Teori

Tjenare!

Ska rida idag som jag alltid gör på Fredagar, har teori. Vi kommer att ha hälsokontroll på hästarna och så som dom gör vid veterinären när dom springer typ.

hörs!

 

7 kommentarer
 • Johanna

  Hejsan fina Lisa, jag tycker verkligen om det du gör och din blogg är ju bara för grym. Och din youtubekanal äger! Och jag undrar om du skulle kunna göra en video när du sminkar dig, en sminkning som man kan ha till vardags och till fester. Inte allt för mycket smink men lite smink. Och om du även kan säga i den videon min kanal som jag har. Skulle bli sjukt glad <333

  Forsätt med det du gör och hur du är. Du kommer gå långt // Puss kram Från johanna

  http://www.youtube.com/channel/UCj_Rgi_qs_Fyjv3-d8UhdQA?feature=mhee

  Min kanal <33333

 • Cajsa

  Kul (:

 • ebba olofsson

  Lika fin på varje bild! <33

 • Emelie

  Noprrar du ögonbrynen?

 • A

  Vacker bild! Älskar dig och dina videos, men jag tycker inte att du behöver göra så många inlägg när du är i skolan.

 • stina

  Kan du göra en sminkvideo på den sminkningen?? Och om man inte har kajal eller eyeliner, hur kan man göra istället?? Och om du gör en video så säg att det var tipset från Stina Ingvarsson hehe// Pöss!

 • Amandah

  Vem är riktiga du på instagram?(:
  Finns så många som bara hittar på användare…