Jullovet har startat

Jullovet har startat. Visst det är jätte kul att vara fri från skolan och bara ta det lugnt men jag gillar skolan…man lär sig så mycket och jag tycker att det mesta är kul! Jag gick hem från skolan med olika känslor i mig, dåliga och bra. Det är som sagt bra att man kan kan få vila från skolan och sova ut så att man kan peppa o må bra när vi kommer tillbaka. Men det är lite dåligt att vi inte kommer träffa alla sina kompisar.. Ska försöka hänga med dom under jullovet.

Jag önskar er alla ett riktigt gott jullov!

 

 

7 kommentarer

7 kommentarer på “Jullovet har startat”

 1. Tilde! skriver:

  Skulle inte du göra en video där du visar hur du gör fake sidecut! :D

 2. Alicia. skriver:

  Gör fler videos

 3. Kramiz Bananiz xD skriver:

  Jag fick också jullov idag ;D

 4. Alma Lindell skriver:

  Jag har ett paket jag skulle vilja skicka till dig! Det innehåller ett nordic cap (of sweden) läppstift i färgen LS01. En väldigtväldigt rosa färg. Jag har velat skicka det till dig jättelänge!! Men har aldrig fattat hur man får din adress. Kan du smsa mig? +46 76306 30 48, Eller kika mig @Almalindell eller kommentera någon av mina bilder på Instagram där jag också heter AlmaLindell. Tack på förhand! Kraaam

 5. Elin skriver:

  Det är bra att du tycker om skolan! Njut medan du kan. När du börjar högskolan lovar jag att du längtar till alla lov och skolan ligger på ens hatlista. Tro mig, du kommer förstå när du börjar 8:an och 9:an…

 6. Stina skriver:

  KOLLA VERKLIGEN PÅ DEN HÄR VIDEON!

  Det är en tjej som har målat dig !! Hon är sjukt duktig. Älskar dig Lisa :) Drömde om att vi var vänner i förrgår. Önskar att vi var det! Skulle vilja vara din vän :P <3 Hoppas vi blir det någon dag :)

 7. Maja - Teamjumpers.se skriver:

  Skulle du någon gång behöva hjälp med header/design så hör av dig! ;)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *