Titel

Vad ska jag skriva?? Kände typ bara för att göra ett inlägg så här är jag! : ) men jag skypar med Tilda, ett tag var jag typ aldrig inne på Skype men nu är jag inne hela tiden, haha! Imorgon ska vi till Inger fö vi kunde ej idag ; )

20121230-124342.jpg

20121230-124353.jpg

39 kommentarer
 • petrina

  Haha gud vad rolig bild! :) Sötis du e <3
  http://www.powned.blogg.se

 • Jennifer

  Kan du lägga till mig som kontakt på skype? Jag heter jennie.a.a

 • Manda

  Hihi hur gjorde du det där med skalet eller vad det var!! <3

 • Jessica

  Kan du göra en uppdaterad room tour? PLIZZZZ!!

 • Elin

  Sötis!! <3<3<3<3<3<3
  http://www.baraaeelin.blogg.se

 • Emma <3

  Kan göra en länk till din syster Idas blogg? Det var så länge sedan du gjorde det. Då det är lite svårt att bläddra bak i din blogg på grund utav att du är så aktiv i ditt bloggande :D

  • rosi

   gör det

   • Elin

    den heter idajonssons.wordpress.com

    • det du

     bajs men tack för det…är så glad att jag kan runka framför datorn :D

  • http://danielj.se MaTachi

   Har hon en blogg?

 • julia
 • alva

  har du sovit över hos thea i veckan? hon som har bloggen theabeautylove.blogg.se
  alvak.blogg.se

 • Angie

  ~I Wish I Could Be Like You One Day♥~

 • Hanna

  Hin på understa bilden var asfet

 • Johanna

  Hej Lisa! Tänk snart har du 20 000 prenumenanter på youtube, jag kommer ihåg när du hade 6000 och gjorde den videon om hur glad du var och nu har du nästan 20 000! Det är sjukt stort, ja mena du är bara 11 år och har haft din youtube kanal i ca 1 år. Tänk var många prenumenanter man kan få på att sminka sig och vara så sjuk gullig som du är! Sluta aldrig ALDRIG med de du gör! du är sjukt bra på det! Du kommer ha sveriges mest besökta blogg och youtube kanal när du är typ 15 om du fortsätter så här. Jag vill ge dig ett stort grattis! Jag tycker lite synd om dig med all den skiten du får, och så blir jag imponerad över hur otroligt stark du är! Du vågar gråta, skrika och vara överdrivet glad framför kameran, det är jättebra att kunna visa sina känslor utan att vara orolig över vad andra kommer tycka. Du är sjuuuuuuuuuuukt stark person. Jag önskar dig stor lycka i framtiden, både med bloggen, kanalen ooch livet. Lisa jag älskar dig! puss puss <3

  Lisa Jonsson är ingen vanlig 01:a hon är sjukt stark, fin och super duktig på allt hon gör!

  Om du någon gång har lite tid över får du jättegärna kolla in på min och min kompis blogg http://emmiejohanna.blogg.se/?tmp=816902 du måste absolut inte kolla på den, men om du gör det lämna en komentar så jag vet att du har varit där! <3

 • Sanna

  Gör ett videoinlägg om din vita Coco tröja när du har den på dig. VIll se hur den serut på dig.

 • annie

  vart har du köpt tröjan?? Skulle jätte gärna vilja veta så snälla svara:)

 • emma petersson

  vad heter du på FB? :)

 • Ina Holgersson

  Va med och tävla om en vivaladiva grej på min youtubekanal! http://www.youtube.com/watch?v=gNube0v72pE
  Kram♥

 • Julia

  Hej! Jag har inget youtube-konto så jag hoppas att det går bra att skriva här ist. Jag vill vara med och tävla om den lilla paletten med lite färre ögonskuggor kommer dock inte ihåg vad den hette men hoppas att du förstår. Och så vill jag bara säga att jag tycker din blogg är fantastisk!

 • Lollo

  jag tittade på en video på youtube med lisa och när jag började titta hade den 11 visningar sen när jag hade tittat klart var det 107 visningar! Du är grym!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  min blogg: lovisajag.devote.se

 • Lollo

  Jag började titta på en video med Lisa då hade den 11 visningar sen tio minuter senare hade den 107 visningar!!
  Du är grym!
  min blogg: lovisajag.devote.se

 • pella love

  SNÄLLLAAAA LISA KOLLA PÅ DETTTA!

  jag har försökt och försökt att hitta din kik, letat i flera månader försökt fråga dig tretioelva gånger om din kik

  jag är vän med både dig och Juni på FB men ingen av er vill säga va ni heter… :( känner mig lite dissad……

  det finns ungefär 400000000000000000000 Lisor på kik och en så länge har ja inte funnit den riktiga. :((

  så om du ser detta lisa, skicka ett mail med ditt kik namn i till: pella_00@live.se
  snälla, snälla! <3

 • Meja!<3

  Hej Lisa kan du lägga upp en nyårs sminkning? Jag vet verkligen inte hur jag ska sminka mig så snälla kan du det? Och jag vill barar att du ska veta att du är så sjuuukt duktig på att sminka dig! Och du är min idol! Älskar dig verkligen!<3 Puss o kram! (Sluta aldrig med det du gör. För du är så sjuuukt duktig på det!) //Meja!:*<3

 • Julia Arvidsson

  KAN inte du göra en video när du sminkar dig det bästa du vet just nu snälla Lisa skulle bli jätte glad ♥

  PS: Har skickat en jätte stor sminklåda asså med 1eaylayner, 2maskara, 1läppsift, fondigschen och jätte mkt mer

  MvH Julia Arvidsson

 • Julia Arvidsson

  en bild på sminklådan♥
  Den kostade ungefär 800kr
  köpte den bara för dig♥♥

 • Tuwa

  Hej käraste Lisa!

  Jag vill bara berätta att jag känner igen mig i så mycket du gör! Även om jag är ett år äldre än dig. Jag smycker mig och älskar det! Jag bloggar, jag vill göra videor men orkar inte ;) Jag rider, har en skötar ponny, presic som du. Gud, det känns som jag är du ibland. hehe. Kolla gärna in på min blogg så kanske du känner likadant? :)

  Kram Tuwa

  http://Tuwasgalnaliv.blogg.se

 • mia

  vars har du köpt dina kängor? :)

 • Evelina

  Älskar din blogg följer den<3 <3 <3 <3 <3

  PS: du är jätte söt<3 <3 <3

 • Andrea och Alexandra

  Lisa vet du att Hollister finns i Sverige, för i en video som heter BFF-tag med Julia så är det en fråga om vart ni skulle velja resa och då säger du new york för där finns Hollister, men det finns i Sverige i uppland. (där vi bor) Det finns i stan i gallerian och i Täby centrum i uppland alltså. (stockholm)

 • Molly Svensson

  Du svarar aldrig när jag skriver (du är vän med mig på skype)
  Kan du snälla svara! :3

 • Dölig blogg

  Så jälla sämst

 • Tilda

  Asså du är grymt fin! Ville bara säga det :) Först i början när man lixom bara hade hört lite grann om dej så trodde jag att du var värsta fjortisen som inte brydde sig om nåt annat än typ smink och kläder… Fast sen när man har börjat läsa din blogg och börjat titta på dina videos så serb man ju att det är fel. Jag gillar lixom oxå att sminka o så. Men jag har också en blogg och har lite frågor om bloggandet och så :)

  1. HUr blev du så ´stor´ inom bloggandet?

  2. Hur är dina kompisar mot dina vloggar? Sitter dom och tittar på dom och läser din blogg eller inte?

  3. Hur får du så många läsare om dan?

  4. Har du haft andra bloggar tidigare och isåfall på vilken sida?
  Min blogg heter http://www.lifebytilda.bloggplatsen.se Gå gärna in och kika :)

  Ja, bara det.. //Tilda

 • Felicia
 • Victoria

  Vad heter du på Skype