Byta skåp/hylla

Tömt skåpet/hyllan vid mitt sminkbord för den ska bort, tycker den är barnslig m.m. Vi ska byta till den jag fick i julklapp så det blir nice. Ska snacka med Juni cirka kl sju ; )
hörs

20121230-165842.jpg

20121230-165848.jpg

20121230-165856.jpg

32 kommentarer

32 kommentarer på “Byta skåp/hylla”

 1. Tova skriver:

  Hej kika gärn in på min blogg! har question of the day! http://toovakarlsson.blogg.se

 2. Malin skriver:

  hej jag heter malin och jag vill gärna vara med på tävlingen men jag vet typ inte hur man gör

 3. Rozza skriver:

  En bild till dig LISA♥

  Gjorde den för att du är så ”JÄVLA DUKTIG”

  Förlåt för jag svärde men jag menar nåt snäll med det jag skrev hehe ♥

 4. ... skriver:

  VAD HETER JUNI PÅ SKYPE?! GE GÄRNA UT DEN SNÄLLA SÖTA RARA LISA!!!

  1. Hanna skriver:

   ja vad hete den? :)

   1. hhj skriver:

    Vadå? =)

 5. Lisa skriver:

  hej jag har en tävling den som skickar en present te mig vinner en specil present
  Lisa

 6. Fanny "Nassie" skriver:

  GIVEAWAY PÅ MIN BLOGG IDAG!! VINN FINA PRISER… nassies.bloggplatsen.se

 7. Anonym skriver:

  Hej Hej!

 8. Hannie skriver:

  Gud vad smink :P xD

  1. Fanny "Nassie" skriver:

   Är det du Hannie? I min klass??

 9. Fanny "Nassie" skriver:

  GIVEAWAY PÅ MIN BLOGG IDAG!! VINN FINA PRISER… nassies.bloggplatsen.se

 10. Rozza skriver:

  Du Fanny jag har gjort allt på din blogg hehe skulle gärna vilja vinna för att de väkar jätte bra och fina
  Kram/Rozza

 11. Fanny "Nassie" skriver:

  Giveaway på min blogg idag. nassies.bloggplatsen.se

 12. Louise skriver:

  Lisa, du har den bästa bloggen och youtube kanal! du är jättesöt och verkar jättesnäll. jag vet inte om du vet vem min syster är, men du följer henne på instagram, elinsoderlund1.
  jag och min kompis har en blogg, men ingen läser den typ…. och ifall du vill kan du gärna tipsa den, men jag förstår om du inte gör det, för det nog jättemånga som frågar!
  bloggen: http://www.cutegirlsduvet.devote.se
  min instagram: louisesoderlund2
  du är min förebild!
  iloveyou!<3

 13. Fanny "Nassie" skriver:

  Giveaway på min blogg du kan vinna fina priser. nassies.bloggplatsen.se

 14. Olivia skriver:

  Hej vad är din mobil numer ?

 15. Malin skriver:

  HEJ LISA JAG HETER MALIN OCH JAG UNDRAR I FALL DU VILL GÖRA EN VIDIO PÅ DITT SMINK?

 16. Jannica skriver:

  Hur lång är du? ;)

 17. Hiilda skriver:

  Hejsan lisa,i din senaste video med dina krämer så var det många som sa att du är för ung för det såg jag och jag tycker dom har helt fel! Du gör som du vill och använder det du vill änvända. Du säger ju att du får exem och finnar och allt det där och det är ju sant och dom fattar inte att det är därför du behöver dina krämer!Som du sagt i en annan video ”visa får mycket,andra får lite” och det tycker jag att dom får respektera. Det är ju inte långt kvar tills du kommer i puberteten och då kanske man får använda lite plika prudukter då och då. Jag tycker dom borde respektera det. Hoppas dom bättrar sig och jag hppas att du ser detta! Kram och puss ps:du äger sktien ur dom! :D

 18. Olivia skriver:

  Hej viket mobil numer har du

 19. Heléne skriver:

  Hej!

  När jag gick på högstadiet använde alla tjejer vaselin. Hade jag vetat då vad jag vet idag så hade jag ALDRIG använt det!

  Vaselin är inte bra. Det kan jämföras med platsfolie. Om du lägger platsfolie på huden så andas ju inte huden. Samma sak när du kletar på vaselin. Det lägger sig som en hinna på huden.

  Det är en restprodukt när man framställer bensin och fotogen.
  Det renas givetvis innan det säljs, men numera har de tagit bort vaselin mer och mer inom skönhetsbranschen för att det kan finnas kvar cancerogena ämnen i inte tillräckligt renat vaselin.

  Inom byggbranscher använder man vaselin som rostskydd.

  Lush är ett bra tips på billiga (i längden) produkter som inte innehåller skit.

  DU ÄR VÄRD ETT GIFTFRITT LIV!

 20. Stona:) skriver:

  Hej Lisa. Jag är en 20 årig ”tjej” och jag vet att du inte kommer bry dig om denna kommentaren, men ändå. Det är roligt att se att du blir mer och mer framgångsrik dvs du blir sponsrad av sminkföretag, blir intervjuad i radio mm. Men det är ganska trist att se dig ’växa upp’ också. Jag var som du när jag var 11-12 och nu ångrar jag att jag växte upp så fort. No offence mot dig, jag ska inte lägga mig i ditt liv och sluta inte med sminket om det är det du vill göra! Jag och min kusin tycker om vad du gör, btw. ;) (Skriver på hennes iPad, så ha förståelse för stavfel)

 21. Julia skriver:

  Älskar dina videos!

  sjukt bra.. haha!

  Skulle bli sjukt glad om du kommentera eller länka min blogg, mitt mål är att bli stor på bloggen.

  Ha en bra nyårsafton, kram!
  http://www.juliaekholms.blogg.se

 22. en fråga bara O_o skriver:

  läser dina föräldrar din blogg?

 23. eveina8 skriver:

  lisa kan inte du ha en tävling så lottar du så får någon den hyllan.

 24. ifrax skriver:

  HEJ MISSLISIA BELL JAG Vill ha en sminklåda jag önska migf det hoppas du säger ja gillar smink hejdå se sskika järna i min email faloxa@hotmail.com

 25. ifrax skriver:

  Heej! Misslisibell jag undrar om jag kan få sminklåda av dig inte den smink en smink låda som finns alla såters färger azzå inte alla men jag vill gjärna ha en av dig för typ älskar din blogg den är assa bra för den äger jag vil ochså att du ska göra en haedsers kika på min blogg tora.blogg.se komentera gjärna jag vill typ jag kan inte logga in på min blogg för jag hadde lösenordet jag trår det va min kompis som hadde den men hon flyttade aja så får det bli ibland gör en haeders ska skaffa en blogg som heter russi elör du får fälja har du skype fråga gjärna mig heter emina.msp aja har skrivit jätte mycke årkar ej men kollar din blogg assa bra ah ses skiriv gjkärna i min email faloxa@hotmail.com hejdå ses imorogon PS blogga lite mer kan kaske visa en bild på mig sen hejdå azzå blir segt älskar smink kan inte leva utan smink misslisibell min sötnos

 26. MissGonaBell skriver:

  jag vill ha ditt numer jag kollar varje bild men kan du skriva här vad videon heter på youtobe???
  Du är så så söt :) och snälla gör det:)

  1. MissGonaBell skriver:

   jag tvingar inte dig:)

  2. MissGonaBell skriver:

   video då hihihihi:)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *