Komigen då!

Bort med huvudvärken då, blir galen!!!

 

27 kommentarer
 • Thea

  Stackars dig Lisa… Hoppas det går över. Tycker om dig supermycket.

 • Emma

  Vet hur det känns.:(

 • stockholmaren

  NAWW STAKARE!!!!!!

 • julia
 • Majken

  Nääh stackars dej, man ska alltid bli sjuk eller få ont när man värkligen inte vill det!! lider med dej sötis lisa.
  Håppas du blir bättre snart, KRYA!! <3

 • Alexandra

  Krya på dig Lisa! Vi stöttar dig alltid vad som än händer ! Jag kan skriva en bok om hur underbar du är!!! <3 Fast den skulle vara längre än hela biben! Jag älskar dig Lisa är ditt strösta fan! Då menar jag inte en som bara säger det hur som helst! /Alexandra :)
  <3

  • Johanna-Louise

   Ja du är verkligen bäst Lisa!♥:)

 • Johanna-Louise

  Stackare!:( Följer din blogg och är inne och kollar på den varje dag.Krya på dig!♥♥♥ Kraaam

 • Sofie

  Jäklar you look sick.
  Be better fast.

 • Lisa

  Krya :/

 • en som undrar

  har du twitter?

 • Lovisa

  Krya på dig ta en alvedon och drick vatten så blir det säkre bättre

 • Elin Månsson

  Stackars dig! Ta det lugnt och drick mycket så går det säkert över!
  Har du Kik?? Ifall vad heter du? Skulle bli tacksam över svar! Som jag vet att många vill!;) <3 <3 <3 :-*

 • Kramiz Bananiz

  Hoppas det går över snart <3

 • Ida♥

  Naa jag hoppas du blir bättre♥
  OlastorpsTjejen.bloggplasten.se

 • Jennifer Åkerblad

  Vart bor du?? Vad är ditt nummer?? Har du skype?? Vet att det låter som om jag är en liten äckel gubbe men jag är faktiskt bara 11 som du! Är inne på din blogg varenda dag och uppskattar dig GRYMT mkt!! Vore så häftigt ifall du skulle svara så jag skulle DÖ!! omg om det händer.. :) undrar bara om vi kan få lite kontakt eftersom jag följer/uppskattar dig så mega mycket ;)
  // kram Jennifer

 • LOL

  Snälla Lisa jag skulle vara super tacksam om du visade alla dina skal i en video

  Gilla denna post så att Lisa ser !!

  kolla in min blogg http//lillface.bloggplatsen.se/

 • Maria

  Inte roligt med huvudvärk. Lisa jag har en fråga om man vill göra ett collage på bilder på dig vart ifrån har man då tillstånd att låna bilder som jag sedan kommer ta bort ifrån min dator och vilka två färger vill du att man använder och vart ska man skicka det när man sedan är klar?

 • Emme

  Krya på dig ♥♥
  Medans du gör det kan du väl säga ”Lycka Till Emeline” i en video eller nåt (det uttalas Ämmelin, så du vet) för jag ska ha engelskprov imon (tisdag 20/11), tror nt du kmr göra det, men ändå ♥♥

 • Misslisibell.se läsare

  Hej Lisa! Jag gillar dig och din blogg:) Du är så söt :))) Men här kommer frågan: att kan du göra mer Hiss & Diss? En lång lista;) Och det skulle vara tregligt om jag skulle kunna vara med i n¨gon av dina Frågestunder?

 • Misslisibell.se läsare

  Trevligt*

 • Moa

  Har en frågestund på min blogg!!! Skulle vart kul om du frågade något!!! :)
  PS: ÄLSKAR din blogg!!! <333

 • ett fan

  åhh, krya lisa! :(

 • Ellen

  Ta huvudvärkstabletter
  Kan du vida alla dina iPhoneskal i en video

 • Emelie som älskar Misslisibell

  Åh… så synd om dig Lisa hoppas du krya på dig snart!!
  Jag har också haft en sådan huvudvärk det känns..

  Krya jätte mkt på dig!!!

 • Frida

  Själv så har jag alltid ont i huvudet sen tre år tillbaka :(

 • inez

  stackare