Tillbakablick på 2012

Hej! Nu är vi i det nya året 2013 och jag är väldigt spänd på hur detta år kommer bli. Men jag tänkte skriva om lite hur 2012 har varit och vad jag tyckt o tänkt.

Först hade jag kanalen Lisa01j men jag bestämde mig att byta. Den 4 Januari 2012 började jag på ”Misslisibell” Jag var lite butter att jag inte hade alla prenumeranter längre oså.. Men det förändrades snabbt, det drällde in prenumeranter och jag var förstås glad. I Februari åkte jag, mamma och Ida på horse show och det var jätte kul att se alla häst stjärnor. I Mars fyllde jag 11 år och 2 dagar innan jag fyllde fick jag Hammie och Ida Snuffie. Snuffie är en i liv men Hammie kommer jag till.. Vi lekte o hade kul med hamstrarna varje dag! Vi hade byggt hinder m.m. Även i Mars gjorde min föredetta kille Isak slut och jag var förkrossad! Men han gick jag över.  Innan sommaren 2012 börjat hade jag cirka 3 000 prenumeranter och efter den sommaren hade jag cirka 10 000. Under den sommaren hade vi Photoshoots och vi åkte till efterlängtade ”Gekås Ullared”. Där kom det fans o hälsade o ville ha bilder oså. Jag fattade först inte att det var så billigt där men efter det kom jag hem med en stor kasse, haha! Jag red mycket på Hilmer den sommaren och det var under den sommaren jag mötte Julia för första gången. Vi hade våra aningar om varandra men vi avvaktade. En dag frågade hon om vi kunde släppa hästarna fria i paddocken stund och det var då vi började lära känna varandra. Julia och Elsa som hon var med där kom fler och fler gånger dit och tillslut var jag och Julia tajta som systrar. Nu är hon som min stora syster och vi rider ALLTID tillsammans ♥  Efter den sommaren fattade jag egentligen ”Nu är det på allvar”! Jag blev större och större inom blogg världen och på YouTube som var skit kul. I September började jag skypa med en tjej som heter Tilda och vi blev snabbt vänner och nu är vi bästa vänner. I Oktober tror jag det var så fick jag och Ida varsin kanin, Idas heter Nina och min Heter Charlie, vi leker med dom varge dag och vi skrattar och har kul, även i Oktober blev Hammie sjuk, riktigt sjuk. Vi gick till läkaren för att kolla upp vad det var med henne och det visade sig att det var cancer. Det ända man kunde göra var att avliva henne satt hon inte fick lida mer… Jag fick holla henne lite och sedan fick jag och mamma gå ut ur rummet och Hammie fick en sömnaden spruta. Jag grät där ute och mamma höll om mig hört..! När jag gick in hade Hammie fått sprutan och jag fick hålla henne tills som somnade in för gott.. Jag bara grät och kunde inte göra nått annat. Jag sa adjö till henne och sedan somnade hon.. Det var hårt att se hur hon kämpade för att kunna leva men hon orkade inte.. Sedan var hon borta, borta för alltid. Jag fick med henne hem i en låda så att vi kunde begrava henne.. Vi begravde henne i vår trädgård och jag går dit varje dag och ber för henne.. Jag grät och grät i flera dagar och jag kunde blogga, göra videos eller gå till skolan. Det ända jag tänkte på att hon var borta, finns ej mer.  En dag i November tror jag det var så gick jag som vanligt ner till graven och det var lite grått och tråkigt väder. Jag började be och sedan lös hela himmelen upp i ett stort sken och jag blev som bländad, jag blev varm inom mig och det var någon inom mig som sa ”Jag mår bra, lita på mig”.♥ Då förstod jag att jag inte ska vara såhär hela livet, att jag måste gå vidare.. Jag försökte sluta tänka på det men jag har inte slutat helt och det kommer jag aldrig göra, hon var min bästa vänn!♥ Även i November den sjunde så blev jag tillsammans men Hampus och vi är ännu tsm. En annan sak som hände i November är att jag och Juni träffades! Det gick till såhär att jag hade kollat på hennes blogg och då tänkte jag att jag skulle kolla om hon hade instagram och då hade jag nyss fått min iPhone. Jag hittade henne på instagram och började följa henne och då frågade hon om min kik och då gav jag ut den till henne. Den kvällen chattade vi till in på natten och det var då hon blev min storasyster och jag hennes lillasyster♥♥ Nu håller vi på att försöka planera in någon gång vi kan få träffas på riktigt. Den 20 December fick vi jullov och det var vi fortfarande och jag har jätte kul!♥ I slutet av December så fick jag kontakt med några av Junis vänner Vendela, Hedda och Hannah och dom chattar jag med riktigt ofta nu! :D

Den 4 Januari firar jag och kanalen ”Misslisibell” 1 år och här på bloggen firar vi 1 år den 5 Januari!!

Nu är det 2013 och jag önskar er ett gott nytt år och jag hoppas ni är nöjda över detta inlägg! Puss♥

_DSC0099_DSC0100IMG_2321

38 kommentarer

38 kommentarer på “Tillbakablick på 2012”

 1. Cajsa skriver:

  Du är såå galet söt! :D <3

 2. Roya skriver:

  Nice år men så synd om Hammie<3 älskar de du gör Lisa <3

 3. Lisa skriver:

  Du är så sjukt söt! Jag undrar om du kan tipsa om min blogg den heter: lisaandersson1.bloggplatsen och sen skulle det va kul om du tipsade om min och mina bästisars blogg den heter: jumali.bloggplatsen.se hejdåå!

 4. Lisa skriver:

  Lisaandersson1.bloggplatsen.se menade jag!

 5. Lovisa skriver:

  Du är så söt!

 6. Moa skriver:

  Gud vad Sorgligt det där med hammie! Du måste ha blivit jätte ledsen! Det blev jag när min katt försvann;-( men du får försöka att tänka att hammie finns fortfarande i ditt hjärta<3 ps: älskar dina videor och blogg /Moa

 7. :( skriver:

  Gråter varje gång jag läser om Hammie. :(
  Så synd, jag skulle vara jätteledsen om min hamster dog, särskilt om jag fick hålla henne samtidigt. :( Hoppas 2013 blir ett bra år!

 8. nicole skriver:

  Vet hur det känns, det där med Hammie. Jag hade först två st marsvin och den första fick jag på min 1års dag och hade han tills jag blev 7 år jag grät och grät sen mitt andra marsvin som kom hem till oss när jag var 2 och henne hade jag till jag var 8 så jag hade båda två i 7 år och sen bara försvann dom, jag tror att jag var 8 när jag fick min första hamster, han var en dvärg hamster och fanns hos mig i 3 år sen sa mamma en dag att han var död och jag grät 1 vecka men tro mig det går över <3 nickikolan.blogg.se

 9. Nora skriver:

  Jag har gjort en video till dig. Du får gärna kolla in den. :3

 10. emilliaduvet skriver:

  i något av dina senaste inlägg stog det att man skulle kommentera och det gjorde jag och ganska många till och alla skrev nästan samma sak och det var att du skulle göra en video med hampus och snäääälllaaaa kan intedu göra det?!
  btw fin blogg!

 11. S!R! skriver:

  fy fan! Jag börjar typ grina varje gång ja läser den där biten om hur hammie försökte leva men orkade inte… Jag är så ledsen för din skull Lisa!:( Hoppas du får ett bra år, kram!<3

 12. emelie skriver:

  min blogg : lifebyemelie.wordpress.com

 13. Kimmy skriver:

  naaw, jag höll på att förkrossas när du nämde Hammie men jag blev ändå glad när jag läst hela inlägget! <3

 14. emelie skriver:

  MIN BLOGG : lifebyemelie.wordpress.com

 15. Kimmy skriver:

  naaw, höll på att börja gråta när du nämde Hammie men jag blev oxå glad är jag läst hela inlägget! <3<3

 16. Linnea skriver:

  Jag ska till Danmark den 4 januari

 17. Elin skriver:

  Fina ord du skrev <3<3<3<3
  http://www.baraaeelin.blogg.se

 18. S!R! skriver:

  Inen läser min blogg snääälla titta på den nån? sirisolveig.blogg.se

 19. Anfisha skriver:

  Hej lisa!
  Kan du fatta att jag min ex kille hette också isak!
  Vad hette din kille i efternamn?

 20. Lia skriver:

  Det låter som att du har haft ett bra år utom när Hammie dog då? Snyft”! Jg har oxå haft ett jättebra år! Jag har en blogg som heter lillelia.blogg.se det skulle betyda jättemycket för mig om du kunde vara inne på den då o då och kommentera! Du får hjärna prenumerera på min blogg! Jag följer din blogg nu du skriver jättebra!

 21. Rebecca skriver:

  Fint skrivet Lisa!
  Jag gillade hur du berättade om Någon inom dig. <3

 22. Elli skriver:

  Fick du Hammie detta året??

  1. ejfhodls skriver:

   Nej,förra året? :P

 23. älskarlisa skriver:

  Skulle vilja veta vad junis blogg heter… ÄLSKAR dig Lisa♥♥♥

   1. älskarlisa skriver:

    Tack♥♥

 24. lilla jag ^^ skriver:

  fyller år 4:e januari :D

 25. lilla jag^^ skriver:

  fyller också år 4:e januari :D
  samtidigt som din yt kanal xD

 26. rrebecca bräck skriver:

  Fin text! Men du glömde ju att du fick Casper? :(

 27. Mjarlings.devote.se skriver:

  Började nästan gråta är jag läste om Hammie! :( Du glömde Casper?? Min blogg: http://mjarlings.devote.se

 28. anonym skriver:

  Lisa jag orkade inte ens läse allt de där :D men jag menar inget illa bara på skoj o sånt! älskar dig blogg och yt kanal
  love you<3

  1. anonym skriver:

   menade älskar ”din” blogg och yt kanal hehe :)

 29. emilia skriver:

  :) när jag läste det däř ått det blev sol när du be så blev det sol hos mig <3

 30. anonym skriver:

  orka läsa :/

 31. linette skriver:

  hur orkade du skriva så där mycket du är så bra.(=

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *