Hat, hat, hat..

Jag märker ju mer och mer att det kommer mer hat kommentarer på min blogg och youtube kanal nu när dom har blivit större än när jag var den lilla Lisa som gjorde 10 videos per dag. Jag blev större och större inom bloggandet och youtubandet och det kom hat, hat och mer hat. Ja fick kommentarer som var taskiga men det va en speciell kommentar som gjorde min rejält sårad, jag satt flera dagar och bara grät. Kunde inte komma på nått bättre att göra för jag var så förkrossad. Men ja lärde mig att dom som skriver hat är avundsjuka och vill trycka ner en. Jag pratade ut med min mamma och pappa och nu har jag lärt mig att inte bry mig om dom kommentarerna som vill trycka ner mig och andra. Jag accepterar inte att folk kan vara så taskiga, det går för långt!! Varför kollar dom ens på mina videos och inlägg om dom bara ska skriva hat, vad kärnar dom på det!? Jo, ingenting!! Jag klarar av dom nu, inget kan hindra mig nu! Jag bryr mig inte vad dom tycker om mig jag bryr mig bara om dom som älskar mig och tycker om det jag gör!_DSC2028IMG_3209

180 kommentarer

180 kommentarer på “Hat, hat, hat..”

 1. Lisa's fan nr 1 skriver:

  Jag vet hur det känns. Du är stark som kan ta emot såna elaka kommentarer utan att bry dig. :)

  Önskar jag var som du, jag älskar det du gör.

  Fortsätt med det du gör! :)

  P.S vilken kommentar var det som gjorde dig så ledsen?
  (kram)

 2. Isabelle skriver:

  Jag älskar dig iaf Lisa<'3333333

 3. Sofi skriver:

  Jätte bra och fint skrivet kul att du inte tar åt dig av hat kommentarer puss //Sofi

 4. Nino skriver:

  Jag vet att du är en stark tjej som klarar av mycket.
  Låt inte hat kommentarerna hindra dig från det du älskar att göra ♥

  Kram ;*

 5. ella skriver:

  precis så ska man göra
  kram ella

 6. Ida skriver:

  Love Lisa ❤❤

 7. Sara skriver:

  Bra skrivit Lisa! :)
  P.S Jag älskar din blogg och kanal.

 8. Lexi skriver:

  Vad stog det? <3 o:

 9. Juliahhh skriver:

  Du klarar detta <3 Jag är iaf på din sida <3

  Kram från lilla mig ;) :* juliahhh.blogg.se! :D

 10. stina skriver:

  Du är så stark!
  Jag älskar dina videos och allt du gör, men mest älskar jag dig. Du verkar en sån fantastisk underbar mäniska som, en snäll omtänksam och rolig vän. skulle gärna varit din bästis! Sluta aldrig med att göra videos och blogga – det är ddet som gör mitt dataliv roligare <3

 11. Meja:) skriver:

  Åhh du är så himla fin! Kan du lägga upp en video när du sminkar dig som du ska sminka dig på nyår? Jag vill gärna ha en fin sminkning och du är den ända jag vet som sminkar sig fint! Så jag är taksam om du gör det! För jag vet inte hur jag ska sminka mig!<3

 12. Mikan123 skriver:

  Du är bäst

 13. Lexi skriver:

  Hahahaha! Hur många kommentarer har nt du skrivit? xD

 14. Karro skriver:

  Skit starkt Lisa! <3

 15. Julia skriver:

  Håller med dig till 100 %
  Man fattar liksom inte hur dom orkar sitta och trycka ner folk! Helt otroligt ju.. De har säkert inget annat bättre och göra :/
  Älskar dig Lisa❤

 16. julia skriver:

  Bra skrivet Lisa <3 Du gör rätt i att strunta i hatkomentarer :)

 17. Lexi skriver:

  .. E det bara min dator elr heter alla Ella? o.o

  1. linnea skriver:

   nej hoss mig heter alla sara

 18. Sara skriver:

  Det är bra att du skiter i de Lisa! Du är bäst och de är sämst! Jag kommer alltid att tycka om det du gör! Sluta aldrig med det! :) Älskar dig och dina video och din blogg! <3

 19. linnea jovic skriver:

  först

  lisa så ska det låta. Jag håller med dig helt det kommer jag alltid göra och det du sa det där med varför kollar dom på mina videos om dom hatar mig så mycket där blev det min favorit mening

 20. viansita skriver:

  första kommentaren

 21. Clara skriver:

  Starkt skrivit Lisa! Du är bäst! :)

  p.s jag håller med dig vad kärnar man på att skriva elaka kommentarer.

 22. viansita skriver:

  bra skrivit lisa, jag är ditt största fan och du är så söt och bra

 23. LoveYouLisa skriver:

  du har helt rätt lisa , du ska inte sluta med de du älskar bara för att några är avundsjuka och desutom så gillar flera tusen dig så bry dig inte om dem bara fortsätt med de du gör kramizzzzz

 24. nattstad.se/vendans skriver:

  Jag förstår inte heller folk som jobbar med att trycka ner en.Du äger och det du gör är alltid lika bra,både bloggen och din youtubekanal.Är beroende,haha!

 25. Torrbolegamer skriver:

  Du är stark! Du har helt rätt dom är bara osäkra och advensjuka. Det är bra att du fortsätter blogga för det finns många som gillar dig!<3

 26. alva skriver:

  Bra skrivit, fick också massor hatmejl på min blogg, och på ett hatmejl erkände en till och med att personen var avundsjuk .

  alvak.blogg.se

 27. Malin skriver:

  Du är så stark!
  Vi älskar dig Lisa, för den du är!<3
  Fortsätt med det du gör, du kommer att nå långt!
  Du är fantastisk!<3
  All kärlek till dig Lisa<3
  Kram Malin

 28. alva skriver:

  bra skrivit får också hatmejl …
  alvak.blogg.se

 29. Alicia skriver:

  Det är bra Lisa, fortsätt så! Ren avundsjuka! Ajja bajja. :(

 30. Roya skriver:

  Finns här för dig fall något händer Lisa jag älskar de du gör<3

 31. Alice skriver:

  Du är jätte stark Lisa! Det ska du veta! Jag skulle aldrig orka med med alla hat kommentarer och jag skulle varit deprimerad vid dethär laget. Men du är Stark Lisa och hur många hatkommentarer du än får så ska du veta att det är jätte mycket människor i Sverige som skulle gjort allt för att få träffa dig. Bara för att du är så duktig och speciell kram / millamysan på instagram

 32. Elin skriver:

  Snygt skrivet Lisa!! <3<3<3<3
  Jag ÄLSKAR dig och det du gör!! <3<3<3<3<3<3<3<3<3
  http://www.baraaeelin.blogg.se
  Kram<3

 33. www.annesofie.devote.se skriver:

  Du e stark lisa, bry dig inte om dom som vill trycka ner dig. Dom tror att dom kommer klara det, men sanningen e ju att du e för stark & dom e bara riktigt avundsjuka för att du har kommit så långt med din blogg & youtube kanal.
  Det e väldigt bra klarat för en 10 åring som du va innan att klara det.
  Tänk på alla dina ”fans” som kommer stå vid din sida.
  Du e grym tjejen.

 34. Ida skriver:

  Starkt av dig!!❤❤❤❤

 35. Amanda skriver:

  Du är bäst! Du är så stark och söt! Fortsätt med det du gör så länge du tycker att det är kul!!! :D Dina riktiga fan’s finns för dig dag som natt!! Vi kommer alltid stå vid din sida och stötta dig när du har det svårt! Glöm aldrig det finaste, sötaste, bästa Lisa! <3

 36. Fanny "Nassie" skriver:

  Haters makes you famous…!

  nassies.bloggplatsen.se

 37. Tuva skriver:

  Bra där tjejen! Det stämmer! Love you♥

 38. taskigt skriver:

  faan vad taskigt som elsa pod skrev

 39. Fanny "Nassie" skriver:

  Hej alla som läser detta!
  Jag
  har en blogg som handlar om Smink,Mode och Cupcakes! Det vore as kul om
  du kollade in på min blogg! Och snart (imorgon) så kommer jag ha en
  giveaway. Så om du vill va med och tävla om smink m.m så kolla in på min
  blogg! :)

  Blogg: nassies.bloggplatsen.se

 40. minnea skriver:

  rätta tag detdär lisa! :)

 41. Lisa gör rett!! =) skriver:

  Bra Lisa!!, nu har nog dom lärt sig en stor läxa, dom gör nog aldrig om det!!! (du är söt cool du gör helt rett!!) =) kram iza!

 42. Tilde skriver:

  Bra skrivet av dig Lisa! Du är så stark och fortsätt med det du gör! Och du ska inte bry dig om dom där som skriver dumma kommentarer dom kommer bara få ångra det för att dom är bara feg men du är stark Lisa! Önskar dig alla lycka i världen MVH //: TILDE Kolla Gärna min blogg den heter
  Tildefasten.devote.se

 43. ke skriver:

  Hej Lisa ja det är tråkigt att det finns så elaka och avundsjuka typer som alltid hackar på andra. Kolla nellieberntsson.se hon har en väldigt bra inställning till sån här mobbing. Alltför elakt ska väl gå att polisanmäla. Tänkte undrar hur en sån här elak typ själv skulle drabbas av elaka kommentarer skulle vara kul att höra vad en sån tycker. Men du tjejen strunta i elakheterna radera dem och lägg in en spärr så att du måste godkänna alla kommentarer.
  Sköt om dig sluta inte att blogga.

 44. Filippa skriver:

  Jag fattar inte hur man kan hata dej du är ju BÄST!!!!!!
  Är Seriös!!!!

 45. Lollo skriver:

  Det är jättebra att du inte bryr dig. Ingen har rätt till att vara elak mot dig, och ingen annan heller.

 46. Cornelia skriver:

  Det är så starkt av dig att inte bry dig om hatkommentarerna!
  Vill bara säga att jag älskar din blogg, din youtubekanal och det du gör där, som sagt sjukt stark av dig Lisa! :)

 47. Alice skriver:

  Riktigt bra skrivet Lisa, tror det är många där ute som kanske har en liten blogg och inte är vana med att få så mycket kommentarer och så får dom en elak kommentar, dom kan ju gråta i dagar. Men jag tror att många som ser upp till dig inte tar åt sig lika mycket när dom ser att du inte gör det. Du är grym Lisa, har sätt nästan varenda video du gjort och följt dig jätte länge. Du är så otroligt duktig på det du gör och vågar vara dig själv i dina videos och det blir liksom inte stelt i dina videos, du bara kör typ och det älskar jag! Tror det är en stor anledning till varför folk gillar dig så mycket. Du kommer säkert inte se denna kommentar men jag vill ändå att du ska veta att du är grym, ta inte åt dig av alla elaka kommentarer, du är den bästa och finaste bloggaren och youtubaren i hela Sverige! Kram på dig Lisa! ♥

 48. Elsa skriver:

  Hey!!!! Lisa du ska inte bry dig.

  dom som skriver hat kommentarer kan gå och DÖ!!

  Lisa, sluta aldrig med det du gör låt dom skriva vad dom vill men du ska inte tro på dom utan på dig själv.;)

  alla som tycker samma sak gilla då

  Lisa,det är bra att du kämpar i mot tänk så här: dom som skriver hat. skriver om sig själv

  sluta aldrig att stå kvar och vara stark :D stå på dig<♥<♥<♥<

  1. arg och besviken skriver:

   lägg ner din attityd, alla får säga sin åsikt! du kan väl själv gå och DÖ! sånna som du tror alltid att ni har rätt att skriva vad just ni vill, men det finns fler på jorden än just du! -.-

   1. Elsa skriver:

    Du kan lägga ner din attityd jag får skriva vad jag vill

    Här får du en sak att tänka på
    Din stora P-B

    Tänk på det du sur unge!!

 49. Emmy skriver:

  Lisa skit i dom du är snäll , vacker, underbar , rolig och du är stark det vet vi som älskar dig , vi vet att du inte bryr dig för du är stark nog att skita i nollorna.. Älskar dig Lisa du är bäst <3 :)

 50. Marie Adamsson skriver:

  jag förstår dig verkligen! Jag har en fråga bara..? hur fan kan du leva med dig själv? du tror dig så jääävla hårt och du förstår inte hur mycket du har skämt ut dig. Jag BER dig för din skull att sluta göra dig till åtlöje och va ett barn för fan! När jag var i din ålder hade jag typ nallepuh-kläder och powerpuff pinglorna ryggsäck.

  1. Emelie skriver:

   Du har inget liv, har du inget snällt att säga så håll tyst

 51. Alicia skriver:

  Det är som du säger alla Som hatar är avundsjuka eller så har dom inget liv. Men du är en av mina idoler { trots att vi är lika gamla så är du det :) } och jag stöttar dig till 100%!
  Stay Strong ❤

 52. Manda skriver:

  You go girl ! <3

 53. Taylor skriver:

  Bra att du inte bryr dig!

 54. Sofie skriver:

  Jag hatar inte dig men jag tror att dom som skriver hat till dig tycker att du e dryg o ett ego

 55. Instagram: clarafriis skriver:

  Alltså jag förstår att det kan bli svårt att bli kallad t.e.x fjortis men du va faktiskt lite av en när du hade katt streck på kinderna och små öron eller vad det va i håret! Men jag tror du inset det själv och om någon trycker ner dig så tänk bara och då menar jag bara att du är underbar som du är du har vänner som älskar dig och din familj dom tcker du är fin plus alla dina fans! Jag är inte ett så stort fan att jag kanske skulle gå fram och fråga om autograf men skulle säkert säga hej eller nåt! Jag har blivit kallad ful,fjortis och jobbig och dum bara för folk kallat mig det speciellt när en kille jag typ lite gillade sa att jag va ful så bröt jag ihop! Jag har mått dåligt i månade men det bättrar sig jag skulle kunna kasta en stol på någon utan att känna mig skyldig! Men bara för att jag är en fegis som inte klarar av det så kommer du göra det! Men nu har jag inset att jag blir bara starkare av det här och att klara av allt hat! Precis som du och fortsätt så! Så länge du bara kan tills döden! Sen kommer du finnas där uppe i himlen och va en gul stjärna som lyser starkare än solen!

 56. MangoMoa123 skriver:

  Det är rätt instälning Lisa!!!!

  Jag gillar dig för den du är ocg ingen anan!!!! //Moa

 57. mimmi skriver:

  Det är bra Lisa att du står upp för dig själv<3

 58. tabe skriver:

  bra skrivit av dig lisa .du är söööt

 59. thelma skriver:

  haters gör en person starkare så du ha kanske ha lite nytta av det men kanske det gör ont ibland men du kommer bli starkare och självständig i framtiden och dom spenderar sin fundsdenliga tid på detta onödiga. va stark som du är redan och du är modig och gör videos över hela världen. Jag vill men jag vågar inte direkt för här jag bor är bara blattar (utläningar) och du kanske inte vet hur dom är men det vill alltid vara bäst osv men jag är själv inte från sverige. Gör som du gör och låt ingen stoppa det för det du gör är riktigt bra för dig och många andra och tänk inte att det är bara du i världen som har haters justin bieber, one direction, taylor swift, rihanna, drake, chris brown, nicki minaj och alla de andra har också haters så det vet hur det känns. Fortsätt det du gör. De vill ha samma fantastisk liv som dig som de verkligen inte har.

  YOLO låt de inte förstöra det

  Hoppas du känner dig gladare när du läste detta :D bye bye <3

 60. Moa skriver:

  Vet hur det känns blev ut satt för sådant i 2-5 alla hatade min kanal och min blogg och det gick ryckten att jag har skrivit skit om människor men det har jag inte =( min pappa tog tag i det och polisanmälde dom för det var ren mobbning sen efter ett och ett talft år fick jag vara i fred dom blev vänner med mig igen, vet hur du tänker lisa jag står på din sida som jag alltid har gjort hoppas du vet var jag menar jag älskar allt du gör blogga göra videos hoppas du gör mer videos älskar dom =)
  http://www.iamthemoa.bloggplatsen.se

 61. Elsa skriver:

  Hej! Jag har sett att många kommenterar elakt, men det är väl bara för de att stänga av videon då. Och de kommenterar på olika så dom tittar på många olika. Själv tycker jag att det är roligt att se dina filmer och testa saker du visar :).

 62. Tuva Zia tuvaas.blogg.se skriver:

  Du är fett stark!

 63. julle skriver:

  Gud vad stark du är, skulle inte klara av att få massa hat :)

 64. Trust your self!! skriver:

  Du är en bra tjej Lisa!
  Vilken kommentar var det som gjorde dig speciellt ledsen? Ta bort den .,!

 65. Kimmy skriver:

  naaw, vad gulligt att du är stark och inte bryr dig om dom som pratar skit och så! PS. älskar dina videos DS. <3<3

 66. Ida skriver:

  Du är en stark och bra tjej, du har helt rätt dom är avundsjuka på dig, jag tycker om din blogg jätte mycket,och den är fin och det gör alla som kikar in på din blogg bry dig inte om dom, dom är bara så patetiska varför ens kolla in på din blogg om du dom bara ska skriva att du gör fel?

  förstår dig har hänt samma sak med mig, men du är stark fortsätt så, Du är en rolig och bra tjej, dom/den är patetiska och ordnödiga låga …

  kika in på min blogg om du har tid ! :)

  http://idaaiivesand.devote.se

  1. Emma skriver:

   Håller exakt med !!!

 67. Tilde, 15 år skriver:

  Jag tycker att du är för liten för att sminka dig, men det är inte mitt val. Så himla elakt att klanka ner på dig, det är så lågt att göra så. Bry dig inte om dom, om dom inte har något bättre att göra så behöver dom inte finna intresse i att vara taskig. U go girl! Du är stark, jag vet inte om jag skulle klara av att ständigt få höra felen jag gör. Beundrar din styrka.

  1. Alice skriver:

   Jag känner nån som är 4 år och sminkar sig.Så sminka dig tills du blir gammal

 68. Kimmy skriver:

  Naaw, vad bra att du är stark nog att inte bry dig om dom som skriver massa hat komentarer! PS. love din blogg och dina videos men mest av allt dig såklart DS. <3<3

 69. Amanda skriver:

  Du, jag förstår att det är riktigt svårt att få hat! Men vet du vad… bry dig inte – precis som du sa så har du ”lärt” dig att inte bry sig och de är de bara avundsjuka på dig för att du är så söt och ”känd” (eller vad man nu ska säga). Bara fortsätt vara dig själv och var stark för du är jätteunderbar på ditt eget vis och ingen kan ta det ifrån dig – så fortsätt göra det du tycker om!
  KRAM :D

 70. Vadå , bara för att man skriver hatkommentarer betyder inte det att man e avundsjuk ?? o:O

  1. Alice störs fan till lisa skriver:

   Jo därför hon är känd är avundsjuk men r ett fan

   1. Va ? Jag tror att mer än hälften som skriver hat är absolut INTE avundsjuka på Lisa , hon är en bloggare , hon har inte ”fans” hon har LÄSARE !!

   2. hon är bloggare , inte kändis !

 71. Carro skriver:

  Vart köpte du din ”new york” tröja?
  Den va tvär fin! :D <3

 72. Elin1D skriver:

  Hej! jag tycker du absolut inte ska bry dig om vad de skriver! För som de säger är de bara svartsjuka jag tycker iaf om din blogg jätte mkt och gillar de du gör! Jag får väldigt mkt inesperation från din blogg och så;)

 73. Elin1D skriver:

  för som du* säger….

 74. clara skriver:

  Goo girl! Tycker du har helt räätt men en sak dom som hatar dig gör dig kändare ;) LOVE YOU

 75. Jag som "älskar" Lisa! skriver:

  Jag vill inte vara taskig men jag vet varför dom gör det! Det är för att dom vill att lisa slutar blogga och göra videos! Men det vill inte jag!!

 76. Hilda skriver:

  Du är stark, Lisa! Fortsätt med det. Det är flera som älskar dej, det beror på att ingen hatar dej. Precis som du säger, de är bara avundsjuka. Fortsätt som du gör och Stay stong! ;*

 77. alva skriver:

  det enda dom får är mindre tidpå livet!

 78. Bella skriver:

  De är bra lisa! du ska int bry dej om va de säger! Du äger och de är bara anmält taskiga! puss på dej finaste duu!<33

 79. alvert.blogg.se skriver:

  Jag har läst lite på din blogg och sett dessa kommentarer. Ofta tror jag att folk inte tänker efter vad de skriver och att du personligen måste läsa det. Folk säger saker som de aldrig skulle sagt om de träffat dig på riktigt. Du måste förstå att dessa människor gömmer sig bakom sina skärmar och de kan inte förstå att du kommit såhär långt just för att du är den du är, och inte någon annan. Du skall inte ändra på dig vad än folk säger. De känner inte dig och har ingen rätt till att slänga ur sig ord som kan klassas som trakasserier och hot. Låt istället de som tycker om att läsa din blogg få lysa upp din vardag och fokusera på den positiva energin. Ta ingen skit! /Alice, 19 år

 80. Misslisibells fan skriver:

  Lisa du är den modigaste bloggaren jag har sett du klarar av allt skit du får men det finns massor av folk som bryr sig o ja jag förstår varför dom ör ledsna men det är jätte bra gjort av dig Lisa jag är ditt största fan och du ör hur dör som helst älskar dig;););) <3<3

  Här kommer några frågor;)
  1: hur många videoklipp har du gjort;)?
  2: sminkar du dig mycket när du gör photoshoot
  Det var var baa det hoppas du svarar på alla vi hörs!;);)

 81. Nora skriver:

  Du är stark och du klarar av det! Jag älskar dig jag är ditt fan. Jag tycker du är jätte söt jätte snäll och jag hoppas du blir på bättre humör! Stora kramar från mig! <3

 82. Amanda nugos skriver:

  Folk som skriver hat är bara avundsjuka på dig gumman <3
  Om du behöver prata finns jag på kik Amanda_Nugos
  Du är bäst kom ihåg de <33

  1. haha skriver:

   ingen är avis på henne gumman ;)))

 83. Camilla skriver:

  Du är så söt och gullig<3 jag vill vara som du Lisa<3

 84. anonym skriver:

  bra sakt lisa i love you och kommer alltid att gör dina vidios är gryma och bästa i hela världen älskar dig i love you <3

 85. Anfisha skriver:

  Hej!
  Jag har också märkt det jag kollar på dina videos på youtube för att man känner sig liksom tvungen att titta på ett bra sätt!
  Då var några killar som gjorde en video med dig och det var lågt!
  Du är helt fantastisk!
  Du är söt och du är väldigt bra på det du gör!

  Kom ihåg det och ha det bra<3

 86. Nooorrrlänning skriver:

  Kolla in sidan ”Vi som är emot ”The typical Misslisibell” På Facebook.. <3 Kolla bilderna :D

 87. hannah skriver:

  vilken kommentar gjorde dog ledsen om jag får fråga

 88. Emma skriver:

  Strunta bara i alla haters,dem e bara avundsjuka på dig! Tänk bara på så många som gillar dig, över 18 000 personer på Youtube, jag vet nt hur många som läser din blogg men många läser den! Du inspererar nt bara mig utan jätte många andra personer! Du e snygg, söt, fin person & bäst! Älskar dig! Kram

  1. usch skriver:

   tro mig ,jag är inte avis på henne…

 89. Lisas fan skriver:

  Stay strong Lisa

 90. lisaloverr skriver:

  bra lisa du är stark;) låt ingen trycka ner dig. detta inlägget påminde mig lite om denna låt: http://www.youtube.com/watch?v=UKvditInYbs hehe refrengen iallafal

 91. Clara skriver:

  Du är bäst Lisa! Strunta i alla hat kommentarer! Du är bäst och det finns nog många mer som älskar dig än sånna som inte gör det! Aja, jag e inte så bra på att förklara;) men hoppas du förstår. Ps jag älskar dig du är så stark! Ett liten motto: Älska Lisa Jonsson!!!!:D

 92. Rozza skriver:

  Lisa skit i andra som säger elr skrriver såna elaka kommentarer för de e bara avundsjuka på det du gör asså på de bästa videorna och så vidare. FORTSÄTT med det du gör du är så sjukt duktig ♥♥♥♥♥♥♥♥♥ KRAM ROZZA

 93. Kajsa Katarina skriver:

  Jag håller med dig Lisa, även fast jag är typ okänd så får man ändå lixom hat, det är exakt så som du skriver exempel 1) ”Men ja lärde mig att dom som skriver hat är avundsjuka och vill trycka ner en.” 2) ” Jag accepterar inte att folk kan vara så taskiga, det går för långt!! Varför kollar dom ens på mina videos och inlägg om dom bara ska skriva hat ”

 94. Johanna skriver:

  så jävla taskiga dom som skriver har kommentarer , haha drömde igår natt att du va på vår skola och efter skolan så va vi hemma hoss dig drömde jag fick massa smink av dig haha:D men sluta alldrig blogga /video blogga för när dom skriver hat kommentarer så är dom så avensjuka är okså avensjuk på dig men hatar dig inte jag älskar din youtube kanal och bloggen är ett riktigt fan av dig <3 /Johanna, ps, heter Johanna och Ida i mellannamn hehe:D

 95. Säära skriver:

  Det var bland det bästa jag har hört/läst/sett. Och precis som du skriver så tjänar dom som skriver hatkommentarer inget på det. Du är så stark och modig, jag gillar dig för det! XoXo //Sara!

 96. Tönt skriver:

  Vi kollar på dom för att vi DÖR AV GARV eftersom dom är så patetiska. DÄÄÄR fick du ditt svar.

 97. Elma skriver:

  Jag brukar tänka att folk får säga att jag är hur jävla ful och tjock som helst, det är deras åsikt, det är min åsikt som räknas ♥

 98. OliviaEssen skriver:

  Hej lsa vad trokigt att dem skriver so monga dumma kommentarer!♥ men du ska veta att vi som inte skriver dumma elr taskiga kommntarer elskar dig jette mkt ( venskapligt) det er otroligt att du vogar legga upp video po dig sjelv och att du vill dela med dig av dina tankar och sminkningar, och vad bra att du vogar sto po dig so bra som du gor!♥♥♥♥ Vi for hoppas po det besta!♥♥♥ (har inte det tre sista boksteverna hoppas du forstor endo)♥♥♥

  1. OliviaEssen skriver:

   Lisa~

 99. zainab skriver:

  VILL FAN DÖDA SÖNDER ALLA SOM SÄGER SÅNT PÅ GUD KOMMER KNULLA UPP ALLA JÄVLA PAJASEN SOM RÖR LISA FATTTTA….

  1. Don Porfirio skriver:

   JEG KOMER GORA KAOS ME DINN ROMPA

 100. Äckel skriver:

  Vafan ska man va avis på?
  ingenting du är 10 eller 11, och du kan inte ens sminka dig men du tror att du är värsta kändisen typ för alla skickar brev tilöl dig.. hoppas du blir våldtagen eller nått för de kommer du bli snart

  1. Rättvisa Alice skriver:

   Det var inte snällt Lisa är söt kan sminka sig du ska hålla det inom dig själv/Alice

  2. Japan nörd ^^ 1999 skriver:

   Hej, jag gillar inte heller att hon håller på och sminkar sig mycket, låtsas att hon är äldre än vad hon egentligen är och köper förtstora kläder men att säga att man hoppas på att bli våldtagen är väll att gå över gränsen! Jag är med i Bris forumet och läser ofta om ungdomar men även barn som blivit våldtagna och det är verkligen hemskt! Så tänkt lite på vad du säger i framtiden! :)

 101. Ett stort fan till Lisa skriver:

  Hej ni där ute som hatar Lisa ni behöver inte kolla på Lisa/Alice

 102. Sandra skriver:

  Började nästan gråta när jag läste detta!
  Du är en stark person Lisa och grym på det du gör! :)
  Varför kollar dom ens på dina videos om dom inte vill se dom?
  Jo för att alla tycker du är jätte bra! Precis som du säger dom kommenterar bara för att dom är avundsjuka!
  Om jag skulle skriva en hat kommentar så skulle jag få jätte stora skuld känslor.
  Tänk bara positivt att det är tusentals andra som gillar dig!

  Att du blir sponsrad hur coolt är inte det?
  Hoppas du kommer ännu längre än du redan kommit
  /Kram Sandra :)

  1. Carl The Killer Llama skriver:

   Bara en fråga, hur kan man börja gråta över att folk ’hatar’ över en liten snorunge? Gråt istället över de svältande barnen i Afrika. Det är en bättre anledning. Adjö.

 103. cazandra skriver:

  Lisa där sa du det!
  Varför kollar ni ens på henne om ni inte tycker om henne?!Det visar sig att ni är bra avonsjuka på hennes utseende!
  Okej jag kanse inte tycker om alla kanaler som alla tipsar om men jag skriver inte några hat kommerntarer för det! Jag kollar alltid på kommentarerna när jag kollar på hennes videor och så är det alltid alltid en hat kommentar!Och Lisa bryr sig inte om alla hat kommentarer!Så ge upp!fatta hon bryr sig inte!
  p.s jag är ett stort fans!
  jag skulle vilja vara din vän!<3sötnos!<3

 104. Malin skriver:

  Jag är ditt största fans Lisa, jag ÄLSKAR det du gör :)

  1. Don Porfirio skriver:

   Jeg elskar dinn fita

 105. Nathalie skriver:

  Sluta aldrig med bloggandet eller videos Lisa!

 106. Ebba I skriver:

  FYFAN SÅ STARKT AV DIG. (:<3
  http://www.ebbai.devote.se

 107. Meja!<3 skriver:

  Du är stark jag vet att du klarar allt! Du är världens bästa! Och du gillar hästar! Du är så himla söt! Lika söt som en nöt!
  Misslisibell(lisa) du betyder allt för jätte många! Du har fler som älskar dig än hatar dig! De är så taskiga! Om de nu inte gillar dig kan de väl sluta titta på dig!! Älskar dig! Du är bäst! Om du nån gång vill prata eller nåt så skicka bara nåt till mig på skype: meja2001 heter jag! Älskar dig mest av allt!<333:*

 108. Shawq skriver:

  Vad heter du i Skype

 109. alexia skriver:

  Tyyckeeer Veeeerkligen synd om dig!! :(

 110. Rokayah skriver:

  Du suger INTe! DU ÄR BARA BÄST!!!1 FOLK ÄR AVUND SJUKA! Älskar dig <3

 111. Holly skriver:

  BRA LISA <33

  1. Don Porfirio skriver:

   Bra sugg soster do soger mykket kok

 112. rozali skriver:

  Jag tycker jätte mycket om dig lisa du är ett mirakel, du gör alla glada och nöjda och kom ihåg var stark♥♥♥ i like you ♡:D

 113. Esra skriver:

  Men tänk att det finns tusentals människor som älskar dig.. Tänk positivt och inte negativt..

 114. Alva skriver:

  Jag tycker synd om dig :( jag är ditt största fan och tycker du är otrolig bloggare då menar jag att du är en super bra bloggare önskar att jag var du :) jag har skickat ett meddela de till dig på kik jag heter Alvuuzz för ;)

 115. Linn skriver:

  Hallå? Ingen gillar ju snorungar som låter som megafjortisar. Du ska fan inte ha någon jävla YT kanal om du tar åt dig. Du är fan inte mogen. Du suger buuuuuuuuuuuuuuuu. Min 6-åriga syster skrek när hon såg dig på min dataskärm. Tack, nu kommer hon få mardrömmar i en vecka! Hon ligger och gråter. Hejdå, måste trösta henne. Ha det gött.

 116. lägg ner.. skriver:

  jag har fått skit för att jag skriver hat kommentarer till dig, jag bryr mig inte om dom! kan du inte lägga ner detta?! du tar det inte på allvar så lägg ner! du tror att du är bäst jämt och du har drivit med en preson.. du vet vem, och alla andra också! -.-

 117. sluta skriver:

  sluta lägga upp videos på youtube!! du är sämst!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11

 118. bläää skriver:

  eu, slutta göra videos på youtube!! du är ful och har jobbig röst -.-

 119. ....... skriver:

  …….? sämst du är, blä gå och dö!!

  1. Guest skriver:

   Schysst då! Du kan väll kolla på din kommentar en gång till och se om den var bra

 120. eh? skriver:

  du suger, hela du suger och du suger kuk!!

  1. SneakyNeger skriver:

   Jag Älskar din kommentar<3333

 121. hatar dig! skriver:

  snart hatar alla dig lisa! sluta lägga upp videos på youtub typ NU!

 122. hatar dig! skriver:

  sluta försöka vara så stark! du är inte det, du är omogen, ful, äcklig, jobbig, bara EUUUUU!!

  1. Vallen skriver:

   stfu walla

 123. Eva skriver:

  Hej lisa…jag har precis börjat att läsa din blogg å du verksr vara en rikigt bra bloggarw kram.

 124. Lina skriver:

  Hejjj, förra sommaren satt jag och min kompis och skratta åt dina videos men sen så läste vi kommentarerna på den videon, för vi tänkte skriva något tror de va dum minns inte. Men sen så innan vi gjorde det så läste vi lite andra kommentarer och såg att ca 70% av kommentarerna va dumma så insåg vi att vi inte skulle vara dumma. Vi började gilla di mer och mer, och nu tycker jag du är söt och du värkar super duper snäll!!! Jag skulle inte kunna skriva något dumt, jag skulle värkligen inte kunna göra det. Det jag menar är att jag fattar inte hur man kan skriva dumma saker till dig!!!

 125. Nina skriver:

  Lisa, sluta gråta nu . Du är nu 11. Du blir bara mognare och mognare. Du ska inte bry dig ett SKIT om dom. Dom som sårar dig kan sticka åt HELVETE. Du är fan en model som känner sig hur man är i insidan. Jag fattar inte varför dom säger så.

  1. lilly skriver:

   SKA DU SÄGA BITCH

   1. Olivia Håkansson skriver:

    Hon skrev en bra kommentar?!!

 126. Johanna skriver:

  Du är bäst Lisa! O tänk på att dina fans finns me dig<3 Bara så du vet, det är bara idioter som skriver hat kommentarer<3

 127. Bea skriver:

  Jag älskar det du gör<3 har fått sjukt mkt tips av dig<3

 128. ANONYM skriver:

  DU HAR POTATIS NÄSA DEN E FET

  1. Olivia Håkansson skriver:

   Hon skrev ju precis att hon inte bryr sig om dig och alla andra som hatar!

   1. Don Porfirio skriver:

    Jeg bryrr ej omm deg D:<

 129. Vanessa skriver:

  men det flesta tycker att du e för liten för att sminka dig o du skulle vara finare utan.. och sen att du e lite bortskämd o så.. och vissa tycker du e ful men inte jag. du e helt ok.

 130. ester skriver:

  men herregud. du är ite ens mogen till att ha en youtubekanal. och har man en blogg och youtube så får man också tåla skit. du kan inte tro att hela världen älskar dig.
  jag skriver inte detta för att du ska bli ledsen, utan för att du ska inse fakta.

 131. Anna Jacobsen skriver:

  Ibland när jag är ledsen och tänker på en person som dog. Då läser jag om döden. Dom kanse bara tycker det är jobbigt att se på folk som sminkar sig och är under 15 år. Kanse bara tittar på youtube klipp och läser din blogg när dom är ledsna eller arga, typ så som jag gör.
  ps.Jag vet att detta kanse värkar konstigt men det funkar.

 132. jennifer skriver:

  Men vilka jävla fucking horor sorry lisa men asså seriöst dom borde skaffa ett liv istället för att komentera å såra dig om du blir lädsen igen gmn så skriv till mig på kik heter jjjennybieber för då jääääääääääävlar ska jag kaxa mot dom ingen sårar dig!!

 133. Anna Jacobsen skriver:

  Man kanse inte ska vara för arga på dom.Kanse har dom ett dåligt liv och inte vet vad det ska göra så dom gör dåliga saker i stälet för det rätta!

 134. Olivia- skriver:

  Hej Lisa! Jag tittar på dina videos O blogg väldigt ofta! Dem är jätte bra, bry dig inte vad andra tycker! Du är ändå jätte bra på det du gör! Fortsätt med det! O bry dig inte om dem.
  Du äger ändå;))

  1. Don Porfirio skriver:

   Jeg titar på daj ner du sovv :)

 135. Maja skriver:

  Jag har lagt upp en kommentar som man kan säga är åt hat hållet men jag kan säga att jag inte var avudsjuk eller något utan jag bara tyckte det var fel att du sminkade dig så mycket för att vara ung. Men ju mer jag kollade på dina videos desto mer ogillade jag dig, men en dag så ändrade allt jag började tycka det var helt okej att du gjorde ”din grej” och till slut kom jag dit där jag är idag jag tycker det är kul att kolla på dina videos osv. Det jag tänkte säga är förlåt att jag skrev en hat kommentar :)

  ((kanske inte är meningen att denna text ska bli ”lång” men ville att du skulle veta att jag är ledsen))

 136. Ida skriver:

  Okej! Först o främst vill jag säga att igår satt jag o min kompis o tyckte du var för ung för allt detta smink… Men efter att nu har sett många av dina videor har jag faktiskt insett att det är ditt liv o du gör det du vill o det är ju bra! Alltså du sminkar lika bra som min storasyster o hon har ändå gått stylistlinjen så allvarligt jag tror du är 11 år! Alltså i så fall ett år yngre än mig o jag är kass på smink! DU ÄR BARA BÄST! Kik: viggoida

  1. Don Porfirio skriver:

   Sugga minn burrito???? ;)

  2. Don Porfirio skriver:

   Förrestten do var fiiin ;)

 137. Mahmoud skriver:

  asso shiit gurl e nt konst att du får hat du e fan 10 broor. asso jag sejer det bara för att hjelpa dig du kan nt stava ROFL ahahaha. Asso ja vet att ja heller inte ha bra gramma tik men du e svennejävel o ja e från Irak bror. Asso skillnad ler dig stava o så men annars tyck ja du e fin å så för du e bra makeup och sånt :D.

 138. H.H skriver:

  Hej Lisa, såg ditt video häromdagen hade tidigare ingen aning om vem du var faktiskt haha.
  Du är så ung, men ändå väldigt duktig med bloggandet osv. Jorden består av människor, människorna i sin tur består utav avundsjuka, inte alla dock men en hel del. Du är ung, du har kommit igång med karriären på ett ungefär och den kommer att öka i sin tur. Men vad har dessa personer som sitter & kommenterar massa dumt gjort? Ingenting. Hatande människor kommer alltid att finnas oavsett om du är världens snällaste människa, det är så vi är skapade. Men du ska inte bry dig, dom dumma kommentarerna ska bara hjälpa dig att få ett starkare psyke. Du ska se dessa personer som små myror jämfört med dig, för dom är ingenting. Lycka till med allt du gör, du kommer små småningom bli något stort :) Än så länge är du fortfarande väldigt ung, så tänk på att ha kul & ta hand om skolan, och dom dumma kommentarerna, läs dom inte och svara inte dessa personer, för det bästa du gör är att visa att du inte bryr dig, och att du svarar på dom människor som verkligen vill dig något gott. Ha det bra, kram!

 139. Trollface, problem?.. skriver:

  Alltså, det är klart att man får säga sin åsikt och tycka det någon gör är dåligt, men man behöver inte göra det på något sätt som sårar den personen. Alltså, tänk er lite för.. dessutom så får hon göra videos om hon vill, hon har ju tillåtelse av sina föräldrar. När folk som skriver hat kommentarer säger att de är t.ex 13-15 år så borde de faktiskt veta bättre. Det är ju PINSAMT att man är så stor och skriver sånt på internet. Det är kanske en annan sak om man är liten, men om man är så pass stor så borde man veta vart hela gränsen går.
  Detta var min åsikt och ja..
  Tack för mig

  1. Guest skriver:

   Problemet är ju att tjejen spelar något utöver det vanliga. Tyvärr förstör hon sig själv. Hon verkar ha dålig självkänsla iallafall. Dock ingenting emot Lisa personligen, lycka till med bloggandet.

 140. Ida skriver:

  anledningen till att du blir hatad e för att du e 11 å sminkar dej som en 19åring. du ser bara så vuxen ut å de e därför folk reagerar. de flesta tror jag som hatar dej e de som tycker att du e jobbig för att du e så liten å har smink. du e jättefin men finare utan att sminka dej så mycket hela tiden. jag har en lillasyster som också e lika gammal som dej (alltså född 2001) men de gångerna hon har smink e när hon ska på fest. men hon kletar inte på massor me foundation i fejset då. du e jättefin som sagt men glöm inte att du e 11 år!

 141. Andreas Karlsson skriver:

  Det du inte förstår är att du sprider ytlighet(som det redan finns för mycket av) bland barnen i vårt samhälle. Och jag förstår att DU inte förstår det för du är ett litet barn som velat bli vuxen för snabbt, du har inte tillräckligt med livserfarenhet eller intelligens för att på djupet förstå sådana frågor än. De som gör fel i allt det här är dina föräldrar, de borde vara intelligenta nog att förstå att PRISET för ditt kändisskap är att många, många små flickor där ute ser dig och blir ännu mer utseendefixerade och osäkra än de redan är. För att inte tala om hur deras värderingar ändras, och istället för att skaffa en hobby eller något meningsfullt(och självutvecklande) så spenderar de sin tid med meningslöst sminkande och att gråta över att de inte är snygga nog.

  Jag tycker inte att du gör något fel alls, du är bara ett barn och jag hade kanske inte heller fattat vad jag nu skriver när jag var 12 år gammal, men jag tycker helt ärligt att dina föräldrar gör ett skitjobb. Det är sådana vuxna som bidrar till utseendefixeringen bland unga, och sådana föräldrar som förstör vårt samhälle. Jag tror att dina föräldrar vet mycket väl varför folk ”hatar dig på internet”, och det har inte att göra med avundsjuka(det säger de för att du inte ska bli ledsen), det har att göra med hur samhället ser ut, och hur det ständigt förvärras tack vare personer som dina föräldrar.

 142. Danne skriver:

  Det jag inte förstår varför folk som inte bryr sig annars lägger sig i hur andra lever, ser ut och gör. Låt folk vara som dom är. Man kan komma med kommentarer och åsikter men varför måste man trycka ner personen så hon börjar gråta!? Jag blev mobbad när jag var 15 för att jag inte kunde uttala bokstaven R. Han som mobbade mig var överviktig, och dagen jag började kommentera hans fetma så var det inte lika roligt längre, så vi kom överens om att om han slutar lägga sig i att jag inte kan uttala bokstaven R korrekt så slutar jag kommentera hans vikt och sen dess pratade vi aldrig mera med varandra. Jag var rätt så tuff när jag var ung och dessutom var jag ganska stark, så det var ingen som vågade gå på mig. Det var jag som gick emellan bråk och stöttade de som blev mobbade. Mobbare har oftast själva svåra förhållanden hemma, blir själva mobbade så för att öka sin självkänsla så gör de andra illa, och det är naturligtvis något de inte erkänner, men det är även synd om mobbarna. Jag jobbade för att antal år sen med en antimobbargrupp där vår uppgift var att ta tag i problemen och prata med mobbare och de flesta av mobbarna hade själva blivit utsatta för mobbning, varav en jag fick reda på att han blev slagen o trakasserad hemma, så han kände att vad han än sa så var det ingen som brydde sig, han kände sig hatad utav alla. En annan hade alkoholiserade föräldrar. Det som gör mig riktigt förbannad är att skolorna idag inte tar itu med problemen i tid, utan de låter det gå alldeles för långt.

 143. Misslsibell ♥ skriver:

  Lisa då folk skriver dumma saker bry dig inte om de för dom är bara avensjuk jag heter ju Misslisibell ♥ de är derför du är min idol säg till om du blir sårad men jag älskar dig i alla fall min mamma säger att jag inte får ha youtobe för att jag inte ska visa mig själv kan du hjälpa mig?? Men som jag sa i l♥ve y♥u :)))

 144. Misslsibell ♥ skriver:

  Önska jag bodde nära dig

  1. Abdal al jabbal skriver:

   Jaaaaaaag onska ag bode nera dej mä,

  2. Don Porfirio skriver:

   Onskadde at do borr breddvid mij ;)

 145. Misslsibell ♥ skriver:

  Asså alla bara är avensjuk på dig för du är känd och inte dom ♥

 146. Abdal al jabbal skriver:

  brå sverge suster. jAg känner mei i dinng

 147. Don Porfirio skriver:

  Duu had bre sverge sostterr. Jeg kener ijen maj i dinn sittuaton. so her serr jeg utt, heppos duu gilar biilldenn :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *