Måste träffas för att vara vänner? Svar: NEJ!

Det är så konstigt för många tycker att man måste träffas för att vara vänner, varför är det så? Jag är vän, till och med bästa vän med folk som bor långt ifrån men vi är fortfarande vänner! Varför är det så…? Tycker folk att vänskapen är fejk om man inte träffas? Jag tycker att man kan vara vän med vem som helst även om han/hon bort långt ifrån en..♥

Det var det jag ville säga.

iPhone Pictures 146

45 kommentarer
 • Maria

  Svarar du när vi skriver frågor till dig på bloggen?

 • Hannie

  Tycker jag också! Som jag vill tex vara vän med dig! Fast det kanske aldrig kommer hända eftersom det vill väl alla! <3 Hoppas att du ser detta KRAAAAM <3

 • Jonna

  Fint skrivet Lisa!

  Vill gärna skypa med dig nån gång jag heter jonnakarlssson

  • Hannah

   Jag vill oxå skypea med Lisa :D <3

 • stina

  svara på mitt mail?? :'(

  • Stina

   Fast iförsig raderade jag det, men jag skickade det till din ytkanal :'(

 • fille<3

  Det är verkligen nt så, man kan va kompis mee nån som nt bor nära, jag är ¨kompis¨ mee en som bor i värmland och hon e sjysst!!<3<3

  • Den du.

   Du mee.

  • HonDärSofia

   Vad heter du på skype?:P

   Jag är hon som Bor ivärmland :D

   Jag var tvungen skaffa en ny..Och då försvann du..så?

 • Hon som älskar misslisibell

  Hej Lisa! Du e bäst skulle bara säga det <3 <3

 • Linnea <3

  Kan du adda mig på skype?

 • Lolle

  Lisa skriv till mig på kik jag vem som har hackat dig nuuu!

  Kik: Lovisbark

 • Anna

  Min syster är ett stort fan av dig och hon tittar typ varje dag på dina videos. Hon skulle bli så himla glad om du skrev en kommentar på hennes blogg: deanzz.devote.se. Snälla gör det!<3
  Hon är ungefär lika gammal som dig också.:)

 • Liv

  Håller med dig Lisa! Jag e bästis med mileycool551 å thetildorna (på youtube) å jag har inte träffat thetildorna! Men mileycool har jag träffat.. Å vi e tajta bästisar å vi skypar varje dag! Love You Lisa!<3

 • ilayda

  jag kollar på henne i youtube

 • ilayda

  tycker ni att hon sminkar sig fint

 • Amanda löfgren <3<3 love 4u

  hej Lisa. vill bara säga att jag tycker du är grym. skulle gärna vilja snacka smink och sånt med dig. typ dela tips. :) snälla adda mig på skype. jag heter Amanda.lofgren17

  jag började sminka mig när jag var liten jag med heheh, snälla adda mig hade varit sjukt awesome och snacka med dig och dela sminktips och olika klädtips och sånt:) kramar på dig och jag hoppas du addar mig. mitt mobil nummer e annars 070-7670595. du e awesome!!!! känner igen mig jätte mkt i dig. va precis som du när jag va 11. :) e 17 nu och känner mig typ jätte gammal haha :D följer dig och så. usch vad gammal jag e hhaah xD aja kram på dig ;) <3 <3 <3

 • Olivia

  Jag tycker att man ska träffas innan för det kan ju vara så att personen kan fejka. Man vet inte 100% säkert. Men man kan ju också camma men det är lite fel.

 • Ida

  Kan man få bli kompis med dig?

 • Tora

  Jag började läsa en blogg i sommras. Och vi blev typ vänner. Hon behövde stöd! Hon vet inte vart jag bor och jag vet inte var hon bor

 • Elin

  Hej Lisa!♥

  Jag tycker du är jättefin och sminkar dig bra. Bry dig inte om dina haters, de är bara avensjuk.
  Skulle du kunna göra en ” fem bästa appar ” video? Och en video med Hampus?

  Kramis!♥

 • Elisebelle

  Jag har en bästa vän som bor i Skåne och jag i Stockholm :D

 • Emma

  Min ”kompis” sa så till mej med! :/

 • elin

  hej

  kolla GÄRNA in på min blogg elinandeerssoon.blogg.se:)

 • Maja Isaksson

  Hej Lisa jag har blivit vän emd en persson som heter Jenny nästan som du blev vän med Juni så det tycker värkligen inte jag är konstigt men jag skulle så sjukt gärna villja blii son vän med dig men du kanske inte vill det men svara gärna på skype vi har varandra du kan leta upp maja-isaksson i din skype om du vill bli lite vän med mig skulle varit så sjukt snällt. Eller kanske du kunde maila mig på majaisaksson1@hotmail.com

 • Clara

  Jag är vän med en som bor jätte långt bort :) Vi har inte ens träffat men vi är änd bästisar ;)

 • Lisas fan

  Lisa, du köpte väl dem där nagelpenslarna.. och jag undrar om du kan göra en nageltutorial när du använder dom.. för jag har nämligen köpt sånna också och jag behöver tips. Skulle vara glad om du gjorde det. Love you <3 :)

 • Dia

  Hej Lisa!

  Jag är ditt fan och jag vill gärna prata med dig faktiskt :D Så om du vill skriv till mig på kik SNÄLLA! Jag blir SÅÅÅÅ glad om du skriver till mig på kik :D

  kik: dia2000

 • merve

  Lisa kan vi vara vänner

 • Lisa..Grym e du!

  Hejj Lisa!Jag ääälskar din blogg! Och yt kana!Du är sååå grym!

  • Samma

   & jag vill ha dej på kik.

 • Liza<:

  Heej!
  Jag är ett jätte stort fann jag är 12 och jag skulle så sjukt hörna vilja snacka med dig!!! <3

  Här har du min Skype:liza beskow
  Kik:lizaslove

  Snälla jag har försökt få tag på dig,jag älskar dig så mycket!!!!!!!!!!!!! <3

 • Liza

  Heej!
  Jag är ett jätte stort fan och skulle så gärna vilja snacka med dig,jag tror inte du förstår hur glad jag skulle bli om du skrev till mig <3

  Skype:liza beskow

  Kik:lizaslove

  Pleace Lisa pleace <3 <3 <3

 • rijalda ..

  kolla gärna in min blogg och följ den mylifeasrijalda.blogg.se Kraam

 • Nicole,Niska<3

  L= LYCKA

  I= INTRESSAND

  S= SNYGG

  A= ALLA TYCKER OM DIG!!

  ____________________________________________________

  B= BETYDER MYCKE FÖR MIG

  L= LYSER SOM EN TJÄRNA

  O= ORKA

  G= GRÅTA

  G= GLAD

  ____________________________________________________

  LISA DU BETYDER MYCKER för mig allla ord jag har skrivit handlar om dig dit namn är ett bra namn dit namn betyder att du har lycka och att du är säkert mycket intresserad och snygg och att alla tycker om dig , och det jag tycker om din blogg du är den bäta bloggen jag har låst dem anndra är tråckiga men din blir jag glad för hela tiden mår jag dåligt men nu mår jag bättre tack vare dig så mår jag bättre och din blogg betyder för mig är att den betyder mycket fär mig och såklart du du lyser som en tjärna och din blogg och jag är glad att du orkar men några jobbiga fans inte fär att vara dum men det kan finass ett par jobigga fans och ibland är du gladoch lädsen och ibland är din blog glad och läddsen men allt kommer at årdna sig och jag beklagar hammy min katt dog han blev på körd och jag kan inte veta hur du känner men jag beklagar men du är den bästa vennen jag har haft kan man sega ring mig någon gång mitt nummer är 0733397110,och jag skulle villja följa dig till liseberg med din fina kompis jag skulle bli så glad det skulle varit den bästa dagen i mitt hela liv och du du ska bara veta jag gör vad so hälst snäla ring mig någon gång jag är 10 år och bor i stocholm jag heter nicole och vill vara din venn men jag kan kanske ringa dig på lördag kl 5 om din mobil är inte låst,,puss kram mvh Nicole

  • Emelie Wahlund

   Det är inte så bra att skriva ut sitt nummer på internet sådär. Vem som helst kan få tag i det.

   • nicole

    jaha jag vet det

 • sabix

  erkänn att lisa var sjukt söt på den bilden en rund ansikte gilla om du håller med <333

 • http://twitter.com/loppa388 Ella Engström

  Hej! Om man inte har det smingket och man inte vill spara och om man inte kan? Ella:-)

 • http://twitter.com/loppa388 Ella Engström

  Lisa!!!!!!!!!

 • Jullanvarnamnet

  Hej Lisa kan jag få din hotmail så kan vi skriva följ mig på instagram heter Julia Nuhma

 • Shanya

  Lisa du chattar med mig och jag har sakt 100000 gånger kan vi vara vänner du bara sägar di bor lång från mig

 • Felicia

  Hej Lisa!
  Jag tycker inte man behöver bo nära varandra för att vara vänner!
  Man kan vara vänner även om man inte bor nära varandra!
  Felicia

 • http://www.facebook.com/alessandra.jakobsson Alessandra Jakobsson

  Heeeej Lisa,Jag har blivit insperad av dej!
  Älskar allt du gör,Jag har ju set att du får såhär taskiga komen. Det känns som att du inte bryr dej om dom hämska personerna….Fortsätt vara den glada , Söta tjejen Lisa…Kramar från en i Skellefteå

 • Lina hind

  Jag tyker att du och Lilly är jete söta till samana