Du kan…

Du kan slå mig och skrika på mig men jag kommer alltid vara kvar i dit hjärta

20121218-151528.jpg

28 kommentarer

28 kommentarer på “Du kan…”

 1. alva skriver:

  Gulligt♥
  alvak.blogg.se

 2. alva skriver:

  Fast vem skulle slå dig? ♥

 3. Lollo skriver:

  Jag vill värkligen INTE slå dig Lisa!! <3

 4. Nora skriver:

  Hej! Jag är medlem på en sida som heter goSupermodel. Där kan man lägga upp videos, jag undrar om jag har får lägga upp dina videos där? Jag kommer självklart skriva att det är du och att jag inte är du. Jag har frågat detta i mejl också, men jag skriver det nu också. c:

  1. Miss Lisibell skriver:

   nej jag vill inte det

 5. Jasmin skriver:

  Du Lisa här är några frågor om hår mascara

  1. Hur tar man bort det?
  2. Vad använder man det till?
  3. Blir håret hårt av det?

  Har nyss fått en hår mascara, därför frågar jag :D snälla svara :)

  1. Emma skriver:

   1. Det åker bort när man duschar, alltså med vatten.
   2. Att göra ränder i håret t.ex. till skolan eller disco.
   3.Nej, men inte lent heller (iaf inte av mitt) , alltså då när man har på det.

   Hoppas du gick svar på dina frågor!:)

   mittliv-emma.blogspot.com

 6. Emmysch.bloggplataen.se skriver:

  Så söt du är!
  Kolla gärna in min blogg. Mode, frågestund, tips, videor och massor kul! Kolla gärna in!

 7. Petty skriver:

  ååå söta du <3 Du är finast i världen! Tittar din blogg varje dag, så söt! :D Du kan gå in på min blogg: http://www.powned.blogg.se, och jag vill INTE, verkligen INTE, slå dig! söötnos <3

 8. Lollo skriver:

  gå in på min blogg! lovisajag.devote.se

 9. My georgsson skriver:

  hejj, jag undrar bara om det var du som accepterade min förfrågan på skype och ringde mig ? min skype heter mygeorgsson.
  Var det du, så ring gärna igen

 10. Alice skriver:

  Hej! har Frågestund på Bloggen!! Kram//Alice♥ http://alicealami.blogg.se/

 11. Malin skriver:

  hej jag heter malin och jag älskar dig så himla mycket och du ger mg bra tips och så. snälla kommentera jag vill gärna bli din vän.

 12. elina skriver:

  , Du verkar ju känna alvak och thearo. Mina FAVORIT bloggare borde göra en video ihop, eller alltså du och alvak är mina favo bloggar, men eftersom alla också har youtube konton så passar det bra!

 13. Malak skriver:

  Rkt fin bild!

 14. isa skriver:

  hej asså du behöver inte skryta att du är känd för det är du inte du är bara en liten snorunge som leker känd du är inte som william t.e.x eller anagina såna människor är kända …

  1. pegasister skriver:

   Hon har ändå över 9 miljoner videoklippsvisningar. Det bor 10 miljoner på ett ungefär i Sverige. Det skulle kunna betyda att varje svensk har klickat på ett av hennes videoklipp en gång, och är det många som känner ingen någon så är den personen KÄND. Det är folk som går fram till henne och fotar, ber om autografer osv, om det är inte ”känd” så vet jag inte alltså. Ge dig bara.

   1. Mathilda :) skriver:

    Hon menar nog bara att hon inte är lika känd som willam spetz och loreen och alla andra kända i sverige.men håller mid dig! ;)

 15. Mary-joe.k@hotmail.se skriver:

  Hej Kan du följa mig på Instergram mitt namn är elsapeppi! <33 Kramar Mary-Joe

 16. Mathilda :) skriver:

  Dikten går såhär: tror jag!
  Du kan prata med mig,du kan krama mig,du kan kyssa mig,du kan slå mig,du kan sparka mig,du får göra vad du vill med mig,du kan döda mig med en pistol men skjut inte i mitt hjärta för där finns<3 så går den <3 :)

 17. Lisa skriver:

  Kan inte du lägga upp en ny video när du sjunger? :D

 18. Emmaslillaskit skriver:

  Man skriver ”ditt” inte ”dit”, idiot…. plus det ser ut som om du ska karate hugga din mobil eller fan vad det där är.

 19. madde 16 år skriver:

  snälla kan alla som skriver taskiga kommentarer bara lägga av!!!! blir så sjukt arg att folk kan sitt och skriva så till en sån underbart söt liten tjej. hon är 11 år, 11 ÅR!! denna bilden var underbart fin, och man vill bara kunna ta lika bra bilder som lisa. jag beundrar henne och blir bara så himla arg på att folk alltid måste hitta fel hos en person. ett litet stavfel eller att hon inte är känd. bara lägg ner och sluta kolla på henne. jag älskar dig lisa för den du är, du är helt underbar. du sk inte lyssna på såna människor. när du blir äldre kommer du absolut att gå långt i livet om du fortsätter som du gör nu! keep it up lisa <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *