miss the summer♥

Saknar sommaren! Det är så härligt att man kan bada i sjön, ha ett linne o shorts o springa runt. Inte kalt o man fryser (oftast) inte. Jag älskar sommaren men vinter är också bra, nästan, haha!

Här kommer många sommar bilder från i somras.

28 kommentarer

28 kommentarer på “miss the summer♥”

 1. Isabelle skriver:

  Var har du köpt dina iPhone skal? Snälla svara!
  ps. Du har förresten gjort mycket roligare videos än förr!!!!!
  ps2. Du är jättevacker

 2. Pempe (Julia) skriver:

  Sööööööööööööööööööööööööt! XD Men väntar du inte till jul? ;)

 3. Lisa skriver:

  Hej älskade Lisa! Jag har en fråga som jag vill att du svarar på! SNÄLLA??
  Frågan: Skulle du kalla dig själv för en beauty-guru, alltså din kanal, dina videos och dig själv?

 4. lovley_girl skriver:

  emm kan du svara på den här frågan på youtube
  när du bli äldre typ 20 vad vill du jobba som

 5. Elin skriver:

  Sköna bilder!!! Jag saknar också sommare!
  love you lisa<3<3<3<3<3
  kolla gärna In min blogg och lägg en komentar!!
  http://www.baraaeelin.blogg.se
  kramis<3

 6. avon11 skriver:

  kan du göra en video när du visar ditt hus

 7. hjkl skriver:

  lisa jag fick vara vid datan 1timma till och snälla kan du visa hur man fejksnagga!! snällaaaa min syrra fyller år imoon och jag får inte vara vid datorn då snälla lisa jag vill veta hur man gör snälla snälla jag ber dig!

 8. Lisas största fan skriver:

  Hejsan Lisa/MissLisibell! Jag är ett stort fan av dig. Du är bara bäst! Jag har en fråga till dig och jag skulle bli super-duper glad om du svara på den. Är du från Göteborg? Vilken stad/ort bor du i?
  Vilka är dina bästisar?
  Skulle bli så glad om du svarade på dom här frågorna!
  Älskar dig och dina videos.
  Kram!!!
  P.S du är jättesnäll och jättesöt!
  :-)

 9. fjortis unge skriver:

  tönt ful tönt ful tönt ful tönt fjortis barn unge tönt fjortis smink docka skryt måns jag är inte avonsjuk men du måste inte sminka dig det var en som dog för hon börja som 8 årin fjortis

 10. sandra 1945 skriver:

  jag håller med fjortis ungen sluta sminka dig inte för va taskig.Varför fick du börja sminka dig för din mamma?

  1. stockholmaren skriver:

   Vadå mamma??! -.- killar kan väll också sminka sig??

   1. sandra skriver:

    ja men vad sa henes mamma undrar jag älskar din blogg ♥

 11. sandra 1945 skriver:

  fin blogg

  1. harry skriver:

   ja den är liv ful jag vill bara skrika wwooooooooooow! ♥

 12. linda skriver:

  hej lisa jag hoppas du ser detta för du bloggar inte längre så mycket efter att du ble sjuk snälla blogga mer man vill se mer av dig!!!

 13. Tove skriver:

  Hej jag började följa bloggen för ett tag sen men sen glömde jag att läsa på jätte länge men hur gammal är du och då vilket år är du född och vart bor du?<3
  btw du är en jätte söt tjej och verkar jätte snäll:)<3

 14. Malin@hatmelj.se skriver:

  Du har tort ben bilden i sommars jaha

 15. Johanna skriver:

  Dedär bilderna gör så jag också längtar

 16. sara skriver:

  shit vad ful du är!!!!!!!!!!!!!!

  1. anonym skriver:

   Lisa bryr dig inte om vad den här idioten säger att du är ful de vet väl alla att du inte är ellerhur (idioter)

   1. anonym skriver:

    håller med ”anonym” bry dig inte, jag älskar dig du är min förebild!<33

 17. elias skriver:

  hur många kollar på din galna hel tokiga blogg varje dag??????????????? för vi ska danska pausa

 18. Carolina skriver:

  Fina bilder!!

 19. anonym skriver:

  Ja skriver de här här för att du har sagt att du läser alla kommentarer på bloggen. Det här e till dig och alla som kommenterar att du är för liten för smink eller ngt sånt. Om Lisa vill sminka sig så får hon väll göra de!!!! När man är mogen för smink kan inte ngn, vem som helst kan inte komma och bestämma det. Det känner man själv! Bara en själv kan bestämma det!! PUNKT!!!! Man kanske kommer att ångra sig när man blir större o de slår tillbaka, men då får man ta det då!! Vad är ett liv där man inte gör ngt värt?! Vad ska man göra me ett liv där man inte njuter av livet helt enkelt?!? Och de är precis det Lisa gör och det är det som gör att man e glad!! Så sluta skriva dumma grejer till Lisa och andra också (om ni gör de)!! Så Lisa, fortsätt leva livet och låt inte andra säga taskiga grejor till dig! du e perfekt som du e!! <3333

 20. Julia skriver:

  hej Lisa tycker du har en super bra blogg med massa fina bilder,tips,videos och mycket mycket mer,jag skulle bli såå glad om du kunde kika in på min blogg och kanske lämna en kommentar? :) http;juliaisabellajulia.blogg.se men nu till saken,här har jag nåra frågor till dig: 1.vem är din bästis? 2.hur känns det att driva en sån stor blogg/youtube kanal? 3.tycker du att du sminkar dig för mycket ibland? 4.hur känns det att få massa hat kommentarer? 5.kan du göra lite olika julsminkningar? men ja hoppas du läser den här kommentaren och svarar på mina frågor skulle bli super duper glad om du gjorde det! kramar Julia :)

 21. Moa skriver:

  Alla dom som tycker att Lisa är en tönt eller är för liten för att sminka sig är inte mogna!!!!
  Och dessutom så är Lisa ingen fjortis bara för hon sminkar och gör såna saker………. och jag är i så fall är jag också en fjortis!! Till Lisa Hej jag älskar dig och dessutom jag kommer att försvara dig till 100 procent!!! <3 <3 <3

 22. Agnes Nilsson skriver:

  hej.ville bara säga en sak…JAG ÄLSKAR DIN BLOGG,DINA VIDEOS OCH HELA DIG!!

 23. mathilda skriver:

  Åhhh LISAAAA DU ÄR SÅÅÅ SÖT, HELT SJUKT <33333

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *