48 kommentarer på “Outfit”

 1. olivia<3 skriver:

  Snyggt!!! GÖR många fler videos!!!! Älska rej gumn!!!

 2. Lova skriver:

  Ska du någon stans i dag

 3. Saga skriver:

  Snygga du

 4. Pop skriver:

  Haru klippt dig? :)

 5. alva skriver:

  snyggt!
  kolla gärna in min blogg alvak.blogg.se

 6. Emilia skriver:

  Asså… INTE SNYGGT…. sminkningen är bara för mycket… och den passade inte så bra till kläderna.. INTE SNYGGT

  1. gurgigurg skriver:

   Håller inte me……..!

 7. Erika skriver:

  Klicka här: http://www.erikamalinlundmark.blogg.se för att få reda på min åsikt om de barn som dödats i Connecticut.

 8. Nadia skriver:

  Jätte fin du e Lisa!!!! <33

 9. Anonym skriver:

  Jätte fint! Allt passade jätte bra ihop <3

  1. Sussie skriver:

   Bra ihop ?? Är du galen kvinna?

 10. Kawina skriver:

  Sååå söt♥

 11. Wilma skriver:

  Vart är byxorna köpt ? Riktigt coola ;)

 12. maija skriver:

  Kan du göra video
  Vart haru köprt de kläder söta lisa

 13. Zelicia skriver:

  Snygg outfit! <3

 14. Emelie skriver:

  Fint med rutit och randigt !
  Och kanske inte ska ha sÅ mycke smink när du är 11 år gammal.

  1. feffi<3 skriver:

   man ksk vill ha lite annorlunda ibland hon brukar ju nt ha så mkt smink på sig när hon ska till skolan

   1. Emelie skriver:

    Nej men ändå . När jag var elva visste jag inte ens va smink va typ. Lekte
    Med mina Bratz som alla 11 åringar borde göra

    1. Seriöst? skriver:

     Bara för att ni gjorde det betyder inte det att alla elvaåringar nu förtiden måste göra det. Sammhället förendras så det är inte så längre. Det bara är så! Föresten om man leker med bratz sedan kommer typ ni äldre att skriva taskigt om det endå (det har hänt så jag vet) så ja.

     1. Emelie skriver:

      Du vet ju allt

     2. Anna Björk skriver:

      Jättesent svar, men jag är 13 nu, och när jag var 11 lekte jag + jättemånga av mina kompisar med bratz xD

 15. Emilia skriver:

  Min kommentar blev raderad… Hmm.. Undrar varför.. ?? Kanske någon som inte höll med mej. Japp. Jag tyckte inte det va snyggt, överdrivet med smink!!!!

  1. Emelie skriver:

   Det var riktigt fult.

  2. En som bryr sig skriver:

   Jag håller med Emilia för mycket. Smink!!!!!!

  3. Mika skriver:

   Lilla, söta, rara Emilia, du vet. Alla tycker inte som du. Sure, så klart att du ska få ha DINA åsikter. Men vi tycker olika, och om Lisa vill ha sitt smink som vissa tycker är fult och eller överdrivet, låt henne få ha det.

   You know, we are all people, och vi har olika åsikter och smak. Så, om Lisa väljer sitt, så väljer du ditt. Is that okay for you? :)

   1. Emilia skriver:

    Nej alla tycker inte som jag… Men dom med vet i huvet tycker dom jag.

    1. Yää skriver:

     Haha, idiot jvl. Gå och försök låta oberörd någon annan stanns.

     1. Emilia skriver:

      Vad vill du, vågar du inte säga ditt riktiga namn?

     2. Mika skriver:

      Om du tror det, så var det INTE jag som ’är’ ”Yää”.
      Jag är Mika Jansson och jag vågar vara det.

 16. Mimmi skriver:

  Du är 11 år och har med smink än min syster som är 19!

  1. Mika skriver:

   Ja, för nu är det ju så att det är lag på att 11 åringar abosolut INTE får ha mer smink på sig en än 19 åring. Nej nej, det är ju helt FÖRBJUDET.
   ^Hoppas ni fattar att det kallas ironi. ;p
   Seriöst. Trodde vi levde i ett fritt land. Visst, lite halv sjukt att 11 åringar går runt med mycket smink. Men herre gud, det är den personens val. Och dessutom, är det varje dag det är bilder på Lisa med så mycket smink? Svar nej.
   Pls, låt henne få vara sig själv!

   1. ... skriver:

    Haha va roligt du e not!! låt henne säga vad hon tycker och jag håller med henne

    1. Mika skriver:

     Det var inte själva meningen att det skulle va kul. ;)
     Ja, det är självklart att ’Mimmi’ ska få säga sin vad hon tycker, osv osv, det ska ALLA. Även jag.
     Fast sedan kan jag förstå att min kommentar kanske blir lite misstolkad, för ’delen’ efter ”^Hoppas ni fattar att det kallas ironi. ;p”, var inte direkt riktad mot Mimmi, så det inte blir missförstånd här. :)

   2. Mimmi skriver:

    Dom kanske ska börja ha bh när dom är helt platta också? För mycke smink. Just saying

 17. Alva skriver:

  onödigt mycket smink.
  Du är ett BARN!!

 18. En som bryr sig skriver:

  Herregud sminka dig inte så mycket gumn!! Du får rynkor och snart ser du ut som en tant. ;(;( så kom igen ha bara på dig smink. På. Discon eller vid ett. Fint tilfälle…,,,,,, Im only say that soo dont bee angry ,,,,:(:;(((

 19. En som bryr sig skriver:

  FÖR MYCKET SMINK!!! Det ser bara dumt ut,,,,;(;(;(

 20. Emma<33 skriver:

  Jag tyckte det var fint. Du är duktig Lisa<3 men du är finare utan smink men det är ju ditt val, om du ska ha smink elr inte<33

 21. alva skriver:

  Hej Lisa1 Kan inte du årdna med litte blogg tävlingar och så på din blogg. :) Det skulle vara jätte kul :)
  alvak.blogg.se

 22. Seriöst lugna er lite! skriver:

  Shiiiiit vilken debatt det var här nere då?! Men men – Jag tycker att Lisa får ha så mycket smink om hon VILL. OCH ni behöver inte trycka ner någon som säger att hon får ha smink på sig för det får hon! Detta är så löjligt asså!!!!! Shitt…… Visst visst jag vet kommer att få skit mycket hates för denna kommentaren men who cares? Jag står i alla fall upp för det jag säger så ni får gärna bomba ner mig med hat kommentarer men det ändrar inte min åsikt. Låt henne ha så mycket smink om hon vill. punkt.

 23. LÅT HENNE! skriver:

  Men kommentar är raderad?? Aja jag sa i alla fall att hon bestämmer och att alla 11 åringar inte behöver leka med barbie och bratz som alla äldra gjorde i den åldern. Sammhellet förendras! Snälla! Kom igen om Lisa hade lekt med en docka (inte för att det är sant eller ngt men OM) hade inte ni skrivit taskiga saker då med?

 24. emilie skriver:

  Gud du ser ju ut som värsta filmstjärnan och det diggar jag as mycket <3

 25. anna skriver:

  allt var riktigt snyggt Lisa väldig snygg sminkning du är riktigt bra på att välja kläder och smink :)

 26. ville skriver:

  bortsämd lilla flicka

 27. ville skriver:

  om du sminkar dig kommer du få jätte mycke rynkor

 28. erin skriver:

  asså Lisa du värkar jätte snäll men om jag får erkänna så tycker jag att du inte ska använda smink man kan ju bli gammal eller vad det nu va och jag har sett en vedio att du hade löshår kanske lite för tidigt o ha löshår du kan ju lixom vara dig själv asså jag vet hur det känns o va kändis men du kan ju lika gärna vara normal om du vill sminka dig kan du ju sminka dig när du går på fester eller nåt

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *