Tillit

Att ha tillit till någon… I vår skola har vi typ en lärare som hjälper barn som har det svårt hemma eller annat. Hon heter Rosi.. Vi har haft henne jätte länge och hon är så snäll och öppen och hon hjälper verkligen dom som har det svårt. Men nu ska Rosi sluta, varför! Barn som har det skit svårt har tillit till henne och så ska hon sluta och byta jobb. Hon visste hur dom har det och hjälpte dom…! Det är jobbigt att det ska komma en ny, ingen känner henne och hon vet inte hur dom har det, jobbigt! Det är väldigt jobbigt för barnen att berätta om igen vad som hänt.. och att dom inte känner den nya och kanske inte litar på henne eller känner henne.. Blir så ledsen över detta och tycker synd om dom barnen.

klart får man byta jobb o pröva lite annat men i ett sådant här jobb tycker jag att det är viktigt att vara kvar och hjälpa dom utsatta.

 

1 767 kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *