Nu tar vi det chill på allvar.

Nu ska jag verkligen vila och ta det lugnt. Haft så mycket under de senaste dagarna : ) sitter i soffan och kolar på tv i högsta hugg. Skriver även detta inlägg, haha! kollar på ett program som heter ”Min Stora Gala”, har aldrig sett det förut så tänkte ge det en chans, höhö! Jag chattar lite på kik också, lite trevligt.

Daniel, min bror ska fixa min dator så att jag få ny hårddisk oså så jag kan inte använda den nu under dagen och han ska installera om mitt operativsystem. Han ska byta en del i datorn men skälva skalen kan man säga är kvar, det som syns utanpå. Jag kommer ha en mycket bättre dator och jag kommer kunna redigera mycket snabbare nu ;D

_DSC0080

45 kommentarer

45 kommentarer på “Nu tar vi det chill på allvar.”

 1. Jennifer skriver:

  Jag är med och tävlar om alla paletter .
  Och jag skriver det här för att jag inte har något YT-konto

  1. Miss Lisibell skriver:

   tyvär så måste man ha ett youtube konto för att vara med

   1. Tezz skriver:

    Hej misslisibell jag undrar om du vill vara min vän? Jag har följt dig typ varje timme jag är fast vid dig!!!!!

    1. Tezz skriver:

     Snälllllaaaaaa svara plizzzzzz :-/

     1. Tezz skriver:

      Jag skulle TYP svimma om du svara snälla snälla snälla snälla jag ber dig jag har till och med gjort ett yt konto för att kunna skriva en kommentar!!!!!!!!!!!&&&&&&&_ till dig

     2. Amanda skriver:

      Allså , om du inte känner henne irl , skulle jag tycka att du var ganska creepy som säger att du har följt henne varje timme ?

     3. Tezz skriver:

      Jaja jag är väll konstig…. men jag gillar hon så mycket och vill att hon ska skriva till mej eller prata med mig :-/

 2. LouuiseRogne skriver:

  jag är med och tävlar om alla paletter men hur ska man vete vem som vinner och hur ska jag vete om jag vinner eller inte :***<3333333333

 3. Tova skriver:

  Hej, om jag förstått det rätt så har du en rätt stor blogg :) Jag med, vore kul om nån ville kolla in. Jag har otroligt mycket gemansamt med Lisa. Exempel, jag är 11 år, rider, har iphone, älskar smink och mode, och shoppar ofta mm http://toovakarlsson.blogg.se

  1. elin skriver:

   Du har inte alls en stor blogg! Du har knappast tre kommentarer, Den är as trökig, hatar din blogg toova!

   1. petrina skriver:

    Elin: Det där var inte snällt. Tänk om situationen hade varit omvänd? Om din blogg (om du hade en, det vet jag inget om) blev kallad astråkig, och att någon hatade den. Kalla mig inte för någon ”polis” eller jag vettefan men det är inte snällt! Tänk på vad du skriver först. ÅH GUD VAD KUL VI HAR DET HÄR :P

    1. elin skriver:

     Men jag gillar inte när hon skryter så, hon tror värkligen att hennes blogg är stor, det är så tuntigt. Det är den ju inte alls

     1. petrina skriver:

      Därför hatar du den?

 4. Bea skriver:

  Hur blev din blogg känd? Vad gjorde du för att få den känd?
  Vad gör du egentligen? Modellerar du för typ något företag?

  http://www.beasdays.blogg.se

  1. Emme skriver:

   Det är hennes syster som fotar henne (:

 5. Bea skriver:

  Har ni inte snö nu? Vart bor du? Och vart fotade du den bilden? Det är ju ingen snö!!

 6. LouiseRogne skriver:

  Detta är jag och jag är med och tävlar om alla palletter skulle bli så himla glad om jag vann men hur ser jag och hur vet jag om jag vinner eller inte :*<33333

 7. Emme skriver:

  Älskar din blogg, photoshoot-bilderna e såååå bra!! Jag e 11 år, och blir nt bra på foton :/ Om du vill se ett foto på mig, gå in på min insta: emmekn eller kik:a mig: emmekn01

  Jag har kik:at med en (vill nt säga namnet, det ksk e ditt kik-namn) och jag undrar om det är just DU, den äkta!! Så kolla om du kik:at med nån som heter emmekn01

  Tack isf, och tack om du läser detta ;)

 8. Jill 13 år skriver:

  Vad bra världens sötaste tjej!!❤

 9. Tess 8 år skriver:

  Du är så duktig på sminka

 10. Josefin skriver:

  Ta det inte på fel sätt, men trodde först du var 9… Jag har en kompis som ser ut som du och är 9 ;)

   1. Tezz skriver:

    Snällaaaaaaaa svara på min fråga det här är min femte kommentar

 11. Linnea skriver:

  Jag fyller år i dag

 12. Ebba skriver:

  Vad kostar det om man köper en palett för $13.99 + frakt å det? alltså vad kostar allt sammanlagt! :)
  Riktigt tacksam för svar! :)

 13. alva skriver:

  Hej! när får man reda på vem som vann?

 14. Empan skriver:

  Hej LIsa! Jag ville bara säga att jag är med i din Matte Ishadow tävling! Jag har inget yt konto så därför får jag skriva på bloggen istället! :) Hoppas att du tar med mig i tävlingen nu ;) JAg tävlar somsagt om Regnbågspaletten ;)

 15. Elin skriver:

  Så söt och jättefin bild också<3<3<3<3<3<3
  http://www.baraaeelin.blogg.se
  Kram <3

 16. Fanny "Nassie" skriver:

  Hej alla som läser detta!
  Jag har en blogg som handlar om Smink,Mode och Cupcakes! Det vore as kul om du kollade in på min blogg! Och snart (imorgon) så kommer jag ha en giveaway. Så om du vill va med och tävla om smink m.m så kolla in på min blogg! :)

  Blogg: nassies.bloggplatsen.se

 17. elin skriver:

  Har du namnsdag den 20 september?

 18. elin skriver:

  när har du namnsdag?

  1. Fanny skriver:

   Kolla i allmenakan eller sök på internet…

 19. elin skriver:

  Vad heter dina föräldrar

 20. Fanny "Nassie" skriver:

  Hej alla som läser detta!
  Jag
  har en blogg som handlar om Smink,Mode och Cupcakes! Det vore as kul om
  du kollade in på min blogg! Och snart (imorgon) så kommer jag ha en
  giveaway. Så om du vill va med och tävla om smink m.m så kolla in på min
  blogg! :)

  Blogg: nassies.bloggplatsen.se

 21. emma skriver:

  När ska du ha en till Question of the day snälla ha det nu! :)

 22. emma skriver:

  Ha en Question of the day snart :)

 23. anonym skriver:

  Hej Lisa! de med dina giveaways, jag har ingen yt kanal, men jag vill oxå vara med och kunna vinna, kan jag det, och de andra som inte heller som jag har en egen yt kanal vara med, skulle vara väldigt tacksam om du bara kunde skriva om vi kan vara med i ett inlägg eller en video, eller så har jag bara inte lyssnat och hört att du sagt det :) Tack för svar!

 24. alichaye skriver:

  asså, du är min IDOL seriöst!!!<33333333333333333333333333333333333333333333

 25. Nichole skriver:

  När ska du göra frågorna?!

 26. Hanna skriver:

  Har du några kusiner? :]

 27. alva skriver:

  ska du sova över hos thea rönquist lundh i morgon?

 28. petty skriver:

  Jaaaa snabbare redigering!! <3
  http://www.powned.blogg.se

 29. Tilde skriver:

  Hej jag bara undrar om du får pengar för att blogga?
  Blogg: TildeJohansson.webblogg.se

 30. julietta skriver:

  det heter min stora dag

 31. E B B A skriver:

  Jättefin bild! Det där är naturliga du och du är så galet vacker då!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *