Du kan…

Du kan slå mig och skrika på mig men jag kommer alltid vara kvar i dit hjärta

20121218-151528.jpg

28 kommentarer
 • alva

  Gulligt♥
  alvak.blogg.se

 • alva

  Fast vem skulle slå dig? ♥

  • Julle

   Jag

 • Matilda

  Fint

 • Lollo

  Jag vill värkligen INTE slå dig Lisa!! <3

 • Ditt*

 • Nora

  Hej! Jag är medlem på en sida som heter goSupermodel. Där kan man lägga upp videos, jag undrar om jag har får lägga upp dina videos där? Jag kommer självklart skriva att det är du och att jag inte är du. Jag har frågat detta i mejl också, men jag skriver det nu också. c:

  • http://misslisibell.se/ Miss Lisibell

   nej jag vill inte det

 • Jasmin

  Du Lisa här är några frågor om hår mascara

  1. Hur tar man bort det?
  2. Vad använder man det till?
  3. Blir håret hårt av det?

  Har nyss fått en hår mascara, därför frågar jag :D snälla svara :)

  • Emma

   1. Det åker bort när man duschar, alltså med vatten.
   2. Att göra ränder i håret t.ex. till skolan eller disco.
   3.Nej, men inte lent heller (iaf inte av mitt) , alltså då när man har på det.

   Hoppas du gick svar på dina frågor!:)

   mittliv-emma.blogspot.com

   • http://jastafrid.blogg.se/ JasminKsc

    Tack :)

 • Emmysch.bloggplataen.se

  Så söt du är!
  Kolla gärna in min blogg. Mode, frågestund, tips, videor och massor kul! Kolla gärna in!

 • Petty

  ååå söta du <3 Du är finast i världen! Tittar din blogg varje dag, så söt! :D Du kan gå in på min blogg: http://www.powned.blogg.se, och jag vill INTE, verkligen INTE, slå dig! söötnos <3

 • Lollo

  gå in på min blogg! lovisajag.devote.se

 • My georgsson

  hejj, jag undrar bara om det var du som accepterade min förfrågan på skype och ringde mig ? min skype heter mygeorgsson.
  Var det du, så ring gärna igen

 • Tova

  varför skrev du så? http://toovakarlsson.blogg.se

 • Alice

  Hej! har Frågestund på Bloggen!! Kram//Alice♥ http://alicealami.blogg.se/

 • Malin

  hej jag heter malin och jag älskar dig så himla mycket och du ger mg bra tips och så. snälla kommentera jag vill gärna bli din vän.

 • elina

  , Du verkar ju känna alvak och thearo. Mina FAVORIT bloggare borde göra en video ihop, eller alltså du och alvak är mina favo bloggar, men eftersom alla också har youtube konton så passar det bra!

 • Malak

  Rkt fin bild!

 • isa

  hej asså du behöver inte skryta att du är känd för det är du inte du är bara en liten snorunge som leker känd du är inte som william t.e.x eller anagina såna människor är kända …

  • pegasister

   Hon har ändå över 9 miljoner videoklippsvisningar. Det bor 10 miljoner på ett ungefär i Sverige. Det skulle kunna betyda att varje svensk har klickat på ett av hennes videoklipp en gång, och är det många som känner ingen någon så är den personen KÄND. Det är folk som går fram till henne och fotar, ber om autografer osv, om det är inte ”känd” så vet jag inte alltså. Ge dig bara.

   • Mathilda :)

    Hon menar nog bara att hon inte är lika känd som willam spetz och loreen och alla andra kända i sverige.men håller mid dig! ;)

 • Mary-joe.k@hotmail.se

  Hej Kan du följa mig på Instergram mitt namn är elsapeppi! <33 Kramar Mary-Joe

 • Mathilda :)

  Dikten går såhär: tror jag!
  Du kan prata med mig,du kan krama mig,du kan kyssa mig,du kan slå mig,du kan sparka mig,du får göra vad du vill med mig,du kan döda mig med en pistol men skjut inte i mitt hjärta för där finns<3 så går den <3 :)

 • Lisa

  Kan inte du lägga upp en ny video när du sjunger? :D

 • Emmaslillaskit

  Man skriver ”ditt” inte ”dit”, idiot…. plus det ser ut som om du ska karate hugga din mobil eller fan vad det där är.

 • madde 16 år

  snälla kan alla som skriver taskiga kommentarer bara lägga av!!!! blir så sjukt arg att folk kan sitt och skriva så till en sån underbart söt liten tjej. hon är 11 år, 11 ÅR!! denna bilden var underbart fin, och man vill bara kunna ta lika bra bilder som lisa. jag beundrar henne och blir bara så himla arg på att folk alltid måste hitta fel hos en person. ett litet stavfel eller att hon inte är känd. bara lägg ner och sluta kolla på henne. jag älskar dig lisa för den du är, du är helt underbar. du sk inte lyssna på såna människor. när du blir äldre kommer du absolut att gå långt i livet om du fortsätter som du gör nu! keep it up lisa <3