In school.

Är i skolan, har rast. Fryser och är trött så därför sitter jag inne o skriver detta inlägg.. Idag känner jag mig faktiskt inte så kry, huvudet bultar… Men det går nog över ska vi se.

Igår kväll när jag skulle sova låg jag i säng..när klockan var halv tolv fick jag så ont i magen så jag gick ner till mamma så fick jag en värmeflaska att lägga på magen. Under tiden allt hände messade jag med en tjej som heter Juni, vet ni vem det är? Och nu messar vi hela tiden. Haha! Hon är jätte snäll och vi har blivit bra vänner. Vi är systrar (höhö)<3 Idag ska jag åka o köpa nya jeans, ett måste! För jag behöver ett par, hihi! Vi hörs senare!

20121119-115218.jpg

20 kommentarer

20 kommentarer på “In school.”

 1. Violetta skriver:

  Vad roligt att ni blev så bra vänner , är hon ett ”fän”? :)

 2. mii skriver:

  Juni carlstoft? (;

 3. - skriver:

  Hur fick hon ditt nummer om hon är ett fan? (:

 4. petronella skriver:

  vart får man tag i ditt nya nummer?? lovar att jag bara ska sms:a med de! ;p

 5. Juni skriver:

  älskar dig syster <3

  1. pella skriver:

   hur fick du tag i henne? :)

 6. udg8agf8 skriver:

  Äckliga fjortis

  1. Kramiz Bananiz xD skriver:

   Taskigt…

 7. Manduu<3 skriver:

  Va heter du på kik¡

 8. nellie skriver:

  du kan ha fått mens om du har ont i magen. och det hjälper med en värmeflaska/varm vetekudde mot mens värk.

 9. Tintin skriver:

  Hur fick hon tag i ditt nummer? (Jag är ditt största fan) Skulle bli skit glad om jag kunde maila dig mitt numer så kanske vi kunde messa

 10. Matte skriver:

  Oj! En tjej som jobbar på McDonalds på Hamngatan heter Juni oxå!

 11. Basketmirma skriver:

  Du äger <333. I love you

 12. Anonym som älskar Lisa! skriver:

  Om du har sjukt ont i magen och det händer några gånger ibland så kan det vara mensvärken och det betyder att du får mens snart men det beror på för om du har ont långt nere på magen så är det mensvärk och om du har ont uppe i magen så är det antagligen nåt annat. Jag hade såhär sjukt ont i magen men det var helg som tur var så jag behövde inte missa skolan men det varade väl en dag sen gick det över! :) Hoppas du mår bättre snart!

 13. Moa Lind skriver:

  Du kan ha fått mens om du har ont i magen långt ner. Det betyder typ att du kan få den när som hälst.

 14. Ditt största fan <3 skriver:

  Jag skulle jätte gärna också vilja ha ditt nummer så vi kan messa :)
  Du kan maila ditt nummer till min mail address om du vill C:

 15. Ronja skriver:

  Gud vad fint hår du har!!

 16. Karolina :D skriver:

  åh va kul :D har ni träffats ?, :D

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *