• Elsa

  Hej! Misslisibell kan du inte visa när du öppnar en julklapp?
  God jul & gott nytt år ♥♥hoppas du får en bra jul!

 • Saga

  Kan du göra en video där du visar vad du fick i julklapp snälla

  • Kramiz Bananiz xD

   Hon har sagt att hon ska göra en sån video ;)

   • lollan

    när?

 • Lovisa

  kan du inte filma när du öppnar dina julklappar? :)

 • Kramiz Bananiz xD

  Jag längtar såå mycket tills imorgon :D

 • Tijana

  Jadu… Imorgon julafton! Hoppas du får fina julklappar som du säkert får ;) Hoppas du kan blogga imorgon också det är nog inte bara jag som hoppas det :) (gillar så hon ser och kanske kan göra det?:)) Men iallafall önskar er alla en riktig fin jul hoppas ni får fina prinsenter :) Kommer alltid följa din blogg Lisa väldigt bra blogg..:) Hejdå God Jul!

 • Frida01

  Kan inte du visa dina julklappar i en video? :) föressten du äger :)

 • girlenesthere.devote.se

  Hoppas du kommer ha en bra dag!

 • jenny

  Hej lisa hur skaffade du en Youtube-kanal. För ja hade tänkt skaffa en hur gjorde du??:)kram jenny<3

 • jenny

  Hej hur gjorde du en Youtube-kanal hade tänkt skaffa en. Hur gjorde du?:) kram jenny<3

 • Micha

  Heej!
  Jag älskar din blogg + du är sötast i hela världen!
  Hoppas du får många fina julklappar :)

  Kram<3

 • Ester

  julafton! jippi! <3

 • Thea

  Ja i mor’n ä det julafton. Längtar så sjuuukt mycket. Till alla paket släkten och såklart Kalle anka. Hoppas att ni alla får en bra jul. Självklart du också Lisa. Jag älskar dig och din blogg. Och jag önskar dig och dina läsare en riktigt god jul och gott nytt år.
  Ps. Glöm inte att fortsätta läsa Lisas blogg 2013. Tänkte bara nämna det så alla läsare kommer ihåg!! Puzz Puzz på dig Lisa!!

 • En som bryr sig

  Hej! Lisa det fins en som harmar dig på insta som åxo heter realmisslisibell men bilderna ligger olika på hennes
  .Så alla som vill följa henne gå in på hennes blogg sen klicka på min yt kanal så kommer insta åxo fram så då vet ni

 • alexandra- värmland

  ja visa dina julklappar du får

  • http://misslisibell.se/ Miss Lisibell

   det kommer jag

 • elvira

  Jag fattar inte hur du gör för att bli så söt??? ps: du är så grym!!!

 • moa

  God jul lisa

 • Anonym

  God jul och gott nytt år.Du äger fortsätt att blogga för det kan du puss

 • elin.maria@hotmail.se

  hej lisa jag vill bara önska dig en god jul och got nytt år
  ps. vad har du för nummer det du sa i en video funkar inte snälla svara jag äääälskar verkligen dig

 • Josefina

  hej lisa! Du kanske inte gör sånt här men jag har haft min blogg sedan maj 2012.. och jag har fortfarande knappt några läsare :( Ifall du skulle kunna göra ett inlägg med bara min blogg, och typ skriva att dom ska börja följa den så skulle de betyda så otroligt mycket för mig!!!! Jag skulle bli så glad så de finns inte..
  SNÄLLA, FÖR MIN SKULL.

  Ps. du är sjukt söt, och jag följer din blogg och din videokanal.. snnällaaaaaa —-> http://josefinajonssons.blogg.se