Godmorgon Julia

Godmorgon allesammans!!
Har nyss vaknat o Julia och jag käkar godis. Igår var vi på disco på kyrkenorumsskolan. Jag kommer skriva mer om discot i ett annat inlägg!

20121124-090113.jpg

58 kommentarer

58 kommentarer på “Godmorgon Julia”

 1. Linnéa skriver:

  Jag tittade två minuter efter att du hade lagt upp det! :-)

 2. alva love you misslisibell skriver:

  Coola

 3. alva love you misslisibell skriver:

  Älskar dig misslisibell

 4. alva love you misslisibell skriver:

  Du är bara den stjärnan alla vill ha

 5. alva love you misslisibell skriver:

  Så tro på dig själv och fortsätt med det du gör !!

 6. alva love you misslisibell skriver:

  alla vill se det

 7. Daisy* skriver:

  Hejsan Lisa. Hoppas det var roligt på discot Lisa och såklart också att Julia hade skoj. Kram/Daisy****!

 8. Adja skriver:

  Kan du göra en video när du visar dina mobilskal SNÄLLA♥♥♥♥♥♥♥♥♣☻☺♠♣♦○◘•

  1. Ele skriver:

   Hon har sagt 1000000000 att hon ska när ALLA har kommit så sluta fråga

 9. Malin@hatmelj.se skriver:

  Hej hur gammal är. Julia

   1. Malin@hatmelj.se skriver:

    Tack så mukert jag är 15 år

    1. beliber skriver:

     Öhh kollar du på misslisibell o är 15 …. tönt

     1. feliciah9 skriver:

      Gud alltså vad taskig du eee klart det kan vara kul fast man e 15

     2. belieber skriver:

      Är man ett fan av en 11 åring när man är 15 ehh nej!!

 10. You make My day skriver:

  Hoppas ni har kul

 11. Moa skriver:

  Vårt disco

 12. Moa skriver:

  Blev lite galen när du kom in

 13. Hannie skriver:

  vad fina ni var <33

 14. Sandra skriver:

  Hej vad fina ni är!!!!! och jag undrar om ni hade kul på DISCOT?<3<3<3<3<3

 15. Sandra skriver:

  Gud vad snygga ni blev hoppas att ni hade kul:) ses♥!

 16. Julia skriver:

  Åå så snygga ni blev! <3

 17. emilie skriver:

  aww vad söt ni är<3 hade ni kul igår?

 18. You make my day, Lisa skriver:

  Grattis Lisa, nu har du exakt 700 videos på din Youtube kanal <3

  1. Alva skriver:

   Jaa! Grattis!

 19. Kristin skriver:

  ÅÅ vad fin bild hoppas att det var kul http://www.lifebyaz.blogg.se

 20. Hanna karlsson skriver:

  För mycket smink!! D:

 21. I❤U skriver:

  Vad fina och snygga ni blev så söta

 22. Isabelle skriver:

  Hej. gud vad fina ni blev!

  Kan du kanske kika in min blogg?

  http://allt-mellan-himmel-o-jord.bloggplatsen.se/

  tack på förhand! kram! <3

 23. ohgfd skriver:

  Julia är så fin!!Du med Lisa ivanloga fall men nu hade du för mycket smink!

 24. I ♥ You Lisa (Misslisbell♥ skriver:

  gud vad fina ni är!!♥♥♥♥☺Lisa sluta aldrig med det du gör du är bäst i värden♥♥
  ——

 25. LISA ÄR BÄÄST EVER ♥ skriver:

  Du är såååååååååååååååååååååå fin Lisa i ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥ you

 26. Johanna skriver:

  Helvete vad mycket smink… 11-åringar ska inte sitta och slösa tid på smink! 11-åringar behöver inget alls, ni är finast utan! Smink ser bara övrrdrivet ut på småbarn, eran hy kommer att förstöras när ni blir äldre. Då jag var 11 hade jag fantasihästar, jag och mina kompisar byggde kojor i skogen och lekte att vi var indianer, jag skrev sagor och målade med vattenfärg… Men nu ser man alla småttingar på kicks och köper läppstift?! Inte satt jag och sminkade mig som en clown när jag var 11?! Det ser bara fånigt ut. Ta er tid och lek som riktiga 11-åringar istället för att förstöra er själva! Jag skiter i vad ni säger, jag blir arg på småbarn som tror att dom är vuxna…

  Tänk på att era ansikten inte är färgläggningsböcker! Puss.

  1. Hon där skriver:

   Saker ändras med tiden.. Nu är det typ sånt 11 åringar pysslar med.

  2. Sara skriver:

   Jag tycker samma sak jag är 12 och har inget smink på mig…….

  3. matilda skriver:

   saker ändras!!!!!
   vi lever i nutiden och inte i dåtiden!!
   älskar dig lisa

  4. sannanicolina.blogg.se skriver:

   Spela roll om hon sminkar sig eller inte, det är väl hennes ensak. Hon har inte heller så mycket smink till vardags eller skolan etc. Hon skulle ju nu faktiskt bort på ett disco och då tycker jag det är okej att man har så som hon har.
   Så istället för att klaga på att hon använder smink så kan du och resten som klagar låta bli och istället låta henne göra det. Hon är nog medveten om att det inte är så bra att använda foundation, concealer m.m. i ung ålder, egentligen så är det ju inte bra för någon, ung som gammal. MEN somsagt, hon använder ju inte det varenda dag och med det gör det inte så mycket att hon sminkar sig med detta sällan.

  5. Säära skriver:

   Jag är 11 och har inget smink alls på mig och jag tycker att du har lite rätt!

 27. Alva skriver:

  Lisa, snälla kan du göra en video där du visar hur man får långa naglar! Skulle vara såå tacksam!<3<3
  Föresten, var du med i en reklam på tv? Länka den!!!

  1. Moa skriver:

   Va var du med i en reklam????

 28. anonym skriver:

  Lisa snälla kan du visa hur man gör fejksnaggat i sitt hår för det är brottom! Jag vill ha det imorgon när min syster har kalas snälla lisa ! :(

 29. Ronjaa skriver:

  Du har ju fan mer smink än en typ 16 åring jävla smink docka tro inte att du e nåt för du är du inte du ser inte riktigt klok ut på bilden Julia är jätte fin för hon har LAGOM mycket smink om jag hade vart Julia hade jag skämts över att vara med dig på disco du köper kläder på gina tricot och om du köper ett linne som ska va kort ser du ut som en jävla klänning på dig för du e sååååå kort för din ålder!! och så ska du skryta om att du e så smal o inte kan ha alla kläder de skiter vi fullständigt i!! du vet inte ens va YOLO betder du bara slänger in de lita här o var och hoppas att folk ska tycka du är cool! lev ditt liv som det ska vara för guds skull, bort med sminket fram med dockorna tänk på att du är 11 o inte 20…..

  1. Säära skriver:

   En j*vligt otrevlig kommentar du slängde ur dig där! Jag kan också tycka att jon har mycket smink och så men sånnt kan man faktiskt tänka och inte bara KASTA UR SIG det hon är 11, jag vet men hon får väl göra son hon vill för det! Och hon var ju på disco iaf då kan man väl sminka sig LITE mer än vanligt! Hon kan väl få köpa sina kläder på GinaTricot om hon vill och hon är faktiskt ganska normallång för sin ålder! Är du ens 110% säker på att Lisa inte vet vad YOLO betyder? Jag säger bara tänk dig för lite nästa gång, en sånn här kommentar kan göra en 11 åring som kanske inte är så bra på att ignorera hatkommentarer ledsen jag säger bara det!

   1. Ebbah skriver:

    Håller med Ronjaa hon jävligt kort för sin ålder

    1. Säära skriver:

     Okej, okej! Men hon ser ut som runt 150 och det är många i min klass som är mycker kortare än det(går i 5:an) men alla är olika och vissa som är korta i början blir jättelånga sen så tänk dig för vad du säger och man behöver faktiskt inte svära bara för att man tycker att hon är kort. Som sagt så är ALLA olika!

  2. Malin@hatmelj.se skriver:

   Jodpisia

 30. kassi skriver:

  Heej :)
  Kan du visa hur man gör fejksnaggat idag för vill har det imon snälla<3

 31. Ester skriver:

  men gud vad har ni för problem att dom har mycket smink?! hallå dom ska på ett DISCO då kanske man har lite mer smink än annars!? och hallå det är deras liv?! dom gör vad dom vill! skulle det va så kul om hon sa att ni skulle ha på er kalsonger,pappas deo osv osv…HALLÅ?! om ni nu hatar hon varför kommenterar ni går in på hennes blogg osv osv?!Skaffa ett liv istället för att va så dryga!!!!!!! liksom vet ni ej vem Lisa är eller, HALLÅ HON ÄLSKAR SMINK! om ni nu har ett sånt problem som att ni är taskiga så kan ni bara trå åt he****e eller vad tycker ni?! omoget av er! detta gäller samt ronjaa och johanna! Skaffa ett liv istället! hur gaammmmllla är ni,1-3 år kanske? det skulle jag gissa på!

  1. Johanna skriver:

   HAHAHAHA, ”kalsonger, pappas deo osv….” fan vad jag garvar nu!!

   1. Jag är 14 år och jag använder mascara och läppglans på disco.
   2. Somsagt skrattar jag ju åt ”kalsonger, pappas deo osv……”, jag fattar inte poängen med det.
   3. Jag har aldrig sagt att jag hatar Lisa? Haha!
   4. Jag ville kommentera för att berätta att det är överdrivet att ha smink när man är 10-11.
   5. Du vet väl inte heller vem Lisa är?
   6. Jag bryr mig inte om hon älskar smink. Det är hennes sak, inte min.
   7. Jag tycker inte att jag ska dra åt h**vete, för jag har fem miljoner anledningar att stanna på jorden.
   8. Jag har ett liv, annars skulle jag inte skriva.
   9. Jag är 14, ettåringar vet inte hur man använder datorn, så dom skulle inte kunna skriva det här.

   Jag tycker att du ska ta lite mer idomin på läpparna innan du skriver. Puss.

   1. Ronjaa skriver:

    Håller lätt med Johanna! Ester du ska inte va så jävla kaxig , vi vet nog att det e hennes liv men vi kan ändå tycka att hon har för mycket smink för att vara 11. Ester hur gammal är du själv förresten? själv är jag 13 , hejdå!!

    1. Johanna skriver:

     precis!

 32. Matilda skriver:

  Har du en kille? :)<3

 33. cbbb skriver:

  LISA Jag ber dig!! Kan du visa hur man gör frsyren!!! Min syrra fylle år imoon och jag bestämmde att ha den frissan men du läggar aldrig up hur man gör den SNÄLLA gör det fort för jag älskar den frisyren!!!

 34. Malin@hatmelj.se skriver:

  Jag hattar dej lisa och min kosing Hanna Hanna är 16 Och jag är 17 år haha

 35. EnTjejPå14Sommrar. skriver:

  Lisa, du är ingen h*ra, men du ser nästan ut som en! Du ska inte ha sådär mycket smink! :O
  Menar inget elakt, men dina ”påsar” (som du kallar dom) blir mörkare och mörkare, dina ögonlock kommer att bli frasiga och dina ögonfransar kommer att bli utnötta….Allt handlar inte om att vara fin, när jag gick på disco i femman(tror du går i femman?) hade jag liksom ett läppglans från HM bara. Julia ser mycket bättre ut! Naturlig. :)

  Men det är väl inte ditt fel att du är född på 2000-talet, då allt går utför.. <3

  #NO8 /En tjej på 14sommrar.

 36. sdfsd skriver:

  För mycket smink -.-

 37. petra skriver:

  Sluta ! Ögonskuggan är ojämn…! AHAHAHA

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *