❄Charlie❄

Hej hej!

Har haft en riktigt trevlig dag idag.

Idag har Charlie kastrerats så nu är han inne i en bur där han kan ta det lugnt o skutta runt lite. Det är en video på G där ni fick hänga med när jag hämtar honom.

Men det är verkligen snöat rejält o det är båda roligt o lite jobbigt :D

Jag ska rida idag o jag tror vi har dressyr eller bommar ;)

40 kommentarer

40 kommentarer på “❄Charlie❄”

 1. Elin skriver:

  Åh vad bra! Kom du på det när jag skrev det i kommentarerna på förra inlägget eller var det bestämt att det skulle göras idag innan? För om det var för att jag skrev det så känner jag mig riktigt stolt! ^^

 2. Rebecca skriver:

  Vi har land där du bor, och nu vill jag bara dit!!!!!!!

 3. Sandris skriver:

  Hej (:
  Det snöar inte ens där jag bor :O men azzå du bor ju i götebörg (TYP) så aa jag bor längre bort men aja gillar dina vidios (:

 4. Tova skriver:

  Å vad jag bara går och väntar på att videon ska komma upp!

 5. amalia skriver:

  Hej! Lisa!

  Det snöar hemmahos oss me :) men vad menas med G ??? Kålla in min blogg malabloggen.bloggplatsen.se

 6. alva skriver:

  Hej Lisa! Det snöar hemma hos mig med. Hade du studiedag igår?
  Alvak.blogg.se

 7. Linn skriver:

  Kul! Själv tävlar jag hoppnig. Tävlar du?

 8. Elsa skriver:

  Hej! kan inte du göra ett video klipp eller Blogg inlägg varje dag i december till den 24 Kram/Elsa♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

  1. this is mee!! skriver:

   skulle bli suuuuuuperglad då också!!! Kan du inte göra typ som en julkalender där du skriver/gör en video om ngt man ska göra, t.ex 1 december: sätt upp papper i hela skolan där det står Go jul. typ. Eller 15 december:ha på dig ngt rött. eller 11 december baka kokosbollar, eller ngt sånt. Skulle bli såååå glad och det tror jag att det skulle lysa upp mångas dag! Ännu bättre med en video där det är ngn handlin till 24 december…..

   1. Tova skriver:

    Bra ide det vill jag också

     1. Elsa skriver:

      Jaa gör det snälla♥♥♥♥♥♥!

 9. Jessica skriver:

  Hej Lisa! Du är jättebra, men din uppdatering sjunker… och dina fàns blir ju kanske lite ledsna…

 10. moa__johansson@hotmail.se skriver:

  Vad betyder G?

  1. Erika skriver:

   Det betyder liksom i det här fallet att en video är påväg/ på gång :)

  2. deru skriver:

   G=på gång

 11. Alicia skriver:

  Vacker bild!
  Hoppas på bättre uppdatering <3

 12. hlhlldfägkjgitoegh skriver:

  har julia en blogg? <3

 13. Lovisa.J skriver:

  En fråga bara är Charlie en kille eller tjej

 14. ida skriver:

  hej :) jag har precis startat en ny blogg som jag gärna skulle vilja att både lisa och ni andra kollar :)
  ni behöver inte om ni vill men det skulle vara väldigt kul att få en stabil statistik :) Kram http://www.idasofi.blogg.se

 15. Ronja skriver:

  snöar här med:)

 16. Zeinab skriver:

  Grattis Lisa !!!!!
  Du har 1300 (snart 1400) prenumeranter !!!❤❤❤❤❤

 17. nelly skriver:

  hej lisa jag menar inget illa men du tror att ditt förhållande med hampus är typ allvar asså jag menar du köper presenter (julklappar) och när du skriver om honom då skriver du älskl. men inte mena illa :) hejdå

 18. Ezzaa skriver:

  Bommar=markarbete

 19. Guest skriver:

  Snälla

 20. Tomas Andersson skriver:

  snälla kan du inte göra en julkalernder tex att på den 15 så ska du göra nått eller jag vet inte men skulle varit så himla roligt !!! <3 du är bäst

 21. noura skriver:

  hej jag heter noura och jag undrar vart du bor:)

 22. Viktoria skriver:

  Hej Lisa jag följer dig på instagram heter virrevickan. Jag är så stort fan av dig du är min största idol du ska inte bry dig om alla som skriver dumma kommentarer.Jag letade jätte länge efter en bloggare som du men jag hittade dig. Jag är också kristen. Julia och Lilly har tur som känner dig. Snälla svara på det här ditt största fan ever puss och kram

 23. Leona skriver:

  Jag har nästan aldrig sett dig skriva ”och” någon gång :D

 24. Lisas största fan skriver:

  hej lisa du ät en grym tjej som reser sig när hon blivit sårad, du har blivit känd gemom inte en ett år helt sjukt ha de bra från aononym
  srry för dålig kvalli på bilden men jag har jobbat med den ett tag

 25. anonym skriver:

  Hej Lisa!
  Lissa reser sig efter att hon blivit sårad hon vet att de är hon som väljer om hon ska sminka sig så hon fortsätter även hon får kommentarer. Hon sätter ner foten när de behövs och hon har bara haft denna blogg i nästan ett år och hon har FLERA läsar och till och med haters men hon står endå på plats. Det är STARKT för en 11 åring. Du är grym Lisa!
  Här får du en bild som du förstjänar. (srry för dålig kvalli)

 26. sabri<3misslisibell skriver:

  kan du klicka på min kommentarhttp://publishme.se/sabrimoradii.blogg.se/comments/new/

 27. sabri<3misslisibell skriver:

  kan du kolla min blogg sabrimoradii.blogg.se

 28. theinezbieber skriver:

  snälla svara lisa <3 vart redigerar du dina videolipp snälla svara

 29. melek skriver:

  sommar eller snö!!

 30. melek skriver:

  musik eller opra?

 31. Hej skriver:

  Hur fick du en son snöflinga?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *