Justin Bieber

Nu ska vi ta ett snack om Justin Bieber. Kom igen!

Okej, jag kanske inte är hans största fan eller gillar hans musik men kom igen, ge grabben en chans! Han är en väldigt ung pojk men har väldigt stor talang.

Sett på yt att folk köper biljetter till hans konsert och sedan bränner upp dom i en video, så lågt! Tänk att det kan finnas ett fan som skulle fått den biljetten!

 

60 kommentarer

60 kommentarer på “Justin Bieber”

 1. Avan skriver:

  han är jätte bra på att sjunga och jag skulle värkligen villja ha en billjet

 2. tilda skriver:

  Är själv belieber och fattar inte varför folk hatar honom,dom har ingen anledning

 3. Almedina skriver:

  BRA LISA! JAG ÄR EN BELIEBER SJÄLV ♥

 4. seray skriver:

  Är själv belieber och älskar han jätte mycket och jag skulle värkligen villja ha en billjet

 5. Linnéa skriver:

  Jag älskar Justin Bieber och när man ser elaka saker om honom t.ex att det står Justina Bäver blir jag ledsen och skäms nästan att folk vågar göra så. Han är en vanlig människa, precis som vi <3 Vill di inte ha biljetten kan de ge den till mig :D

 6. Sara bieber skriver:

  Jag älskar justin bieber och vill ha billjetter till hans konsert

 7. Klara Killjoy skriver:

  Jag hatar hans MUSIK. Inte honom. Jag vill inte döda honom. Det är bara lågt att folk säger att de vill döda honom och bränner upp biljetter till hans koncerter mm. Jag blir skitarg om jag ser en video där någon bränner upp en koncertbiljett/affish med mitt favoritband.

 8. Paulina skriver:

  Jag ÄLSKAR honom !!! <3 <3 <3

 9. Emelie skriver:

  ’jag har biljetter min bror säger att han ska riva i sönder dom :( typiskt brosan
  Sen kallar dom han bäver men han e inte, det hatar dom som säger det

 10. Belieber 4-ever skriver:

  Jag är själv en Belieber…Men jävligt taskigt att bränna upp dom man köper.
  Men,jag har faktiskt fått biljetter till norge till en konsert med hen…Hoppas du någon gång kommer gilla han lika mkt som jag gör…Som han säger: Follow your dreams<3

 11. Carolina skriver:

  Jaaa, det är sorgligt men dom säljer väl biljetterna till fans….? O det är ju deras val väll? ;)

 12. Thea Bieber skriver:

  JAG ÄLSKAR JUSTIN AV HELA MITT HJÄRTA!! Och jag tycker att det är väldig elakt att göra så mot honom. Han kan ju också bli ledsen och även fast han är sååå snygg och så himla BÄST så han han också känslor. Men vi beliebers kan också bli retade ialla fall vad jag har upplevt. Någon mer??

  1. sabie bieber skriver:

   exakt !
   beliebers rules the world. ♥

 13. Vendela skriver:

  Jag gillar han inte direkt super mycket! Men han har inte gjort oss något så man kan inte säga att man hatar honom! Han har utvecklats sjukt mycket

 14. SweetBieberGirl skriver:

  Jag fick inga biljetter till hans konsert…. :(

 15. Ellie skriver:

  Jag är Belieber och har varit sedan 2009. Jag blir hatad både på Internet och IRL varje dag eftersom jag är Belieber. Två av fyra väggar i mitt rum är helt täckta med affisher och tidningsutklipp med honom, haha. Jag kan alla hans låtar, och han betyder verkligen allt för mig. Såklart var jag i Grekland när biljetterna släpptes, och jag grät i veckor. När jag fyllde år var biljetter det enda jag önskade mig. Nu till jul är det också det enda jag önskar mig. Jag hoppas verkligen jag får! Men det har varit ett jävla snack om folk som bränner upp biljetter. För det första är det väldigt onödigt att köpa biljetter för flera hundra kronor och bara bränner dem. För det andra är det inte äkta biljetter. Äkta biljetter blir endast svarta på ytan när man bränner dem. Dessutom försvinner inte biljetterna helt, det finns alltid en kod som du kan mejla till Ticnet och du får en ny biljett ifall du tex tappar bort din. Men det håller med, det är väldigt onödigt att bränna en biljett när en Belieber skulle förtjänat den bättre. Isåfall tycker jag att man kan sälja den vidare.

 16. A Real Belieber! skriver:

  Är en STOR belieber och ni som inte är det, visst tyck inte om honom! Inte måste ni? Men vet ni, det är så himla vanligt att icke beliebers hackar på belieberna och så.Säger han är bög, varför det?Han har ju ett förhållande med Selena?! Så låt oss tycka som vi vill, alla får tycka som dom vill. Men tycker du inte om honom, det är ju okej! Men sedan behöver man inte hacka på honom;) Jag tycker det här inlägget var bra Lisa! Du visar att man inte behöver hata honom bara för att man inte är en icke belieber!

  1. sammie skriver:

   Ey vännen//syster efetrsom duoja är en familj. BOTH ARE BELIEEBRS. Men vill du ska veta SOM BELIEBER han är inte tillsammans med Selena Gomez. Hon förtjänar ingen som han!!

   1. Gina skriver:

    Och som riktig belieber så ska man gilla hans flickvän också! Justin o Selena är tsm igen!

 17. Alicia skriver:

  Jag är en beliber, och jag hade velat ha den biljetten kanske? Så dumt, och elakt :( Han är så bra ju. Hans talang bara utvecklas dag för dag. Han gör allting bra. Han gör sitt bästa. Varför då kränka honom? Han är ju bäst, i alla fall i mina ögon! <3
  http://www.ronjalinneaalicia.blogg.se

 18. Anonym skriver:

  Meddelande till alla som hatar justin:
  Varje gång du ger han en hat kommentar, kollar på hans videos osv…..
  Ni hjälper han bara. Köper du en biljet och bränner upp den sen blir han flera kronor rikare.
  Det bästa du kan göra är att låta hen va, det kännar ni bäst på..

 19. Niirrlänning!½ skriver:

  Håller exakt med dig! Liksom… Jag hatar honom inte… Men jag älskar inte hans musik… Vissa låtar är väll ok… Men alla killar i min klass säger typ att han är Gay… Men vad är PSY (Som sjunger gangam style) Inte då? ;D (älskar Gangam style) Men liksom! Han är skit duktig och apsålut inte Gay!!!

 20. en vän skriver:

  Men du mobbar ju cancer sjuka -_-

 21. Alice♥ skriver:

  Jag ÄLSKAR JB och är beliber fattar inte varför alla hatar honom!?

 22. Amanda skriver:

  Är inte du lite för stor för den shettisen.

 23. HATAR JB SÅ IN I HELVETET skriver:

  Asså seriöst allt me honom e fel

  1: Han är ap fuuuuuul (fattar inte vrf folk ens tycker han är snygg)

  2: Han sjunger som en tjej

  3: Såååå egoistisk satt det bara nt finns!!!!

  4: Varje video försöker han vara cool men han är tvärtom

  5: LEER INTE PÅ NGN BIIIILD! HAN ÄR ”TYYYYP” ALLTID SUUUR!

  SÅÅ FEM FEL MED HONOM, DET FINNS MASSA FLER MEN DET ÄR SÅ MÅNGA SATT JAG INTE ORKAR SKRIVA!!

  1. Ella skriver:

   HÅLL KÄFTEN!! MAN FÅR TYCKA HUR MAN VILL! URSÄKTA MITT SPRÅK MEN ÄRLIGT TALAT JAG FÅR DAMP!! LISA HAR RÄTT ATT SÄGA VAD HON TYCKER FÖR DET ÄR HENNES BLOGG! FÖRRESTEN VARFÖR KOMMENTERAR DU SÅ DUMMA SAKER PÅ EN SÅN HIMLA BRA BLOGG?? STICK OCH BRINN!!

  2. ARG som i F*n!!!!!D: skriver:

   Äckel För det första Han är apppppp snygg!!! 2: Han sjunger som en kille!!! 3: Han ger bort 20000 dollar till barn i skolor och tar sig tid att träffa fans och allt sånt!!! 4: Han försöker inte alls att vara cool det är så han är du måste respectera det!!!! och för det 5: Han ler visst på bilder med du fattar ju inte det!!! Dra åt helvetet!!!!!!

 24. anonym skriver:

  1. jag håller fullständigt med dig
  2. han är inte ung, du pratar som om han vore yngre än dig
  han är 18-20

 25. julia skriver:

  bra kommentar Lisa <3

 26. Bella skriver:

  Hej! Jag såg din video där du red på din foderhäst. Jag är ledsen att säga det, men det ser ut som om du håller på att växa ifrån honom. Asså seriöst dina ben går ner till hans knän. Jag gillar värkligen dig, miss sexy! Haha o jag vill dig inget illa o vill inte att du ska bli ledsen eller arg. Jag tycker att du rider skiit bra!! Men titta om du kanske kan byta foderäst, o lämna över han/hon till en mindre ryttare. Eller så börjar du att köra honom!!! KRAM // BELLA

 27. Tuva skriver:

  One direction är hundra gånger bettre än justin bibe

  1. iris skriver:

   håller med dig tuva

 28. sammie skriver:

  Ah idioter!!
  Jag är belieber. Ofc!?
  Jag är syster till alla beliebers och dem till mig eller syskon ;) If you get it? BOYBELIEBERS ;)
  Men hallå! Hur kan du inte gilla han? Dessutom tack för att du ställer upp. Fast vet du vad?? Vi är inga FAN? vi är beliebers babe ;) kram!!

 29. STELLA REAL skriver:

  Fy fan vad bra att du säger det jag är en Belieber stjälv och fattar inte varför folk gör så.
  Jag tycker att det är bra att säga det när man får så mycket uppmärksamhet som du! tack!

 30. Wilma skriver:

  Hur hör är Hilmer i mkh? Snälla svara på detta.

 31. Alva skriver:

  Håller med dig, Lisa! Men, vad har bilden med dig och Hilmer med det att göra?

 32. tyra skriver:

  jag har biljetter till hans konsert men jag vet hur många biljetter (ungefär) det var typ 16 som de äldades upp jag vill inte det liksom det kan vara den sista och första gången han kommer till svergie.
  tycker ni att polisen måste försöka fånga de som tog biljetterna?

 33. tyra skriver:

  okej! allvarligt vet inte jag varför jag la upp en bild på min hund Paris och hennes 7 valpar?

 34. justin drew bieber skriver:

  jag är en stor belieber!!!!!! Han är såååååå söt<3

 35. isabella<3Justin bieber skriver:

  hej jag är en väldi

 36. isabella<3Justin bieber skriver:

  hej menade att jag är en väldigt stor belieber och drömmer om att få gå på hans konsert vad heter dom videosana?+din blogg är grym:)

 37. Egzona skriver:

  Ni som inte gillar han behöver inte gå runt och säga att han är bög och såna saker.. Eftersom han inte har gjort er nåt, så gå inte runt och snacka skit om han,,, jag hatar folkt som går runt och snackar skit om han.. Jag tycker det va rätt bra av Lisa :)<33.. Jag GILLAR han jätte mkt :)

 38. Lisa skriver:

  hihih min syster fick biljett (stavning)

 39. Linda skriver:

  Jag gillar honom! Håller med dig Lisa!!!!!!

 40. Sandra skriver:

  jag älskar Justin men jag fick inga biljetter till hans konsert men men man får försöka en annan gång.
  Älskar din blogg Misslisebell eller lisa.Jag har sett varenda video som du har gjort!!!

 41. billie skriver:

  Jag älskar justin bieber som fan. Justin bieber är så jävla bra på att sjuga. Jag skulle dö om jag såg han för han är så jävla snygg

 42. Ella skriver:

  Åhh Lisa! Du värmde verkligen mitt hjärta när du skrev det där! Jag är ett väldigt stort fan av Justin! Mer än en belieber! Och han är värd så mycket man kan offra! Även fast du inte är en Belieber eller något sånt så uppskattar jag att du inte är som alla andra i min klass! Tack Lisa ♥♥

 43. Ninni skriver:

  Jag är ennn STOR BELIEBER älskar honom och du är så jävlar rätt!!!!<3

 44. Lifeya skriver:

  Lisa där satt den!♥
  Ps.Är en belieber

 45. I am a Beliber <3<3<3 skriver:

  Jag älskar Justin Bieber och när jag ser någon på yt som är helt korkad så får jag tårar hela tiden jag vill så himmla hjärna ha Justin Bieber biljetter men ja jag vet inte ifall jag kommer kunna skafa elr få av mamma och pappa i present. <3Älskar din kanal på yt.<3<3<3 :*

 46. Natskie skriver:

  Jag bara älskar honom har hela rummetmedbara honom <3

 47. Ebba Baard skriver:

  ni som trycker ner han är såna idioter jag är ett Belibers fan och vad spelar det för roll om han knarkar jag gillar hans låtar och han är söt och snygg jag litar inte alls på tidningar för oftast ljuger dom och internet också där har ni mitt svar och han ler visst på bilder här är en bild

 48. Ebba Baard skriver:

  och Lisa den var bra och jag bara ÄLSKAR JUSTIN BIEBER VILL SE HONOM PÅ RIKTIGT HAR ALDRIG FÅTT NÅGRA BILJETTER JAG ÄLSKAR HAN SJUKT MKT

 49. I just want to mention I’m all new to blogs and truly enjoyed this blog site. Likely I’m want to bookmark your site . You really come with great articles. Thanks a bunch for sharing your webpage.

 50. I am extremely impressed together with your writing abilities as smartly with the layout for your weblog. Is this a paid subject matter or did you customize it yourself? Anyway stay up the excellent high quality writing, it’s rare to look a nice blog like this one nowadays.

 51. Ekspress Kurye skriver:

  Kurye olarak hizmet veren kişiler, bulundukları lokasyondaki her adrese en kısa sürede ulaşma yolunu bilirler. Üstelik verilen bu görevi hava, trafik ve buna benzer diğer olumsuz şartlardan etkilenmeden yerine getirirler. Yani iş hayatı başta olmak üzere hayatın hemen her alanında önemli görevleri üstlenebilir ve başarıyla yerine getirebilirler. Özellikle büyük şehirlerdeki trafik kaosu ve adres konusundaki karmaşa göze alınırsa, kurye hizmetlerinden faydalanmanın bazı durumlarda zorunlu hale geleceği anlaşılabilir. Örneğin İstanbul’un bir noktasından diğer bir noktasına acil şekilde önemli bir evrak ulaştırmak gerektiğinde ya da hastanızın ihtiyacı olan ilacı acil ve güvenli bir şekilde ulaştırmak gerektiğinde, İstanbul moto kurye hizmetimizden faydalanarak sorununuza çözüm üretebilirsiniz.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *