Ny palett

Köpte en ny ögonskuggspalett. Den köpte jag på Lindex på mellandagsrea för 79 kr på rea, först kostade den 159 kr så det var det värt! Jag ÄLSKAR den för färgerna är helt otroliga! Dom har skiit bra pigment ; ) kommer bli sminkningar med denna palett!

20121226-180442.jpg

20121226-180454.jpg

20121226-180503.jpg

20121226-180512.jpg

20121226-180520.jpg

20121226-180528.jpg

18 kommentarer

18 kommentarer på “Ny palett”

 1. saraturesson skriver:

  Fina färger! skriv gärna några frågor till min frågestund/ kram Sara<3
  saraturesson.devote.se

 2. Olivia Sandén skriver:

  Skit fin <3

 3. Fanny :D skriver:

  Hej hej! Fyller år imorgon (den 27) och det skulle vara lite speciellt om du kunde gatullera då :) jätte fin palett förresten! <3

 4. Lisa Edström skriver:

  Ojj den är jätte fin!♥ Roligt döh♥

 5. Hiilda skriver:

  Hej,militär tröjan du köpte var aaaaassssssssssss snygg blir så avundsjuk på dig sötis,de andra sakerna var också snygga såklart!<3Såg den tröjan på bik bok tror jag för jag var också i stan idag och det var massa folk där som trängdes så jag köpte den inte och även andra saker jag såg där! Älskar dig och blir glad för du lägger upp blogginlägg varje dag och även videos. Puss och kram från ditt fan! Du får mig alltid att le !

 6. Hanna skriver:

  Ja, den är jätte bra fick en son i julklapp :)

 7. CuteViki skriver:

  Fin palett! kan du prenumerera på mig?

  skulle bli sjukt glad!

  ps.min kanal heter: vikimiskolczi

 8. Emma skriver:

  Jättefin palett! :)

 9. Ida Schöldborg skriver:

  Jag fick den med! Den är asbra för man fick med en eyeliner!

 10. Alva skriver:

  jätte fin! vill också ha! :)

 11. Wilma skriver:

  fick också den! den är grymt bra och man fick ju med en eyeliner och två små borstar.

 12. Fanny "Nassie" skriver:

  Haha, jag tänkte också köpa den! Vad kul!
  Nassies.bloggplatsen.se

 13. Leila skriver:

  Hej Lisa!! Jag har kollat lite på din blogg nu och du är så sjukt söt men jag tänkte ge dig lite tips på vad du kan göra! Tipset: Du är en söt ung tjej som är runt 11-12 år och sminkar dig men det kan skada ditt ansikte jätte mycket.Vissa säger ”nej det skadar inte mitt” nae inte nu men efter några år kommer ditt ansikte att vara förstört. När jag var i din ålder så började jag också att sminka mig liksom jag tog puder,ögonskuggor, maskara, krämer osv osv.. Nu när jag är 15 så är mitt ansikte så som det inte ska, visst nu är det en period där vi 15 åringar får finnar och sånt men jag har fått mina finnar när jag gick i 6:an och jag har dem fof. Som jag ser så använder du fettiga/oljiga ögonskuggor som verkligen inte är bra för sånt rent och fint ansikte som du har. Om man lägger lite ögonskugga eller nått annat så påverkar det hela ansiktet så när du blir äldre så är risken stor att du får problem med ansiktet. Eftersom du verkligen älskar smink och sånt så kan jag ge dig ett tips på vad du kan göra och minska sminkningen…! Du kan använda BB-cream istället för brunkräm och annat skit (om du inte redan gör det) sen kan du lägga lite maskara och lite rosch och inget mera, det är finare att se naturligare ut än helt sminkad som en barbie docka! Sen om du vill lägga lite ögonskuggor så gör det vid bra tällfällen tex.fester, högtider och sånt stället för i skolan och använd torra ögonskuggor och inte mycket! Och en till sak sov ALDRIG med smink på du ska alltid tvätta av dig sminket med clearasil och när du kommer hem från skolan tvätta av dig direkt för ditt ansikte/huden måste vila sig!!

  Det var lilla tipset från mig och om du vill lägga upp detta tipset på din blogg så får du jätte gärna göra det!! Ha det så bra! Puss!

 14. Fanny "Nassie" skriver:

  Fina färger!
  nassies.bloggplatsen.se

 15. POX skriver:

  Haha, vi har samma då! ‹3

 16. annie skriver:

  hejsan lisa jag har några frågor som du kan säga på youtube sen aså göra ett klipp om svaren:)
  1. Är det bra med smink?
  2. När är född och hur gammal är du?
  3. Får du lägga ut klipp på youtube?
  4. Hur ofta använder du smink?
  5. Bli du mobbad för att du har smink?
  6 gul eller röd?
  7 chips eller godis
  8 läsk eller saft

  hoppas du säger svaren på ett klipp på youtube kram annie <3

 17. milly skriver:

  hEJ lisa ja vet att du har ganska mycket giveaways med jag tycker att det är väldigt dåligt att du har dom på youtube för det är ju ganska många som inte har ett youtube konto som gärna vill vara med hur gör man dårå

 18. Sibel skriver:

  Hejsan!!!!

  Jag är en ny läsare här på din blogg, inte så ny. Började läsa den i somras (2012) :) Har lite frågor:

  Ps. Om du blir ledsen och uppfattar frågorna fel försöker jag inte vara elak, dum…

  1. Jag har sett några av dina smink, och jag undrar om du använder sminket när du går till skolan, vardagen…???

  2. Vilken klass går du i???

  3. (Kanske ingen fråga) Men iaf du är söt kan jag säga. :)

  4. Har du FaceBook???

  5. Om du har FaceBook, vad heter du???

  6.När började du att sminka dig???

  Jaa, det var mina frågor det :)
  Kan du kanske svara på frågorna när du gör en video???? Tacksam om du gör det :D

  Vänlig hälsning
  Sibel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *