Tillbakablick på 2012

Hej! Nu är vi i det nya året 2013 och jag är väldigt spänd på hur detta år kommer bli. Men jag tänkte skriva om lite hur 2012 har varit och vad jag tyckt o tänkt.

Först hade jag kanalen Lisa01j men jag bestämde mig att byta. Den 4 Januari 2012 började jag på ”Misslisibell” Jag var lite butter att jag inte hade alla prenumeranter längre oså.. Men det förändrades snabbt, det drällde in prenumeranter och jag var förstås glad. I Februari åkte jag, mamma och Ida på horse show och det var jätte kul att se alla häst stjärnor. I Mars fyllde jag 11 år och 2 dagar innan jag fyllde fick jag Hammie och Ida Snuffie. Snuffie är en i liv men Hammie kommer jag till.. Vi lekte o hade kul med hamstrarna varje dag! Vi hade byggt hinder m.m. Även i Mars gjorde min föredetta kille Isak slut och jag var förkrossad! Men han gick jag över.  Innan sommaren 2012 börjat hade jag cirka 3 000 prenumeranter och efter den sommaren hade jag cirka 10 000. Under den sommaren hade vi Photoshoots och vi åkte till efterlängtade ”Gekås Ullared”. Där kom det fans o hälsade o ville ha bilder oså. Jag fattade först inte att det var så billigt där men efter det kom jag hem med en stor kasse, haha! Jag red mycket på Hilmer den sommaren och det var under den sommaren jag mötte Julia för första gången. Vi hade våra aningar om varandra men vi avvaktade. En dag frågade hon om vi kunde släppa hästarna fria i paddocken stund och det var då vi började lära känna varandra. Julia och Elsa som hon var med där kom fler och fler gånger dit och tillslut var jag och Julia tajta som systrar. Nu är hon som min stora syster och vi rider ALLTID tillsammans ♥  Efter den sommaren fattade jag egentligen ”Nu är det på allvar”! Jag blev större och större inom blogg världen och på YouTube som var skit kul. I September började jag skypa med en tjej som heter Tilda och vi blev snabbt vänner och nu är vi bästa vänner. I Oktober tror jag det var så fick jag och Ida varsin kanin, Idas heter Nina och min Heter Charlie, vi leker med dom varge dag och vi skrattar och har kul, även i Oktober blev Hammie sjuk, riktigt sjuk. Vi gick till läkaren för att kolla upp vad det var med henne och det visade sig att det var cancer. Det ända man kunde göra var att avliva henne satt hon inte fick lida mer… Jag fick holla henne lite och sedan fick jag och mamma gå ut ur rummet och Hammie fick en sömnaden spruta. Jag grät där ute och mamma höll om mig hört..! När jag gick in hade Hammie fått sprutan och jag fick hålla henne tills som somnade in för gott.. Jag bara grät och kunde inte göra nått annat. Jag sa adjö till henne och sedan somnade hon.. Det var hårt att se hur hon kämpade för att kunna leva men hon orkade inte.. Sedan var hon borta, borta för alltid. Jag fick med henne hem i en låda så att vi kunde begrava henne.. Vi begravde henne i vår trädgård och jag går dit varje dag och ber för henne.. Jag grät och grät i flera dagar och jag kunde blogga, göra videos eller gå till skolan. Det ända jag tänkte på att hon var borta, finns ej mer.  En dag i November tror jag det var så gick jag som vanligt ner till graven och det var lite grått och tråkigt väder. Jag började be och sedan lös hela himmelen upp i ett stort sken och jag blev som bländad, jag blev varm inom mig och det var någon inom mig som sa ”Jag mår bra, lita på mig”.♥ Då förstod jag att jag inte ska vara såhär hela livet, att jag måste gå vidare.. Jag försökte sluta tänka på det men jag har inte slutat helt och det kommer jag aldrig göra, hon var min bästa vänn!♥ Även i November den sjunde så blev jag tillsammans men Hampus och vi är ännu tsm. En annan sak som hände i November är att jag och Juni träffades! Det gick till såhär att jag hade kollat på hennes blogg och då tänkte jag att jag skulle kolla om hon hade instagram och då hade jag nyss fått min iPhone. Jag hittade henne på instagram och började följa henne och då frågade hon om min kik och då gav jag ut den till henne. Den kvällen chattade vi till in på natten och det var då hon blev min storasyster och jag hennes lillasyster♥♥ Nu håller vi på att försöka planera in någon gång vi kan få träffas på riktigt. Den 20 December fick vi jullov och det var vi fortfarande och jag har jätte kul!♥ I slutet av December så fick jag kontakt med några av Junis vänner Vendela, Hedda och Hannah och dom chattar jag med riktigt ofta nu! :D

Den 4 Januari firar jag och kanalen ”Misslisibell” 1 år och här på bloggen firar vi 1 år den 5 Januari!!

Nu är det 2013 och jag önskar er ett gott nytt år och jag hoppas ni är nöjda över detta inlägg! Puss♥

_DSC0099_DSC0100IMG_2321

1 765 kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *