Hat, hat, hat..

Jag märker ju mer och mer att det kommer mer hat kommentarer på min blogg och youtube kanal nu när dom har blivit större än när jag var den lilla Lisa som gjorde 10 videos per dag. Jag blev större och större inom bloggandet och youtubandet och det kom hat, hat och mer hat. Ja fick kommentarer som var taskiga men det va en speciell kommentar som gjorde min rejält sårad, jag satt flera dagar och bara grät. Kunde inte komma på nått bättre att göra för jag var så förkrossad. Men ja lärde mig att dom som skriver hat är avundsjuka och vill trycka ner en. Jag pratade ut med min mamma och pappa och nu har jag lärt mig att inte bry mig om dom kommentarerna som vill trycka ner mig och andra. Jag accepterar inte att folk kan vara så taskiga, det går för långt!! Varför kollar dom ens på mina videos och inlägg om dom bara ska skriva hat, vad kärnar dom på det!? Jo, ingenting!! Jag klarar av dom nu, inget kan hindra mig nu! Jag bryr mig inte vad dom tycker om mig jag bryr mig bara om dom som älskar mig och tycker om det jag gör!_DSC2028IMG_3209

1 434 kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *