Gott nytt år!

Gott nytt år alla tittare och läsare! Jag vill tacka för detta underbara år med er och jag har haft så kul men också mycket tårar, utan er finns jag inte! Jag vill tacka för att jag fått lära känna nya vänner som kommer att stanna för livet, ni vet vem ni e! Jag vill tacka för alla tårar för annars hade jag inte stått här, jag är en stark tjej!

20130101-102941.jpg

27 kommentarer

27 kommentarer på “Gott nytt år!”

 1. Linnea skriver:

  I LOVE YOU LISA!

 2. Liv skriver:

  Jag har några frågor:
  häst eller smink?
  smink eller kläder?
  kläder eller iphone?
  iphone eller tv?
  tv eller dator?
  dator eller djur?
  djur eller familj?
  familj eller youtube?
  youtube eller bloggen?

  Ps: det är första kommentaren för mig :)

 3. frida skriver:

  gott nytt år!!

 4. Elin skriver:

  ~Stay Strong~

 5. Liv skriver:

  Hehe är det inte jobbigt för dig när folk skriver typ : ”LILLA GUMMAN” jag hade inte stått ut :)

 6. johanna skriver:

  you are a strong girl <3

 7. Vera skriver:

  Fint skrivit❤

 8. Lollo skriver:

  Love u Lisa. Jag älskar att få läsa din underbara blogg & få se söta,lilla du på youtube! Ger dig all lycka i livet. Kram!

 9. Lovisa Korhonen skriver:

  Love u Lisa. Gott nytt år:-)

 10. Anonym skriver:

  Jag kan hennes kik

  1. Svar skriver:

   Så säger nästan alla men det är super många som gör fejk kik namn och låsas vara misslisibell

  2. H skriver:

   Säkert!!!! Tror inte på dig

 11. Thea skriver:

  Det bästa som har hänt mig 2012 det är att få hitta din blogg och se dina video:) STOR KRAM

  1. jag skriver:

   Samma här

 12. jossan skriver:

  Hej Lisa!
  Ja, du har fått mig att bli stark och fått mig skratta! Du är underbar Lisa bara så du vete! Och du kan sminka dig underbart fint! Jag undrar också om du ska göra nåra videos idag min syrra och ja vill se på lite nya videos ;) Så hoppas du gör det hej rå!

  1. jossan skriver:

   Rösta upp så Lisa ser detta!

 13. lollo skriver:

  Du är verkligen stark!! OCH sminkar bra
  min blogg: lovisajag.devote.se KRAM

 14. Anonym skriver:

  Jag har frågat julia och det var det så vill du veta den?

 15. anonym skriver:

  Lisa du är underbar<3<3 /anonym

 16. Erica skriver:

  Gott nytt år ! <3 Tycker du är stark som gått igenom mycket med din youtube kanal / blogg. Men du står upp än , och kommer att göra de LÄNGE ! Nu är de ett nytt år, med nya tag ! Kram ! / Erica

 17. alice skriver:

  Hej underbara lisa! Jag tycker din blogg är JÄTTE JÄTTE JÄTTE SUPER BRA!:) Mylifeofalice.wordpress.com

 18. FAIL MISSLISIBELL skriver:

  jag är en stark tjej? visst :P

 19. forss99 skriver:

  Världens finaste Lisa!!!<3 gott nytt år:) vill bara säga att du har gjort många starka (bl.a. Mig) du har fått mig att le, skratta, gråta, och att sminka nästa lika bra som du;) haha:P tack för att du bloggar och att du finns för mig:) Gud skappade dig för att du skulle vara du "misslisibell"<3

 20. Lisa Edström skriver:

  Du är helt underbar av allt!♥

 21. Josefine skriver:

  Hej :) Lisa du är min förebild :), har lite frågor hoppas dem kommer med :) smink eller inte smink, Bh eller inte Bh , singel eller upptagen , familj eller youtube? Tacksam för att det kommer med :) kram

 22. Zehrakoyluoglu1234 skriver:

  Jag är ditt största fan och jag vet att du har gått igenom mycket t.e.x hammie dog och du fick en ny hamster och att du fick en kanin som är din jag får dela min kanin med min storasyster och jag har okså en hamster som har dött och min mamma köpte en ny hamster till mig och jag vet hur det känns

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *