Rensa FaceBook!

Hej!

Snart kommer jag att rensa bland mina facebook vänner. Just nu har jag nästan 5000 vänner, vilket är max, och jag får hela tiden nya vänförfrågningar. Jag drunknar även i statusuppdateringar, meddelanden m.m., vilket gör facebook mer eller mindre oanvändbart för mig.

Därför kommer jag rensa bland vännerna där och bara ha kvar de jag känner IRL. Men ni får givetvis istället gilla min Facebook-sida: https://www.facebook.com/Misslisibell

Förtydligande: Efter rensningen kommer allt fungera i stort sett precis som det gör nu. Enda skillnaden är att ni hittar mig på min Facebook-sida, istället för på min personliga profil. Det finns alltså ingen anledning till att skriva ”Jag kommer sakna dig” eller liknande. Jag kommer givetvis finnas kvar på Facebook. Men på grund av vängränsen på 5000 och på grund av att jag dränks av notifikationer, är det mer rättvist och enklare om ni gillar Facebook-sidan istället. Där kommer jag fortsätta posta och läsa inlägg!

43 kommentarer

43 kommentarer på “Rensa FaceBook!”

 1. Moa östman skriver:

  ta inte bort mig från facebook!

 2. Ella skriver:

  Kan du inte göra en boyfriend tag med Hampus!! <3 Snälla <3 Tacksam för svar <3

 3. nelliefalck skriver:

  Ny Vidio!!
  Snälla!<3

 4. lisa skriver:

  Där sjönk jag bort

 5. Olivia skriver:

  hej alla Lisas läsare :)
  skulle verkligen vara huuuuuur snällt som helst om ni kunde rösta på min kompis –> http://www.widevision.se/xfactor/entry.php?id=347
  hon förtjänar verkligen att vinna, så snälla rösta! Skulle verkligen vara jättesnällt, kram

 6. Hej Lisa! Önskar att du kunde va vän med mig på facebook! jag älskar dina videos! Jag är ett stort fan! (har dej på fb♥) ^.^

 7. ILOVE1D skriver:

  SNÄLLA GÖR EN VIDEO FRÅN BRÖLLOPET ELLER SNACKA OM DET ……HUR DET VA O SÅ

 8. Emmzii skriver:

  Nej inte mig Emma Otrel !

 9. malin is misslisibell JR skriver:

  ta int bort malin ulvnes, snälla <3

 10. Besviken :( skriver:

  Åh jag som va så stolt att ha dig som vän :(

  1. NumberOne skriver:

   Herregud hon dör ju inte direkt ..

 11. palia skriver:

  alltså alla ni som nu komenterat ja iallafall vissa såg ni inte inlägget eller? jo de stog tänker bara ha kvar de ja känner på riktigt, inte alla ni!!!!
  lisa orkar nog inte med alla facebok

 12. Ronja skriver:

  Kan du inte göra en boyfreind tag med Hampus??

 13. Emmy skriver:

  Jag tycker du gör helt rätt lisa! :)
  Man måste få ha ett privat liv ibland, ellerhur? ;)
  Alla kommer att klaga på dig nu, skit i det!
  Men ett tips: Gör en privat facebook sida för bara dig och dina vänner, och sen kanske en fan sida?
  Du är hur gullig som helst och det ska du veta!
  Kram

  1. Hedda skriver:

   Hon har det..

 14. Yassiel skriver:

  men kan inte ni ta bort henne som vän så det inte blir så mycket jobb till henne eftersom det e så många…. alltså ni som inte känner henne i verkligheten

 15. Åh, men det skulle vara kul om du ville ha kvar mig :) / LifeByJennie

 16. Najua skriver:

  Jag som ville ha dig som vän i Facebook :( :(

 17. Freia skriver:

  Åh jag som blev så glad när du accepterade min vänförfråga. Men aja, eftersom det blir bättre för dig så är det ju bra ändå :)

 18. Sofia, 13 skriver:

  FIN BILD :D!

 19. Alva skriver:

  Ta inte bort mig snälla…. Jag ber dig…..

 20. zianab skriver:

  BRA VAL GUMMAN <3 <3 <3

 21. pella skriver:

  jag som var sååå stolt… men, men… bra val <3

 22. Thea skriver:

  man kan prenumerera på dig på facebook ifall man vill se vad du skriver

 23. Kakan skriver:

  ÅH NEJ :( Jag som mådde så bra för att jag var din vän :'( Snälla ta inte bort mig♥♥ Jag heter Hallberg i efternamn.. Vill nt säga mitt namn så andra vet om det :s Men ååååååååh :( :( :( :( Jaja du har ju ditt privat liv..

 24. Jansson :) skriver:

  Givetvis kommer jag att gilla din nya sida :) kollar på varje video du lägger upp <3

 25. Sara skriver:

  Snälla Lisa kan du acceptera min vänförfrågan är verkligen ett fan <3333 på Skype eller Facebook

 26. Sara skriver:

  Jag heter sara ikanovic <3 snälla

 27. Nellie! skriver:

  Hej! Lisa (= jag brukar väldigt ofta kolla på dina videos på youtube och jag vill jätte gärna bli din vän på Facebook,snälla! Jag heter Nellie Berggren på FB (=

 28. Guest skriver:

  jag vara vän med dig

 29. Felicia Carlsson skriver:

  jag vill vara vän med dig

 30. Klara Som ÄLSKAR dina videos! skriver:

  Fråga Lisa?? :D <33 Hur gör man en sådan blogg?? asså jag har på devote men tycker inte det är bra! asså du har ju bara ditt namn å .se på slutet! vill också ha det! Puss snälla å Svara! :D <333

 31. Snälla skriver:

  Snälla vill ha dig som vän fortfarande

 32. Dona skriver:

  Vad heter du på facebook jag hittar inte dig liksom?

 33. Ramona skriver:

  Det är smart Lisa jag har följt dig i hela mitt liv love u lisa <3 <3 <3 <3 <3 <3

 34. check my source skriver:

  I simply want to say I am just beginner to blogs and actually liked you’re page. Most likely I’m likely to bookmark your blog post . You really have incredible writings. Bless you for sharing with us your web site.

 35. I simply want to tell you that I am just all new to weblog and certainly loved you’re website. More than likely I’m planning to bookmark your site . You absolutely have fantastic well written articles. Thanks for sharing with us your web page.

 36. Hey, you used to write great, but the last few posts have been kinda boring¡K I miss your great writings. Past several posts are just a little out of track! come on!

 37. Just desire to say your article is as amazing. The clearness in your post is just great and i can assume you’re an expert on this subject. Fine with your permission let me to grab your RSS feed to keep updated with forthcoming post. Thanks a million and please keep up the gratifying work.

 38. Waltraud Dragoo skriver:

  Hi are using WordPress for your blog platform? I’m new to the blog world but I’m trying to get started and set up my own. Do you need any html coding knowledge to make your own blog? Any help would be really appreciated!

 39. It’s a shame you don’t have a donate button! I’d without a doubt donate to this superb blog! I suppose for now i’ll settle for bookmarking and adding your RSS feed to my Google account. I look forward to new updates and will talk about this blog with my Facebook group. Chat soon!

 40. Hubert Columbia skriver:

  Hi, i think that i noticed you visited my website so i got here to “return the choose”.I am attempting to in finding things to enhance my site!I assume its ok to use a few of your ideas!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *