• Alva

  Inte jag har varit sjuk hela veckan :(

 • Manda <3

  Fin bild :D va heter du på kik¿? Ü

 • Thea

  Snygg bild!!!

 • tyra

  hej! jag tycker det var en fin bild.

  jag undrar 2 saker:

  har du sett dbfb möter mislisibell,om inte du har sett den så gör det.

  andra saken e om du kan göra en hår-turtorial du vet med fejksnaggat snälla !

  ”lisa bara för att jag e den ända 7åringen som följer din blogg”

 • sara

  vilken fin bild

 • Thea

  <3

 • HEJEHEJEHEHJE

  JAG VET INTE VAD DU BOR SÅ DU VET!

 • Thilda <3 <3

  Ursäkta men det är såhär, Lisa är 11 hon är fortfarande ett barn men bara för det får hon faktist sminka sig. Du är faktist nt så äldre. Fattar du hur det känns när Lisa läste tex. Du är fjortis, Du snackar skit, du e bara 11 gmn, snälla sluta med det du håller på med. DET ÄR INGE ROLIGT ATT LÄSA!!! FATTA!! Lisa är som hon är och du kan inte ändra på henne genom en kommetar! Så sluta med det du håller på med! // Thilda <3 <3

 • Johanna-Louise

  Fin bild! :)

 • Ida

  <3<3<3<3<3<3 ser jätte hälit ut:)

 • <3Rebecca<3

  Jätte fin bild Lisa, asså jag är rätt så ny med att följa din blogg så jag undrar om du kan göra en hår turtorial med typ rock hår eller bal hår eller sånt det skulle vara kul att se dig i det / Rebecca <3<3