Go girl!

Tjenare bloggen!
Sitter o skriver ett vanligt inlägg!
Julia kommer snart så ska vi åka o rida<3 När vi kommer hem ska jag och Julia välja kläder för ett disco på fredag. Jag ska hänga med henne på ett riktigt nice disco! Ida min kära syster håller på att hjälpa mig med en ny, as cool header!<3

20121118-132312.jpg

23 kommentarer

23 kommentarer på “Go girl!”

 1. Kokosbollen skriver:

  Hej jag har en fråga till dig. Du kan gärna svara på den här i kommentarena om du ens ska svara på den. :) Hur många har du varit ihop med och hur blev du och Hampus ihop? :) Skulle gärna villja veta hahaha :D Puss <3

 2. T-Lover skriver:

  Jag vet att detta nt har nåt att göra med inlägget.., men vad e Kasper för ras? jag tror jag hade en likadan förut:) Saknar Dig T♥

 3. En tjej :) skriver:

  Ja, då fick jag veta att du skulle på discot:) Jag frågade det i något annat inlägg :) Då kanske vi ses ;)

  1. Miss Lisibell skriver:

   haha, a det gör vi!♥

 4. ej skriver:

  Hej, jag undrar vad du använde för bloggsida när du gorde din blogg??? bloggo.nu eller???

  1. Freia skriver:

   worldpress

 5. Mathilda skriver:

  GUUUD va cool headern blev! =D http://www.ponnymathilda.bloggplatsen.se

 6. tindra skriver:

  har din syster en blogg `?????
  http://tiindra.blogg.se

 7. Mathilda skriver:

  Hej Lisa jag är en tjej född 02 som alldrig haft vattenfast macskara förut.Därför ska jag köpa det kan du visa alla dina vatenfasta maskaror i en video så att jag får lite tips.Skulle bli jettä glad då.

 8. Hanna karlsson skriver:

  COOL HEADER! <3

 9. lisa fan skriver:

  hej lisa kan du logga in på faceook för jag har skikat en vänförfrågning snälla svara jag heter erona

  1. Freia skriver:

   hon kan ej ha fler vänner

 10. :) skriver:

  Hej, vart ska du på disco? Jag såg dig i en dag när jag var och shoppade :)

 11. Disco hållaren skriver:

  Hej Lisa! Brukar kolla på dina videos :)
  Jag vet vem Julia är, hon går i min parallellklass ;) Och det är min klass som ska hålla i discot <3
  Hoppas vi ses!
  Kram! <3

 12. julia skriver:

  Vart var discot??

  1. Disco hållaren skriver:

   I kyrkenorumskolans matsal ;)

 13. julia skriver:

  Snälla kan nån säga vart discot var??

 14. Lisa skriver:

  Jag ska också gå på Disco! Vad är erat tema?? Vårat är annulunda/rolig!! Du e så bra!!!

 15. Emilia skriver:

  Kan du göra en disco video där du visar var du ska ha på dig och visar ditt smink, du har gjort det innan :) SNÄLLA

 16. frida skriver:

  vad är disco jag ska med på ett disco på fredag jag går också i feman

 17. great site skriver:

  I just want to say I am just all new to blogs and honestly loved you’re web blog. Probably I’m want to bookmark your site . You certainly have very good well written articles. Cheers for revealing your web site.

 18. Glad to be one of the visitors on this awe inspiring web site : D.

 19. Ekspress Kurye skriver:

  Kurye olarak hizmet veren kişiler, bulundukları lokasyondaki her adrese en kısa sürede ulaşma yolunu bilirler. Üstelik verilen bu görevi hava, trafik ve buna benzer diğer olumsuz şartlardan etkilenmeden yerine getirirler. Yani iş hayatı başta olmak üzere hayatın hemen her alanında önemli görevleri üstlenebilir ve başarıyla yerine getirebilirler. Özellikle büyük şehirlerdeki trafik kaosu ve adres konusundaki karmaşa göze alınırsa, kurye hizmetlerinden faydalanmanın bazı durumlarda zorunlu hale geleceği anlaşılabilir. Örneğin İstanbul’un bir noktasından diğer bir noktasına acil şekilde önemli bir evrak ulaştırmak gerektiğinde ya da hastanızın ihtiyacı olan ilacı acil ve güvenli bir şekilde ulaştırmak gerektiğinde, İstanbul moto kurye hizmetimizden faydalanarak sorununuza çözüm üretebilirsiniz.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *