21 kommentarer på “Julsminkningar♥”

 1. :} skriver:

  3:an var finast MEN alla var sååå fina <3 du är så j*vla snygg och sk*t söt din snygga j*vel inget illa menar jag tycker bara det jag menar Inge dumt ;}

 2. maja skriver:

  Det var jätte snyggt!!!!
  Hur skapade du din blogg??

 3. malin skriver:

  1. hur lång är du?
  2. varför bestämde du dig för att börja blogga?
  3. varför anser du att du själv är känd? allvarligt

 4. Mathilda xx skriver:

  ehehe! Liten bild till dig bästa liiisaaa! ;) <3 Hope you like it! http://www.ponnymathilda.bloggplatsen.se

 5. Matilda skriver:

  Vad fint

 6. Emma skriver:

  Här är 5 punkter om dig…….Lisa
  1. Du är 11 år och har finnar….
  2. Du har mer rynkor än mig (jag är 15)
  3. Du är 11 och har pojkvän
  4. Om du inte slutar sminka dig kommer du se döende ut när du är 20
  5. Håller på att bli fjortis

  Vad kan bli värre?

  1. Alexandra skriver:

   Du, jag hade väääldigt mycket finnar när jag var var 11, inte för att jag sminkade mig utan för att det var då jag nådde puberteten, nu har jag dock inga (är också 15). Det har absolut ingenting med åldern att göra utan vad man har för DNA.
   De andra punkerna måste jag tyvärr hålla med dig om…

 7. Jennifäääääär! ❤❤❤ skriver:

  Hej Lisa! :) Jo, jag kika dig förut men jag vette fan om det var du! :D skrev iaf att om det inte var du så kunde dom/den lägga av att göra fejk sider av folk det är bara sjukt, och stört! (Enligt mig) Men jag har själv en blogg som heter http://www.allvajennifer.bloggplatsen.se och sen vill jag tipsa vidare http://www.hundkollen.bloggplatsen.se och själva hemsidan http://www.hundkollen.n.nu skulle vara snällt om du svara på denna kommentar om vad du tycker om dem som gör fejk sidor och konton! Och kan du inte göra en video på youtube när du gör top. 10 filmtips! :) svara gärna! :)
  Kram!

 8. Sombodyyoureallydon'tknow. skriver:

  Är det stor konkurans mellan dig och din syster? Jag menar, du har mer följare, du har en egen domän, osv.

 9. girl skriver:

  Fiiint Liisaah! :)

 10. JasminKsc skriver:

  Lisa hur applicerar man cremé ögonskugga. Hur får man på det på borsten? Kladdar det inte?

 11. SkånskaMyggan skriver:

  Som en svenska nörd blir jag STÖRD när jag ser att folk som är lika gamla som jag stavar typ som min 6-åriga lillsyrra…….

 12. Elsii skriver:

  Hej! kan inte du göra en ”200kr sminkutmaning” det skulle vara sååå roligt gilla om ni också vill det♥

 13. linnea skriver:

  tönt tlnt tön tötn ttönt ttölögtlnrfnögröfönfnfö åghhh va du tror dig din åsna

 14. Mira skriver:

  Titta på TV4 Kl 19.15 eller 22.30 Min skolkör är med och jag är med i den! Skulke bli jätte glad

 15. Emmaslillaskit.blogg.se skriver:

  Här är 5 punkter om dig Lisa
  1. Du är 11 och har mer rynkor än mig (jag är 15)
  2. Du är 11 och har finnar
  3. Du har pojkvän
  4. Du håller på att bli fjortis
  5. Om du inte slutar sminka dig kommer du se döende ut när du är 20
  VAD KAN BLI VÄRRE!?

 16. Sara skriver:

  Du har rynkor och finnar

  1. Kommentaren skriver:

   Du, det spelar ingen roll om hon har rynkor och finnar, hon håller på att komma in i puberteten. För vissa går det snabbt, för andra tar det längre tid. Det var allt jag ville säga och jag hoppas att ni slutar kommentera det.

 17. victor nilsson skriver:

  jag tycker du är skiit snygg♥Victor från malmö♥

 18. Emma Fridh skriver:

  Du är sååå sööööt!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *