135 kommentarer på “Vår humor”

  1. Japan nörd ^^ (jag är en tjej) skriver:

   Detta är INGET att skämta om, skaffa lite bättre skämt ord tack :)

   1. Va? Jag menade bara att det var gulligt sagt?

    1. Japan nörd ^^ 1999 skriver:

     Att skämta om en sjukdom är inte gulligt! Det är lågt! Även om de inte menade så är det ändå dålig stil! Respekt till folket tack!

     1. Guest skriver:

      Jag sa ”haha mongo” inte ”hahhaha cancer!!”

     2. Japan nörd ^^ 1999 skriver:

      Båda är ändå sjukdomar, det spelar ingen roll hur allvarliga eller lugnare dem är. Tänk på folk som faktiskt kan ha sjukdomen. Tänk på det tills nästa gång! Och skämta inte om sjukdomar oavsett hur allvarliga eller lite lugnare dom är!

     3. Men gud, jag sa haha mongo, för det var glligt sagt av dom? Jag hade väl ingen aningom att det var en sjukdom!?

     4. Japan nörd ^^ 1999 skriver:

      Nähä, men tänk på det tills nästa gång!

     5. Men jag trodde inte att Mongolid var en sjukdom? Snälla nån, och dom sa mongo MONGOLIN och mupp. Dom sa aldrig mongolid, så skyll inte på mig, eller nån annan! -.-

     6. Japan nörd ^^ 1999 skriver:

      Jag skyller inte på dig utan att du sa att det var gulligt. Nu lämnar vi disskutionen lugnt och sansat och inga fler kommentarer tack. PUNKT.

 1. fille<3 skriver:

  kan du adda mig på skype?? jag heter fille_929!!<3<3

  1. Hon kan nt adda fler på skype.

   1. fille<3 skriver:

    Okej men man kan alltid fråga ju :D

   2. asså? skriver:

    positiva tjejen…. du som alltid stöttar lisa.. det är så verkligen sant!….( inte)

 2. Thea skriver:

  Är det Hedda elr juni du pratar med där. Och yhes! Jag är först med att kommentera

  1. fille<3 skriver:

   neej det va jag

   1. fille<3 skriver:

    oj det va jennifer andersson som va först

 3. Sofia skriver:

  Hahahahahahahaha ni e roliga ni❤ snälla Lisa svara

 4. cheerbesties skriver:

  åh vad fin blogg du har! skulle betyda jätte mycket om du kika in på våran blogg och lämna en kommentar! vi är tre cheerleaders från göteborg och just nu har vi en tävling om att bli veckans blogg!

  http://www.cherbesties.blogg.se
  http://www.cherbesties.blogg.se
  http://www.cherbesties.blogg.se
  http://www.cherbesties.blogg.se

  Puss och kram från oss!

 5. Bella skriver:

  Har hört att Lisas Kik är LisaJohannaJonsson, men det är väl inte sant..??

  1. Ele skriver:

   Hon har inte gett ut sin kik till nån så det är nog fejk

 6. Angelica skriver:

  Hur lång är du? :)

  1. Fanny "nassie" skriver:

   Hon är 147 cm

 7. jag älskar misslisibell <33333 skriver:

  HEEEEEJ LISAAAA!!! <33333 jag har en fråga åt dej jag undrar om du rakar dina ben eller armhålor för jag vill göra det och du kanske har några tips jag vill lixom inte skada mig första gången

  förresten älskar din blogg den är bäst du är cool snäll snygg söt smart duktig på smink och du har en kille det är coolt

  skulle bli jätte glad om du svara på min kommentar på din blogg tack för att du är bäst puuuuuuwwwwssss sötnooooowwwsss <33333333 :************

   1. Ele skriver:

    Hur vet du det?

   2. IRITERAD skriver:

    och hur fan vet du det, jag har märkt att du kommenterar det har bloggen dagligen. NÄR FOLK FRÅGAR GREJER TILL LISA SKA VÄLL FAN INTE DU SVARA!?

    1. Men chilla, och jag kan väl svara? Lisa kanske inte alltid hinner svara, och folk vill ju veta. Och det är inte bara jag som kommenterar svaren? -.-

     Och jag kan kommentera bloggen så mycket jag vill, för det jag säger är ju positivt? -.-

 8. Karinnnnnnnnnnnnnnnnnnn skriver:

  Om du skulle sett min ochmin bästis humor så är det där ingenting typ..

 9. Beckis skriver:

  Är Jennifer Anderson din syrra?? Älskar din blogg!!!<33

  1. Ele skriver:

   Ehm nej. Lisa heter Jonson

 10. Lollo skriver:

  Gå in på min blogg om ni vill se en vanlig tråkig tjej lovisajag.devote.se

 11. julia skriver:

  Jag har hittat dig på kik, kommer INTE säga vad du heter men skulle bli tacksam om du svarade :) Jag heter Julia.faleke1 :)

 12. elinsqueen skriver:

  hihihi vad roligt jag och min kommpis gillar värkligen dig
  http://www.elinsqueen.blogg.nu

 13. Julia skriver:

  Haha! samma som min o bff.s kompis humor så oslagbar

 14. Tova skriver:

  Haha, men min och min kompis humor slår INGEN! http://toovakarlsson.blogg.se

 15. Fanny "Nassie" skriver:

  Gå in på min blogg! Den är nästan som Lisas… GIVEAWAY IDAG PÅ BLOGGEN!!
  nassies.bloggplatsen.se

 16. Sodaspot.se skriver:

  Var gör du dina headers och vart har du din blogg?

  1. Elin skriver:

   Hennes fans gör hennes headers och bloggen har hon på wordpress.com.

   Besök gärna min blogg om allt som rör mode, foton och vardag! eliinpaalms.blogg.se

   1. linnéa♥ skriver:

    Hon & hennes syrra (Ida) Brukar åxå göra headers :P

 17. jossan skriver:

  Hej!

  Jag undrar vad ni skrev på om de va typ på mobilen kan de va imessage eller kik typ elr ja så de va ba de ja undrar::)

  1. Det är kik dom skrev på :) (Det ser man) ;)

   1. Jossan skriver:

    OK men har sett att kik kan se ut på olika sätt men då vet ja och puss o kram på er da ;) :)

 18. blä skriver:

  asjgdhasghJ

 19. blä skriver:

  gnåmdam style

 20. blä skriver:

  asgdhasghagadgdasgh

 21. blä skriver:

  dasghdgash

 22. blä skriver:

  gdhasgdhsagdjk

 23. blä skriver:

  hdasdgahsgjh

 24. blä skriver:

  hjlghlghgh

 25. blä skriver:

  fgdhdghf

 26. blä skriver:

  adshgjkhdfa

 27. blä skriver:

  sadfghjh

 28. blä skriver:

  ghsdfhgfaf

 29. blä skriver:

  dsahjfadfsgsd

 30. blä skriver:

  gdfsgsdfh

 31. blä skriver:

  hgjkuythrs

 32. blä skriver:

  asdfsdafs

 33. blä skriver:

  agsdfhjhuj

 34. blä skriver:

  asdhjjgs

 35. blä skriver:

  dgasdfgsd

 36. blä skriver:

  asdfsdgasd

 37. blä skriver:

  asdgsfga

 38. blä skriver:

  dsahdfad

 39. blä skriver:

  sadhfdsh

 40. blä skriver:

  sorry jag menade spasm hate you

 41. blä skriver:

  spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm

 42. Anonym skriver:

  Er humor=bajzzzz

 43. DEDU skriver:

  Fett tråkig

 44. molly skriver:

  Ni sa bara typ mongo.. det har inget med humor å göra lol.

 45. Haha lilla jag. skriver:

  Lisa..Har du kik?
  Isåfall kan man få den?

 46. Tea<33 skriver:

  Vad heter du på Kik Lisa??

 47. c: skriver:

  Hallåå?! ni som håller på och skriva elaka kommentarer till Lisa att de har ingen bra humor alls, har ni inget annat att göra? Och alla kan faktiskt ha olik humor, eller så har Lisa en sådan humor som ni inte fattar! sluta kommentera elaka saker.

  1. c: skriver:

   ++ skaffa er ett liv! ni är så fett pinsamma när ni kommenterar elaka saker på Lisas blogg!!! Varför läser ni den då? kanske för att ni är avundsjuka? :D

   1. Japan nörd ^^ skriver:

    De har inte en särskillt bra humor när de skämtar om sjukdomar som faktiskt folk kan ha !

 48. Viktor skriver:

  Man blir smått ledsen samt måttligt irriterad när man läser att ni använder ord ni inte förstår er på. Att använda ord som mongo, synonym med handikappad så måste man vara bra omogen. Hoppas ni växer upp någon dag samt lär er de två otroligt fina orden respekt och ödmjukhet. Kör hårt! :)

  1. Japan nörd ^^ (jag är en tjej) skriver:

   Bra där! Håller med!

 49. haha bästa humorn :) skriver:

  haha det är som min humor :) <3

 50. Mimmi284 skriver:

  Hej Lisa du är bäst

 51. Sandra-Anastazja skriver:

  Mongo betyder : Din jävla fitta !

  (Inte smart att använda det ordet ;)

  1. Ebba skriver:

   Fast det betyder mongolid, och mongolid är en sjukdom ;)

   1. Japan nörd ^^ skriver:

    Man ska inte skämta om sjukdomar, det är väldigt lågt. Tänk på att det faktiskt finns folk som har det och skulle bli lite nere om folk skämtar om den.

 52. Alva skriver:

  Ni vet väll att Hollister finns i stockholm också i GALERIAN!!!

 53. Mandamiin skriver:

  Läs gärna min blogg!! http://walliiin.blogg.se

 54. Emma skriver:

  Skriv till mig på kik Lisa Emmsan_ << :D

  http://www.emmsan-pemmsan.bloggplatsen.se

 55. Ebba skriver:

  Det stör mig att ni skämtar om dom som är handikappade. tänk för er lite! >:( Er humör är inte ens rolig -.-

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *