Ena stunden är jag glad andra ledsen

Ena stunden är jag glad andra ledsen, varför Hammie, varför var du tvungen att avlivas! Innerst inne kommer jag aldrig kunna le ingen. Saknar dig satt jag spricker…

20121226-203348.jpg

20121226-203357.jpg

173 kommentarer

173 kommentarer på “Ena stunden är jag glad andra ledsen”

 1. anonym skriver:

  Vad har hänt? ;(

  1. C skriver:

   Hammie hennes hamster dog i mitten av oktober och hon är ledsen för det:(

 2. Linn Ahlborg skriver:

  Stackare! Vem har avlivats? :(
  Gumman då <3

  1. ... skriver:

   hon skrev ju det, Hammie (hennes hamster, hen avlivades för typ 1 månad sen)

 3. Jane skriver:

  Stackars dig gumman! Förstår dig helt, det är jättesvårt när ens bästa vän försvinner. :( Men man får helt enkelt gå vidare och tänka på allt bra som hänt <3 Det är svårt, men du verkar ta det bra. Lider med dig underbaraste Lisa! Kram på dig. Och hoppas att det känns bättre snart!
  Puss & Kram på dig <3 Hälsningar ett stort fan

  1. Patrik Malmberg skriver:

   Tack så mycket, Muchos Likos Revival

 4. Elin skriver:

  Stackare <3<3<3<3<3<3<3<3<3
  http://www.baraaeelin.blogg.se

 5. Isabell skriver:

  Lisa, det värsta som nog har hänt mig när jag förlorade mitt husdjur..
  Han var speciel och jag älskade honom.
  Nu känns det så konstigt att han inte finns mer och jag har inte förstått det än.
  Han blev bara tre år och han dog den 24 oktober detta år.
  Jag glömmer allt jobbigt när jag är i skolan men när jag kommer hem så förväntar jag mig att han ska vara där.
  Han var en katt och hette Simba, han blev överkörd men han levde och gick hem.
  Jag hittade honom under min säng och jag kan aldrig glömma den värsta dagen i mitt liv!
  Men man måste klara det..
  Du är stark, Lisa! <33

 6. Lisa Edström skriver:

  Nää, vad synd!:( Jag sitter hemma i mitt rum å får lite tårar för Hammie jag också!:( Stackarn….:(

 7. Julia skriver:

  Nej gumman jag vet hur det känns har förlorat alla mina djur i mitt liv :( men du ska veta att du kmr må så bra snart även fast du kommer sakna hammie! Hon lever bra i himmelen och vakar över dig varje dag, varje timme, varje minut, och varje sekund<3 och hon lever i ditt hjärta nu och för alltid!<3

 8. minnea skriver:

  åå stackars dig, vet hur det känns, hade en katt och han blev överkörd, det var mitt första husdjur och jag glömmer aldrig honom, men det har gått 2 år sen dess, och man lär sig att leva med det, kommer vara jobbigt men du kommer att komma över det jag lovar Lisa!<3 kramisar!

 9. Jossan:) skriver:

  Nemen gumman då de kommer bli bra mina hamstrar har dött p.g.a. sjudom o.s.v ja blev också jätte ledsen. Men de blir bra till slut ;) Har en ny hamster nu han e jätte söt hoppas de blir bättre gumman karmizar hoppas du sett mina andra komentrare vill se hur dår får ditt hår så där fint lockigt,vågigt ja du fattar så tacksam för svar snarast ;)

 10. Sofia Hildingstam skriver:

  Stackars dig! Min bästa vän försvann också och jag förstår dig helt! Du behöver inte glömma Hammie och du får gråta så mycket du vill och du har ett bra stöd av alla dom som läser det här, jag lovar dig!

  Om du behöver någon att prata med så måste du säga det till dina föräldrar eller någon annan du kan berätta dina känslor för! om du inte redan har gjort det. Kram på dig Lisa<3

 11. Aina skriver:

  Heeelt falska tårar! Gumman du tänker fan inte ens på henne, du gapskrattar varje dag, och lägger inte ned en ända tanke på henne, och tro mig det är bättre att hon dog, hon är nog lyckligare utan dig! Ps: vem lägger upp bilder på sig själv när man gråter!? Förresten falska tårar oxå, hur länge sen var det du besökte hans grav? Skiiiiiit ful. Att du har så många prenumeranter är ett mirakel…

  1. Moa skriver:

   Hur gammal är du Aina?

    1. Hanna skriver:

     HAHAHAHAH JÄVLA IDIOT. Du säger ”håll käft blablabla”, och när någon frågar hur gammal du är, svarar du ”12” med samma namn. Du är bara en omogen liten p12. Dra åt helvete.

  2. Noorrrrlänning skriver:

   Dom tårarna är ju fan inte falska! Det ser ut så när man gråter! Problem med det?! Lisa tänker på Hammie varenda dag! Det märks ju att du inte har någon som har varit nära dig som dött… Det är väll bra att Lisa gapskrattar varje dag?! Så att man kan vara glad och tänka på annat en liten stund istället för att anklaga att det inte är riktiga tårar!

  3. Camilla skriver:

   Va inte elak med Lisa. Jag grät lika mycket när vi tog ner våran katt som hette Lisa och vår hund jackjag va lika ledsen som Lisa är! Hon saknar Hammie lika mycket som kag saknar min katt Lisa och min hund jack! Om du hade förlorat ett djur skulle du också vara ledsen:-( hoppas du mår bättre nu Lisa:'(

  4. clara skriver:

   Vadå lägger inte en tanke på henne? Det är ju precis det hon gör nu. Hon försöker väll vara glad men innesrt inne är hon ledsen. Du är inte Lisa Jonsson så du vet inte!! Lisalkägger upp en bild när hon gråter där har du en som gör det. As snygg menar du väll? Du är fan inte snäll Aina! F*n inte bättre att hon dog. Man märker hur avundsjuk du är på Lisa till 110 %.Om du inte har något vettigare att säg kan du hålla käften Aina!!! :@adb639697e962e5a4688ba31374c298a:disqus R.I.P HAMMIE <3

   1. Balsam skriver:

    Jag håller med Clara! Allvar vi är här för att stödja lisa inte låta henne må ännu värre!

  5. hilda skriver:

   vafaan hon är ju visst ledsen för att Hammie har dött. Tänk inte bara på dig själv!!

  6. en vis liten 12 åring skriver:

   FUCKING IDIOT! FALSKA TÅRAR? Vet du vad typ världens bästa egenskap är? EMPATI och det verkar du sakna… TYCKER FAN (NÄSTA, JAG SA NÄSTAN!) SYND OM DIG! du är bara så avis och du behöver inte neka det för alla vet det redan! OCH HUR VET DU ATT HON INTE BESÖKER HAMMIES GRAV OFTA? HAR DU SPIONERAT PÅ HENNE ELLER? Patetiskt…

   1. jag skriver:

    håll käft, låt henne vara ifred du din jävla idiot

  7. Freia skriver:

   men vadå? Om man mister ett djur ska man gå runt och vara ledsen hela sitt liv då?

  8. Lisas stöttare skriver:

   jävla omogna unge!! hoppas något djur du ÄLSKAR dör…….PS: Vem fan lägger upp en sån här jävla komentar? Det tror jag ingen gör utom du för du är så omogen. vad då skiiiit ful har du kollat dig själv i spegeln eller. jag tror du skriver om dig själv istället för om Lisa, det verkar så iallafall. Lisa är inte den personen du tror hon är mognare än dig, snyggare och bättre på alla sätt & vis… Du är bara avis på en som är mera än dig, du ska sluta vara dum innan Lisa blir arg på dig…………….. Om du bara ska va dum så tycker du borde dra här ifrån ingen orkar se dina komentarer, Du är visst inte rätt uppfostrad jag trodde man va rätt uppfostrad om man stöttade en lessen människa till 10000000000%:(@adb639697e962e5a4688ba31374c298a:disqus

   1. Jag har rätt. skriver:

    Ni är snälla som vill hjälpa Lisa, men ni kommer någon gång inse att ni alltid stöttat henne i onödan. Hon tittar på varken era kommentarer eller haters kommentarer så vad är det för ide att slösa eran tid på att hjälpa Lisa när hon skiter fullständigt i er?! Om du Lisa egentligen bryr dig om dina fans, så svara på min kommentar och visa dina fans. Annars har jag rätt och då alla fans då kan ni vara tysta!! Annars bevisar ni själva att ni skämmer ut er fullständigt. Som ni redan gör.

  9. Agnes Nilsson skriver:

   okej Aina.för det första kan du bara hålla tyst.det är väll inte falska tårar.jag fattar inte hur du kan skriva så.hon kan ju blir jätte ledsen.och vad då inte lägger en tanke på henne??hon har gjort en video där hon berättar om Hammie och hon säger nu att hon saknar henne jätte mycket.kolla på videon.jag tror du inser då hur taskig du är mot henne

  10. Hanna Lönegren skriver:

   Helt rätt!! Men tårarna är bara en liten del av henne som är falsk, hela Lisa är flask. Hon saknar inte alls hammie, hon köpte liksom två nya hamstrar! Snart har hon glömt henne helt! Snälla lägg ner din fjolla Lisa, ingen gillar dig på riktigt, Hampus är bara ihop med dig för att du är känd, statuskåt osv. Samma sak med Lilly, Julia och den där juni bögen vill bara ha fler läsare med hjälp av dig. Sluta Lisa, ingen vill ha dig!

   1. Ester skriver:

    Fast nu förstår jag inte hur du tänker när den kommentaren du skrev står att du svarar på Aina? Hon saknar visst hammie vet du ens varför Lisa köpte två nya hamstrar? Nej det verkar inte så iaf! Den kommentaren som du lämnade är lite konstig 1. Du skrev ingen vill ha dig 2. Hon har nästan 17 000 fans 3 . Lisa är kär i Hampus och Hampus är kär i Lisa? Du har nog inget liv som skriver sånna kommentarer till em tjej som är sårad. Du har säkert haft tur i ditt liv att ingen av dina släktingar har dött? Men om du har det och den släktingen stog dig väldigt nära hur mådde du då? Jag tror inte det var någon som skrev att du inte är ledsen och så! Jag förstår inte era kommentarer?! Lisa har inte gjort er något då ska inte ni vara elaka mot Lisa?!

    1. Hanna skriver:

     Klart som fan jag vet hur det känns att förlora en släkting! Har aldrig träffat varken farmor, farfar, mormor eller morfar! Alla dog innan jag föddes. Och min moster dog i cancer nyligen och inte fan sitter jag o lipar inför massa småfjollor för att få uppmärksamhet! Lisa är en tönt, inse fakta. Och du, visst var det en o annan som sa att jag fejkade tårarna när jag grät en mattelektion, men jag skiter i dom! Sluta försvara någon som ite ens bryr sig om dig, skaffa dig ett liv, snälla!

     1. Elakt men sant! -.- skriver:

      Sant, hon bryr sig inte om er hon säger bara i en video ”jag älskar er alla puss puss” också vidare men sånt säger hon för att hon ska känna sig själv viktig. och ni är bara hennes små beskyddare som aldrig kommer tjäna något på att hjälpa en som skiter i er.

   2. Ida skriver:

    Det e bara så omoget att skriva det!! Om du hade träffat Lisa,så kan jag nästan slå vad om med dig om att du inte hade vågat säga det!!

   3. Cornelia skriver:

    Är du helt puckad i huvudet!? Du vet väl för fan vad Hampus tycker, eller Lilly eller Julia.
    Hon kanske gillar hamstrar, köper nya för att sysselsätta sig när Hammie är borta. Hon kan väl inte bara sitta och tänka på Hammie HELA HELA HELA HELA tiden? Hon börjar om, super starkt.

   4. Seriöst IDIOT. skriver:

    Det var fan det lägsta jag nånsin har läst!! Du vet ju fan inget om lisa eller hennes kompisar! Du känner henne inte!! Det gör inte jag häller men att säga att ingen vill ha henne är så lågt. Så oavsätt är du inte bättre själv när du skriver det där. Tänk på det.

  11. Ester skriver:

   Hur tänker du?! Hon tänker lika mycket på Hammie som hon tänker på Hilmer?! Du är så sjukt omogen!!!!! Detta har jag sagt till massa som skriver hat-kommentarer på hennes blogg: 1. Du gör det bara pinsamt för dig 2. Och du gör det bara värre för dig själv! Alltså jag fattar inte? Ps. Vem lägger upp en sån kommentar när Lisa gråter?! Asså jag tycker vi ska anmäla ALLA elaka kommentarer så har fördom nog en läxa! Ja det är ett mirakel att han har så sjukt många prenumeranter! För hon är inte otrevlig hon gör det hon gör på ett bra sätt. Så just saying… FUCK YOU AINA!

   1. Sara.L skriver:

    Men allvarligt lägga upp bilder när man gråter för att folk ska tycka synd om en

  12. Tilda skriver:

   Aina du har något problem. De är väll nt falska tåtar vrf skulle hon lägga upp ett blogginlägg där hon ljuger om att hon saknar Hammie? Och bara för att Hammie dog behöver hon ju nt gråta resten av sitt liv så de är väll bara bra att hon skrattar varje dag och när hon skrattar tänker hon ju nt på Hammie. Och hur vet du att de var länge sen hon besökte graven ? De är helt ologiskt hon kanske besöker graven varje dag men inte bloggar eller vloggar om de?

   1. kik skriver:

    Hon ljuger inte de är äkta tårar

  13. Cornelia skriver:

   Du vet väl inte om det är falska eller inte, du lever inte precis i hennes ögon och känner om hon pressar ut dom eller att dom bara kommer… eller gör du det? Tror inte det.

   Och förresten hur fan kan du veta om hon tänker på Hammie eller inte, hon kanske tänker hela tiden men visar det inte. Jag har också förlorat en jätte bra vän, nå tänker jag på henne varje dag, det betyder inte att jag visar det.

   Om jag låssas gråter kan det se ut som jag gråter på riktigt, och tvärtom. Jag tycker att du borde fundera på vad du skriver innan du skiver något, @Aina Du beter dig verkligen dåligt. När man växer upp lär man sig att man tänker innan man säger, du verkar inte ha vuxit upp ennu.

  14. Sandra skriver:

   aina du är störd så säger man inte du behöver hjälp det är fan jobbigt att förlora någon man verkligen älskar/tycker om så sluta klanka ner på folk väx upp PS: din mamma och pappa får nog uppfostra dig

  15. Mikaela skriver:

   Jävla idiot, du är bara avundsjuk.

  16. Emmy skriver:

   Oj, jag tror att vi har hittat en person utan hjärta. Du är falsk, rikitgt falsk. Hur fan kan du sitta och skriva sådär till en underbar person?! Skulle du tycka det va kul om din bästavän DOG?! Skulle du bli glad om du fick hatkommentarer då?! J*vla …
   Lisa, du är en underbar person ! Du är stark, glad, snäll osv.. Kram

  17. Johanna skriver:

   Asså var det så nödvändigt att skriva den kommentaren? Asså du är ju f*n sjuk i huvudet klart att det inte var falska tårar. Tänk på att du sårar Lisa nu när du skrev din kommentar! Du har ju f*n inget liv som skriver denna kommentaren.. Hur skulle du känna dig ifall du fick en sån kommentar?? o: Tänk nästa gång innan du skriver nått AINA! -.-

  18. Lisaa skriver:

   Falska tårar? Bitch please! Hur vet du att hon inte tänker på Hammie? Hur vet du att hon gapskrattar varje dag? Och hur fan vet du att hon inte tänker på henne?
   Lyckligare utan dig? Vad menat du med det? Snälla nån! Ja du ser väll att hon lägger upp bilder när hon gråter eller hur, ja precis fråga inte då och Lisa får höra precis som hon vill och blogga om precis vad hon vill!
   Vad vet du om att hon inte besöker hennes grav? Stop being such a fool! Ursäkta språket men påriktigt har du verkligen inget vättigare för dig? Än hålla på och vara elak mot henne?!

   1. Lina skriver:

    Jag tycker också det Aina skrev är fel. men det du skrev har också väldigt mycket fel som jag tänker rätta eftersom du rättar andras fel. först och främst, hur ska du egentligen veta att Lisa gråter? Ja Lisa KAN vara fake. Om du tycker det är konstigt att folk kan tro det för att dem inte vet, hur fan kan du veta? Det kan vara fake så säg inget. -.-

  19. Ellen skriver:

   du har ju problem! Om nåt är falskt så är det du! Lisa tänker visst på Hammie, men till och med du borde fatta att bara för att man är ledsen kan man ju inte gå runt och gråta hela tiden! Det är väl inte alls bättre att hon dog, Lisa älskade ju henne! ps: det är bara omogna personer som skriver elaka kommentarer.

   1. Re:Ellen skriver:

    Det är korkade personer som inte fattar att hon är så fkn fake!

  20. Emmy skriver:

   Du är ju inte klok hål dina tankar för dig själv du är iallafall igen djurvän det ser man

 12. alina skriver:

  Du är stark Lisa!, Du kan få hat kommentarer å ändå inte bry dig!, du är en stark tjej du klarar detta, det vet jag! finns alltid du har ju mig på facebook, puss å jag finns <3 <3 alltid för dig stumpan

 13. Moa!!!<33 skriver:

  hej lisa om man härmar dig med misslismoa blir du arg då för jag undrar om jag får heta så för dig!!???

  1. James Bond skriver:

   Hej Moa!
   Jag vill bara säga att lis = Lisa , så då heter du liksom Miss Lisa Moa.Men varför inte Missmoa?Om Lisa tillåter det såklart.Personligen tycker jag att du ska komma på något eget , du kommer få mycket hat av folk om du härmar Lisa. :)

  2. Jag skriver:

   Du kommer inte direkt gå så långt med det namnet pga att det är som misslisibell

 14. Stina Andersson 13 år skriver:

  Om du vill snacka så skicka ett mail. Finns här för dig <3

 15. Karin skriver:

  Hej alla ni, och Lisa förstås. Jag kan inte fatta hur vissa av er kan skicka hatkommentarer när hon är ledsen. Helt seriöst, vem fan sjunker till den nivån? Ni verkar vara äldre också, och det är ännu sorgligare. So what om det ”bara” är en hamster? Lisa var/är ledsen när inlägget skickades. Visst ler hon och uppskattar varje dag, men det finns stunder man bara bryter ihop. Ja, och detta var en stund där Lisa blev jätteledsen. Och du Aina, du kan inte vara en särskilt lycklig person som måste klanka ned på andra. Kram Lisa. Vi finns.

  1. Hilda skriver:

   Du är en snäll person som inte bara tänker på dig själv <3 Vi är här för att stödja lisa

  2. Hanna skriver:

   Ja, precis. Har också haft en hamster som dött. Alltså även om en hamster dör så är det inte mer synd om någon som haft en häst eller liknande. Alla kanske inte ser lika ut, är lika stora, men det betyder inte att man är dåligare för det. Alla är lika mycket värda oavsett.

  3. Carl The Killer Llama skriver:

   Tycker det är irriterande att hon behöver söka uppmärksamhet genom att posta bilder på sig själv då hon gråter. Det är inte okej. Att söka uppmärksamhet på det sättet är bara äckligt enligt mig. Varför glädjer hon sig inte över minnet av sin hamster istället, lägger upp fina bilder på henne/honom och säger ”Jag saknar dig” utan att visa sitt tryne som gråter. Min hamster avlivades men hade jag en blogg skulle jag aldrig lägga ut bilder på då jag gråter. Det är inte okej då man tänker på folk med allvarliga problem. Så be folk inte skicka hat för tror inte du fattar hur det känns att se en uppmärksamhetshora lägga upp bilder på sig själv då hon fäller en tår då man själv lider av allvarligt självskadebeteende och gråter konstant och han iallafall låtsas vara glad. Då får hon fan göra samma sak.

 16. Violetta skriver:

  Hej Lisa!
  Ville bara säga att om du vill prata så finns jag alltid där!Jag har förlorat två hamstrar så vet hur det känns (är 12 , fick min första när jag var 8).När den första dog grät jag i en månad , men när det andra dog var jag så förbered att jag inte blev lika ledsen (grät om nätterna ibland , hon var sjuk , stark och frisk , men samtidigt sjuk).Vi fick också avliva henne , hennes tarm hade åkt ut och hon led mycket , det hände på halloween så allt som har med halloween att göra påminner om henne…
  Jag vet inte om det får dig att må bättre men jag finns alltid där om du vill ha stöd!Jag och Bonny (hamstern vars tarm har åkt ut) har varit med om mycket!Om du vill ha något annat att tänka på så har jag många historier att berätta om henne!
  Styrke kramar från mig! <3333
  Om du vill prata skriv på kik: violetpets , min blogg: http://www.violetpets.devote.se

 17. Camilla skriver:

  Åh va jag tycker synd om dig<3 kram<3

 18. Claara skriver:

  Finns här för dig! <3
  Men det lät lite som du skylde på Hammie i andras ögon men vi lissibellare fattar att du inte menar det! (gilla om du är en lissibellare)

 19. Hilda Andersson skriver:

  Stackars dig, ha det så bra. Det finns många saker i världen som man älskar och saknar. Hoppas du blir glad snart igen! <3

 20. Thea skriver:

  Vem är hammie? Och varför har han avlivats??

  1. Julia Larsson skriver:

   Hammie var Lisas hamster/råtta (vet inte viket av dom).

 21. Agnes Nilsson skriver:

  jag förstår dig<3det måste vara hemskt att ha en som man älskar så mycket och som bara försvinner.men det är tur att du har bra vänner och familj som stöttar dig i det hela.och du har ju Kasper!!hoppas det blir bättre<3<3<3:)många kramar!

 22. wilda skriver:

  VARNING!! En fejkar dig på instagram hon/han heter realmisslisibell1

  1. Ingen taskig kommentar skriver:

   Det tusentals som fejkar henne på instagram jag tror Lisa redan vet det: )

 23. Mikaela skriver:

  Jag förstår dig men du måste komma ihåg att Hammie alltid är med dig glömm inte bort att han älskar dig med även fast han inte syns.

 24. Clara skriver:

  Alltså gumman min hund Viggo eller min familjs hund dog i våras han blev 13 år han haltade och han kunde inte kissa vanligt han ramlade mycket och under ett år så kunde han inte gå upp för trappan så vi fick avliva honom! Jag blev sjukt ledsen över det men skulle bli mer ledsen av att se honom lida! Idag är Hammie och Viggo uppe i himlen och vem vet dom kanske är bästisar! :)

 25. Manda skriver:

  Min bäste vän dog drygt en vecka innan Hammie! Jag var så ledsen att jag inte kunde gråta jag ville inte se på när det hände men ändå ville jag jag ville se honom en sista gång.. Jag tror Hammie och och VItnos kommer bli bra vänner och vaka över oss båda!

 26. Allison skriver:

  Hur orkar folk vara elaka? Tänk bara när ni är i den situationen själva. Det är bara så patetiskt..

  Fin blogg förresten Lisa, låt inte de som är avundsjuka på dig trycka ner dig!

 27. Angela Såklart skriver:

  Hej!
  Måste bara fråga, hur gammal är du egentligen?
  Skit cool tjej :)
  Kramis
  http://nattstad.se/tuttangie

  1. Thea skriver:

   Hon är elva

 28. Zamel skriver:

  RIP Hammie :'( Dock så var han jäkligt god på julbordet :)

 29. Zamel skriver:

  RIP Hammie :'( Dock så var han jäkligt god på julbordet :D

  1. Ester skriver:

   HAHHAHAHAHAHAHHA Gud jag gap skrattat inte. Det är ingen som tycker du är rolig. Eller oj vad dum jag är du skrattar åt dina egna skämt!

  2. Lisa skriver:

   Skulle de vara kul? För de var det värkligen inte.

 30. Zamel skriver:

  I like big butts ;)

 31. Oskar Persson skriver:

  RIP Hammie :'( Han smakade dock jäkligt gott på julbordet! :)

 32. Patrik Malmberg skriver:

  Tjena, Malmen här. Svä ska poppa en ak

 33. Patrik Malmberg skriver:

  Zamel Homer

 34. Zamel homie skriver:

  jag svää jag fucking poppade hammie i 2an, ingen chans bre

 35. Zamel Kungen Holmer skriver:

  Tjena, Jag svär mannen ska poppa hammie

 36. Zamel skriver:

  sluta grabbar! tjejen är lesen förstår ni inte?? omg fyfan va omoget…

  /Den riktiga samuel ”zamel” holmer

 37. Zamel skriver:

  Zluta ljug mannen

 38. Patrik Malmberg skriver:

  Poppa fucking ak med hammie i hampemannens 2:a SVÄ

 39. Zamel skriver:

  Tomy Lii

 40. Zamel skriver:

  azzå kan ni zluta för en gångz zkull??? e ni dumma i huvet eller???????

  /Zamel

 41. Patrik Malmberg skriver:

  Hammie och Hampemannen <3

 42. Gösta Friman skriver:

  Fredrik Tommasson på kiosken ;)

 43. ZAMEL skriver:

  Gråta framför kameran? Fcking genius!

 44. Gösta Friman skriver:

  Oscar Balint

 45. ZAMEL skriver:

  ZamelL ska poppa hampemannen med hammie

 46. Hampus Andersson skriver:

  kan du inte ladda upp när du öppnar dina julklappar? :-) /Hampus

 47. ZAMEL skriver:

  Kan du inte visa lite mer hår? tycker om hår.

 48. ZAMEL skriver:

  snor <3

 49. ZAMEL skriver:

  det också

 50. Gösta Friman skriver:

  Zamel ska poppa

 51. Zamel Homie skriver:

  Lägg upp bild på dina trosor och bh tack! :) har letat skitmycket efter några snygga men hittar ej :(

  //Zamel

 52. Gösta Friman skriver:

  Get Busy ;)

 53. Tess skriver:

  Åh Lisa, stackars tjej! Det kanske känns jobbigt nu men det kommer att bli bättre. Man måste inse att alla kommer att dö någon gång, och att när dem väl gör det har dem det bra uppe i himlen. När man blir såhär ledsen kan man börja tänka väldigt negativt, ”jag kommer aldrig att le igen”. Fokusera på att leva ditt liv och leka med dina kompiser, och leva i nuet.

 54. Elin <3 skriver:

  Tjena! Jag tycker jätte synd om dig, Men jag tänkte säga en liten fråga till qustion of the day ( stavning! ) hur mycket gillar du hästar från 1-100% ? Ps. Du är jätte rolig och duktig att göra videos!

 55. Alva skriver:

  men gmn…. min hamster dog också :( jag försöker inte säga att den dog värre!!!! hon var helt stel när jag tog upp henne…=( det är säkert mycket värre att se djuret somna in… :( jag är här för dig gmn… =)

 56. Klara skriver:

  Förstår dig, R.I.P Hammie

 57. en määännisskkkaaa skriver:

  TILL AINA!!!

  Har du ingen respekt till människor som saknar sitt djur eller!!

  Det verkar inte som det iallafall!!

  du är säkert lika liten som en myra och inte kan respektera folk!!

  Du tror säkert att du är den bästa människan i världens men det är du inte!!
  Lisa är världens finaste person och hon har rätt att sakna Hammie,

  Och du Aina, dom tårarna är inte alls falska, det ser ju ut sådär när man gråter!! Fast det kanske inte du fattar Aina!!
  Det där är höjden av att inte respektera folk som saknar ett djur eller en nära!!

  Så du Aina, Du ska inte säga något!!

 58. Ester skriver:

  Dina fans kommer alltid stötta dig Lisa!<3 kram ett stort fan av dig!<3

 59. Viktoria skriver:

  Förstår min hamster var min bästa vän jag fick honom när jag fyllde 8.nästa månad låg han i buren helt stil.(vi hade haft inbrott den kvällen så inbrotttjuvarna hade skrämt ihjäl honom) hoppas det blir bättre.Kom ihåg du är så stark du gör as bra videos och bloggar mycket bättre än alla bloggare och är enormt söt skulle vilja ha dig som vän på riktigt puss och kram

 60. Kiral skriver:

  Stackars dig :-( Själv har jag förlorat 1 häst och 2 kaniner den här månaden :-( kiral.blogg.se

 61. evelina skriver:

  stackars dig lisa min hamster dog också och jag vet hur det känns. gå in på min blogg http://www.evelinastenstrand.devote.se

 62. en som förstår lisa skriver:

  jag förstår dig mitt marsvin dog för ungefär en halv månad sen(han hete pricken)

 63. Å_jhoansson skriver:

  Eller så har du mens?

 64. C skriver:

  SNÄLLA Lisa bry dig inte hatkommentarer dom är bara avundsjuka för att du hade världens finaste HAMMIE!

 65. Emma skriver:

  Jag vet exakt hur det känns:( Vår hund avleds i torsdags och jag kan börja gråta när som helst och var som helst!:( Jag hoppas verkligen att du kommer över det!Men jag vet att hon alltid kommer finnas där för dig när du behöver henne!:)

  Kram ett väääldigt stort fan!:) <3

 66. Anna skriver:

  Oj. Vad håller ni på med? Var är alla vuxna? Hjälp.

 67. Stina ! skriver:

  ** Tårar är ord från hjärtat som munnen inte klarar av att säga **

 68. Julia Larsson skriver:

  Jag förstår dig! Jag hade en hamster som levde i ca 1,5 år. Hon dog förra året och då var jag jätteledsen! Men sen tar tårarna slut, och då känner man sig bättre. Men en sak är säker, Hammie kommer alltid finnas i ditt hjärta. <3

 69. Ida♥ skriver:

  Det måste verkligen vara jobbigt gå gärna in och läs min blogg!♥♥ Jag har själv en hamster som jag har döpt till Hammie♥ 4
  OlastorpsTjejen.bloggplatsen.se

 70. Erica skriver:

  Åh, stackars Dig Lisa. ♥ Jag håller med en massa andra. Varför ska man skriva en massa elakt. Man ska aldrig skriva elaka saker på nätet, för de finns alltid kvar och kan ses av hela världen. Men om ni nu hatar henne så mycket och inte gillar hennes blogg och videos. Skit i den då, skaffa ett liv och lev de istället. Ni har väl inget med henne och gör. Ni har inte träffat henne. Klart att Lisa saknar Hammie! Hon Älskade/Älskar Hammie, klart att hon är ledsen. Jag började typ gråta bara av att se videon där hon berättade vad som hänt. Hur sjutton ska du kunna förstå hur mycket Hammie betyder för Lisa. De går ju inte att förklara änns, så mycket betyder Hammie! Varför lägga ner så mycket tid på Lisa. Lått henne vara, vad har hon gjort dig? Du är jätte söt Lisa och jag älskar dina videos! ♥ Fortsätt med det du gör, för du gör de perfekt! ♥ Hoppas att du snart mår bättre. En massa kramar till dig! ♥ / Erica

 71. E skriver:

  Jag förstår vad du går igenom. Gick igenom samma sak när min hamster gick bort och sen när min hund gick bort, så jag förstår hur du känner och hur du ena stunden kan vara glad men andra stunden bara bryta ihop. Saknaden är stor men jag hoppas att du kommer må bättre snart och att allt löser sig. Tänk på att Hammie har det mycket bra uppe i himlen och jag vet att Hammie inte vill se dig ledsen <3 kram på dig

 72. Emma skriver:

  Men gud finns alltid sötnos, du klarar detta jätte bra och tror Hammie känner exakt lika Lisa. Han mår nog bra där uppe i himlen och tänker på dig, Hoppas det blir bättre.. :(<33

 73. bellastyle.bloggplatsen.se skriver:

  stakare lisa:) hoppas du mår bättre snart:) jag ger hela mit hjärta för att du ska sluta vara ledsen kramar >Moa

 74. Katja :) skriver:

  Alla idioter som säger att lisa är falsk,osv. Gå och släng er i väggen.

  Det ÄNDA ni visar genom sånna kommentarer är att Lisa lyckats SÅ MYCKET bättre än er,och hon är bara elva år!

  Kom ihåg att ni som skriver sånt är INNE på Lisa’s blogg,och läser,och hatar. Vad visar det? Jo,att ni är p12:or som inte har ett liv,vill vara kända,vill ha pojkvän,vill ha en stor blogg. Men fan heller,ingen gillar er.

  Om ni fucking hatar Lisa,kommentera inte då? Läs inte då?

  Och ni är _ALDRIG_ anonyma på en blogg,IP adressen står alltid på kommentarens sida. För Lisa är det helt enkelt att bara söka IP adressen,och hon har allt om er. Vart ni bor,era namn. Tro mig,ni kan bli polisanmälda för hat-kommentarer? Ert telefon nummer kommer oxå. Lisa kan ringa till er och fråga vadfan ni tänker med när ni skriver sånt? Och det ni kommer säga är ” Gruppmobbning,jag menade det inte,förlåt Lisa :’c”

  Jag vet. Jag hade oxå en stor blogg med ca 1000 läsare-men den går vi inte in på nu. Iaf hade någon lyckats få tag i mitt mobilnummer och sedan ringt mej,först som ”JAG ÄLSKAR DIG!!” blablabla. Sedan ringde de mig 20 gånger till. Och sa att jag borde dö,och att jag var fejk osv. Care? No. Det är enkelt,om de inte blir ”rädda” för dig är det bara räcka över luren när de snackar till farsan eller morsan. Det de sa då var ”förlåt,jag var utsatt för gruppmobbning” men jag visste att hon inte var det för att nummret tillhörde en som skrivit en hat-kommentar på bloggen förrut.

  Gråta,får inte Lisa gråta? Jag fejkar ett smile HELA tiden,alla dagar. Försöker att inte tänka på det som fick mig att vara ledsen. Men när jag kommer hem/ är ensam,bryter jag ihop totalt.

  Lisa älskar Hammie,jag grät sjukt när min orm behövde avlivas? Tanken på att jag inte får se den igen :’c

  Men att den finns i våra hjärtan,tjatet gör det inte bättre! Life goes on. Alla får gråta ut om vad de vill.

  Och ni som säger att det är ”fult” att lägga upp en bild när man gråter. En blogg,drivs, av en människa,men känslor,och om man inte bloggar om att man är ledsen/sur/och bara vill dö ibland,är bloggen helt opersonlig. Bara för att många bloggare bara skriver ”Jag äger,alltid glad :)” betyder inte att de inte heller gråter ibland? Och Lisa är en jordnära person,hon kanske vill visa att hon mår piss just nu? Ja,då får hon göra det! Det är MODIGT att visa sina känslor!! Tårar är 1% vatten och 99% känslor. Fuck off. Ni är bara avundjuka. Förneka det inte för jag vet att ni är det,annars skulle ni inte hata och läsa sådär.
  Lisa,du är en jätte bra människa,men båda fötterna på jorden. Jag förstår att du är ledsen </3 Det är bara att förstå att det är så,även om det är svårt :'c
  Du är modig,söt,och jätte bra! Keep it up,det är känslor som gör bloggen levande!
  Puss ! :) <3

 75. sofia skriver:

  Men du vet att Hammie kommer alltid att finnas i ditt hjärta<3

 76. Fanny "Nassie" skriver:

  Starckars dig Lisa!
  nassies.bloggplatsen.se

 77. Mithra skriver:

  Stackare :( Snälla kolla in min blogg http://www.mittis.wordpress.com

 78. GustaV skriver:

  Jag fattar inte att folk kan sjunka så lågt att skriva hat kommentarer när ens kompis har dött ni som skriver hat kommentarer SLUTA! Ingen tvingar er att läsa hons blogg tänk er själv att bli kallad ful äcklig värdelös hur kul skulle det vara? Jag vill bara säga att det finns många som stödjer dig Lisa!<3

 79. Wilma skriver:

  Sötnos!!, En dag så kommer du vara stolt över dig att du har
  klarat igenom den svåraste perioden i ditt liv , hittills .. Och att du tog allt
  så lugnt som möjligt ❤
  Jag vet att det är jobbigt.., men du måste släppa Hammie,
  Hammie lever säkert bra där uppe nu..
  Och ni kommer ju alltid finnas för varandra, eller hur? ;)
  Önskar dig ett STORT lycka till!!!! ❤❤
  Puss.

 80. hani skriver:

  hej lisa du är bäst inte bro på varför du är söt jag önskar att jag var din vän jag älskar dina sminkningar jag är en stor
  fan…………………………………..

 81. kiral skriver:

  Lisa bry dig inte om hat komentarerna. Min blogg: kiral.blogg.se

 82. Nicole skriver:

  Hej alla ni som skickar dumma kommentarer till ,Lisa hon har all rätt i världen att vara ledsen för Hammie. Men jag tror att ni nog inte har fattat det än!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! för ni är ju bara dumma när ni gör så mot Lisa. Så dumskallar ni ska inte säga något!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  lisa puss och kram från ett SSSSSSSSTTTTTTTTTTTOOOOOOOORRRRRRRRRTTTTTTTTTTTTTTT ”FAN”

 83. ALMA skriver:

  Vet hur det känns Lisa min hamster dog för några månader sen, och du strunta i alla dumma kommentarer de är bara avundsjuka på dig! <3 PS jag vet att Hammie älskar dig lika mycket du älskar henne <3

 84. Emilia skriver:

  Lisa, om du saknar henne är det ingen bra idé att lägga upp en bild på dig när du gråter. Håll dig för dig själv, så slipper du få idiotiska kommentarer Jag säger inte att dom dära tårarna är riktiga eller inte, eller om du bara vill att folk ska tycka synd om dig, men du blir bara patetisk när du lägger upp det sådant här inlägg.

 85. Muskaat skriver:

  Stakarn det är sällan man sar dig gråta!!!!!! Vila i frid Hammie!!!

 86. AloeVera<3 skriver:

  Lisa, du har så rätt att gråta ut. Att Hammie var tvungen att avlivas…det är svårt för dig. Jag vet att det är det. Det är inte lätt att förstå att den personen man älskar dött men ibland är det bara så.

  Vi finns här för dig Lisa<3 Det kanske bara låter som ord men du ska veta att vi finns här och kommer alltid att göra det. Du är stark och jag kan inte ljuga, du kommer att vara med om fler hemska saker. Livet kan inte alltid gå som en dans men det kommer att hända så mycket bra saker. Jag lovar.

  Detta låter säkert som "bara ord" men det kommer från hjärtat. Men Lisa, ta dig en kopp varm choklad, tänk på Hammie och på alla underbara stunder ni har haft ihop. Gråt om du känner att du måste. Det hjälper och du kommer må mycket bättre efteråt.
  Vila i frid Hammie<3

 87. www.freyas.se skriver:

  Jättefin blogg!
  länkbyte? :)

 88. anonym skriver:

  Hej Lisa, jag föstår dig precis.
  För några år sedan hade jag en guldhamster som dog.
  Dock så var jag yngre än dig, så jag blev inte lika ledsen som du.
  Tänk på allt roligt du och Hammie har haft, och att han fortfarande finns hos dig.
  Var stark, som jag vet att du är.

  Kram Kram. <3

 89. tilda skriver:

  Hej Lisa! Jag vill så gärna att du ska vara glad! Det är så sorgligt att titta på dig när du är ledsen </33 Have a Nice day! <3

 90. BITCH skriver:

  JAG BRYR MIG INTE DIN HORA BITCH SKITER I JAG FUCKING BRYR MIG INTE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 91. Kiral skriver:

  Min blogg: kiral.blogg.se

 92. Anonymaste Anonym!! skriver:

  TILL HANNA LÖNEGREN!
  Hur kan du sitta och hålla med Aina!!
  Det är du som är falsk Hanna!!
  Du och Aina är falska!!
  Ni vet säkert inte hur det är att förlora En nära eller ett djur!!

 93. Stina skriver:

  Alla som kommenterar dumma kommentar, kan ta och lägga ner! Det är väll så klart att man blir ledsen när man tänker på sitt djur som avlivats! Man vill ju inte att dem ska gå bort, försvinna! De är som familjemedlemmar, fast på ett annat sätt! Och ni som kommenterar att det är fake tårar, vad vet ni egentligen? Ni har inte sett tårarna i verkligheten, ni vet INGENTING! När jag först såg det här inlägget tänkte jag ungefär såhär: ’Nej, jag hatar när folk/djur m.m ska dö!’, men jag tänkte också: ’Varför lade hon upp en bild när hon gråter?’. För egentligen förstår jag mig inte på sådant, men om man är ledsen, och vill uttrycka sig, så kan det finnas en anledning till bilden. Och det gör det! SÅ SLUTA MED HATKOMMENTARER! Ni kanske inte gillar Lisa, och inte accepterar henne för den hon är, men om ni nu inte gör det, skicka inga kommentarer, bry er inte, titta inte på hennes blogg och på hennes youtube videos! VAD ÄR DET NI INTE FÖRSTÅR! Och en kommentar som jag själv blev arg o ledsen över.. var Ainas.. Tänk på vad ni skriver människor, det kan såra Lisa, om även alla andra ni skriver dumt till..!

 94. Tova skriver:

  Jag har mycket gemaensamt med Lisa, jag är 11 år, älskar smink och mode, shoppar ofta, har iphone, rider mm Har en youtube kanal med min tvilling syster. kolla in min blogg http://toovakarlsson.blogg.se youtube: tova lina heter vår kanal :)

 95. Emme skriver:

  Förstår dig <3 Jag har precis stor-gråit (vill nt säga orsaken, men ingen har dött) och vi "Lissibellare" finns för dej!! Och Karin, du har rätt, vrf skicka hatkommentarer när hon e ledsen?? Om jag fick en hatkommentar nu, skulle jag f*n brytit/brutit/brötit ihop!! Men du e stark, och det är det som gör dig speciell ♥

 96. jag skriver:

  stackare, här är några bra bloggar:
  1 kenzas.se
  2hundochponny.blogg.se
  3 lovisajag.devote.se

 97. sweet skriver:

  blogghttp://sabrimoradii.blogg.se/?tmp=889018

 98. Engla skriver:

  1.Ni säger att ingen vill ha Lisa/eller att ingen tycker om henne: hon har 17 tusen prenumeranter på Youtube, hon har pojkvän.
  Ni säger att Lisa är en fjolla, titta på hennes videos så ser ni att hon verkligen inte är det. Folk säger att hon är ful, men jag skulle gärna vilja se dom lägga upp en video på youtube där dom visar hela ansiktet och försöker göra nåt bra. Kan fortsätta i evigheter och allt kommer alltid bli att Lisa är bättre än alla haters. Kram lisa

  1. ellenbrappi skriver:

   Och nu har hon tillochmed mer än 123 000 sub!

 99. sweet skriver:

  min blogg sabrimoradii.blogg.se

 100. en som har Lisa skriver:

  gud leg ner Lisa vi vet att du inte brur dej om hame ingen vill bara med dej dom vill vara med dej för att du är cänd typ och sluta losa som du är cämd ju alla hatar dej ju dom bara losar gillar dej ju fata det Lisa sluta blogga nu snälla ge up du kommer inte bli cänd ju så leg ner nu ala är bätre en denj ju hahahahahah så ha du om du vara model så skule jag sby men det skule du inte kuna vara ju

  1. ellenbrappi skriver:

   Sluta kommentera skit om en underbar person som är en jättebra förebild för många bland annat jag och som bara gör det hon älskar.

  2. Emilia❤️ skriver:

   Du kan ju inte ens stava din idiot

 101. Anna skriver:

  Stackars dig Lisa ;( <3 Jag vet hur det känns… Jag har förlorat många av mina bästa vänner. Båda mina marsvin, en av mina katter, en kanin, 4 undulater. Jag lider med dig.

 102. Anna skriver:

  Lisa, skit i vad alla andra tycker. Du är stark och modig. Låt ingen stoppa dina drömmar!

 103. Julia skriver:

  Fötstår att du saknar Hammie

 104. U R a voss skriver:

  Fake tårar really?,Fu*king lord,jag dör.Väx upp!

  1. jag skriver:

   käft idiot

 105. vickan skriver:

  Min hamster dog också för 1 år sen snart, jag saknar henne jättemycket. Och jag vägrar och komma över henne för att hon betydde så mkt för mej :(

 106. Sinem skriver:

  Varför tar du kort på dig själv när du gråter? Det är väl inte det första man tänker på när man gråter ?

 107. Linn skriver:

  Lisa… Du kommer komma över Hammie om nåra månader och du behöver inte skriva så mycket om han på bloggen eller YT för det blir inte mycket bättre men prata med typ kurator eller nåt

  Styrkekramar <3

 108. Anita.sallahi skriver:

  Ok.. Nu har folk gått för långt! Lisa jag gillar inte dig, jag gillar inte hur du pratar, klär dig osv. MEN! Jag skriver inte såna elaka kommentarer som ni gör. Till exempel, hon saknar inte ens Hammie och sådant. Jag vet hur det är att förlora ett husdjur, jag vet till och med hur det är att förlora en mamma! Men även fast min Mamma dog så grät jag inte framför kameran och la ut det på nätet, det är som om du vill att folk ska tycka synd om dig! Men man ska ändå inte sitta här och svära och mobba henne, lägg av! Det är djuret man ska tycka synd om..

 109. Tazza skriver:

  Det är väldigt synd att hammie dog, jag vet att du älskade honnom, min katt dog för ett tag sedan. men man måste försöka gå vidare lisa, jag förstår att du saknar hammie, man blir liksom alldrig av med detdär, det är som en klump i magen som är kvar hela livet. men man måste gå vidare och vara stark<3

 110. emmy skriver:

  bara glöm
  honom jag gillar jätte mycket att kolla på dig är inte ett sånt där frikie fan men jag gillar ändå att kolla på dig men min kanin dog också och jag tänkte jag att det är bara att glömma det och om du tänker att åååå jag kommer dö såå mycket saknar jag dig så jag är ledsen men försök gå vidare

 111. ellenbrappi skriver:

  Gråt inte! Hade en hamster som dog för att jag inte tog hand om den lika mycket eftersom mina föräldrar är skilda och jag hade den hos pappa och var borta varannan vecka:/

 112. elinor skriver:

  min pappa hade dött för en månad sen jag när jag skriver detta så gråter jag min pappa dog av cancer men ja vill bar dö och träffa honom min papa jag älsar dg omm snälla och misslisibell ja älska dg va inte ledsen jag längtar min pappa jätte ätte mycket :(

 113. Christoffer Hjärtström skriver:

  Förstår dig. Jag blev fäst vid en hund som hette Molly. Jag lekte med henne nästan varenda dag. Hon var ett år när jag föddes och hon blev mellan 12-13 år. Saknar Molly jättemycket. :(

 114. MmNn skriver:

  förstår att hon är ledsen men det var ju inte den hösten

 115. Emelie skriver:

  Det går över . Jag lovar och om inte så vill vi alla att du inte slutar med videos vi älskar dig snällamsluta inte jag tycker om dig så ❤❤❤❤❤❤

 116. Guest skriver:

  lisa jag har två kanniner som heter bruni och flekis dom är bara några månader om dom går bort så sejer jag det till dig <3< 3 <3 <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *