Parati.se

Om ni inte van tävlingen med Parati.se på YouTube kanalen så finns det fortfarande en chans!

Klicka på länken så kommer ni till tävlingen!♥

  Tävling

//Lisa

7 kommentarer
 • I <3 misslisibell

  Kan inte du ha en tävling på instagram så att man kanske vinner att du följer en och att du gillar två bilder eller nåt?

 • Johanna

  Kan jag skriva här om jag vill vara med och tävla om ögonskuggspaletten, jag skulle vilja vara med och tävla om Matte Professional EyeShadow Palette min mail e jojjo.tornis@hotmail.com
  Maila mig om jag vann är du snäll!
  Kram

 • Alicia

  När är den tävlingen slut? :) ♡

 • Denise

  Jag har gillar sidan.
  Min e-post adress är denise.olsson@skola.ystad.se
  Jag vill ha ett armband för 59 kr som heter pärlor med vinge pärlemo

 • Amanda

  Hej, först vill jag vara säga att jag älskar verkligen din blogg och särskilt alla videoinlägg du gör! Och jag måste säga att du är väldigt stark som inte ger upp och fortsätter att göra videos även fast du kan få nån dum kommentar ibland, fattar inte att man kan lägga ner tid på sådana kommentarer. :-/ hoppas du inte tar åt dig lisaJag vill jätte gärna vara med och tävla om alla paletterna! Men eftersom att jag inte har någon kanal på youtube så kan jag inte kommentera videon. Men nu kom jag på att jag kanske kunde delta om jag kommenterade på bloggen :-) hoppas det går bra!
  Kram

 • Nellie

  Hej Lisa! Jag är en tjej på 11 år som jättegärna skulle vilja delta i dina giveaway:er då och då. Men eftersom att jag inte har någon egen kanal på youtube (delar en med mina a-kusiner) så kan jag inte vara med, men jag hoppas det går bra att skriva här istället!
  Kram

 • sara

  Hej Lisa! Jag är en tjej på 11 år som jättegärna skulle vilja delta i din giveaway. Men måste man ha ett konto på YouTube för att vara med i tävlingen Lisa. jag älskar dig så sjuk mycket snälla kan du Lisa svara på det jag har skrivit snälla det skulle betyda mycket för mig kram Sara snälla svara älskar dig