Gott nytt år!

Gott nytt år alla tittare och läsare! Jag vill tacka för detta underbara år med er och jag har haft så kul men också mycket tårar, utan er finns jag inte! Jag vill tacka för att jag fått lära känna nya vänner som kommer att stanna för livet, ni vet vem ni e! Jag vill tacka för alla tårar för annars hade jag inte stått här, jag är en stark tjej!

20130101-102941.jpg

27 kommentarer
 • Natta

  :-)

 • Linnea

  I LOVE YOU LISA!

 • Liv

  Jag har några frågor:
  häst eller smink?
  smink eller kläder?
  kläder eller iphone?
  iphone eller tv?
  tv eller dator?
  dator eller djur?
  djur eller familj?
  familj eller youtube?
  youtube eller bloggen?

  Ps: det är första kommentaren för mig :)

 • frida

  gott nytt år!!

 • Elin

  ~Stay Strong~

 • Liv

  Hehe är det inte jobbigt för dig när folk skriver typ : ”LILLA GUMMAN” jag hade inte stått ut :)

 • johanna

  you are a strong girl <3

 • Vera

  Fint skrivit❤

 • Lollo

  Love u Lisa. Jag älskar att få läsa din underbara blogg & få se söta,lilla du på youtube! Ger dig all lycka i livet. Kram!

 • Lovisa Korhonen

  Love u Lisa. Gott nytt år:-)

 • Anonym

  Jag kan hennes kik

  • Svar

   Så säger nästan alla men det är super många som gör fejk kik namn och låsas vara misslisibell

  • H

   Säkert!!!! Tror inte på dig

 • Thea

  Det bästa som har hänt mig 2012 det är att få hitta din blogg och se dina video:) STOR KRAM

  • jag

   Samma här

 • jossan

  Hej Lisa!
  Ja, du har fått mig att bli stark och fått mig skratta! Du är underbar Lisa bara så du vete! Och du kan sminka dig underbart fint! Jag undrar också om du ska göra nåra videos idag min syrra och ja vill se på lite nya videos ;) Så hoppas du gör det hej rå!

  • jossan

   Rösta upp så Lisa ser detta!

 • lollo

  Du är verkligen stark!! OCH sminkar bra
  min blogg: lovisajag.devote.se KRAM

 • Anonym

  Jag har frågat julia och det var det så vill du veta den?

 • anonym

  Lisa du är underbar<3<3 /anonym

 • Erica

  Gott nytt år ! <3 Tycker du är stark som gått igenom mycket med din youtube kanal / blogg. Men du står upp än , och kommer att göra de LÄNGE ! Nu är de ett nytt år, med nya tag ! Kram ! / Erica

 • alice

  Hej underbara lisa! Jag tycker din blogg är JÄTTE JÄTTE JÄTTE SUPER BRA!:) Mylifeofalice.wordpress.com

 • FAIL MISSLISIBELL

  jag är en stark tjej? visst :P

 • forss99

  Världens finaste Lisa!!!<3 gott nytt år:) vill bara säga att du har gjort många starka (bl.a. Mig) du har fått mig att le, skratta, gråta, och att sminka nästa lika bra som du;) haha:P tack för att du bloggar och att du finns för mig:) Gud skappade dig för att du skulle vara du "misslisibell"<3

 • Lisa Edström

  Du är helt underbar av allt!♥

 • Josefine

  Hej :) Lisa du är min förebild :), har lite frågor hoppas dem kommer med :) smink eller inte smink, Bh eller inte Bh , singel eller upptagen , familj eller youtube? Tacksam för att det kommer med :) kram

 • Zehrakoyluoglu1234

  Jag är ditt största fan och jag vet att du har gått igenom mycket t.e.x hammie dog och du fick en ny hamster och att du fick en kanin som är din jag får dela min kanin med min storasyster och jag har okså en hamster som har dött och min mamma köpte en ny hamster till mig och jag vet hur det känns