my days.

Tjenare, lovade att jag skulle skriva om hur det var varit på discot m.m så vi sätter igång!

Först efter skolan kl fem åkte jag till Julia med en packad väska med kläderna, sminket, hår sakerna o mycket annat! Där hos henne hade vi jätte kul o tramsade runt. Runt sju började vi göra ordning oss. Vi bytte först till som kläderna vi skulle ha sedan fixade vi håret, krusade! Sedan hjälpte vi Agnes Julias syrra med håret+kläder. Vi fixade sminket eller JAG FIXADE sminket på oss, haha! Jag sminkade mig och Julia. Agnes skulle inte direkt ha smink, hon ändrade sig..

På själva discot var det galet! Det kom massa fans som ville ha bild, tog aldrig slut! Men det dumma var att man inte kunde göra så mycket för alla såg en o man var lite iakttagen, hehe!

Efter discot åkte vi hem till Julia o hämtade packningen så åkte vi till mig o Julia sov över, nice! Vi hade jätte kul o vi hade godis, sprite och ost bollar. Vi sov skit bra som tur va, haha!!

Nästa morgon (Idag) åkte vi o simmade och det var jätte kul! Vi badade och bastade.

Längtar tills imorgon för då sa jag, Julia och Ida o rida Heli, Hilmer och Hilma♥

PS: Sandra syntes inte på bilden xD

https://mail-attachment.googleusercontent.com/attachment/u/0/?ui=2&ik=a58cc71e8a&view=att&th=13b33040fded2975&attid=0.1&disp=inline&safe=1&zw&saduie=AG9B_P8gp75xX3H3QxZb2nKVKu5H&sadet=1353770665835&sads=EuBoOSlz7P6LszNNLWqV1tFEiNs

1 354 kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *