Question of the day

Lisa, vad äter du helst ? Djungelvrål elr Marabou – Choklad ? choklad

Vad använder du för kamera? Jag använder en Canon HD HF 100

Hur många läsare har du? mellan 11 000 – 13 000 per dag : )

Hur mycket pengar kostar det att ha .se på wordpress? hostar bloggen på one.com, vilket kostar cirka 400 kr per år

Hur gjorde du när du ville sminka dig till skolan, gjorde du det bara eller frågade du? asså jag gjorde ingetligen ingenting. Min mamma sminkade sig i min ålder typ runt 11/12 så hon bryr sig inte ;D

Skulle du vilja vara Ida eller dig själv? Ida har säkert ett underbart liv men jag vill vara mig själv♥

Är du och Hampus fortfarande tsm???? ja, hurså? xD

om du står under en mistel med en kille kysser du han då?? Det beror på vem det är såklart

vem är det som tar alla bilder på dig?? oftast Ida : )

Går din familj till kyrkan? ja det gör vi, är kristna

skulle du villja dejta dina kill fans? Haha, jag är tillsammans med Hampus så det hade inte vart så bra men även om jag inte hade varit tillsammans med någon så beror det på vad det är för person om ni fattar, om han är lite speciell kanske 

Vad var det som gjorde dig att du börja sminka dig? Min syster Hanna sminkade sig ett tag och jag gillade att kolla bland hennes smink och jag älskade att kolla på när hon sminkade sig. Dock så sminkar hon sig inte längre så har ingen att glo på, haha! men det var nog det som startade mitt intresse. Jag kollade även på YouTube, älskar att kolla på ”My makeup collection” där dom visar sitt smink. Nu är jag här, galen i smink! jag älskar det♥

Vilken affär brukar du oftast handla på? Om du menar smink/kläder/hår m.m så gillar jag Ginatricot, Lindex, CUBUS och Kicks

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Kommentera en fråga i kommentarsfältet så kanske den kommer med i nästa Question of the day!

Ha det fett bra!

DSC_0113DSC_0104

 

945 kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *