis blev vänner vid två års åldern (vi är 11 år nu) så var vi med varandra varje dag vi hjälpte varandra med allting,men hon flyttade jätte många gånger sen flyttade hon tillbaka där jag bodde i ungefär 2 veckor sen flyttade jag,men vi träffades alltid typ 4 gånger i veckan och hade jätte kul… Men sen skulle hon flytta igen :'( Då flyttade hon till Norrland :( Nu har jag inte tträffat henne på 2 och ett halvt år.. Det känns verkligen som hon har glömt mig eftersom hon har fått nya vänner och en ny bästis :( Vi hann aldrig träffas på 3 veckor innan hon flyttade ;'(

  Kraam! ♥

  http://www.ronjaeelin.blogg.se

 • Fanny

  Herre Gud vad tråkigt!!
  I mon ska min bästis flytta till usa! Snälla vad ska jag göra??

  • Jaaag

   Min syster bästa vän flyttade för några veckor sedan! Skaffa skype vet ja!

 • Sofie

  Ljungskile äger! Okej, det är bara för att Sparreviken ligger där! XD

 • tilde

  gud vad synd jag var ny i min klass när jag började ettan jag hade bott i skåne men nu har jag det bra jag hoppas du kommer i kontakt med honom + alla som gör hack kommentarer SLUTA !!! + kan du göra en video där du har med min blogg tildisar.blogg.se

 • DeDu

  nååå såå synd lisa!!<3

 • sammie

  Vet hur det känns ;( Stackare!!

 • Emilia

  Hej Lisa
  Jag bor i Ljungskile och går i femman.
  Vilken skola ska han börja i?
  Om han börjar i min skola
  Kan jag lova dig en sak att jag ska ta hand om han:) jag lovar det!

 • ele

  jag vet hur det känns lisa<3 en av mina bästa vänner flyttade i sommras och när jag var 8 flyttade jag från holland till sverige.. :(

 • Elsa Nilsson

  Hej,min klasskamrat ska byta skola för hon har ADHD och vi är väldigt många i våran klass,så hon ska byta till en skola en bit bort där dom bara är 12st.
  Och det känns så konstigt!
  så jag håller med om att det är sorligt om någon som man har gått med väldigt länge bara försvinner!!!:(

 • gyhnjmk,ö

  stackars dig!!! Men bilden ser lite… överdriven ut kanske. men jag gillar dig än då!! jag gllar din personlighet men inte att du sminkar dig. men ditt val!

 • Anonym

  Men vaddå?!? du går väl i 4:an?!?!?

 • Någon

  Min bästa vän flyttade till Shanghai för några månader sedan…
  Och btw så är Ljungskile jättefint! Och där ligger Ulvön typ (Om vi menar samma ställe…) och där var jag på läger i somras :D

 • lina edström

  du jag har sama sjänsla nu o föresten du är söt och gulig när du är ledsen och på dina videos ja som ja sa jag har sama sjänsla för jag får aldrig skor som jag vill ha hej då forset med bloggen jag kollar varje dag

 • Elinst11

  Jag vet hur du känner, för min klass kompis har också flyttat en gång. Jag blev jätte ledsen och tårana kom då också,jag kunde inte släppa honom. Jag kunde inte förstå att han skulle flytta. Men jag hade honom som kontakt på mobilen så vi kunde ha kontakt med varandra. Vi har aldrig träffat varandra mera sen den dagen. Hoppas att du får kontakt med Emil någon gång!

 • nils mycekt

  nils här —— du e jätte söt och kommer att komma kort i livet men lycka till

 • Emma

  ”Jag kommer aldrig glömma dig”
  Asså guuud, skicka sms? håll kontakten.
  Det är ju inte direkt så att han är död… ._. <3

 • LyckligareÄnDig

  Okej!! det finns en kille som heter Emil och som ska börja i vår klass. Kommer bli spännande…. c:

 • Hannis

  Hej! Jag har sett många av dina videos, och jag bara undrar…Hur gammal är du 00 eller 01?

  • Hilma

   01 <33

 • shawq

  ville bara säga hej kan inte du göra klipp på dina bästa klädet
  elskar dig””

 • shawq

  kan du säga hur gammal du är ?

 • DRA ÅT HELVETE!

  OMG SÅ FUL DU ÄR!! XD