Ultimata Misslisibell!

Hej!

Det är ett gäng söta tjejer som har gjort denna härliga videon ”kändiskomposten

Titta o njut!


Dom hade med några kändisar från YouTube och det är riktigt roligt att titta på! Jag har verkligen en tvilling, haha! Hon var grymt lik, haha!

Tack o hej!

PS: Ni missade en sak! Jag är inte en vloggare.. En vloggare gör typ bara vloggar med olika saker som William Spetz. Man är ej en vloggare om man gör en videoblogg lite då o då : ) Jag gör videos om smink o det är inte vloggar, haha!♥

51 kommentarer

51 kommentarer på “Ultimata Misslisibell!”

 1. alva skriver:

  God jul Lisa!♥
  alvak.blogg.se

 2. jjjjjjag skriver:

  förstår du inte att dom försöker göra narr av dig?
  dom försöker göra dig till en fjortis ser det ut som ?

 3. Amy skriver:

  God Jul på dig Lisa!!
  Hoppas du får en God Jul & ett Gott nytt år! <3 LOVE U

 4. Amy skriver:

  Hej Lisa!!
  Jag ska bara säga att vi har en massa saker gemensamt:Jag är 11år,jag är kristen,jag älskar smink och mode och jag läser också i bibel och går i kyrkan!!
  Hoppas du läser detta!! <3
  PS:Jag har också en iPhone 4
  LOVE U,Bye XOX!!!

 5. Emma skriver:

  lisa det ser ut som om gör narr av dig för du är ingen fjortis som överdriver!

 6. Tova skriver:

  jag har också väldigt mycket gemensamt med Lisa, jag är 11 år, älskar smink och mode, shoppar ofta, har iphone, rider, har en blogg :) http://toovakarklsson.blogg.se

 7. Elisabet skriver:

  Hej Lisa! Jag älskar det du gör och jag är en tjej på 11 år som jag tror att vi har mycket gemensamt såsom: Jag älskar hästar, jag passar en ponny, jag är en kristen, jag gillar att skjuta mig själv: D Jag också en blogg som kallas http://klesabet.blogg.no/. Hoppas du ser detta och svara jag älskar dig Lisa! och god jul och jag er fråm Norge!

 8. lisa skriver:

  Hur gamal är din syster Hanna?

 9. Lina skriver:

  var det här en parodi? för att det var exakt som du är !

 10. Jennifer Andersson skriver:

  Detta var typ, för att håna dig? Hon pratade ju som att du var en fjortis, VILKET DU INTE ÄR! <3

 11. Emma<3 skriver:

  Hej Lisa, du är verkligen en fin tjej. Det skulle va så himla kul om du skulle tipsa om min och min kompis blogg på din blogg, för vi har inte alls många som kollar på våran blogg. Så det skulle betyda sjukt mycket om du gjorde det, du finns i mitt hjärta<3
  ps: bloggen heter http://www.eemmaamandas.blogg.se

 12. Rebecca skriver:

  Det var verkligen likt… Speciellt William Spetz!

 13. emma<3 skriver:

  Hej Lisa du är så himla fin och verkar jätte snäll!, det skulle betyda sjukt mycket om du kunde tipsa min och min kompis blogg ( http://www.eemmaamandas.blogg.se ) här på din blogg. Det skulle va så himla snällt Lisa, du finns i mitt hjärta och det ska du veta<3

 14. Tess skriver:

  Dem gör ju narr av dig, blev du inte lite ledsen : /

 15. Elin skriver:

  Lisa, din kanin chralie är så söööööt <3<3<3<3<3<3<3<3<3
  http://www.baraaeelin.blogg.se
  Kram <3

 16. Klara skriver:

  De håller ju på att löjla sig över dig…

 17. TYRAMYRAYRASBLOGG.SE skriver:

  snällasnällasnällasnälla

  gå in på min blogg Lisa det skulle betyda så mycket om du gjorde det TYRAMYRAYRAS BLOGG .SE FUNKAR OCKSÅ MED JUSTINBIEBERFAN

  jag har också en present?

  jag har ett tips på ett nordic cap läppstift

  nr.LS01 PC120510 DET ÄR EN GLANS ROSA!

  KOM IN PÅ MIN BLOG

  LITE OM MIG SJÄLV

  .7 ÅR

  .TYRA

  .ÄLSKAR HÄSTAR

  .VÄNTAR PÅ FÖLJARE!

 18. Emma <3 skriver:

  Ååå… Snälla Lisa, skulle du kunna göra en nail tutorial hur man gör såna där tidningsnaglar… jag ska på fest och jag vill verkligen ha det då……..snälla Lisa snälla <3

 19. pety skriver:

  Haha vad roligt! Nej du är inte en vloggare, det tror inte jag heller…

  http://cheri.blogg.se/

  http://powned.blogg.se/

  Gå gärna in! :*

 20. Johanna Larsson skriver:

  Hej Lisa, du är så underbart fin. Asså din klädstil är så snygg. Du är så söt och fin. Jag skulle verkligen vilja träffa dig men jag bor i Eskilstuna.. Jag är 11 år och det är du med. Du är söt, fin snygg, gullig, snäll, och rolig. Jag vill vara som dig. Dina kompisar har ett lyxliv som känner dig. Dina videosar är jätte bra. Jag kan sitta och titta på dom om om igen. Man tröttnar aldrig på dig. Din blogg tröttnar man inte heller på. Du bloggar lagom ofta och skriver om intersanta saker. Jag önska att jag nån dag skulle bli som dig. Du är min idol. Typ alla mina kompisar gillar dig och jag gillar dig med. Fast jag skulle sätta på min kläder som du har så ser jag inte ut som dig. För ingen kan se ut som dig, för du är snyggast. Jag älskar också att sminka mig, men du kommer alltid att vara bättre än mig. Du ska bara veta hur många det är som gillar dig. Hoppas att du skulle svara.
  Mvh Johanna

 21. emma skriver:

  skulle inte du filma när ni gav julklapparna till hästarna ? :D

 22. Ida Nilsson skriver:

  Åh skulle bli jätte glad om du lisa eller alla ni andra skulle vilja titta in på min blogg ?:D
  Ha en bra jul alla!

  http://IdaNilssonnn.blogg.se

 23. Andrea skriver:

  Har din syster Ida en blogg eller YouTube-kanal?

  1. Miss Lisibell skriver:

   nej, tyvär det har hon inte

 24. ANDREA skriver:

  HAR IDA EN BLOGG ELLER YOUTUBE KANAL?

  1. Miss Lisibell skriver:

   nej det har hon inte : )

 25. jchbjakd skriver:

  de försöker ju göra narr av dig…

 26. ? skriver:

  Har du inte märkt , dem härmar inte dig, Dem hånar dig !

 27. .. skriver:

  Dem driver med dig!

 28. Lea skriver:

  Haha dom skämtade ju om dig, att du inte fattade det? Och den tjejen som spelade dig bar inte alls lik. Dum blondin är vad du är!

 29. Ewelina skriver:

  vad gör dem ? O.O

 30. Mimmi skriver:

  Lisa… Dem hånar dig, dom försöker inte härma dig, utan dom hånar dig..

 31. moa__johansson@hotmail.se skriver:

  asså!! best ever!!!!!!!!!!!!

 32. moa__johansson@hotmail.se skriver:

  det var ju bara lite kul att se lisa är ju inte så i verkligheten.

 33. moa__johansson@hotmail.se skriver:

  den var rolig!, men vi alla vet ju att lisa inte är så i verkligheten, det var ju bara på skoj ta inte allt på alvar. // <3

  1. moa__johansson@hotmail.se skriver:

   menade allvar

   1. moa__johansson@hotmail.se skriver:

    ps: Lisa jag ÄLSKAR dina videos! lova att aldrig sluta<3

 34. Elsa skriver:

  Så du säger att du gör videobloggar lite ”då o då” du gör typ 5 videobloggar PER DAG

 35. Elsa skriver:

  Förresten, fattar du inte att de driver med dig?

 36. Corre skriver:

  Usch, jag gillar inte denna videon.
  Jag tycker att det är sjukt omoget av dom att göra dig till något du faktiskt inte är.

  Så sjukt omoget av dom.. Tänk om någon skulle göra så mot dom..
  Du är absolut ingen fjortis. <3

 37. Lisa skriver:

  OM DU INTE FATTAR ATT DEM GÖR SÅTT DU FRAMSTÅR SOM DUM I HUVUDET ALLTSÅ NARR AV DIG SÅ ÄR DU VÄRKLIGEN DET!! Asså vill inte vara stor och duktig(14 år) eller elak men asså du måste förså det.

 38. de söta tjejorna! skriver:

  Vi gör inte narr av henne! :S vi försökte bara göra en video som skulle vara rolig! ;) (skolprojekt) o ni som inte tycker det tycker inte det antar ja ;) ha det bra sålänge! ;) å Lisa! :) nice blogg <3 o kom ihåg att vi diggar dig! :D

 39. LÄS IGENOM & TÄNK IGENOM skriver:

  Hej, jag är en tjej som var med och gjorde detta videoklippet och jag vill bara säga att detta var ett SKOLPROJEKT för er som inte fattar vad det är så är det ett projekt man gör i skolan och då valde vi att göra ett videoklipp. Och detta var verkligen inget hån, för tror ni då på allvar att vi skulle få lägga ut den på youtube för skolan och lärarna?! JAG TROR INTE DET VA!!! Så lixom låt oss vara och om lisa nu tyckte att den var bra och kul låt henne tycka det och bestäm inte över henne, hon kommer ju aldrig få ett självförtroende då. Och ni som nu kommenterar att vi håner henne skaffa ett eget självförtroende och lita på er själva och sluta kommentera såhär och hitta kompisar som tycker likadant och hata oss!!!!! JUST SAYING!!!!…

  1. corre skriver:

   Men ni gjorde fortfarande narr av henne.

 40. LÄS & TÄNK skriver:

  Hej, jag är en tjej som var med och gjorde detta videoklippet och jag vill bara säga att detta var ett SKOLPROJEKT för er som inte fattar vad det är så är det ett projekt man gör i skolan och då valde vi att göra ett videoklipp. Och detta var verkligen inget hån, för tror ni då på allvar att vi skulle få lägga ut den på youtube för skolan och lärarna?! JAG TROR INTE DET VA!!! Så lixom låt oss vara och om lisa nu tyckte att den var bra och kul låt henne tycka det och bestäm inte över henne, hon kommer ju aldrig få ett självförtroende då. Och ni som nu kommenterar att vi håner henne skaffa ett eget självförtroende och lita på er själva och sluta kommentera såhär och hitta kompisar som tycker likadant och hata oss!!!!! JUST SAYING!!!!…

 41. Jennifer skriver:

  Lisa dom hånar dig juh? Har du inte märkt de?….Omoget av äldre att håna en oskyldig 11-åring!
  Tycker synd om dig Lisa!… http://www.Nattstad.se/JenniferBerlevik

 42. emma skriver:

  Vloggar är en förkortning av videobloggare

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *