• http://www.facebook.com/jennifer.andersson.796 Jennifer Andersson

  HAHA, mongo <3

  • Japan nörd ^^ (jag är en tjej)

   Detta är INGET att skämta om, skaffa lite bättre skämt ord tack :)

   • http://www.facebook.com/jennifer.andersson.796 Jennifer Andersson

    Va? Jag menade bara att det var gulligt sagt?

    • Japan nörd ^^ 1999

     Att skämta om en sjukdom är inte gulligt! Det är lågt! Även om de inte menade så är det ändå dålig stil! Respekt till folket tack!

     • Guest

      Jag sa ”haha mongo” inte ”hahhaha cancer!!”

     • Japan nörd ^^ 1999

      Båda är ändå sjukdomar, det spelar ingen roll hur allvarliga eller lugnare dem är. Tänk på folk som faktiskt kan ha sjukdomen. Tänk på det tills nästa gång! Och skämta inte om sjukdomar oavsett hur allvarliga eller lite lugnare dom är!

     • http://www.facebook.com/jennifer.andersson.796 Jennifer Andersson

      Men gud, jag sa haha mongo, för det var glligt sagt av dom? Jag hade väl ingen aningom att det var en sjukdom!?

     • Japan nörd ^^ 1999

      Nähä, men tänk på det tills nästa gång!

     • http://www.facebook.com/jennifer.andersson.796 Jennifer Andersson

      Men jag trodde inte att Mongolid var en sjukdom? Snälla nån, och dom sa mongo MONGOLIN och mupp. Dom sa aldrig mongolid, så skyll inte på mig, eller nån annan! -.-

     • Japan nörd ^^ 1999

      Jag skyller inte på dig utan att du sa att det var gulligt. Nu lämnar vi disskutionen lugnt och sansat och inga fler kommentarer tack. PUNKT.

 • fille<3

  kan du adda mig på skype?? jag heter fille_929!!<3<3

  • http://www.facebook.com/jennifer.andersson.796 Jennifer Andersson

   Hon kan nt adda fler på skype.

   • fille<3

    Okej men man kan alltid fråga ju :D

   • asså?

    positiva tjejen…. du som alltid stöttar lisa.. det är så verkligen sant!….( inte)

    • http://www.facebook.com/jennifer.andersson.796 Jennifer Andersson

     Men han frågade ju? =)

 • Thea

  Är det Hedda elr juni du pratar med där. Och yhes! Jag är först med att kommentera

  • fille<3

   neej det va jag

   • fille<3

    oj det va jennifer andersson som va först

 • Sofia

  Hahahahahahahaha ni e roliga ni❤ snälla Lisa svara

 • cheerbesties

  åh vad fin blogg du har! skulle betyda jätte mycket om du kika in på våran blogg och lämna en kommentar! vi är tre cheerleaders från göteborg och just nu har vi en tävling om att bli veckans blogg!

  http://www.cherbesties.blogg.se
  http://www.cherbesties.blogg.se
  http://www.cherbesties.blogg.se
  http://www.cherbesties.blogg.se

  Puss och kram från oss!

 • Bella

  Har hört att Lisas Kik är LisaJohannaJonsson, men det är väl inte sant..??

  • Ele

   Hon har inte gett ut sin kik till nån så det är nog fejk

 • Angelica

  Hur lång är du? :)

  • Fanny ”nassie”

   Hon är 147 cm

 • jag älskar misslisibell <33333

  HEEEEEJ LISAAAA!!! <33333 jag har en fråga åt dej jag undrar om du rakar dina ben eller armhålor för jag vill göra det och du kanske har några tips jag vill lixom inte skada mig första gången

  förresten älskar din blogg den är bäst du är cool snäll snygg söt smart duktig på smink och du har en kille det är coolt

  skulle bli jätte glad om du svara på min kommentar på din blogg tack för att du är bäst puuuuuuwwwwssss sötnooooowwwsss <33333333 :************

  • http://www.facebook.com/jennifer.andersson.796 Jennifer Andersson

   Det gör hon nt

   • Ele

    Hur vet du det?

   • IRITERAD

    och hur fan vet du det, jag har märkt att du kommenterar det har bloggen dagligen. NÄR FOLK FRÅGAR GREJER TILL LISA SKA VÄLL FAN INTE DU SVARA!?

    • http://www.facebook.com/jennifer.andersson.796 Jennifer Andersson

     Men chilla, och jag kan väl svara? Lisa kanske inte alltid hinner svara, och folk vill ju veta. Och det är inte bara jag som kommenterar svaren? -.-

     Och jag kan kommentera bloggen så mycket jag vill, för det jag säger är ju positivt? -.-

 • Karinnnnnnnnnnnnnnnnnnn

  Om du skulle sett min ochmin bästis humor så är det där ingenting typ..

 • Beckis

  Är Jennifer Anderson din syrra?? Älskar din blogg!!!<33

  • Ele

   Ehm nej. Lisa heter Jonson

 • Lollo

  Gå in på min blogg om ni vill se en vanlig tråkig tjej lovisajag.devote.se

 • julia

  Jag har hittat dig på kik, kommer INTE säga vad du heter men skulle bli tacksam om du svarade :) Jag heter Julia.faleke1 :)

 • elinsqueen

  hihihi vad roligt jag och min kommpis gillar värkligen dig
  http://www.elinsqueen.blogg.nu

 • Julia

  Haha! samma som min o bff.s kompis humor så oslagbar

 • Tova

  Haha, men min och min kompis humor slår INGEN! http://toovakarlsson.blogg.se

 • Fanny ”Nassie”

  Gå in på min blogg! Den är nästan som Lisas… GIVEAWAY IDAG PÅ BLOGGEN!!
  nassies.bloggplatsen.se

 • Sodaspot.se

  Var gör du dina headers och vart har du din blogg?

  • Elin

   Hennes fans gör hennes headers och bloggen har hon på wordpress.com.

   Besök gärna min blogg om allt som rör mode, foton och vardag! eliinpaalms.blogg.se

   • linnéa♥

    Hon & hennes syrra (Ida) Brukar åxå göra headers :P

 • jossan

  Hej!

  Jag undrar vad ni skrev på om de va typ på mobilen kan de va imessage eller kik typ elr ja så de va ba de ja undrar::)

  • http://www.facebook.com/jennifer.andersson.796 Jennifer Andersson

   Det är kik dom skrev på :) (Det ser man) ;)

   • Jossan

    OK men har sett att kik kan se ut på olika sätt men då vet ja och puss o kram på er da ;) :)

 • blä

  p
  p
  p
  p

 • blä

  blä

 • blä

  daf

 • blä

  SADGLJK

 • blä

  asjgdhasghJ

 • blä

  dgasjL

 • blä

  DGHsl

 • blä

  ghjl

 • blä

  ghjlA

 • blä

  dlhdgaL

 • blä

  Al

 • blä

  GHjl

 • blä

  gnåmdam style

 • blä

  dgashl

 • blä

  asgdhasghagadgdasgh

 • blä

  dasghdgash

 • blä

  gdhasgdhsagdjk

 • blä

  hdasdgahsgjh

 • blä

  jkl

 • blä

  hjkl

 • blä

  hjlghlghgh

 • blä

  ghghgh

 • blä

  fgdh

 • blä

  fgdhdghf

 • blä

  sdfgdf

 • blä

  sdfgdfh

 • blä

  sdfghj

 • blä

  ahgk

 • blä

  adshgjkhdfa

 • blä

  hdafsdh

 • blä

  sadfghjh

 • blä

  ghsdfhgfaf

 • blä

  adfghh

 • blä

  adfgh

 • blä

  dsahjfadfsgsd

 • blä

  afgsdf

 • blä

  gdfsgsdfh

 • blä

  hgjkuythrs

 • blä

  dfsgdf

 • blä

  fhsdfh

 • blä

  sdgfg

 • blä

  asdfsdf

 • blä

  asdfsdafs

 • blä

  dsaf

 • blä

  asdfasd

 • blä

  dfasdf

 • blä

  asdfhyh

 • blä

  agsdfhjhuj

 • blä

  gasdgh

 • blä

  asdhjjgs

 • blä

  gasdgh

 • blä

  hsdfha

 • blä

  asdfgm

 • blä

  asdfgh

 • blä

  ad

 • blä

  adsfsd

 • blä

  dgasdfgsd

 • blä

  adsgdfg

 • blä

  adsfsdg

 • blä

  asdfsdgasd

 • blä

  asdgsfga

 • blä

  dsahdfad

 • blä

  sdagfah

 • blä

  sadhfdsh

 • blä

  sdagdfh

 • blä

  asdgdf

 • blä

  fdhsdfs

 • blä

  sdfghdf

 • blä

  asdghf

 • blä

  asdghdf

 • blä

  sorry jag menade spasm hate you

 • blä

  spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm spasm

 • Anonym

  Er humor=bajzzzz

 • DEDU

  Fett tråkig

 • molly

  Ni sa bara typ mongo.. det har inget med humor å göra lol.

 • Haha lilla jag.

  Lisa..Har du kik?
  Isåfall kan man få den?

 • Tea<33

  Vad heter du på Kik Lisa??

 • c:

  Hallåå?! ni som håller på och skriva elaka kommentarer till Lisa att de har ingen bra humor alls, har ni inget annat att göra? Och alla kan faktiskt ha olik humor, eller så har Lisa en sådan humor som ni inte fattar! sluta kommentera elaka saker.

  • c:

   ++ skaffa er ett liv! ni är så fett pinsamma när ni kommenterar elaka saker på Lisas blogg!!! Varför läser ni den då? kanske för att ni är avundsjuka? :D

   • Japan nörd ^^

    De har inte en särskillt bra humor när de skämtar om sjukdomar som faktiskt folk kan ha !

 • Viktor

  Man blir smått ledsen samt måttligt irriterad när man läser att ni använder ord ni inte förstår er på. Att använda ord som mongo, synonym med handikappad så måste man vara bra omogen. Hoppas ni växer upp någon dag samt lär er de två otroligt fina orden respekt och ödmjukhet. Kör hårt! :)

  • Japan nörd ^^ (jag är en tjej)

   Bra där! Håller med!

 • haha bästa humorn :)

  haha det är som min humor :) <3

 • Mimmi284

  Hej Lisa du är bäst

 • Sandra-Anastazja

  Mongo betyder : Din jävla fitta !

  (Inte smart att använda det ordet ;)

  • Ebba

   Fast det betyder mongolid, och mongolid är en sjukdom ;)

   • Japan nörd ^^

    Man ska inte skämta om sjukdomar, det är väldigt lågt. Tänk på att det faktiskt finns folk som har det och skulle bli lite nere om folk skämtar om den.

 • Alva

  Ni vet väll att Hollister finns i stockholm också i GALERIAN!!!

 • Mandamiin

  Läs gärna min blogg!! http://walliiin.blogg.se

 • Emma

  Skriv till mig på kik Lisa Emmsan_ << :D

  http://www.emmsan-pemmsan.bloggplatsen.se

 • Ebba

  Det stör mig att ni skämtar om dom som är handikappade. tänk för er lite! >:( Er humör är inte ens rolig -.-