Jag är ingen vanlig 01:a, jag är Lisa Jonsson

DSC_0003

69 kommentarer

69 kommentarer på “Jag är ingen vanlig 01:a, jag är Lisa Jonsson”

 1. Lisa Edström skriver:

  Du e underbar, o du e allt♥ Kram!♥

 2. stina skriver:

  och lisa är bäst! <3

 3. Ines skriver:

  Heej lisa skulle du kunna fixa en toppbild/header åt mej? snälla.. min blogg heter: bieber-lover.bloggplatsen.se

 4. Thilde skriver:

  Inte för att vara taskig men du är vanlig, tänk på alla som inte är som du. Right vissa tycker du är helt amazing men tänk på att dom är lika vanliga som du. Alltså det jag menar det är att bara för att man blir en mini kändis så betyder det inte att du skiljer dig från mängden. Du är suverän Lisa men du är presic som alla andra, om man tänker på alla på våran planet så är du bara ett litet riskorn. Tänk på att för vissa människor kan det här vara kränkande, dom kanske tycker att dom inte är lika bra som för att du bara skriver att du är speciel. Jag hoppats att du fattar att jag inte menar att vara dum.

  1. Isabell skriver:

   Det var ju inte så hon menade ! Fasten du inte var taskig ! :)

 5. Isabell skriver:

  Finis ! <3
  Kan du inte göra en ny video snart ? typ en sminkning som du skrev i förra inlägget ? :)

 6. tilda skriver:

  DU ÄR GRYYYYM ;D <3

 7. Elin skriver:

  vilket snyggo! <3<3<3<3<3<3<3
  http://www.baraaeelin.blogg.se

 8. Clara skriver:

  En rolig sak är att om du inte är en vanlig 01:a för du är Lisa Jonsson du kunde sagt typ ”Jag är inte bara misslisibell jag är Lisa Jonsson ” puss :*

 9. Bianca skriver:

  nellie berntsson.

 10. Jossan:) skriver:

  Hej jag är en tjej som följer dig på instagram och ser dina videos och läser din blogg såklart. Tycker du är jätte schysst och söt :)! Jag bara undrar bara hur du får dit hår så vågigt lockigt eller vad du vill kalla de. Skulle va kul om du visa de i en video helst i kväll men gör de när du vill ;) Har två kaniner Chicco & Ludde älskar hästar som du fast vi är inte lika gamla ja är 13 men skulle va kul att känna dig;) Följ gärna mig på instagram men gör som du vill och som sagt vill veta hur du får ditt hår som du har på bilden! Ha en bra kväll och god jul och gott nytt år ;) Hare så bra gumman!

  1. Jossan skriver:

   Kan nån radera denna komentar

 11. Felicia skriver:

  Heej, jag har sett lite klipp på dig o du verkar schysst eller aa vet inte hur man ska förklara men aja, vill gärna att du svarar p min kommentar om det inte är för mycket begärt :) men jag tämker skriva några frågor oså men aa
  1: har du nån kille?
  2: när började du sminka dig?
  3: vad heter dina syskon och hur gammla är dem? :)

 12. Filippa skriver:

  Lisa? jag tror att det finns en som faker dig på skype, hon heter lisa..01j och hon låtsas som om hon är du. du får gärna svara på den här kommentaren i ett inlägg så aa, kram Filippa

 13. Nalle skriver:

  tagit från nellie berntsson eller ;) :* hehe

 14. Filippa skriver:

  haha, roligt att nellie berntsson sa samma sak fast 00:a

 15. Ida♥ skriver:

  Sant som sakt! xD
  Jag undrar i fall du skulle kunna tipsa min blogg i nått innläg? http://www.ikkuslife.devote.se
  Har nt så många läser, men det skulle jag vila ha ( som jag nog tror att alla vill )
  Det skulle vara så snällt av dig♥
  puss

 16. Louise L skriver:

  Säger inte nellie Berntsson så?
  Det kanske är bättre i fall du hittar på en egen citat.

 17. Felicia skriver:

  Hej Lisa, du är jätte intressant att kolla på eller vad man nu säger, du är väldigt inspirerande eller det kanske inte stavas så men aja skit samma iaf jag skulle gärna vilja ställa några frågor till dig och jag skulle bli väldigt glad om du svarar på dem i enn video,( jag skrev det här förrut men verkar som om nån har tagit bort kommentaren)

  1: har du nån kille?

  2:när började du med smink?
  3:hur många syskon har du o vad heter dem? :) <3
  skulle bli glad om du svarade

 18. nelly skriver:

  nellie berntsson

 19. Ida♥ skriver:

  Ja, jossan :) jag vill också veta Lisa hur du får ditt hår så där låckigt/vågit/krulligt elr vad man nu ska kalla det Visa i en video! skulle vara jätte kul xD

  1. Jossan:) skriver:

   Ja ;)

 20. felicia skriver:

  Du är jätte gullig

 21. HEEEYBROOO! skriver:

  Lisa jag har verkligen inget emot dig! Du är jätte söt, men jag är 11 snart 12 typ som dig. Och det kanske inte är så men det är iaf vad jag tycker..Du försöker vara äldre än du egentligen är. Du är liksom 11 och du sminkar dig varje dag! OK du kanske tycker det är normalt, men det är inte normalt att sminka sig som en 16:åring när man är 11 och bete sig som typ en 16:åring! Eller ja iaf på youtube.
  Nu kanske du kommer bah: Men Gud va omoget att komma och skriva sånna saker på min blogg.Hon är säkert avensjuk!
  Men jag kan säga för det första så är jag inte ett dugg avensjuk och jag skriver inte det här för att typ vara elak. Jag skriver bara vad jag tycker. Och jag vet inte hur du är för jag känner inte dig men.. Jag vill inte vara dryg och sånt men åååååh! -.-
  Och justdet! det där med ” Jag är ingen vanlig 01:a, jag är Lisa Jonsson!” Jaa då kan jag säga: Jag är ingen vanlig 01:a jag spelar handboll! :D Men jag ville bara informera dig att tyvärr är du en helt vanlig 01:a som sminkar sig för mycket och bloggar.
  Men jaja om du ser dethär så:
  Du är fin och du behöver inte smink för att visa det! Just saying! ;)

  Question!;
  1. Du är 11 och du har typ inte ens fått finnar och sånt. Jag kan fatta att du ”älskar smink”, men varför använder du det VARJE dag?

  1. Mika skriver:

   Bli inte arg på min kommentar! Jag vill bara skriva lite saker. Men ”HEEEYBROO” får fortsätta tycka som hen vill, naturligtvis! ^^
   Men, nu är det så här, att jag personlige tycker att INGEN 01, INGEN 73, INGEN 86, INGEN är t.ex en ”vanlig 01:a”. Detta var kanske lite till Lisa, men även till däääj. Haha, gud vad konstigt jag skrev men aja. Hoppas att någon fattade. x’D
   Sedan vill jag säga en annan sak, och det är att Lisa får ha vilka intressen som hon har, precis som alla andra, även du! :D Och att hon använder smink varje dag stämmer faktiskt inte, hon brukar bara andvända lite till skolan. Sedan så gör hon andra sminkningar, som hon sedan ’tar bort’, alltså inte har typ hela dan, i skolan eller så, utan hon har det som ett av hennes fritidsintressen och så där! :D

   Hoppas ingen blir arg på min kommentar elr nått! ^^

   Kraaam!

   1. Nikki skriver:

    Jag håller med dej!! Ingen människa är vanlig, alla är unika hehe:DD Och du heybro, det är vääldigt många som använder liite smink till skolan när man är elva såå Lisa är liksom inte den enda som gör det…

  2. Alexia skriver:

   håller med dig- Föresten är jag den ända som tkr att headern nt är lik henne…?

  3. anonym skriver:

   MM, man kan få dålig hy av smink…

 22. Matilda skriver:

  hejhej ! vart har du köpt denna tröjan och vak kosta den ? riktig fin ! :)

  1. Emma skriver:

   Hon fick den i julklapp.:)

 23. alice skriver:

  här har vi någon som läser nelly berntssons blogg :) <3

  1. Emma skriver:

   Vad menar du?:)

 24. emilia skriver:

  Behöver hjälp med att bli av med en kattunge! Kolla senaste inlägget
  http://emiliasbloggg.devote.se/

 25. Jag skriver:

  Lite nellie berntsson :)

 26. lova skriver:

  Varför härmar du Nellie berntsson?!?!?!

 27. anonymisen skriver:

  Skryt lagom! ´´jag är ingen vanlig 01:a, jag är lisa jonsson´´ Du är inte direkt känd, om du tror det! Försök vara mer som en elva åring inte en fjortis!

 28. molly skriver:

  Sluta härma NellieB. Hitta på nåt nytt!

 29. Heppa skriver:

  No shit Lisa

 30. Cinderella skriver:

  Du är fin vacker vill vara din vän på fb o Skype heter på fb cinde bahronsson och på Skype cinderella.bahronsson kan du fråga på både?? I love u

 31. emil skriver:

  snygg du är <3 <3 <3

 32. AS skriver:

  sluta leka fin tack

 33. Hilda skriver:

  Vars har du köpt tröjan?

 34. Diina skriver:

  Vart finns tröjan att köpa ? :O
  Snälla ge svar , har frågat på Youtube också :)

 35. Frida skriver:

  Alla är vanliga! Ingen är ovanlig på nått sätt :)

 36. Emma skriver:

  Hej lusa skulle viöja skicka ett paket till dig men har ej din adres skulle jag kunna få den

  1. Moiz skriver:

   Jag har den;)

 37. Hilda.hedlund@hotmail.se skriver:

  vars har du köpt den där tröjan? den var skit snygg:)

 38. cornelia skriver:

  hej lisa jag har instadram och jag skulle bli så såå glad om du kunde följa mig jag heter vornelia och vi går i samma skola plus att vi har samma lärare nina.
  men du är sötast i hela välden och snyggast jag skulle bli gladare en gladast om du skulle följa mig och kanske säga hej någon gång skulle betyda väldigt mycke.
  PUSS OCH KRAM CORNELIA!!

 39. Miss Angel skriver:

  Vad är din adress? snälla svara

 40. Emma skriver:

  Vet att det är ett gammalt inlägg men vart har du köpt den tröjan?

 41. jennie skriver:

  du är jätte söt lisa i den där tröjan<3. kan du skriva ditt telefonnummer snälla för jag älskar dig. stora kramar och pussar hälsningar Jennie<3

 42. secret skriver:

  ooooooooooooh sexy muhamed flickvän är duuuuuuuuuuuu

 43. I simply want to mention I’m newbie to blogging and site-building and really savored this web site. More than likely I’m likely to bookmark your blog . You really come with remarkable articles and reviews. Thank you for revealing your website.

 44. I loved as much as you will receive carried out right here.

  The sketch is attractive, your authored material stylish.
  nonetheless, you command get got an impatience over
  that you wish be delivering the following. unwell unquestionably come further formerly again as exactly the same nearly a
  lot often inside case you shield this hike.

 45. Howdy! This article could not be written any better!
  Looking at this post reminds me of my previous roommate! He constantly kept
  preaching about this. I will send this article to him.

  Pretty sure he will have a great read. Thank you for sharing!

 46. Superb, what a website it is! This web site provides helpful data to
  us, keep it up.

 47. Hello to every body, it’s my first pay a quick visit of this weblog; this website carries amazing and truly excellent data designed for readers.

 48. It’s genuinely very complex in this active life to listen news on Television, so I just use web for that purpose, and get the hottest news.

 49. Thanks a bunch for sharing this with all people you
  really realize what you’re speaking about!
  Bookmarked. Kindly additionally talk over with my site
  =). We will have a link exchange agreement among us

 50. À quoi bon ne pas citer de l’exposé quel porte l’au à compassion accepte pluralité depuis memebres? Le fait prééminent des derniers mois au sujet de l’échange des nouveautés;

 51. Having read this I believed it was very enlightening.

  I appreciate you finding the time and energy to
  put this content together. I once again find
  myself spending way too much time both reading
  and leaving comments. But so what, it was still worth it!

 52. Dewitt Hadaller skriver:

  Well I really liked studying it. This post offered by you is very effective for proper planning.

 53. That is very fascinating, You’re an overly skilled blogger. I’ve joined your feed and look ahead to in search of more of your great post. Additionally, I’ve shared your site in my social networks!

 54. What’s up, I desire to subscribe for this blog
  to take most up-to-date updates, so where can i do it please help.

 55. I like the valuable info you provide to your articles.
  I will bookmark your blog and test again right here frequently.
  I am quite sure I’ll be informed lots of new stuff proper
  here! Good luck for the following!

 56. natalielise skriver:

  Hello, I think your site might be having browser compatibility issues.
  When I look at your blog in Ie, it looks fine but when opening in Internet Explorer, it has some overlapping.
  I just wanted to give you a quick heads up! Other then that, superb
  blog! plenty of fish natalielise

 57. Hmm it looks like your website ate my first comment (it was super long) so I guess I’ll
  just sum it up what I had written and say, I’m thoroughly enjoying your blog.
  I as well am an aspiring blog writer but I’m still new to
  the whole thing. Do you have any suggestions for beginner blog writers?

  I’d certainly appreciate it.

 58. Every weekend i used to visit this website, for the reason that
  i want enjoyment, since this this web page conations actually nice funny material too.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *