11 kommentarer på “Älskar videon♥♥”

 1. elli skriver:

  först söööt

 2. Sofi skriver:

  Förstavtrpr jag <33

 3. Sofi skriver:

  Första*

 4. Emma skriver:

  Lär dig stava först innan du gör en jävla video.

 5. alexandra- värmland skriver:

  Emma.Va inte så tackig! jag gillar videon

 6. linnea.dermark skriver:

  Vilken fin video du har gjort jag följer dig med du är bäst kram

 7. michelle skriver:

  Emma va inte så taskig och gör video själv om du tycker att så himla rätt håll inte på döm folk

 8. selma skriver:

  Hej du är bara bäst dina videon och allt du gör jag ÄLSKAR dina videon du är bara bäst

 9. linn skriver:

  hej jag har inte youtube men prenumenerar på dig endå:) love you <3 du är bäst. tittar på alla dina videos, jag brukar sitta och vänta på nästa video varje dag. du gör mig glad med ditt leende,du är bäst helt enkelt, du gillar alla fans, och jag är det största fanet, hoppas du ser detta. puss <3ps.kan du lisa om du ser detta läsa detta i en video snälla du är bäst

 10. ninni skriver:

  hej lisa kan du göra en say anything challenge

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *